miércoles, 30 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 30 DE NOVEMBRE DE 2011


JAVI REVERT, L'HOME GOL DEL PALAMÓS

Javi Revert Peris és actualment el màxim realitzador del Palamós amb nou gols i un dels golejadors mes destacats de la Primera Divisió Catalana, on només el supera Joaquín Solano del Montcada que n’ha marcat deu. Revert comença a respondre a les expectatives que havia despertat el seu fitxatge. De fet ha marcat en els últims 5 partits disputats. Revert ha marcat davant el Guíxols (2), Premià (1), Avià (1), Vilassar de Mar (1), Júnior (1), San Cristóbal (1) i Gramanet B (2). Revert diu que no es planteja la lluita pel pitxixi de la categoría: “no se qui és el màxim golejador del nostre grup ni quans gols porta. L’única cosa que m’importa és guanyar partits amb el Palamós i mirar de pujar”.

Javi Revert va arribar aquest estiu a Palamós, procedent del Llagostera. El jugador és va formar futbolisticament a la Salle Girona i als equips inferiors del Girona FC. A Girona, va jugar els dos anys de cadet i els tres de juvenil fins que va donar el salt al primer equip que aleshores jugava a Tercera Divisió. Aquella temporada , primer amb Joan Carrillo i desprès amb Javi Salamero a la banqueta de Montilivi, l’equip va assolir l’ascens a Segona B. Tot i això Revert no guarda un bon record d’aquella temporada: “vaig jugar molt poc a causa d’una lesió de llarga durada al genoll que em va tenir sis mesos de baixa”. El seu proper destí va ser el Cassà on de la mà de Robert Vilà va tenir protagonisme i continuitat i ja va destacar com a golejador amb dotze gols en cadascuna de les dos temporades que va jugar al Cassà. Aquelles dos bones campanyes li van servir per fer un salt qualitatiu en la seva trajectòria esportiva i fitxar pel Llagostera d’Oriol Alsina que buscava en ell un referent ofensiu. La temporada 2009-2010 l’equip llagosterenc va ser la revelació de la Tercera Divisió i Revert va acabar marcant vuit gols.

El seu pas per la Segona B de moment ha estat efímer. La temporada pasada va tastar per primera vegada la categoría amb el Santboià de Paco Clos, però els mals resultats de l’equip barceloní i l’interés demostrat per Oriol Alsina per recuperar-lo en el mercat d’hivern va ser claus pel seu retorn a Llagostera amb el que va assolir el títol de campió de Tercera i l’ascens a Segona B. Revert diu que guarda molt bon record del seu pas pel Llagostera i que el tracte amb Alsina sempre ha estat bó. El jugador recorda que: “aquest estiu em van dir que volien fer fixatges i que si em quedava disposaria de pocs minuts. Vaig decidir marxar i aceptar la proposta del Palamós”. Javi Revert, als seus 24 anys, s'ha convertit en l'home gol del Palamós.

LA CLASSIFICACIÓ DELS MÀXIMS GOLEJADORS DEL GRUP I DE PRIMERA CATALANA ÉS LA SEGÜENT:

JOAQUÍN SOLANO MOLINS (Montcada) 10
JAVI REVERT PERIS (Palamós) 9
RUBÉN MARTINEZ GIL (Guíxols) 8
DIEGO NOVO BRUÑA (Ripollet) 8

Avui fa 20 anys el Palamós es preparava per marxar a jugar al camp de l'UD Las Palmas. Juanjo Diaz presentaria aquest onze inicial Echebarría, Esteban, Juanjo, Guitart, Virgilio, Jordi, Orejuela, Frank, Tejero, Hidalgo i Julià.

jueves, 24 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIJOUS 24 DE NOVEMBRE DE 2011


Un dels meus molts entreniments preferits és el de buscar fotos i informacions de Palamós a la xarxa. Avui he trobat aquesta maravellosa foto del nostre poble i he decidit penjar-la.

Curiositats de la vida. Avui fa deu anys Guardiola era noticia a Italia, just com avui. Els motius d'aquella aparició als mitjans de Pep Guardiola era ben diferent de la d'avui. En aquella ocasió el de Santpedor es declarava inocent de l'acusació de dopatge. Com canvien les coses en deu anys.

