lunes, 20 de septiembre de 2010

EL PALAMÓS CLUB DE FUTBOL CELEBRA AMB UNA VICTÒRIA EL SEU PARTIT 500 A TERCERA DIVISIÓ

El Palamós Club de Futbol va celebrar amb una victòria aquest passat diumenge al camp del Gavà (1-3) el seu partit 500 a Tercera Divisió. Els de la Costa Brava van debutar en aquesta categoria la temporada 87-88 i des de llavors han disputat 500 partits amb un balanç de 224 victòries, 116 empats i 160 derrotes, amb 719 gols a favor i 576 en contra. El Palamós mai ha baixat de Tercera Divisió des de la campanya 87-88 amb un total de 24 temporades en categoria nacional. 14 a Tercera (500 partits), 4 a segona B (152 partits) i 6 a Segona A (228 partits). En total el Palamós suma 880 partits en categoria nacional

domingo, 19 de septiembre de 2010

VICTORIA DEL PALAMÓS A GAVÀ

Gran victòria del Palamós a Gavà (1-3).
El president de ERC va jugar de porter a Palamós el triangular "un gol per la independencia". A la foto Puigcercós es entrevistat per Ràdio Palamós.

16.Becerra

Aproximadament uns 400 aficionats a l'Estadi Municipal de Palamós s'han apropat per gaudir del primer partit de la temporada del degà com a local. El Palamós afrontava el partit amb un total de sis baixes, Jaume Duran, Alexis Sanchez, Elies Martí, Adrià Quintanilla, Ferran Corredor i Alex Torrent, totes per lesió.

Partir molt disputat al Nou Estadi on la primera meitat no ha tingut un clar dominador, ambdós conjunts han disposat d'oportunitats per inaugurar el marcador, però ha sigut l'Amposta que, en el minut 40 de la primera meitat, s'ha posat per davant en el marcador.

El partit començava sense gaires ocasions clares de gol, fins que al minut 14 de la primera meitat, l'arbitre del partit, Salas Montoro, assenyalava una falta favorable dels visitants pràcticament a la frontal de l'àrea. Sandu es va encarregar del llançament, que va sortir lluny de la porteria del capità Bayona.

Tres minuts més tard arribaria l'ocasió més clara del Palamós en el partit. Una pilota refusada de còrner la va engaltar el central Piferrer desde l'àrea petita que obligà a Diego a fer gala dels seus reflexes per desviar un altre vegada a còrner el llançament.

Al minut 20, Isma va gaudir d'una jugada d'un contra un amb el porter Bayona, que aquest va saber refusar mantenint en tot moment la posició i amb el peu esquerre va desviar el xut del jugador visitant.

El Palamós va poder inaugurar el marcador en el minut 25, on Casagrán desde el balcó de l'àrea, va xutar de volea però no va anar entre els tres pals.

10 minuts abans del descans, Miquel va tindre a les seves botes el 0 a 1, pero un altre cop el salvador Bayona ho va tornar a evitar.

Cinc minuts més tard i novament Miquel va inaugurar el marcador, amb una passada en profunditat de Subi després d'aprofitar un error en la zona del mitg del camp, on Borges va enviar una passada per a David Cornellà i aquest no va poder controlar de manera correcte. Era el primer gol que rebia el Palamós en contra.

A la represa, al minut 4 l'asistent Robas Bondía va anular un gol a Marc Casas per fòra de joc, una decisió molt criticada pels seus companys d'equip.

Al minut 8, Venzal desde la llunyania feia lluir-se al porter visitant Diego, que desviava un fort xut de l'ex-jugador del Manlleu a còrner.

Marc Vilà va substitiur al davanter Xavi Casagrán en el minut 10 de la segona part, Casagrán que no va gaudir de gaires oportunitats, no va poder ajudar a l'equip a derrotar a l'equip del Montsià.

En el 27 era Joel Múrcia el jugador que entrava en el terreny de joc substituint al mitgcampista David Cornellà, que no va tindre ni molt menys una de les seves millors actuacions.

Un minut després, Miquel tornava a marcar pels d'Àngel García, on feia enderrocar per complet les posibilitats de remuntada dels palamosins.

Ramon Monràs feia l'últim canvi al minut 32, on Carles Roca subtituia al palamosí Ritxi, en un intent de retallar distàncies en el marcador, fet que finalment no es produiria.

Després de dues jornades, el Palamós es situa al centre de la taula classificatòria, amb un total de tres punts, un gol a favor i dos en contra. El lider del grup cinquè de la Tercera Divisió és l'Espanyol B amb quatre punts, els mateixos que el Terrassa, el Vilafranca i el Vilanova.