domingo, 28 de octubre de 2007

El Palamós perd al camp del Blanes (2-0)



El Palamós ha perdut per dos gols a zero al Municipal de Blanes i ha trencat una ratxa de quatre partits sense perdre. Un gol només començar el partit i un altre a poc del final han deixat un marcador advers que no ha merescut l'equip de Candido Viana. El Palamós jugarà la setmana que vé dos partits: Dijous, a casa, amb el Mataró i diumenge, al Mini Estadi, amb el Barça B. La primera part del partit ha estat dominada pel Palamós, que s'ha aproximat amb més perill a l'àrea local, però han estat els selvatans els que s'han avançat amb un gol de Suarez en el minut 8, desprès d'un llençament de falta. El Palamós ha intentat empatar però no ha tingut sort. Es mereixia alguna cosa més, en el segon temps, però ha estat Abraham qui en el minut 86 ha sentenciat marcant el segon gol. Amb aquesta derrota, el Palamós posa fí a una ratxa de quatre partits consecutius sense perdre. Les 6 baixes que tenia el Palamós han pesat massa. Aquesta setmana hi haurà partit entre setmana. Dijous dia 1 de novembre, a partir de les dotze del migdia, el Mataró vistarà el Nou Municipal. El Palamós tornarà a jugar el diumenge dia 4 de novembre al Mini-Estadi davant del Barça B.

FITXA TÈCNICA: CD BLANES 2 PALAMÓS CF 0 (9a jornada de lliga. Diumenge 28 d'octubre de 2007).
PALAMÓS CF: BAYONA, ELÍES, DÉU, GIRÓ, CORNELLÀ, CARMELO, MARC PUJOL, DIEGO, CARLOS LÓPEZ, JAUME DURAN I DANI PLANAGUMÀ.

SUBSTITUCIONS
Ferran per Elíes (88').

TARGETES GROGUES
Carmelo (44') i Déu (69').

GOLS
1-0: Suárez, de falta (8').
2-0: Abraham (86').

RESULTATS JORNADA 9 (Diumenge 28 d'octubre de 2007).

MANRESA 4 - 1 CASSA
PREMIA 2 - 0 RAPITENCA
EUROPA 3 - 0 SANTBOIA
SANT ANDREU 5 - 1 MASNOU
BARCELONA B 3 - 2 BANYOLES
UE CASTELLDEFELS 0 - 2 MANLLEU
IGUALADA 3 - 1 VILANOVA GELTRU
MATARO 0 - 5 REUS
BLANES 2 - 0 PALAMOS
BALAGUER 0 - 1 POBLA MAFUMET

SEGONA REGIONAL: FUNDACIÓ ESPORTIVA PALAMÓS 1 QUATRE VENTS 1

BÀSQUET (TERCERA CATALANA PREFERENT): CARNISSERIES ARNALL 75 SPORTING CAULÉS 71

sábado, 27 de octubre de 2007

José Antonio Garcia Escribano, actual entrenador del CD Blanes, va jugar dos temporades en el Palamós CF



L'actual entrenador del CD Blanes, José Antonio Garcia Escribano, va jugar dos temporades al Palamós. Va arribar la campanya 86-87 amb Waldo Ramos. Garcia Escribano venia procedent del Vilafranca, tot i que havia destacat a Segona B en el CE l'Hospitalet. Jo sempre he dit que l'arribada d'un jugador com Garcia Escribano i un tècnic amb l'idiosincrasia de Waldo Ramos van canviar l'història del Palamós C.F. Potser sense aquells dos fixatges el Palamós mai hauria assolit la segona A, ni ara seria un dels clubs mes respectats i admirats de Tercera divisió. Curiosament Garcia Escibano va participar, com a jugador, en l'única victòria que ha aconseguit el Palamós al camp del Blanes en les seves dues úniques visites. La victòria va ser per 0-2 a tercera, ara fa vint anys, mentre que la temporada pasada, el palamós va perdre per 1-0. Garcia Escibano va pujar amb el Palamós a Tecera i desprès a Segona B. Al final de la temporada de Tecera no va voler continuar i va acomiadar-se com ho vam fer altres jugadors mítics d'aquella época com Bernardino Garrido o José Antonio Garcia Contreras. Precisament ara fa 20 anys un grup de persones que ens dedicavem a fer informació sobre el Palamós CF vam fer-lis un mena de sopar homenatge a tots tres jugadors en un restaurant de Sant Antoni de Calonge. Entre els assistents a aquell sopar, a banda dels tres futbolistes, (crec recordar que ens van cuinar un xai al forn), hi eren Francesc Sánchez i Carcasses, Lluís Frou, Joan Muñoz i l'autor d'aquest blog. Ha plogut molt des de aleshores.
Uns dies mes tard Ràdio Palamós va organitzar la festa d'homenatge per l'ascens a Tercera, a l'Hotel Marina (en Pere del Marina es un gran palamosí i sempre col.lobora en gairebè tot el que fa referència al Palamós CF. D'altres critiquen i desprès no col.laboren en gairebè res. Que n'aprenguin que diria aquell).