Avui fa deu anys El Mundo Deportivo publicava aquesta noticia referida al Palamós:

TERRASSA - El jugador del Palamós Santi
Celaya tuvo que ser operado de
urgencia y estará unos dos meses de
baja, tras la lesión que sufrió en el
partido de la Copa Real Federación
Española de Fútbol ante el Terrassa.
Santi Celaya se rompióel cubito y el
radio de su brazo derecho en un lance
completamente fortuito. El medio, en
una acción de ataque, salió despedido
cuando impactócon el cuerpo de un
contrario. Al caer se apoyóen su
mano y entonces se sintióun fuerte
crujido que dejóperplejos a todos los
que estaban en el rectángulo de
juego. Inmediatamente fue trasladado
al Hospital Mutua de Terrassa. Soldado.

miércoles, 23 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 23 DE NOVEMBRE DE 2011


Aquest divendres dia 25 de novembre, el Palamós Club de Futbol celebra la seva assemblea ordinaria de socis a la Sala Polivalent de la Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós. L'Assemblea començarà a dos quarts de vuit en primera convocatòria i a les vuit en segona. El Palamós no celebrava una assemblea de socis des de fa mes de dos anys. L'última va ser el juny del 2009 quan Emili Caballero va agafar la presidència del club en substitució del llavors president en funcions Joan Barba, que uns mesos enrera havia accedit al càrrec en el lloc de David Ferragut que el 19 de març del 2009 havia presentat la dimissió, després de gairebé cinc anys en el càrrec. A l'assemblea de divendres els socis hauran d'aprovar els números de la pasada temporada i el pressopost per aquesta, així com ratificar la presidència de Miquel Aguilar i de la seva junta directiva que recordem esta formada pels següents membres:

PRESIDENT: Miquel Aguilar González

SOTS-PRESIDENTS: Pere Caixàs Ferrer, José Cano Cebrián, Miquel Costa Congost i Antoni Heras Domingo.

TRESORER: Joan Barba Gallardo

SECRETARI: Xavier Oliver Moliner

VOCALS: Josep Cama Subirana, Sergi Cortés Corominas, Albert Dalmau Ragolta, Josep Fàbrega Ruiz, Moisès Huertas, Marc Mestres Bas, Manel Sánchez Sánchez, Joan Salvador Tomàs, Antoni Suñer Agüera i Ramon Tomàs Lladó.

A la fotografia una assemblea de socis del Palamós a la sala d'actes de La Gorga, sota la presidència de David Ferragut l'any 2007.

martes, 22 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 22 DE NOVEMBRE DE 2011



El futbolista palamosí Xavi Casagran, actualment al Farners, va tenir aquest passat dissabte l’oportunitat d’enfrontar-se al seu ex-equip, el Palamós Club de Futbol. Xavi Casagran que va ser titular, va reconèixer que enfrontar-se al Palamós havia estat una experiència molt especial: "Durant la setmana tant la gent com alguns dels meus ex-companys em parlaven del partit. Jo soc palamosí i des de sempre soc un gran aficionat. Quan puc vaig a veure els partits del Palamós amb els meus amics, molts dels quals son membres de la Penya Sport". Casagran va debutar amb el primer equip del Palamós la temporada 2003-2004, a Segona B, de la mà del actual tècnic blaugrana Domènec Torrent. Va jugar-hi fins l'any 2007, quan va decidir fitxar pel Llagostera. La temporada passada va tornar al Palamós. Aquest darrer estiu va fitxar pel Farners, de Primera Catalana, on comparteix vestidor amb altres expalamosins com Xavi Banal, Marc Vilà o Marc Casas.

Convergència i Unió va ser la força més votada a Palamós en les eleccions generals. la participació a Palamós va ser del 62'3 per cent, sis punts inferior a la de les últimes eleccions generals. Els resultats va ser aquests:

Convergència i Unió 2.770 vots.
El Partit dels Socialistes de Catalunya 1.970 vots.
El Partit Popular 1.296 vots.
Iniciativa per Catalunya-Verds 411 vots.
Esquerra Republicana de Catalunya 720 vots.

