lunes, 17 de marzo de 2008

EL SENIOR A DEL CLUB ESPORTIU PALAMÓS A PUNT DE PROCLAMAR-SE CAMPIÓ DE TERCERA CATALANA


El Carnisseries Arnall, el Senior A del Club Esportiu Palamós, esta a punt de proclamar-se campió de Tercera Catalana, després de la doble victòria obtinguda aquest cap de setmana. Dissabte va guanyar a la pista del Sant Narcis B pel resultat de 61-82 i diumenge va assolir una amplia victòria guanyant de 50 punts de diferència al Club Bàsquet Olot en el pavelló municipal d'esports de Palamós. El proper cap de setmana l'equip que entrena Lluis Puig, que esta invicte, no tindrà competició, però pot proclamar-se campió de Tercera Catalana, matemàticament, el cap de setmana del 5 i 6 d'abril, quan jugarà dos partits. El dissabte 5 jugarà a la pista del CB Quart i el diumenge 6 podria celebrar el títol, a casa, si derrota al CB Farners.

viernes, 14 de marzo de 2008

DESESTIMEN ELS RECURSOS QUE HAVIA PRESENTAT EL PALAMÓS


Els recursos presentats pel Palamós Club de Futbol han estat desestimats i els jugadors Vichu, Garagarza i Giró i l’entrenador Jordi Condom han estat sancionats amb un partit de suspensió. Tots ells havien vist targetes en l’últim partit de lliga al camp del Mataró i no podran estar presents diumenge vinent en el matx davant del Barcelona B.
Com recordareu, Garagarza, Giró i Jordi Condom van ser expulsats a Mataró, mentre Vichu va veure la cinquena targeta groga del primer cicle. El club no va recórrer la targeta a Giró, donant-lo per perdut per al pròxim partit. Sí que ho va fer, però, amb la segona targeta de Garagarza, la de Vichu i l'expulsió de l'entrenador. Els palamosins al·legaven presumptes defectes de forma en la redacció de l'acta arbitral, recurs que ha estat desestimat. Tots els implicats són sancionats amb un partit de suspensió. L'entrenador del Palamós s'haurà de concentrar ara a recuperar els lesionats per no perdre més efectius de cares al diumenge. Cornellà, que arrossega problemes al genoll i que ja no va jugar a Mataró, no ha anat aquesta setmana amb la Selecció Catalana amateur, que tenia un partit de preparació.

miércoles, 12 de marzo de 2008

NOVA DEMORA EN LES OBRES DELS NOUS VESTIDORS DELS CAMPS ANNEXES



L’Ajuntament de Palamós espera desencallar en breu el començament de les obres dels nous vestidors de la zona esportiva Josep Massot i Sais. Aquest és un equipament molt reivindicat pels pares de la mainada que juga als equips de la Fundació Esportiva Palamós, que ara s’han de canviar als vestidors del Nou Estadi, travessant per zones on hi ha trànsit de cotxes. Segons va explicar el regidor d'esports de l'Ajuntament de Palamós, Joan Curto, en el plé ordinari d'aquest passt dimarts no s'ha presentat cap empresa al concurs public de licitació d'obra i ara hauran de ser els serveis tècnics municipals, els que és faran càrrec del tema, demanant diversos pressupostos a empreses perquè facin l'obra, licitada en uns 300.000 euros (uns 50 milions de pessetes.

El passat mes d'octubre, l'Ajuntament va començar el procés per adjudicar les obres, un any i mig després de l'aprovació del projecte. Aquest projecte contempla una construcció de 420 metres quadrats de superfície que acollirà cinc vestidors. L'objectiu és que els 300 nens que, aproximadament, formen part dels equips de futbol base de la Fundació Esportiva Palamós no hagin de travessar carrers per anar a canviar-se al Nou Estadi municipal. La zona esportiva Josep Massot i Sais està formada per dos camps de futbol de gespa artificial, un de futbol onze i l'altre de futbol set.














EXTRET WEB AJUNTAMENT DE PALAMÓS (www.palamos.cat)

Aquesta zona esportiva ubicada al costat de l'Estadi Municipal consta de dos camps de futbol : 11 i 7 de gespa artificial de 60 m.ll, d'última generació.
El camp de futbol 11 es va inagurar el dissabte 17 de maig de 2003 amb la presentació dels clubs i equips de futbol de la vila. A les 12h es va celebrar un partit de futbol entre la FE Palamós i el FC Barcelona, categoria infantil.
Setmanes més tard es va inaugurar el camp de futbol 7.
Aquesta zona esportiva situada en el pla de Sa Nau , tal i com se la coneix, va passar a anormar-se "Josep Massot i Sais", segons acord de Ple de data 8 de març de 2005.
Ús de camp de futbol 11 de gespa artificial : Durant el curs 06-07 (juliol 2006 a agost 2007) el camp de futbol 11 de gespa artificial ha tingut una utilització de 23.258 usuaris.
Ús de camp de futbol 7 de gespa artificial : Durant el curs 06-07 (juliol 2006 agost 2007), el camp de futbol 7 de gespa artificial ha tingut una utilització de 9.534 usuaris.

