jueves, 30 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 30 DE JUNY DE 2011

S'acaba juny i arriba juliol... el mes de les pretemporades, dels amistosos, dels fixatges a corre-cuita...Aquest any, però, el Palamós ha fet els deures d'hora, i a priori força bé. Els propers dies es concretarà el fixatge d'un autèntic crack per Primera Catalana, un golejador amb experiència en categories superiors. Un gran reforç us ho garanteixo. Amb ell, els 6 fixatges (Chicho, Guitart, Gusó, Cabratosa, Barrera i Giró) i les 8 renovacions (Bayona, Subi, Jaume Duran, Joël Múrcia, Ritxi, Miki, Elies i Quintanilla), el Palamós ja tindrà 15 jugadors. A més a tres jugadors (David Cornellà, Marc Vila i Àlex Torrent) el club els hi ha ofert renovar i probablement acceptaran. Per tant ja tenim 18 jugadors (potser en faltaran un parell més...) i tècnic (Bertu Fernández) i avui som 30 de juny. Tot un éxit.

miércoles, 29 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 29 DE JUNY DE 2011


El Palamós CF Va presentar ahir quatre dels seu nous fixatges. A la fotografia d'adalt Cabratosa, Gusó, Giró i el president Miquel Aguilar. A la d'abaix Aguilar amb Narcis Barrera. (Fotos: Sergi Cortés).

El Nou Municipal de Palamós serà l'escenari del partit de pretemporada que disputarà el RCD Espanyol davant el Llagostera, coincidint amb el stage blanquiblau a Peralada en una data encara per determinar.

El Palamós disputarà un amistós de pretemporada el dia 23 de juliol, en el Nou Municipal davant el CE Sabadell. La directiva de Miquel Aguilar estan pendents de tancar altres dos amistosos davant Llagostera i Barça B.

El Palamós lluirà sponsor, l'empresa ESQUIM S. A. de productes químics, a la part del darrere de la samarreta i del pantaló. La directiva ara busca un altre patrocinador pel davant de la samarreta.
 

martes, 28 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 28 DE JUNY DE 2011

El Palamós ha incorporat a la seva plantilla un total de quatre nous jugadors: El migcampista de l'Europa, Narcis Barrera. El defensa central del Llagostera, Xavi Giró que fà unes temporades ja havia format part de la plantilla del Palamós CF. El també defensa central procedent del Granollers, Jordi Cabratosa, que anteriorment havia format part dels filials del Villareal i del Cadiz  i el davanter Pau Gusó que estava al Farners, cedit pel Llagostera.

           Xavi Giró, el primer de l'esquerra, la temporada 2007-2008.


Xavier Giró ja havia jugat tres temporades en el Palamós. La temporada 2006-2007 sumant un total de 2870 minuts, la 2007-2008 amb 2491 minuts i la 2008-2009 amb 1228 i 1 gol. A meitat d'aquesta última temporada va marxar al Llagostera d'Oriol Alsina a causa dels problemes econòmics del Palamós.

El Palamós també ha anunciat les renovacions del porter Miki Carós, el defensa Elies Martí, el migcampista Ritxi Mercader i el davanter Adrià Quintanilla. Amb aquestes renovacions el Palamós ja te gairebé perfilada la seva plantilla de cara a la propera temporada amb un total de 14 jugadors.

Anteriorment el club ja havia renovat Jaume Duran, Joël Múrcia, Joan Bayona i Eduard Subirana. Aquests vuit jugadors mes els sis reforços (Barrera, Giró, Cabratosa, Gusó, Chicho i Guitart) sumen els 14 jugadors que ja te la plantilla palamosina per jugar a Primera Catalana i afrontar el repte de l'ascens.

lunes, 27 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 27 DE JUNY DE 2011

Hi ha alguns culebrots televisius que m'agraden (vaig ser un gran seguidor del Cor de la ciutat i de Nissaga de poder), però no puc amb els culebrots futbolistics d'estiu, especialment amb el d'en Cesc Fàbregas. Si ha de venir que vingui (i que consti que vull que vingui), però si no...a pendre pel sac. Estic molt cansat de l'Arsenal i del seu omnipotent entrenador i dels pocs detalls que ha tingut el jugador envers el Barça. I si no per qué va renovar contracte amb els anglesos? Tant de bó que vingui, però si us plau que acabi el culebrot "Cesc Fàbregas".