Amb aquests resultats faig dos reflexions. El gran mèrit de Teresa Ferrés i el PSC de Palamós d'haver mantingut l'alcaldia a les municipals, i en segon lloc és un fet evident i incontestable que a les Generals el ciutadà vota al partit i a les Municipals a la persona, tot i que la llista també fa molt. La lectura dels resultats en aquestes Generals convida a moltes més reflexions.

sábado, 19 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DISSABTE 19 DE NOVEMBRE DE 2011


L'amic Antón, el delegat del Palamós, ha penjat aquesta foto a Facebook. Es el vell Lluís Sitjar amb en Josep Soldado, en u´n partit Mallorca B-Palamós. L'equip estava entrenat per en Dome Torrent i en Carles Planchart i entre altres jugadors hi eren Edu Aguilar, Quim Boades, Xavi Banal, Manu Hererra, Rangel, Dorca...

El Palamós perd al camp del Farners (1-0)

El Palamós ha perdut al camp del Farners en un partit molt fluix de l’equip de Bertu Fernández. Els palamosins gairebè no han disposat d’ocasions de gol al llarg del partit. Al descans el marcador era d’empat a zero. El Farners ha marcat només començar el segon temps amb un gol de Ritxi Solà i ha conservat aquest aventatge durant tota la segona part. Els palamosins continuen amb 19 punts i s’allunyen dels llocs capdavanters de la Primera Catalana.
________________________________________
Farners: Bartrina, Alfons, Banal, Padrós, Artau, Marc Vilà (Herrera, 78’), Criado, Ivan Fernández, Marc Casas (Rueda, 57’), Xavi Casagran (Marc Martí, 70’) i Ritxi Solà (Fajardo, 65’).

Palamós: Bayona, Giró, Cabratosa, Chicho, Subi, Cornellà (Joël Múrcia, 78’), Sergi Romero, Jaume Duran, Quintanilla (Guitart, 55’), Ritxi Mercader (Barrera, 75’) i Javi Revert.

Gols: 1-0 Ritxi Solà (54').

Àrbitre: Goméz Hernández.

Targetes grogues: Ritxi Solà, Artau, Criado, Iván Fernaández i Banal del Farners i a Sergi Romero i Jaume Duran del Palamós.

martes, 15 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 15 DE NOVEMBRE DE 2011


Fa uns anys no haurieu trobat aquesta imatge com a minim curiosa i poc creïble? Sembla un gag del Força Barça o del Crackovia. El president del Barça entrevistat per un àrab (aquests tenen calers) amb xil.lava en un immens plató de televisió. Per cert la televisió és Al Jazira Sports. Visca Qatar Fundation !!!

El Palamós porta recaptats 1.215 euros en les diferents aportacions de la campanya del "Jugador Facebook". Un total de 64 persones, segons la Web de l'Esport Palamosí, van col-laborar a través de donacions fetes a la guardiola que van posar diumenge a la porta principal de tribuna. No esta gens malalment.

Llegeixo aquest titular al Diari de Girona: "El Girona FC vol pagar menys a Sant Josep i Uni per l´acord de patrocini". Segons explica el text els dos equips de bàsquet professionals de Girona, Uni i Sant Josep, deixarien de tenir contracte amb el Girona FC per passar-lo a tenir amb una nova fundació anomenada Tots Som Girona. En el cas de l'equip femení, la contraprestació econòmica pel patrocini passaria dels actuals 125.000 euros anuals a 85.000. El club de LEB Or només rebria al voltant de 100.000 euros dels 200.000 que té firmats. Cuidadin, cuidadin, cuidadin...que això només és el principi i se molt bé de que parlo. Recordeu com van acabar, per desgràcia de molts de nosaltres, els projectes de Piterman i Luque en el Palamós? i el de Mi apuesta a Figueres? I el de Piterman a Santander primer i a Vitòria desprès? i el de l'indio del Racing de Santander?

M'agrada molt i molt la portada d'Interviu d'aquesta setmana. La Terelu Campos esta espectacular. Molt i molt sexi.


Avui fa 20 anys aquesta era la portada de Mundo deportivo:


Guardiola havia crescut. El Palamós de Juanjo Diaz esperava fer una gran entrada a l'Estadi per rebrè el Lleida de Mané i el Figueres de Jorge D'Alessandro jugava aquell cap de setmana amb el Real Madrid B. Temps era temps.