Mòdul :
camp de futbol 11 :95 x 54 mts
camp de futbol 7 :55 x 35 mts

capacitat : 700 persones assegudes - grades sense seient -

Horari instal.lació:
De dilluns a divendres : 08.00h a 12.00h i de 14.00h a 22.30h
Dissabtes : depenent de les competicions :08.00h a 21.00h
Diumenges : depenent de les competicions: 08.00h a 14.00h

Zona Esportiva Josep Massot i Sais
C.Santiago Bañeras i Goday, s/n

PRINCIPALS USUARIS DEL CAMP DE FUTBOL 11
Assoc. Esportiva Grup Millora
Agrupació Esp. Micfootball
Penya Bar Catalunya
Campus Elit Futbol Basee
Escola Vedruna
Federació Catalana Futbol
Fundació Esportiva Palamós
IES Palamós
Mossos d’Esquadra
Palamós CF
Veterans Palamós CF

PRINCIPALS USUARIS DEL CAMP DE FUTBOL 7
Assoc. Esportiva Grup Millora
Penya Bar Catalunya
Escola Vedruna
Fundació Esportiva Palamós
IES Palamós
Mossos d’Esquadra
Palamós CF
Veterans Palamós CF
A.E.E. IES Palamós
Personal Aj. Palamós
Centre Cívic
Confraria Pescadors
Família Vincke
Personal Hospital Palamós i CAP

martes, 11 de marzo de 2008

EL PALAMÓS PRESENTA RECURSOS PER GARAGARZA, VICHU I JORDI CONDOM


L'arbitratge de Santiago López Quintana encara cou en el Palamós. El 2-0 ja no el canviarà, però el club baix-empordanés intentarà com a minim que la derrota no tingui tants efectes negatius. El Palamós presentarà al.legacions al comité de competició per evitar la sanció de Garagarza, Vichu i el tècnic Jordi Condom. De Garagarza, el club espera que li retirin la groga. "Vaig dir a Carmelo que s'obrís, i em vaig disposar a treure ràpid una falta. Quan vaig voler xutar, l'àrbitre va venir i em va ensenyar la segona groga, dient-me que havia d'esperar que xiulés perquè, segons ell, li havia demanat distància", va explicar el basc.
En el cas de Vichu (va veure la cinquena targeta groga de la temporada) i Jordi Condom (expulsat), el palamós al.legarà que el redactat de l'acta -diu que van mostrar la seva disconformitat ab una decisió arbitral- no és motiu suficient de càstig.


Per l'altre expulsat a Mataró, Xavier Giró, el Palamós no hi presentarà recurs. El jugador es va mostrar resignat per la segona groga (63') en l'acció de l'1-0. "hauria d'haver anat mes en compte, ja que ja tenia una targeta i em va tocar la pilota a la mà amb la mà oberta."

Problemes amb Creixell. A Mataró, també hi va haver una discussió entre jaume Creixell, i l'entrenador de porters visitant, Raül Núñez. "Creixell va increpar Gallardo (no podia jugar) perquè havia vingut amb el cos tècnic a la mitja part. Li vaig comentar que és calmés i ell se'm va dirigir amb una gran falta de respecte", va dir Núñez. "Es deu pensar que ho pot dir tot i a tothom. Vaig aguantar el ruixat i ho vaig fer saber als àrbitres", va sentenciar.

ELS SOCIS PAGARAN PER VEURE EL BARÇA B

El Palamós ha decidit decretar jornada económica per al próxim partit a casa, contra el Barça B. Amb una entrada única, els socis hauran de pagar 5 euros i els no socis 10. El duel contra el filial blaugrana és, sens dubte, un dels més atractius de la temporada, i el club baix-empordanés espera que hi hagi un bon ambien a la graderia del Nou Municipal.

(PUBLICAT AL 9 ESPORTIU DEL 11 DE MARÇ DE 2008 -PLANA 11- 2 COLUMNES-)

UN MILER D'ENTRADES PER A TOTES LES ESCOLES DEL POBLE
La Junta Directiva del Palamós també ha decidit regalar un miler d'entrades de franc per totes les escoles de la població, per al partit d'aquest proper diumenge contra l'equip de Pep Guardiola.

martes, 4 de marzo de 2008

TORNA EL MUNDIALET DE LA COSTA BRAVA














Aquest matí s'h fet la presentació oficial a Girona del MIC 2008, en el marc de la Fontana d'Or, al casc antic de la capital gironina. El tradicional mundialet de la Costa Brava reunirà aquest any 144 equips de 4 categories diferents. Les principals novetats d'aquesta edició seran la supressió de la categoria femenina i l'augment de 32 a 48 equips, en la categoria càdet. Com en les darreres edicions, el Nou Estadi Muncipal de Palamós serà el pal de paller en aquesta setena edició del mundialet de la Costa Brava, ja que serà l'edscenari de l'inauguració i les finals del torneig. L'acte inaugural, comptarà amb el partit, de la categoria juvenil, entre la Fundació Esportiva Palamós i Brasil, el dimecres dia 19 de març, mentre que les finals es jugaran el diumenge 23 de març. Un any més es comptarà amb la participació dels millors clubs i seleccions que aportaran els seus equips de base. Entre d'altres cal descatacar a la Selecció Nacional de Brasil, el FC Barcelona, El R. Madrid, l'At de Madrid o l'Espanyol.

A la presentació d'aquest matí, a la Fontana d'Or hi han estat presents Enric Vilert, President de la Diputació de Girona, Pere Gratacós, seleccionador nacional català, Juajnjo Rovira, director del MIC, Josep Saguer, delegat d'esports de la Generalitat, i Arcadi Calzada, president de la Fundació Caixa degirona.