Us recomano el llibre que estic llegint. Vida i miracles d'Odell Kraus, escrit per Josep Pastells Mascort, amb el que havia coincidit a l'antiga redacció del Diari de Girona a Fornells de la Selva. El llibre va assolir el premi Marian Vayreda de l'any 2010 i es certament recomanable. Ideal per llegir a la platja o al "xiringuito". Es una narració fàcil i molt entretinguda. Una gran obra a l'alçada del millor Manuel de Pedrolo, un altre dels meus preferits.

sábado, 25 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DISSABTE 25 DE JUNY DE 2011

Sol i molta calor en el primer cap de setmana d'estiu i com sempre en aquestes dates rumors de baixes, cessions, fixatges...M'han dit que la setmana que vé el Palamós concretarà un parell de cessions del Llagostera. Tant de bó sigui així. Es molt interessant futbolísticament i econòmicament.

Els amistosos de pretemporada que el Palamós jugarà a casa seran amb rivals d'entitat. Em consta que la directiva de Miquel Aguilar vol treure profit de la maravellosa gespa natural que tenim a Palamós. Aquesta magnífica gespa, ser el Degà de Catalunya i el ressó mediàtic del club per la seva trajectòria esportiva han de ser valors afegits i prou importants en aquests moments.

Willy Fogg ha arribat a Palamós (es tracta del meu amic Jaume). Bona estada a la Fosca... quina gran meravella del nostre litoral.


Un Barça-Nàstic de pretemporada, a Palamós.

miércoles, 22 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 22 DE JUNY DE 2011

He passat un parell de dies a un poble magnífic del Berguedà: La Pobla de Lillet. Bona gent, bon menjar i molt i molt barcelonisme. La pobla esta just desprès de Gombren, on va neixer el Compte Arnau, abans de Berga, on avui comença la Patum, i al costat de Castellar de N'Hug, on estan les Fonts del Llobregat. L'Agustí Pastó te casa a La Pobla de Lillet i dilluns em convidar a anar-hi. Ha estat genial.

Primers fixatges, renovacions i baixes en el Palamós. Els dos primers fitxatges són Francesc Guitart, davanter que ve del Llagostera i Narcís Pèlach, "Chicho", que juga de central i ve del Manlleu. Guitart ha jugat les dues darreres temporades al Llagostera, sumant un total de 41 partits i havent fet vuit gols. Francesc Guitart també ha  jugat amb el Cassà, el Blanes i el Girona, a Tercera Divisió, i amb el filial de l'Espanyol, a Segona Divisió B. L'altra nova incorporació del Palamós és Narcís Pèlach, "Chicho" que és va iniciar en el futbol de base del Girona, fa dues temporades va ser el capità del Cassà, on va jugar 31 partits i va marcar cinc gols. La passada temporada la va jugar al Manlleu, completant 24 partits i fent dos gols. De moment, m'agraden aquests fixatges.

El Palamós ha renovat Joan Bayona, Jaume Duran, Joel Múrcia i Eduard Subirana. No continuaran Lluís Micaló i Cristian Venzal que han fitxat pel Santboià i Alexis Sánchez, que probablement anirà al Peralada. Renovacions i baixes del tot lògiques.

Aquest divendres hi han dos bons concerts de franc a Palamós. A la Planassa, Miquel del Roig i a Barraques, Diversiones. Bona revetlla de Sant Joan i que disfruteu de la Festa Major.

lunes, 20 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 20 DE JUNY DEL 2011

Sabieu que Neymar, crack brasiler que vol fitxar el Madrid i que va sonar com a reforç del Barça, va jugar i va guanyar el MIC 2008 a Palamós. El mes bó és que el noi va estar inscrit en el MIC 2007 amb el Real Madrid, amb el que estava a prova, però finalment va ser descartat i no va venir aquell 2007. Així ho explica avui El Mundo Deportivo en un article del peridista barceloní  Manuel Segura. També val la pena veure la foto de Neymar amb l'ex-palamosí Toni Lima que el coneix prou bé. L'article en questió es aquest:

 

El Real Madrid dejó escapar el negocio del siglo con Neymar

Neymar pudo ser del Real Madrid a coste cero y ahora su precio es de 45 millones de euros