PD: A la foto en Garcia Escribano, al centre, a la seva dreta Waldo Ramos i a l'esquerra un jovenet Albert Martavera, que tot just començava en el món de la Ràdio. Uns anys desprès va presentar, durant forces temporades, a Ràdio Costa Brava, el programa "a ratlla de gol". Quins temps... Per aquell programa també hi han passat personatges tant coneguts com Jordi Sunyer (presentador del futbolcat de TV3), Josep Soldado (peridodista d'esports de la Sexta), Jaume Mulllor (presentador del programa "tu diras de Rac 1) Francesc Canet (que ha estat diputat al congrés per ERC) Josep Maria Puig ( periodista d'esports de TV3) o Eva Geronés (periodista d'informatius de Tv3). un dels directors de l'emissora va ser Josep Puigbó (molt conegut pels informatius i diversos programes que ha fet a Tv3. Actualment presenta un programa a TV8 que es diu: "amics, coneguts i saludats"

Per cert el proper partit que jugarà el Palamós CF serà el dijous dia 1 de de novembre, diada de tots sants, a les dotze del migdia contra el Mataró al Nou Estadi Muncipal.

viernes, 26 de octubre de 2007

EL PALAMÓS VIATJA A BLANES AMB SIS BAIXES

El Palamós Club de Futbol juga aquest diumenge, a partir de les cinc de la tarda, al camp del Blanes. Els palamosins han tingut fins ara un millor rendiment fora de casa que no pas en terreny propi. Tot i això, els blanencs es troben en un bon moment de joc i ocupen el quart lloc de la classificació.

Ara mateix, el principal problema del Palamós són, però, les baixes. A dia d'avui hi ha un total de sis jugadors amb problemes físics. Són José Luis Gallardo, Fran Jerez, Vichu, Santi Celaya, Marc Teixidor i Gorka Garagarza. De tots ells, l'únic que té alguna possibilitat de recuperar-se per viatjar a Blanes és Gallardo, que té un problema muscular al coll. L'entrenador del Palamós, Cándido Viana, insisteix en que les lesions li estan provocant molts maldecaps.

Les baixes obligaran Cándido a convocar Ferran Corredor, que habitualment juga amb la Fundació Esportiva Palamós. Pel que fa al rival de diumenge, només hi ha dos precedents d'un Blanes-Palamós. El primer es remunta vint anys enrere i el Palamós va guanyar per zero a dos. La temporada passada la victòria va caure de la banda del Blanes per un gol a zero. El matx depararà, per cert, una curiositat. L'entrenador del Blanes, Garcia Escribano, i el del Palamós.
El Blanes-Palamós es jugarà aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda. Mitja hora abans, Ràdio Palamós iniciarà el programa que inclourà la transmissió del partit.
A la Segona Regional, la Fundació Esportiva Palamós rep demà dissabte la visita del Quatre Vents. El partit es jugarà a les cinc de la tarda. Els palamosins volen recuperar el camí dels bons resultats després de la contundent derrota, quatre a zero, de diumenge passat al camp del Tordera. Dins del mateix grup, el Sant Antoni s’enfrontarà al Blanes B i el Calonge visitarà el camp del Salt, l'actual líder.

miércoles, 24 de octubre de 2007

ELS VESTIDORS A LA ZONA JOSEP MASSOT I SAIS COMENÇARAN A PRINCIPIS DE L'ANY VINENT



L’Ajuntament de Palamós ha començat el procés per contractar l’obra de construcció dels nous vestidors de la zona esportiva Josep Massot i Sais. El preu de sortida de l’obra és de 300 mil euros i s’espera que els treballs puguin començar a principis de l’any vinent. Els centenars de jugadors dels equips de futbol de base de la Fundació Esportiva Palamós s’han de canviar ara als vestidors del Nou Estadi Municipal. Això fa que la mainada hagi de travessar una zona per la qual sovint hi ha trànsit de vehicles, amb la perillositat que això comporta.La licitació de les obres dels vestidors de la zona esportiva Josep Massot i Sais arriba un any i mig després de l'aprovació del projecte. El Ple municipal li va donar el vist-i-plau amb el suport de tots els grups municipals excepte els de Convergència i Unió i l'Entesa. Es tracta d'una construcció de 420 metres quadrats de superfície que acollirà cinc vestidors. L'objectiu és que els 300 nens que, aproximadament, formen part dels equips de futbol base de la Fundació Esportiva Palamós no hagin de travessar carrers per anar a canviar-se al Nou Estadi municipal. La zona esportiva Josep Massot i Sais està formada per dos camps de futbol de gespa artificial, un de futbol onze i l'altre de futbol set.

