miércoles, 29 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 29 DE FEBRER DE 2012


FEIA DEU ANYS QUE EL PALAMÓS NO MARCAVA CINC GOLS

L'últim cop que el Palamós va marcar 5 gols en un partit va ser la temporada 2001/02 a tercera divisió quan es va imposar al Barça C a la jornada 14 i al Vilassar a la jornada 27 en tots dos casos per 5 gols a 1 al Nou Municipal. El darrer 5-0 va ser la temporada 2000/01 en un Palamós 5 - Guíxols 0.

LES ÚLTIMES GOLEJADES DEL PALAMÓS CF

3ªdiv. (01/02, 14) Palamós-Barça C 5-1
3ªdiv. (01/02, 27) Palamós-Vilassar 5-1
3ªdiv. (00/01, 22) Palamós-Guíxols 5-0
3ªdiv. (99/00, 01) Palamós-Reus 5-0
3ªdiv. (99/00, 05) Vic-Palamós 1-5
3ªdiv. (99/00, 14) Palamós-Guíxols 5-0


Aquesta foto es d'un dinar que vam fer al Restaurant el Crostó de Figueres organitzat per el gran Pitu Anaya de la Cadena Cope amb motiu d'un Figueres-Palamós jugat a finals de novembre de 1993. El que esta al costat d'en Juanjo Díaz soc jo i l'altre en Pichi que aleshores entrenava el Figueres i amb ell van baixar a Segona B a finals d'aquella temporada 1993-94. En aquell dinar hi havien mítics e la premsa empordanesa com en Jordi Danés, En Santi Coll, en Josep Puigverrt o l'Emili Casademont...

I per acabar la foto del dia. Davant la crisis dels pebrots ...NEGOCIS AMB IMAGINACIÓ.

martes, 28 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 28 DE FEBRER DE 2012


Diumenge passat i abans de l'inici del partit Palamós-Premià el president del Palamós CF Miquel Aguilar i el capità Joan Bayona van fer entrega d'una placa commemorativa i d'una samarreta signada per la plantilla al gerent d'ACAR-PRODUCCIONS Abel Espinosa amb motiu del 30è aniversari de Radio Palamós.

VILATENIM EL MILLOR ESTADI DE LES COMARQUES GIRONINES

L'últim derbi empordanés Figueres-Palamós disputat a l'Estadi Municipal de Vilatenim es remonta al 3 de maig del 2004 amb els dos equips jugant a Segona Divisió B. Aquest diumenge (12:00 hores) i gairebé vuit anys després els dos millors clubs del futbol empordanés s'enfrontaran novament però en aquest cas a Primera Catalana, tres categories per sota. Aquell 3 de maig del 2004 un gol de l'ex palamosí Jito va decidir el partit a favor de la Unió (1-0). Aquella temporada 2003-2004 el Palamós, dirigit per l'actual tècnic blaugrana Domènech Torrent, acabaria baixant a Tercera Divisió, mentre els figuerencs, van salvar la categoria sense problemes amb l'exjugador del Sevillà i Espanyol, Francisco López Alfaro com a entrenador. Francisco havia substituït a mitja temporada a Manolo Jiménez. A Segona Divisió A Figueres i Palamós van coincidir fins a quatre temporades des de la campanya 89-90 fins a la 92-93 quan els figuerencs van perdre la categoria amb Pichi Alonso com a tècnic mentre el Palamós encara jugaria dos temporades més a Segona A. Vilatenim es per molts motius el millor estadi de les comarques gironines.

IMATGE DE LA INAUGURACIÓ DE VILATENIM EL 1986

L'estadi de Vilatenim, va ser inaugurat el 25 d'agost de 1986. La inauguració de Vilatenim va ser possible per l'empenta de la junta directiva d'Emili Bach, i amb Marià Lorca d'alcalde de Figueres. Amb jugadors amb experiència a primera com Pere Gratacós, Paco Martínez i Manolo Valle, i un tècnic biscaí que seria molt conegut més endavant, José Manuel Esnal Mané, el Figueres ja tenia un equipàs a segona B el curs 1985/1986. Bach va contribuir a l'èxit d'una plantilla que es va endur el títol del grup 1de 2a B el 1986 en el vell estadi de la carretera del Far.