Manolo Segura   20/06/2011


Si Neymar acaba en la plantilla del Real Madrid, el negocio de los blancos habrá sido 'redondo'. De tenerle atado en enero de 2005, a coste cero -el Santos les amenazó con denunciarles ante FIFA-, ahora tiene que afrontar su precio de salida marcado en 45 millones de euros.
Seis años después. Sólo seis años después, y eso que pasó una semana invitado en Madrid, con fotografías incluidas junto a los brasileños Ronaldo, Roberto Carlos o Robinho, y presenció en directo un Real-Depor. Tan seguros estaban de que sería de la casa que fue inscrito como ¡jugador infantil blanco! en el MIC 2007, aunque no apareció, y, posteriormente, jugó con Brasil, en la Costa Brava, en el 2008. Todo eso pasó y Neymar ahora es una figura mundial, al punto que ya está, con 19 años, en la selección absoluta de Brasil.
Toni Lima, ex jugador de Ibiza, Palamós, Gavà , Hospitales y de la selección de Andorra, entre otros, y ex asesor deportivo del Puertollano, es quien mejor le conoce en España. No en vano tuvo y tiene la oportunidad de guiar a las selecciones brasileñas que acuden cada año a la 'Mediterranean International Cup' (MIC). "Es un verdadero crack que marca diferencias", afirma a MD Toni Lima, quien en estos últimos ocho años ha estado al lado de la canarinha en el MIC. "Ya se veía en 2008 que estaba por delante de todos, al igual que Coutinho (Inter). Es un futbolista diferente y como todos los cracks tiene sus picos de conducta. Pero no dudéis que posee personalidad, carisma, liderazgo y unas capacidades futbolísticas impresionantes", añade.
Para Lima, le llegada de Neymar a un equipo como el Real Madrid o al FC Barcelona no supondría ningún problema para nadie, aunque "en el Madrid quien juega en su sitio natural es Cristiano. Pero encajar puede hacerlo en cualquiera de los dos equipos". La presencia de grandes estrellas, como poseen madridistas o azulgrana, "le ayudaría muchísimo. Ha tenido episodios que le han ayudadoen su imagen, pero eso está pasado. Es un crack, de verdad"

Estrella con Coutinho y Toni Lima en el MIC

El chaval brasileño tuvo oportunidad de jugar en la Costa Brava, concretamente en la edición del MIC 2008, donde su selección cuajó una excelente actuación. De la mano del ex futbolista Toni Lima, Neymar fue la estrella de la 'canarinha' al igual que Coutinho. La diferencia estuvo en que, mientras el ahora pretendido futbolista del Santos siguió en su actual conjunto, el mediapunta Philippe Coutinho salió del Vasco de Gama para firmar por el Inter de Milán, donde ahora es un crack totalmente asentado con los italianos.

Toni Lima, un palamosí d'adopció.






 

domingo, 19 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DIUMENGE 19 DE JUNY DE 2011

Felicitar al Granada pel seu ascens. Quin partidàs l'Elx-Granada. Llastima dels incidents finals. Per cert, al Granada jugava un ex-Palamós, Juan Jose Collantes. El va fitxar Piterman a Segona B i va estar-hi un any quan era molt jovenet.

Avui toca nou capítol de la sèrie de Telecinco "La que se avecina". Que bons que són. Antonio Recio (Jordi Sánchez) és un crack. La nova temporada de la sèrie ha superat totes les expectatives en positiu.

sábado, 18 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DISSABTE 18 DE JUNY DE 2011

Vaig escoltar el nou president del Palamós, Miquel Aguilar, al programa "És l'hora" de Ràdio Palamós i va estar força bé. Va dir poc, però molt ben dit. Va parlar clar...

- "El pressupost serà d'entre 140.000 i 160.000 euros". (Com el d'aquest any...)

- "L'objectiu es el retorn a Tercera". (lògic i normal).

- Es faran 8 o 9 fixatges i continuaran 10 o 12 jugadors de l'actual plantilla. (el temps ho dirà).

- Jugaran els de casa sempre que s'ho mereixin, però hi hauran menys palamosins que aquest any. (un clar canvi de filosofia).