I per acabar la frase del dia: " Com fa 20 anys que no follo, aprofito dos vegades a l'any, el juny i el setembre, per a follaros a vosaltres". La frase és d'un professor universitari de Ciències Polítiques. Desprès els seus alumnes fan el que fan amb nosaltres quan acaben els estudis.

lunes, 14 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE DEL 2011

Gairebè sense saber com ho ha fet la junta directiva del Palamós ha creat un autèntic monstre mediàtic amb el campanya del "Jugador Facebook". El ressó a la premsa escrita i audiovual, és realment impressionant. Un altre història ben diferent és la gràcia que li pot fer a l'entrenador Bertu Fernández i als jugadors de la plantilla tot això. Pel tó utilitzat per alguns integrants de la plantilla aquest passat diumenge intueixo (i només és una intuició que consti) que no acaba d'agradar gaire. De tota manera tots és limiten a dir que és una cosa de club, de la directiva i que ho troben bé. De fet que vols que diguin?

Aprofito aquestes linies per enviar-li una forta abraçada al delegat del Palamós CF, Anton Suñer, que aquesta pasada setmana va perdre la seva àvia, Mercè Vicens. Aquest diumenge amb el San Crsitóbal es va guardar un minut de silenci. Descansi en pau.

Quina mania que tenim de catalanitzar els noms originalment escrits en castellà. El San Cristóbal esta inscrit amb aquest nom a la Federació Catalana de Futbol i no amb el de Sant Critòfol. A mi mateix des de la redacció del Punt i el 9 Esportiu em van canviar el que jo havia escrit i no em va agradar gens. Desprès tots plegats ens emprenyem, i amb raó, quan ens canvien Lleida per Lerida o Girona per Gerona. Si no ens agrada que ens ho facin a nosaltres perquè desprès actuem de la mateixa manera?

domingo, 13 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIUMENGE 13 DE NOVEMBRE DE 2011

El Palamós goleja a casa el San Cristòbal (3-0)


El Palamós ha golejat al San Cristòbal de Terrassa (3-0) i ha sumat la tercera victòria consecutiva. El Palamós ha sentenciat el partit en una excel.lent primera part en la que han marcat Javi Revert, que ja porta set gols en deu partits, Sergi Romero i Marc Vila. El Palamós ha pogut incrementar el marcador amb una pilota al pal de Javi Revert (38’) i un xut al travesser del mateix Revert (60’). Jaume Duran ha fallat un penal en el minut 55. En aquesta acció, ha estat expulsat el porter Moreno i els visitants han jugat tota la segona part amb deu. El Palamós jugarà el proper partit dissabte que vé al camp del Farners (16:00 hores). A l'imatge de la Penya Sport podem veure l'aspecte que presentava el Gol Nord de l'Estadi.

Palamós: Bayona, Barrera (Giró 35’), Cano, Chicho, Subi (Elies Martí 75’), Cornellà, Sergi Romero (Joël Múrcia, 62’), Marc Vila, Ritxi Mercader, Jaume Duran i Javi Revert (Quintanilla 66’).

San Cristòbal: Moreno, Siscu, Jordi Hernández, Arnau (Ibai, 39’), Lariño, Xavi, Kevin, Arjona (Tete, 79’), Charly (Juanjo, 53’), Joan (Sergi Estrada, 71’) i Edu (David 46’).

Gols: 1-0 Javi Revert (2'). 2-0 Sergi Romero (8'). 3-0 Marc Vila (33').

Incidències: 300 espectadors.

Àrbitre: Jordi Liarte Pérez.

Targetes grogues: David Cornellà i Elies Martí del Palamós i Arnau del San Cristóbal.

Targetes vermelles: Moreno del San Cristóbal (53’) i Marc Vila (87’) del Palamós i a l’auxiliar del Palamós Alfons Garcia (89’).

El jugador Facebook del Palamós CF a “Els Matins de TV3” i La Sexta

Aquest matí el president del Palamós Miquel Aguilar (fotografia) i el vicepresident Toni Heras seran als Matins de TV3 per parlar del fixatge del jugador Facebook. La pionera iniciativa del fitxatge del Palamós a través de les aportacions dels amics de Facebook ha tingut un gran ressó entre els mitjans de comunicació audivisuals. Al marge de l’aparició d’Aguilar i Heras als Matins de TV3, La Sexta va enregistrar ahir un reportatge sobre el tema al Nou Estadi coincidint amb el partit Palamós-San Cristóbal. El club palamosí va anunciar ahir que porta recapatats 850 euros amb una aportació màxima de 200 euros per part d’un aficionat anònim.




