martes, 31 de mayo de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 31 DE MAIG DE 2011

Que bons que arriben a ser els creatius publicitaris de les campanyes d'Estrella Damm. L'anunci d'aquest estiu es sensacional. La cançó és brutal i l'escena final amb el millor cuiner del món d'ous.

No puc parar de riure pensant amb el gag que vaig veure al Crackòvia amb Eduard Punset i Sergio Ramos. Va ser genial, tot i que el de Núñez i Gaspart intentant entrar pel morro a Wembley també va ser molt bó.

lunes, 30 de mayo de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 3O DE MAIG DE 2011

Gran cap de setmana de BARÇA !!! Gran detall entregant-li el braçalet de capità a l'Abidal  i que recollís la Champions. Us vareu fixar que el princep li va pasar el móbil a Rosell i li va dir "es papa". Quin gran gag pel Crackovia. No us hauria semblat genial que quan el "cap grós de TV3" li va preguntar a Guardiola a qui dedicava el trofeu hagués dit a... Mourinho. En el fons en "Pep" ho pensava. N'estic convençut.

Enhorabona al Llagostera pel seu ascens. Aquest club fa sis anys, jugava a Segona Regional i ara esta a Segona B. Senyal que han fet les coses bé.

Em va agradar la concentració motera d'ahir al passeig de Palamós. Coses així incetiven el turisme i no altres rucades que inventen alguns il.luminats.

domingo, 22 de mayo de 2011

ENTREVISTA A JULI TORRENT PRESIDENT DEL PALAMÓS

20/05/11 02:00 - Palamós - PERE SUBIRANA

Palamós Confirmat el descens a primera catalana, Juli Torrent considera que no és moment de deixar la presidència del Palamós. L'exjugador i extècnic vol confeccionar un equip per recuperar la tercera divisió.

—S'ha confirmat el descens. S'ho esperava?

—«El Vilafranca va fer el que havia de fer. En el seu lloc, nosaltres també hauríem buscat la victòria. Ara bé, hi ha maneres i maneres de guanyar, i ells al final potser es van excedir.»

—Es mereixien baixar?

—«Crec que teníem un equip competitiu per acabar-nos salvant. De fet, una plantilla que és capaç de guanyar a Llagostera, Cornellà o Reus, no ha de ser tan dolent, ni molt menys. Amb això no vull dir que no sigui just el fet d'haver perdut la categoria.»

—Quines han estat les claus?

—«Segur que en cada lloc i en cada partit trobaríem alguna cosa, però ara no en fem de res, de pensar en partits a casa com el del Masnou o el Vilanova. Ja ho vam analitzar puntualment i no vam trobar les causes de la temporada tan dolenta que hem fet a casa.»

—Pensa continuar?

—«Sens dubte. Probablement si haguéssim continuat a tercera m'ho hauria plantejat. Però ara tinc molt clar que vull continuar. Només un problema de salut m'ho faria replantejar.»

—Com a exjugador i exentrenador del club, és un drama haver baixat?

—«Com tothom, estic tocat i emprenyat. Però en alguns sectors sembla que el club hagi desaparegut. El nostre cas no és com el del Figueres en el seu moment o d'altres. Continuem vius, i ben vius.»

—Es planteja tornar a tercera?

—«I tant que sí! Hem d'intentar-ho, però sempre dins de les nostres possibilitats. El Palamós feia sis o set anys que estava jugant amb foc, i al final ens hem cremat. Qui pensés que per ser el degà de Catalunya i dur el nom de Palamós sortíem amb avantatge, s'equivocava de ple.»

—La idea és fer un equip molt competitiu a primera catalana?

—«Volem pujar, però amb seny, sense fer bogeries. Aquí a Palamós abans, i també en d'altres llocs, si a algú li prometien 10, li acabaven pagant 3. Jo, si en prometo 3, en pago 3.»

—Potser no ha tingut tot el suport econòmic que necessitava?

—«Només diré que som el club que rep menys subvencions de tota la tercera, i ho dic amb molt coneixement de causa, ja que n'he parlat amb tots els presidents. Sí que és cert que la gent futbolera del poble, com sempre, ha ajudat. L'Emili Caballero, per exemple, es mereix un monument.»

—Continuarà amb la mateixa directiva?

—«Dilluns vam parlar i ens vam donar un marge d'una setmana per tal que cadascú actuï amb conseqüència. Crec, però, que el gruix es quedarà, i espero que vingui més gent i col·labori.»