- Sense el suport d'Emilio Caballero no hauria agafa't la presidència (L'Emilio sempre hi es en els moments difícils).


El nou president del Palamós CF, Miquel Aguilar, en primer terme, en el partit Palamós - Espanyol de la pasada pre-temporada a la llotja de l'estadi. (Foto: P.S.)

(PD: Per acabar dos curiositats. Segons informava el Diari de Girona el nou president és Manel Aguilar i segons va informar divendres al migdia Ràdio Palamós l'entrenador es Robert Vila). Coses del directe...

viernes, 17 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 17 DE JUNY DE 2011

'Berto' Fernández ha estat l'escoliit i serà el nou entrenador del Palamós Club de Futbol. Berto Fernández té 31 anys i va començar com a entrenador a la Penya Bons Aires, al futbol de base del Girona i a l'Escola de Futbol Gironès-Sàbat. El nou tècnic del palamós tambè ha entrenat al Guíxols, a Primera Catalana, i, fa dues temporades, al Cassà. Aquesta darrera temporada,ha dirigit el juvenil de Divisió d'Honor del Girona. Ara amb el Palamós té com a objectiu recuperar la de Tercera Divisió. Els companys del Diari de Girona l'han clava't.

Per fí...el Palamós sembla que celebrarà una assemblea de socis en la que Miquel Aguilar agafarà oficialment el relleu de Juli Torrent. Ja era hora que fessin una assemblea!!! Per cert parlant de directiva, dir que Toni Heras passa a ser el nou vicepresident esportiu i serà l'encarregat de concretar els nous fixatges.

Lluís Micaló i Cristian Venzal han marxat al Santboià. Per mí, dos dels millors jugadors de la pasada temporada. Paco Clos, els ha fitxat.

                     AQUEST ES BERTO FERNÁNDEZ. FOTO: EL 9 ESPORTIU

jueves, 16 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 16 DE JUNY DEL 2011

Miquel Aguilar és el nou president del Palamós Club de Futbol. Aguilar, substitueix en el càrrec a Juli Torrent, que ha decidit plegar per motius de salut. La primera decisió de la nova junta serà la contractació de l’entrenador per a la propera temporada a la Primera Catalana. Edu Vilchez, Quique Yagüe i Joan Marmol estan entre els candidats.

martes, 14 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES DIA 15 DE JUNY DE 2011

Ja ho vaig avançar ahir i avui ho publica El 9: "Juli Torrent plega i Miquel Aguilar agafa la presidència". L'única confirmació que he tingut de la noticia es un breu missatge d'en Juli, que li agraeixo molt. Potser caldria convocar una roda de premsa?

Eduardo Vilchez te moltes possibilitats de ser el nou entrenador.

COSES MEVES DEL DIMARTS 14 DE JUNY DEL 2011

Qui ha dit que hi ha crisi? Aquest cap de setmana Palamós estava plé com un ou...La gent potser gasta menys, segons diuen botiguers i restauradors, però de sortir, surt igual tot i els collons de la crisi.

Un seguidor del Palamós CF m'ha dit que...Juli Torrent ha dimitit com a president del club i que Eduardo Vílchez serà el nou entrenador per intentar el retorn a Tercera. No se si creure-ho...ja veurem.

La gran pregunta. Qui serà el nou president?. El mateix seguidor m'ha explica't que hi han possibilitats que sigui un directiu amb inicials "M.A" Potser si...potser no. Ja veurem.

viernes, 10 de junio de 2011

COSES MEVES DEL 10 DE JUNY DE 2011

Sembla com si el Palamós C.F. hagués desaparegut, després del descens. Ningú sap res de res del dia a dia. Les meves fonts, però, em diuen que potser hi hauran noticies a mitjans de la setmana que vé. Potser alguna novetat important...De tota manera es molt trist veure aquest "tantsemenfotisme" que hi ha entorn el degà del futbol català. Trist molt trist.

Des de que segueixo el Palamós C.F, excepte l'època daurada amb Emili Caballero i Waldo Ramos i les temporades en les que s'assolit un ascens, tots els finals de temporada son mes o menys igual de tristos. Acaba la temporada i tothom escampa la boira o s'amaga, el futur es incert, no ha ha cap tipus de planificació. Anem a salt de mata...Trist molt trist.