IMATGE DEL PARTIT DE LA 1ª VOLTA JUGAT AL NOU MUNICIPAL.

Els resultats de l'última jornada de lliga a Primera Catalana amb la golejada del Palamós davant el Premià (5-0) i l'empat del Figueres a Vilassar (1-1) han provocat que en el derbi empordanès de diumenge hi hagi en joc la segona plaça i fins i tot el liderat de la categoria, en funció del resultat del partit que jugarà dissabte el Mollet al camp del Lloret. En aquests moments el Mollet és el líder amb els mateixos punts que el Figueres (44) i un més que el Palamós (43) que és tercer. Amb Eduardo Vílchez a la banqueta del Palamós, l'equip del Baix Empordà presenta uns números espectaculars amb un balanç de 6 victòries i només 1 derrota, 18 punts de 21 possibles i 15 gols a favor i només 2 en contra en els set partits que ha dirigit.

domingo, 26 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 26 DE FEBRER DE 2012


El Palamós goleja el Premià i ja es a un punt del líder (5-0)

Comoda victòria del Palamós que ha golejat el Premià per 5 gols a zero i s’ha situat a només un punt dels dos primers classificats, Mollet i Figueres. L’equip d’Eduardo Vílchez ha sentenciat el partit en un parell d’inspirats minuts de la primera part. Un gol d’Oscar Almendros i un altre de Marc Vila han situat un clar 2-0 al descans. El Palamós ha jugat tota la segona part amb un jugador més per l’expulsió del visitant Julio en el minut 42. El segon temps ha estat un festival d’ocasions de gol del Palamós que ha acabat golejant el seu rival amb molta facilitat. Javi Revert ha fet el 3-0 de penal en el primer minut de la segona. Sergi Arranz ha fet un gol extraordinari en el 71 i en la seguent jugada el palamosí Ritxi Mercader ha sentenciat marcant el 5-0. El Palamós CF jugarà el proper diumenge (12.00 hores) el classic empurdanés a Vilatenim amb la Unió Esportiva Figueres.

Palamós: Bayona, Elies, Cano, Chicho, Subi (Giro 73’), Sergi Romero (Cabratosa, 46’), Cornellà (Joël Múrcia, 71’), Marc Vila, Ritxi Mercader, Oscar Almendros (Sergi Arranz, 55’) i Javi Revert (Guitart, 60’) .

Premià: Doñate, Litus, Cristóbal (Sergio Cobo, 65’), Adolfo, Julio, De Melo, Pol (Juan Garcia, 65’), Vicente, Marco (Alberto, 46’), Gerard i Demba (Edu Alonso, 46’).

Gols: 1-0 Oscar Almendros (23'). 2-0 Marc Vila (25'). 3-0 Javi Revert de penal (47'). 4-0 Sergi Arranz (71'). 5-0 Ritxi Mercader (73').

Àrbitre: Pérez Fernández (Osona)

Targetes grogues: Sergi Romero, Oscar Almendros i Marc Vila del Palamós i Gerard, Cristóbal. Litus, De Melo i Juan Garcia del Premià

Targetes vermelles: Julio del Premià per doble amonestació (42’).

Incidències: 200 espectadors. S’ha entregat una placa a Ràdio Palamós amb motiu de la celebració del seu 30è aniversari.

viernes, 24 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 24 DE FEBRER DE 2012


PALAMOS: EL MILLOR DEL 2012

El Palamós Club de Futbol és el millor equip de Primera Catalana del 2012. Des que Eduardo Vílchez es va fer càrrec de la banqueta del degà de Catalunya, l’equip ha sumat 15 dels 18 punts disputats, amb cinc victòries i tant sols una derrota (al camp del Guíxols per la minima i amb un gol de penal). A banda, durant aquest temps només ha encaixat dos gols i ja és l’equip menys golejat de la categoria, amb 16. La bona ratxa del Palamós ha permès que retalli distància amb els seus dos rivals directes per l’ascens, el Mollet i el Figueres, que han punxat més que els palamosins. El Mollet ha sumat 13 punts i el Figueres 11 en aquest inici d'any 2012.