Assemblea de socis el dia 25 d'aquest mes.

D’altra banda el Palamós C.F. ha anunciat que l’assemblea ordinaria de socis se celebrarà el divendres 25 de novembre a la sala d’actes de la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou a dos quarts de vuit de la tarda.

TERCERA CATALANA

PALS 0 FE PALAMÓS 1
(El partit ajornat amb el Tossa és juga el proper dimecres dia 16 de novembre a l’ annexe). La FE Palamós (Fotografia) ocupa la quarta posició de la categoria amb 19 punts a 5 de líder el Lloret B.


QUATRE VENTS 2 CALONGE 0

QUARTA CATALANA
CATALONIA 2 MAÇANET 8

FUTBOL DE BASE FE PALAMÓS
JUVENIL A 2 PALAFRUGELL 1
JUVENIL B 4 BAIX TER 1

BÀSQUET PRIMERA CATALANA:
SANT NARCIS B ALUPU PALAMÓS 86-68

miércoles, 9 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 9 DE NOVEMBRE DE 2011



El Palamós a traves del seu compte de Facebook ha iniciat aquesta setmana una campnya per poder fitxar un jugador en els propers mesos. La campanya que porta per nom "Entra en joc, Campanya pel jugador facebook" en la que conviden a tots els socis, aficionats i seguidors del Palamós a fer un ingrés (mínim d'un euro) en un compte bancari de la Caixa Penedès -2081 0438 09 3300004416- per, amb tot el que es recapti, fitxar aquest nou jugador. El Palamós és el club que té més seguidors al Facebook de tot el futbol català amateur amb 4642 seguidors a la xarxa. Els aficionats que participin a la campanya podran opinar sobre les característiques del jugador escollit. Ahir al migdia, per exemple, ja hi havien més d'una trentena de comentaris sobre el tema. El Palamós farà pública setmanalment, a través de la xarxa social, la quantitat de diners que porti recaptada. L'intenció és que el "jugador Facebook" llueixi el número 12 en reconeiexement
a l'afició, i el dia del seu debut al Nou Estadi Muncipal tots els aficionats que hagin fet alguna aportació econòmica tinguin l'entrada de franc".


El rival del Palamós aquest diumenge es el San Cristobal de Terrassa (Fotografia). L'any 1957 un grup d'amics que es reunien a la Parròquia de Can Anglada. Entre aquests es trobava el Rector del barri mossen Ros que juntament amb altres van decidir formar un equip de futbol representatiu del barri essent inscrit a la Federació Catalana de Futbol l'any 1958 amb el nom de CENTRE PARROQUIAL SAN CRISTOBAL CLUB DE FUTBOL.

Javi Revert ja s’ha situat com el millor golejador del Palamós Club de Futbol d'aquesta temporada 2011-2012. El davanter ha marcat sis gols en les nou primeres jornades de lliga i comença a respondre a les expectatives que havia despertat el seu fitxatge. Ara mateix és el segon màxim golejador del grup de la Primera Catalana. Ahir dimarts el diari Mundo Deportivo li va dedicar tota una pàgina en la que explicava la seva trajectòria futbolística.


Des de avui explicarem que era noticia fa 25 anys en el futbol català. El Figueres amb jugadors com Valentín, Gratacos o Guitart jugava a Riazor contra el Deportivo a segona A. Mané entrenava el Figueres i Eusebio Rios al Depor. A tercera s'enfrontaven Sant Andreu i Nàstic.


I per acabar la frase del dia: "Qui riu l'últim...es que no ha entés l'acudit".

domingo, 6 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DIUMENGE 6 DE NOVEMBRE DE 2011



La majoria són força iguals i no m'agrada gens generalitzar. Segons llegeixo avui a facebook i ha publicat Diari de Girona: Ernest Benach, que es va formar fent de jardiner a la Direcció General de Transports i que va arribar a President del Parlament Català, es jubila als 51 anys amb una pensió de 10.000 euros al mes durant els propers 4 anys i després de 7.000 euros al mes fins que es mori (esperem que sigui d'aquí molts anys i no es conya). Que poden pensar la resta de jardiners que es jubilaran als 67 anys amb uns 680 euros al mes? Suposo que deuen pensar: "TOTS VOLEM SER ERNEST BENACH".