—Serà el debut a primera catalana. Què n'espera?

—«Malgrat el descens, continuem sent el degà de Catalunya i un dels clubs importants de les comarques gironines. A més, tindrem derbis molt atractius, amb el Guíxols, el Figueres, el Peralada, el Lloret i potser també amb el Farners. Això pot il·lusionar, tot i que ens hauria agradat continuar a tercera.»

—Dels jugadors, es pensa quedar amb la majoria?

—«Aquesta setmana he parlat amb Jordi Condom i he fet una reunió col·lectiva amb la plantilla. Ara vull fer xerrades individuals, perquè tots exposem els nostres interessos. El meu desig seria concretar força coses en un termini curt de temps.»

—Algun dels partits que es presenten a les municipals ha parlat d'instal·lar gespa artificial a l'estadi. Què n'opina?

—«Un dels nostres valors com a club és el magnífic camp de gespa natural. Si això canviés, em plantejaria molt seriosament plegar. Aquí hi tenim el MIC, i hi han vingut el Barça, l'Espanyol i altres equips de primera, per l'estadi. Esperem convèncer l'Espanyol perquè torni a venir al juliol. En cap cas podem renunciar a un gran valor afegit com és aquest camp de gespa natural.»

—Espera aconseguir més subvencions amb el nou equip de govern?

—«Tant de bo. Amb els que hi havia fins ara, hem tingut una relació molt bona, tot i que reitero que som el club que rebem menys subvenció, en quantitat econòmica. Per contra, l'Ajuntament es fa càrrec del manteniment i el personal de l'estadi i ens cedeix sense cost l'explotació de les tanques de publicitat. S'ha de dir tot, però és lògic que intentem equiparar-nos al mateix nivell dels equips amb els quals competim.»

viernes, 20 de mayo de 2011

JAVI RODRIGUEZ REP EL GUARDÓ COM MÀXIM GOLEJADOR

El davanter del Palamós Javi Rodríguez va rebre aquest passat dijous el trofeu "Restaurant Can Paco" com màxim golejador d'aquesta temporada amb 8 gols. Javi Rodríguez, que va arribar com a reforç en el mercat d'hivern i ha jugat 15 partits, va rebre el trofeu de mans Francisco Ramos propietari de l'empresa que el patrocina. Javi Rodríguez que abans ja havia estat pitxixi amb el Pontevedra no va poder evitar el descens del seu equip a Primera catalana. Aquest trofeu esta organitzat per l'equip d'esports de Ràdio Palamós i en la pasada edició va ser guanyat pel francés Julien Hornuss

Javi Rodríguez diu que: "en aquests moments no em plantejo el meu futur. Vaig quedar molt tocat amb el descens al camp del Vilafranca. El dijous el president va parlar amb tots nosaltres de forma conjunta i ens va dir que mes tard ho volia fer individualment." El pitxixi palamosí que en la recta final de temporada va superar al defensa Lluís Micaló com a màxim realitzador de l'equip explica que:"em sap especial greu haver baixat pel magnific grup que hi havia en el vestidor. Es una llastima ja que el club es mereixi continuar a Tercera". Javi Rodríguez format en el futbol de base de l'spanyol es va estrenar professionalment en el Palamós a finals de la decada dels noranta i després va formar part d'equip com el Pontevedra, amb el que va pujar a Primera, el Lorca o l'Alcoià. Javi Rodríguez va tornar al Palamós en el mercat d'hivern per reforçar l'equip.

jueves, 19 de mayo de 2011

LA FEDERACIÓ DESESTIMA EL RECURS DEL PALAMÓS CF

El recurs presentat pel Palamós dimarts a la nit al comité de competició ha estat desestimat pel jutge de la FCF. El Palamós va impugnar el partit de diumenge al camp del Vilafranca per alineació indeguda del juvenil Daniel Antolínez amb l'esperança de guanyar el partit i evitar el descens directe. D'haver-se acceptat el recurs els palamosins només estarien pendents d'un ascens a 2a B per continuar a Tercera Divisió. El Palamós estudiara ara la resolució que li ha enviat el comité de competició i no descarta presentar noves al.legacions al cas. De tota manera es més que probable que el Palamós jugui la temporada vinent a 1a Catalana i la directiva, que aquest vespre paralarà amb la plantilla, ja esta pensant en el projecte de l'any vinent a la nova categoria. Juli Torrent seguirà com a president del Palamós. Demà podreu llegir en aquest blog una extensa entrevista amb ell.