El tècnic, Eduardo Vílchez, reconeix la bona línea de joc i resultats de l'equip, però diu que han de continuar al màxim nivell, perquè: "de moment, nosaltres som els que seguim per darrera a la classificació i això ens obliga a anar partit a partit i sobretot a no fallar"

Una de les claus dels bons resultats del Palamós aquest inici d'any és la seguretat defensiva que ha demostrat l'equip. Els palamosins són el conjunt menys golejat de la categoria, amb tant sols 16 gols. A més, només n'han encaixat dos des que Vílchez n'és l'entrenador.

El proper partit del Palamós serà aquest proper diumenge a casa davant el Premià amb les baixes confirmades per lesió de Jaume Duran i Pau Gusó. El partit era tot un clàssic a Tercera i ara tots dos equips es retroben a Primera Catalana. A la primera volta el Palamós va guanyar per 1-2 amb gols de Guitart i Revert a l'imatge de Sergi Cortés.

En la següent jornada viurem l'apassionant duel directe en la lluita per l'ascens a Vilatenim davant la Unió Esportiva Figueres el diumenge 4 de març a les dotze del migdia.

lunes, 20 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 2O DE FEBRER DE 2012


CONFIDENCIAL:

Diuen que la malastrugança que porten la presència de la Reina del Carnaval i el Carnestoltes en els partits del Palamós CF es una llegenda urbana. De tota manera es significatiu que aquest diumenge en el partit amb el Ripollet la major part de la comitiva carnavalesca marxés cap el minut 55 de partit i l'equip, després de disposar de moltes ocasions de gol, marqués en el minut 56. De fet la majoria de la comitiva carnavalesca us puc garantir que son poc "futboleros" però molt marxosos, divertits i bona gent.

domingo, 19 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 19 DE FEBRER DE 2012


El Palamós derrota el Ripollet (2- 0)

El Palamós ha guanyat el Ripollet (2-0) gràcies a un gol d’Oscar Almendros marcat en el minut 56 i a un altre de Francesc Guitart en el darrer minut del partit ajornat per la neu el passat 5 de febrer. Almendros, el jugador que ha estat fitxat gràcies a les aportacions dels seguidors palamosins a Facebook, ha debutat a casa marcant el primer gol a l’inici del segon temps i servint el corner que li ha permés a Guitart rematar de cap el segon en el darrer minut del partit. El resultat al descans era d’empat a zero, desprès d’un primer temps amb moltes ocasions del Palamós i en la que ha destacat l’actuació del porter visitant Reyes. El gol d’Almendros en el minut 56 ha servit per certificar la superioritat local en el global del partit, mentre que Guitart ha marcat el seu cinquè gol aquesta temporada. El Palamós ha sumat, amb Vílchez a la banqueta, 15 de 18 punts i ara en suma 40, tres menys que el Figueres que és segon i quatre menys que el líder Mollet. El proper diumenge el Palamós rep a casa el Premià.

Palamós: Bayona, Barrera (Elies, 80’), Giró, Chicho, Subi, Sergi Romero (Joël Múrcia, 77’), Cornellà (Cabratosa, 91’), Marc Vila, Ritxi Mercader (Guitart, 63’) Oscar Almendros i Javi Revert (Sergi Arranz, 82’) .

Ripollet: Reyes, Germán, Miguel, Bravo, Quique, Marc (Cabanes, 75’), Rai (Cuesta, 91’), Morera (Maillo, 70’), Fran (Sergio, 91’), Ruben i Novo.

Gols: 1-0 Oscar Almendros (56'). 2-0 Francesc Guitart (89').

Àrbitre: Ramon Ricard Comella Gil (Bages)

Targetes grogues: Ritxi Mercader, Bayona, Joël Múrcia i Sergi Romero del Palamós .

Targetes vermelles: Miguel del Ripollet per doble amonestació (81’).



