domingo, 27 de abril de 2008

EL PALAMOS GUANYA A CASTELLDEFELS (0-1)


La primera part ha acabat amb empat a zero. La millor ocasió del Palamós ha arribat en el minut 42 quan una jugada personal de Jaume Duran no ha estat aprofitada per carlos López. Al descans David Cornellà, lesionat, ha tingut que deixar el camp.En el minut quatre de la segona part del partit, Santi Celaya, que ha substituit al descans a David Cornellà, ha marcat en la primera pilota que ha tocat, després d'una assistència de Vichu, en la primera pilota que ha tocat el migcampista cantabre. Jaume Duran i Vichu han tingut molt bones ocasions per augmentar un marcador que ha acabat amb la victòria palamosina, cosa que no aconseguia des de de feia dos mesosos El Palamós jugarà el proper diumenge el segon partit consecutiu fora de casa, al camp del Cassà.

CASTELLDEFELS 0 PALAMÓS 1 (35a jornada de lliga. Diumenge, 27 d'abril de 2008).



PALAMÓS: BAYONA, ELIES, GARAGARZA , DÉU, GIRÓ, CORNELLÀ, CARMELO, CARLOS LÓPEZ, JAUME DURAN, DIEGO I VICHU.


SUBSTITUCIONS

Santi Celaya per David Cornellà (46').

Marc Pujol per Carlos López (75').

Fran per Jaume Duran (79')


TARGETES GROGUES
Carmelo i Giro
GOL: 1-0: Santi Celaya (49').

lunes, 7 de abril de 2008

UN FEBRER MÀGIC I UN MARÇ PER OBLIDAR


Els mesos de febrer i març, han representat la cara i la creu per al Palamós. Els de la Costa Brava van assolir el ple al febrer, sumant dotze punts de dotze possibles el que li va valer per a arribar a la quarta plaça durant diverses setmanes. El Palamós va guanyar a l'Europa (3-0), Premià (1-3), Balaguer (2-0) i Manresa (0-1). Per contra, durant el mes de març el Palamós no va ser capaç de sumar ni un sol punt dels dotze en joc, en els quatre partits disputats, amb derrotes davant Blanes (0-1), Mataró (2-0), Barça B (0-1) i Igualada (1-2). Aquest pobre balanç ha provocat que cedissin el quart lloc, tot i que encara segueixen amb opcions de lluitar per la fase d'ascens. El Tècnic del Palamós, Jordi Condom, comenta pel que fa al sot pel qual ha passat el seu equip que. "Potser la tensió i l'ansietat de veure'ns entre els quatre primers ens va passar factura”. Jordi creu que l'empat davant el Vilanova (1-1) en el debut d'abril serveixi: “per a trencar la ratxa de derrotes i tornar a la quarta plaça el mes aviat millor”. Jordi Condom, afegia que: “Falten sis finals i estem a tan sol tres punts de la fase d'ascens. La majoria dels equips, excepte els tres primers, no estem massa fins i al final aconseguirà l'objectiu el *mes regular. El Palamós ha de jugar a casa davant Reus i la Pobla de Mafumet i en els camps del Banyoles, Castelldefels, Cassà i Rapitenca.

EL CARNISSERIES ARNALL DE BÀSQUET HA QUEDAT CAMPIÓ I HA ASSOLIT L'ASCENS


El Carnisseries Arnall, l'equip de bàsquet senior A del Club Esportiu palamós, ha viscut un d'aquells moments màgics en el món de l'esport, assolint amtemàticament el títol de campions de Tercera Catalana i assolint l'ascens de categoria, amb un bagatge impressionant de 25 victòries en els 25 partits que han disputat fins ara. Aquest passat dissabte van assolir matemàticament el títol guanyant, com sempre, amb autoritat a la pista del Quart i diumenge ho van rubricar derrotant el Farners, en un pavelló municipal d'esports de Palamós, ple de gom a gom, per retre el merescut homenatge als campions, que ara tenen la possibilitat d'acabar el campionat de llliga imbatuts i posteriorment classificar-se (en una previa que jugaran amb el primer del grup de Lleida) per disputar la fase de campions del campionat de Catalunya de Tercera Catalana. Una fase final que molt probablement es jugarà a Palamós. Serveixin aquestes linies d'homenatge a un equip que ha fet resorgir el bàsquet palamosí.


PD: A L'IMATGE, EL CAPITÀ DEL CARNISSERIES ARNALL, JORDI CASTELLÓ, L'ENTRENADOR, LLUIS PUIG I EL LOCUTOR DE TV PALAMÓS, JOSEP RIBAS.