jueves, 24 de julio de 2008

El davanter Nacho Garzón (Montcada), segon fixatge del Palamós


El Palamós Club de Futbol ha fet oficial avui el fitxatge del jugador Nacho Garzón. Es tracta d'un davanter que, precisament avui, fa 23 anys i que prové del Montcada.
Anterioment havia militat a l'Europa, el Blanes i el Castelldefels. Nacho Garzón, que medeix un metre noranta, és el primer dels dos davanters que el Palamós vol fitxar de cares a la pròxima temporada. Aquest és el segon fitxatge de l'entitat, després del de Jaume Pinilla, jugador procedent del Poble Sec. Ahir, d'altra banda, també es va confirmar la incorporació de Ferran Corredor, que la temporada passada havia estat al filial.

lunes, 21 de julio de 2008

MOTIUS D'UN SILENCI


Avui torno a posar en funcionament el meu blog personal. Només volia donar-vos les oportunes explicacions a la falta d'actualització del blog. Bàsicament han estat motius professionals i personals. Quan va acabar la temporada, em vaig engrescar moltissim amb una nova aventura professional (res a veure amb la comunicació), que ha resultat més que negativa. Aquesta nova feina, em va fer apartar-me voluntariament del món de la comunicació i em menjava molt de temps, massa...A mitjans de juny vaig patir la perdua de la meva mare, després d'una llarga malaltia. A finals de juny donava per finiquitada la meva nova aventura professional, veint que les coses no surtien com jo havia pensat. D'aquesta manera, avui m'he decidit a tornar a escriure, a poder ser diariament, en aquest blog. Gràcies a tots pel vostre suport.

EL PALAMÓS COMENÇA DEMÀ AL VESPRE ELS ENTRENAMENTS DE PRE-TEMPORADA


El Palamós comença demà al vespre al Nou Estadi Municipal els entrenaments de pre-temporada sota les ordres del tècnic, Jordi Condom. L’equip ha fet aquest cap de setmana una estada de convivència a Romanyà, en la que ja es van realitzar els primers entrenaments físics.

El conjunt palamosí ha renovat la major part de la plantilla de la temporada passada. En total continuen 14 jugadors de la campanya anterior. Aquests son: Diego, Bayona, Gallardo, Carmelo, Giró, Déu, Petalla, Santi Celaya, Marc Teixidor, Àlvaro, Vichu, Jaume Duran, Elies i Toni Montero. El club esta pendent de concretar la continuitat del defensa Gorka Garagarza i del davanter Marc Pujol.

Només han causat baixa Fran Jerez (Algesires), Carlos López (Eivissa) i David Cornellà (Gramanet). El Palamós, de moment, només ha fitxat el jugador del Poble Sec, Jaume Pinilla i s'està a l'espera d’incorporar, com a minim, un davanter més a la seva plantilla. A partir d’avui el Palamós, tindrà dos jugadors extrangers, a prova.