VILA DE PALAMOS OPTIMIST TROPHY

Avui diumenge s’ha posat punt i final al Trofeu. Vila de Palamós Optimist Trophy. La competició és una referència internacional pel que fa a la vela en edat infantil Les regates continuaran durant tot el cap de setmana, amb la previsió que hi hagi prou vent per poder fer totes les proves previstes.
La competició ha comptat amb 352 regatistes de 18 països d'arreu del món.
Els participants troben en aquesta prova una immillorable oportunitat de medir forces amb els millors especialistes mundial.

Palamós, amb una llarga tradició en l’organització de competicions de vela lleugera, té un impacte econòmic aproximat d’un milió d’euros l’any. Aquesta població del Baix Empordà ha acollit a regatistes i competicions de vela lleugera des dels anys 70. La decidida dedicació a l’esport de la vela té resultats molt positius pel teixit comercial, de restauració i hoteler de la vila.

Les dues competicions més destacades de Palamós que se celebren anualment son la Christmas Race i la International Vila Palamós Optimist Trophy, a part d’altres regates més locals o, fins i tot, con succeirà aquest any, del Campionat d’Europa de la Classe Zoom 8. Tan sols contabilitzant aquestes tres importants regates, el nombre de visitants que enguany rebrà la Vila entre regatistes, entrenadors i acompanyants serà d’unes dues mil persones. El Trofeu Internacional d’Optimist d’enguany haurà atret un total de 1.000 persones.

miércoles, 15 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 15 DE FEBRER DE 2012


El Palamós C.F. ha incorporat un nou fitxatge a la seva plantilla, es tracta del davanter Sergi Arranz Pujol. El nou jugador palamosí arriba procedent del Peralada i portarà el dorsal número 17. El jugador ja està sota les ordres de l'entrenador Eduardo Vílchez i estarà disponible per jugar aquest proper diumenge (17h.) contra el Ripollet en el Nou Municipal.

Per cert avís per a navegants: Actualment es molt més fàcil, senzill, comode i econòmic comunicar un fixatge o qualsevol altre cosa amb un e-mail massiu que amb una trucada de telèfon. Nois que estem al segle XXI.

martes, 14 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 14 DE FEBRER DE 2012


Ahir dilluns es va celebrar el Dia Mundial de la Ràdio i jo com autènctic "malalt" de la ràdio el vaig celebrar. Guardo tants bons records de la Ràdio en general que es dificil triar-ne un en especial. De tota manera us puc garantir que la satisfacció d'haver format part de l'equip de RNE que varem cubrir els Jocs Olímpics de Barcelona 92 ha estat dels millors. Compartir microfon i hores al Centre Internacional de Premsa (IBC) amb professionals de la categoria del mític Juan Manuel Gozalo(E.P.D.), Santiago Pelaez o l'incombustible Joan Manuel Surroca es una pasada per un nano com jo que tot just acabava d'arribar.

El dia que vaig a anar a recollir les credencials de premsa i em van confirmar que estava a l'equip definitiu de Barcelona 92, va ser fantàstic. Vaig viure com a professional de l'informació la meva primera i única olímpiada a traves de la Ràdio Olímpica que era l'emissora oficial de l'event. A les estones lliures , i en moltes ocasions amb el meu bon amic de RNE-LLeida Josep Felis, passejavem per l'IBC i entravem als estudis o als platós de radios o televsions d'arreu del planeta per veure la seva manera de treballar. Una flipada veure a la gent de la BBC, la RAI o O'Globo de Brasil. VISCA LA RADIO I PER MOLTS ANYS.

lunes, 13 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 13 DE FEBRER DE 2012


Un gol de Francesc Guitart a nou minuts del final ha permès al Palamós CF sumar una merescuda victòria al Nou Congost de Manresa. El marcador al descans era d’empat a zero tot i el domini i les ocasions dels visitants. A la segona part l’equip d’Eduardo Vílchez ha disposat de clares oportunitats de marcar que ha salvat el porter Cañadas. No ha estat fins al minut 81 quan Guitart, amb un llençament ras des de la frontal de l'àrea, ha marcat el gol que li ha servit al Palamós per sumar els 3 punts. El proper diumenge el Palamós jugarà el partit ajornat amb el Ripollet al Nou Estadi (17h).