Per cert l'imatge que mes recordo d' Ernest Benach era la d'ell a la primera fila de la llotja del Camp Nou amb uns auriculars escoltant la ràdio. Crec que sempre escoltava al mestre Puyal. Penso que ell i el Rei Joan Carles tenen molt en comú són: "dos tios campechanus que viuen de nasos gràcies al caler públic". Això si, "AMB DOS BARRETINES"!!!

Per cert ja som en plena campanya per les Generals del 20 N (manda "guevus" la data que van escollir per fer les eleccions de la punyetera crisi. No cal dir que ZP es tot un catxondu) He trobat aquesta imatge a la xarxa i m'ha fet molta gràcia. Però molta, molta, molta que diria en Pep.


I per acabar la frase i l'imatge del dia:

sábado, 5 de noviembre de 2011

COSES MEVES DEL DISSABTE 5 DE NOVEMBRE DE 2011


Avui novament el programa "Futbol a Ràdio Palamós" ha estat al costat de l'esport palamosí en directe. Hem començat a les 15:45 amb les Històries del Degà que com cada jornada ens ha explicat en Guillem Cantorné. Hem seguit amb una entrevista amb el president de la Fundació Esportiva Palamós Joan Pau Pérez per que ens digués si hi havia previsió de suspendre partits per la pluja (s'han jugat tots els de casa). Hem aprofitat per parlar amb ell de l'actualitat del seu club. Seguidament hem connectat amb el camp del Junior de Sant Cugat per que en Ramón Ribas i l'Oscar Fraile ens expliquessin coses prèvies a l'inici del partit Junior-Palamós. A continuació, hem conegut una mica més al davanter del Palamós Francesc Guitart mitjançant el nostre test de 15 preguntes. Abans de l'inici del partit hem entrevistat a Jordi Soler, president i entrenador d'un nou club de Sant Antoni que juga els seus partits com a local al camp del Calonge: El Catalonia FC que juga a Quarta Catalana i que fins ara porta una trajectòria mes aviat negativa. Li desitgem el millor.

Al descans hem parlat amb Diego Orejuela (a la foto a la seva botiga de Palafugell) dins la nostra secció Què se n'ha fet de ...Bonissima la conversa amb l'ex-capi de l'Espanyol i del Palamós. Diego Orejuela te avui 49 anys i fa poc ha obert una botiga d'esports a Palamós (just davant de Can Paco). Com m'ha dit continua vinculat al futbol: "venen botes i espinilleres". Durant la segona part del Junior-Palamós hem viscut el final amb victòria del Tercera Catalana de la Fundació Esportiva Palamós, 1-0 contra el Vilartagues. Hem parlat amb Robi just acabar el partit. ultimament porten una trajectoria impecable. I a tot això ha finalitzat el Junior - Palamós amb victòria per 0-2. Ja sumen 16 punts i dormiran com a quarts classificats a un punt del líder, el Figueres que juga demà al camp del Peralada. Enhorabona Palamós. Gràfic: (Paka Molina).



A la part final del programa hem entrevistat a Subi, que fins a ara ho ha jugat tot juntament amb Bayona i Cornellà, a Javi Revert que ja és el màxim golejador de l'equip i un dels millors de la categoria i a l'entrenador del Palamós, Bertu Fernández. En Bertu ha reconegut que marca aviat ha estat clau, que l'equip esta mentalitzat per lluitar per l'ascens i que amb la victoria d'avui a Sant Cugat, s'ha arreglat la desfeta de casa amb el Cerdanyola. En els darrers minuts del programa també hem explicat que el Palamós de la Primera Catalana de bàsquet guanyava 40-37 gracies a la col.laboració d'en Martí Sansebrià que ens ho ha explicat. Un dissabte esportiu i radiofònic rodó. Enhorabona per la feina a tot l'equip de "Futbol a Ràdio Palamós".