EL PALAMÓS PERD A CASA AMB EL MANLLEU (0-2) EN EL SEU DEBUT A CASA

PALAMÓS 0 MANLLEU 2 (JORNADA 2. DIUMENGE 6 DE SETEMBRE DE 2009)

NOU MUNICIPAL: 1100 espectadors.

Palamós: Bayona (5), Siscu (5), Salvanyà (5) (Hornuss (5), 46’), Cornellà (5), Diego (5), Jaume Duran (6), Àlvaro (5), Charcos (5), Sarabia (5) (Roca (5), 60’) Petalla (5) i Marc Vila (5) (Carmelo (5), 60’).

Manlleu: Tato (6), Masoliver (6), Archi (6), David Andreu (6) (Ricard Fernández (-), 85’), Rubén Ortiz (6), Raül Calvo (6), Maik (6) (Alexis Sánchez(-), 75’), Venzal (6), David Pérez (6), Mito (7) (Granell (6), 58’), i Planagumà (6).

Àrbitre: Sales Font. Ha ensenyat targetes grogues a Siscu, Cornellà, Charcos, Salvanyà i Diego del Palamós i a Masoliver, Archi, Ruben Ortiz i Alexis Sánchez del Manlleu.

Incidències: S’ha guardat un minut de silenci en memoria de l’expresident del Palamós C.F. Joan Castellví

Gols: 0-1: min 28, Mito. 0-2: min 38, Planagumà.

COMENTARI

El Palamós ha estat molt fluix en defensa a la primera part. Siscu i Petalla en els laterals i la parella de centrals formada pel veterà Charcos i el jove Àlvaro S’han vist completament superats per un Manlleu que ha sortit decidit ha endur-se el partit. El domini dels osonencs s’ha vist traduit en una superioritat en el marcador. Ja en el minut 7 un xut de David Pérez ha estat refusat per la defensa palamosina quan la pilota ja entrava. A punt d’arribar-se a la mitja hora un xut dins de l’àrea petita de Mito ha significat el 0-1. Déu minuts mes tard un potent xut de Raül calvo ha estat refusat per Bayona i la pilota ha arribat a l’expalamosí Planagumà que ha marcat a plaer el 0-2. El Manlleu encara ha disposat de mes ocasions, mentre que el Palamós ha estat completament desconegut en un molt negatiu primer temps.

A la segona part el Palamós ha sortit disposat ha remontar el partit, però ha tingut molt poques idees ofensives i escases ocasions clares de gol. De fet la mes clara ha estat pel Manlleu, ja que Mito s’ha quedat sol davant Bayona- L’oportunitat l’ha salvat el porter palamosí. L’ocasió mes clara dels palamosins ha arribat massa tard. En el minut 90 una rematada de Roca s’ha estavellat al pal. El Palamós ja suma dos derrotes consecutives i la semana seguent tornarà a jugar a casa amb l’Amposta.

DECLARACIONS:FRANCESC CARGOL (TÈCNIC DEL MANLLEU)

Molt bona primera part. Son els millllors primers 45 minuts que hem jugat fins ara. El Palamós no ha creat ni una sola ocasió de gol en el primer temps. El resultat ha estat inclús curt. Hem fet un gran treball físic i de recuperació de pilotes. El Palamós per l’equip que te, funcionarà segur i estarà a la part alta. Això només ha fet que començar.

JORDI CONDOM (TÈCNIC DEL PALAMÓS)A la primera part hem sortit amb massa tensió. Hem estat victimes dels nostres propis errors. En el primer temps hem estat bastant malament. Semblava que ens pesaven les cames. El resultat i la derrota son justes. No estem massa fins. Avui es el pitjor partit que hem fet fins ara. El camp estava lent. A la segona part hem tingut arribada, però faltaven idees. Em sap greu perl a molta gent que há vingut al camp. Ens hem de refer d’aquestes dues patacades.