Manresa: Cañadas, Moha, Dennis, Uri Dalmau (Mamadou, 61’), Amat, Suso, Xavi Pujols (Dani Arqués, 65’), Fran Rubio, Sua, Roma i Lamín.

Palamós: Bayona, Elies Martí, Chicho, Cabratosa, Subi, Barrera (Cornellà 81’), Ritxi Mercader (Guitart, 76’), Sergi Romero (Joel Múrcia, 81’), Almendros (David Cano, 88’), Quintanilla (Giró, 83’) i Revert.

Gols: 0-1 Francesc Guitart (81').

Àrbitre: Pazo Mora

Targetes grogues: Xavi Pujols i Mamadou, del Manresa, i a Barrera del Palamós

Targetes vermelles: cap.

Espectadors: 100 espectadors. Presència del president del Palamós CF Miquel Aguilar.


La publicació digital Tribuna Ganxona ha publicat una entrevista amb l'ex-palamosí Xavi Casagran. Les seves frases més destacades son les seguents:

"No és que sortís, és que volia plegar del futbol. Acabo la temporada, i de fet, tres mesos abans ja deia que plegava, perquè són molts anys i n'acabes una mica fart. No és perquè baixéssim de categoria, al contrari, no volia jugar mai més a futbol".

"Jo crec que si, vaig parlar amb en Bertu Fernàndez i amb el segon, en Jordi Sala, que havia sigut company meu al Llagostera, i segurament sí que m'hagués quedat".

"Al mes d'agost vaig rebre una trucada d'un directiu, i li vaig comentar que gràcies, però que no volia saber res més del futbol. Al cap d'uns 5 o 6 dies, em va trucar l'entrenador Javi Salamero per parlar amb mi. M'ho va exposar com una manera de gaudir del futbol i amb els meus 30 anys podia donar experiència als jugadors més joves. I en jugar dissabte, em va acabar de convèncer. Jugues a les 4 i a les 6 ja has acabat, tens temps per tu el dissabte a la tarda i els diumenges cada 15 dies. Vaig acabar allà per això, per acabar l'últim any gaudint del futbol".

"Sí, això sí, ja ve de molts anys. Molts entrenadors m'ho han dit: "vigila que aquell et buscarà". El problema és que a mi, dins el camp, no m'agrada perdre, ni que em collonin, i ja està. En aquells moments, és el que em passa pel cap, i a vegades els resultats no afavoreixen i tu fas servir les armes que pots. Ells fan servir la seva arma de "picar-me", que ha funcionat perquè m'han expulsat molts de cops...Són maneres de jugar, estratègies".

El test que li van fer els nostres companys Laia Bodró i Jordi Calvet es aquest:

* Un equip: el Barça
* Un estadi on has estat: Saint Dennis
* Un estadi on t'agradaria anar: Wembley
* Un himne: el del Barça
* Un jugador amb qui has compartit vestuari: Óscar Serrano
* Un entrenador que t'hagi marcat: Raül Agné i Guillermo Hoyos
* El millor moment com a futbolista: tots els companys que he tingut i la gent que conegut.
* El pitjor: el descens amb el Palamós
* Un gol que recordis: els tres gols que vaig marcar a la fase d'ascens amb el Llagostera
* Bon joc o guanyar sempre: guanyar sempre
* Una virtut: companyerisme
* Un defecte: impulsiu
* Una ciutat on t'agradaria viure: Londres
* No hauries jugat mai al... Madrid i Espanyol
* No hauries compartit vestidor amb... Luis Figo
* Una mania al entrar al camp: cap
* Una passió: el futbol
* Un jugador al que admiris: Luis Enrique


Text: Laia Bodro i Jordi Calvet (Twitter: @Tribunaganxona) http://www.tribunaganxona.cat

viernes, 10 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 10 DE FEBRER DE 2012


El Palamós CF juga aquest diumenge a les cinc de la tarda al camp del Manresa. El Nou estadi municipal del Congost es va inaugurar el 25 d'agost de 1985.