domingo, 21 de octubre de 2007

EL PALAMOS EMPATA AMB EL MANRESA (1-1)


El Palamós ha empatat amb el Manresa (1-1), en un partit molt ensopit a la primera part, i en la que l'equip visitant ha marcat en la primera aproximació a l'àrea local. El Palamós ha disposat en el segon temps d'ocasions suficients per donar-li la volta al marcador i acabar guanyant el partit, però al final s'ha conformat amb aquest empat i ja fa quatre partits que no perd. Abans del partit s'ha fet la presentació oficial dels divuit equips de futbol de base de la Fundació Esportiva Palamós.

La primera part ha estat la mes fluixa de tota aquesta temporada. amb un joc molt espés i gairebè sense cap ocasió de gol. La primera aproximació del Manresa a l'àrea de Bayona, que ha tornat a la titularitat, ha significat el gol de l'equip visitant. Un xut creuat de Gallego va posar el 0-1 en el marcador amb el que s'ha arribat al descans. A la segona part el Palamós, va canviar completament el seu joc. La parella atacant formada per Dani Planagumà i Carlos López va fer anar de bolit la defensa dels manresans. Precisament Carlos López va marcar en un xut ras i ajustat al pal que es va empassar el porter visitant Moreno. Abans d'aquest gol, els palamosins han disposat de fins a cinc ocasions per marcar que no van saber transformar en gol. Al final el Palamós va acabar doanant per bó aquest empat. La nota negativa del partit va ser la lesió de Santi Celaya, que estarà unes tres semanes de baixa.
A segona Regional, La Fundació Esportiva Palamós va perdre per quare gols a zero al camp del Tordera.

PD: A L'IMATGE, CARLOS LÓPEZ AUTOR DE L'ÚNIC GOL DEL PARTIT.

domingo, 14 de octubre de 2007

EL PALAMÓS EMPATA AL CAMP DEL BALAGUER (2-2)



El Palamós ha deixat escapar una victòria que tenia, gairebé, garantida en el temps de descompte. L'equip palamosí que guanyava per 1-2 en el minut 90, ha vist com l'àrbitre, Gràcia Àlvarez, ha allargat innecesariament el partit cinc minuts i el Balaguer ha marcat en l'última jugada. El Palamós, amb aquest empat, ja fa tres partits que no perd, en els que ha sumat 7 punts i es troba just a la meitat de la classificació amb 10 punts. L'equip de Candido Viana rebrà diumenge que vè el Manresa en el Nou Municipal.

Desprès d'una primera part força ensopida, amb poques ocasions, el partit s'ha animat a la segona meitat. En el minut 54, Carlos López ha marcat el seu tercer gol consecutiu. El Balaguer ha empatat a falta de més d'un quart d'hora pel final amb un gol, de Parra. En el minut 80, José Luis Gallardo ha marcat de cap però l'àrbitre, Gràcia Jiménez, ha anul·lat el gol al considerar que havia fet falta al seu marcador en el salt. A l'últim minut Planagumà sí que ha marcat (també era el seu tercer gol consecutiu) i quan semblava que es guanyaria el tercer partit consecutiu i s'assoliria la sisena posició, l'àrbitre ha allargat fins a cinc minuts el partit i el Balaguer ha marcat l'empat a dos definitiu, en el minut 95.
PD: A L'IMATGE EL MÀXIM GOLEJADOR DEL PALAMÓS CF, DANI PLANAGUMA (4 GOLS)

FITXA TÈCNICA: Balaguer - Palamós (7a jornada de lliga. Diumenge 14 d'octubre de 2007)

PALAMÓS C.F.: TONI MONTERO, DÉU, GIRÓ, GALLARDO, ELÍES, CARMELO, CARLOS LÓPEZ, PLANAGUMÀ, DIEGO, VICHU I SANTI CELAYA.

SUBSTITUCIONS
Cornellà per Diego (61').
Marc Pujol per Vichu (71')
Jaume Duran per Carlos López (89').

TARGETES GROGUES
Carmelo (34'), Elíes (45'), Diego (60') i Giró (80').

GOLS
0-1: Carlos López rep una passada de Santi Celaya, encara el porter local i defineix perfectament (54').
1-1: Parra remata una centrada de Campabadal (72').
1-2: Planagumà encara el porter desprès de rebre una passada de Cornellà (89').
2-2: Isaac marca de cap una centrada de Gago (95').

RESULTATS JORNADA 7 (14/10/2007)

Balaguer 2 Palamós 2
Barcelona B 1 Igualada 1
Mataró 2 Vilanova 1
Blanes 1 Banyoles 0
Manresa 2 Reus 2
Premià 4 Cassà 1
Europa 2 Pobla Mafumet 3
Sant Andreu 0 Rapitenca 0
Manlleu 2 Santboià 2
Castelldefels 3 Masnou 0

SEGONA REGIONAL: F.E PALAMÓS 3 CALONGE 0 (Isma, Juanito i Guzmán)

BÀSQUET (TERCERA CATALANA PREFERENT): CB BANYOLES 40 CARNISSERIES ARNALL 101

miércoles, 10 de octubre de 2007

EL PALAMOS JUGA AL CAMP DEL BALAGUER, AQUEST DIUMENGE A LES SIS DE LA TARDA




El Club Futbol Balaguer compta amb les instal.lions cedides per l'Ajuntament de Balaguer. Des del passat any 2005, tots els equips que configuren el Club Futbol Balaguer, realitzen els seus entrenaments i disputen els seus partits oficials al Camp Municipal d'Esport, de gespa artificial, ubicat al carrer Urgell, 103.
Les instal·lacions compten amb un total de sis vestidors amb dutxes, totalment renovats i adequats a les necessitats de la instal·lació esportiva.
En total, més de 300 jugadors, que formen els 18 equips federats del club, entrenen dos, tres o quatre dies per stmana, depenent de la categoria en que juguen.
Els equips del Futbol Base del C.F. Balaguer es presentaran el proper diumenge 14 d'octubre a partir de 2/4 de 5 de la tarda, just abans del partit que disputaran el primer equip del Balaguer davant el Palamós, de la Tercera Divisió Catalana.

viernes, 5 de octubre de 2007

JA TOCA GUANYAR A CASA (PALAMÓS CF - PREMIÀ, DIUMENGE 7 D'OCTUBRE DE 2007 A LES 17:00 HORES)






A LES IMATGES: A LA DRETA EL TÈCNIC DEL PALAMÓS CLUB DE FUTBOL, CANDIDO VIANA I A L'ESQUERRA, EL DEL RICOH PREMIÀ, QUIM AYATS.



El Palamós Club de Futbol buscarà aquest diumenge la primera victòria de la temporada al Nou Estadi Municipal. Els palamosins rebran la visita del Premià, a partir de les cinc de la tarda. Fins ara, els dos partits que el Palamós ha jugat a casa s'han saldat amb dues derrotes. Davant del Masnou es va perdre per un a dos i amb el Sant Andreu, per zero a tres. Per contra, l'equip entrenat per Càndido Viana ha obtingut un millor rendiment en les visites a domicili, amb victòries a Manlleu i al camp de l'Europa. Per al partit de diumenge continuen sent baixa Gorka Garagarza i Jaume Duran. Fran Jerez no ha entrenat aquesta setmana per molèsties en un abductor i demà provarà per veure si pot entrar a la convocatòria. El més probable és que Cándido Viana repeteixi el mateix onze que va guanyar al camp de l'Europa. D'altra banda, val a dir que el club ha descartat la incorporació de l'uruguaià Sebastián Flores i del portuguès Paulo Riveiro, que estaven a prova. Els serveis tècnics han decidit que cap dels dos interessa.
Dels cinc enfrontaments que hi ha hagut entre el Palamós i el Premià al Nou Estadi, s'han produït tres victòries dels palamosins, un empat i una derrota. La temporada passada, el Palamós va vèncer per tres a zero. El partit d'aquest diumenge es jugarà a partir de les cinc de la tarda. Mitja hora abans, començarà la transmissió de Ràdio Palamós, amb Ramón Ribas, Oscar Fajardo i la direcció de Pere Subirana.

martes, 2 de octubre de 2007

PALAMÓS - PREMIÀ, (17:00 H, 07-10-07)







JORNADA 6 (07/10/2007)

Barcelona B - Castelldefels
Igualada - Mataró
Vilanova - Blanes
Banyoles - Manresa
Reus - Balaguer
Palamós - Premià
Cassà - Europa
Pobla Mafumet - Sant Andreu
Rapitenca - Manlleu
Santboià - Masnou

PD: A l'imatge la portada de la WEB del Ricoh Premià, proper rival del Palamós CF.

LA PENYA SPORT, UN EXEMPLE DE SUPORT

DECLARACIONS EUROPA-PALAMOS