El projecte inicial contemplava un estadi amb graderia a tot el voltant del camp, amb una capacitat de 5.700 espectadors i una coberta d'uns 70 metres. No obstant, només es va construir la graderia principal, que té una cabuda de 3.100 espectadors i que unit a la cabuda de la resta de l'estadi (560 espectadors) fan que actualment el Congost tingui espai per prop de 3.700 espectadors. El terreny de joc es de gespa artificial (va posar-se el setembre de 2007) i les dimensions son de 100x65.

L'equipament, sota la tribuna, compta amb 6 vestidors grans i dos de més petits, per entrenadors i àrbitres; vestíbul, secretaria, Sala de Juntes, dues oficines més per la Coordinació del Futbol Base, bugaderia, infermeria i tres magatzems per material esportiu.


LA ZONA ESPORTIVA DEL CONGOST

L'Estadi forma part de la Zona Esportiva El Congost. Aquesta Zona consta del mencionat estadi de futbol, de tres camps més de futbol (de terra), d'un estadi d'atletisme amb vuit carrers, de tres pavellons (el Vell Congost, el Nou Congost i el pabelló poliesportiu de recent construcció), d'una pista de Skate, d'un rocodrom i d'un camp de beisbol.

En una sola paraula ACOLLONANT. Mes o menys com a Palamós.

El manresa és un històric del futbol català que la pasada temporada jugava a la regional preferent i que va pujar a Primera Catalana gracies a la reestructuració. Aquest any només ha estat capça de guanyar 4 dels 19 partits que ha jugat i tots quatre a casa amb la Gramanet B, Montcada, Junior i Premià.


Avui buscant informacions a la web oficial de la Federació Catalana de Futbol he pogut comprobar que esta actualitzada ja que figura com a entrenador Eduardo Vílchez Ortiz i en l'apartat de jugadors hi ha la llicencia federativa d'Oscar Almendros.

miércoles, 8 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 8 DE FEBRER DE 2012



El defensa del Sporting Mahonés i ex-jugador del Palamós CF, Lluis Micaló Massach s'ha incorporat fa pocs dies a la plantilla del Manlleu de Tercera Divisió. Micaló (Girona. 11/08/1989) ha jugat en el Guixols, Cassà, Palamós (2010-2011) i Sporting Mahonés (2011-2012). La pasada temporada vestint la samarreta del Palamós CF va oferir un excel.lent rendiment i va destacar com a golejador arribant a marcar 7 gols essent només superat pel davanter Javi Rodríguez que em va fer 8.

Lluis Micaló ha estat en contactes amb el Palamós CF aquest passat mes de gener, però la seva incorporació no és va concretar ja que el desig del futbolista era el de continuar jugant a Segona B o Tercera. De fet Micaló va rebre aquest estiu l'oferta per quedar-se a Palamós. L'oferta va ser refusada ja que en tenia una altre del Santboià, club amb el que es va comprometre en primera instància. La possibilitat de jugar a Segona B va fer que unes setmanes més tard es desvinculés del club de Sant Boi i signés un nou contracte pel ja desaparegut Sporting Mahonés.

martes, 7 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 7 DE FEBRER DE 2012

IMATGE DE LA PRESENTACIÓ OFICIAL D'OSCAR ALMENDROS COM A NOU JUGADOR DEL PALAMÓS CF. FOTO: JOSEP CAMA.

La Primera Catalana es posarà al dia el proper dia 19 de febrer amb la disputa dels partits pendents del Palamós i l'UE Figueres. Els figuerencs jugaran dissabte 18 al complicat camp de l'Avià, mentre que el Palamós rebrà el Ripollet el diumenge dia 18. Aquest proper diumenge l'equip d'Eduardo Vílchez jugarà al Nou congost de Manresa a les 5 de la tarda. L'equip del Bages és el cuer de la categoria juntament amb el Júnior de Sant Cugat.


Javi García Almendro,nou 'ojeador' del RCD Espanyol a les comarques de Girona. Javi Garcia va jugar una temporada amb el Palamós. Va arribar procedent de l'UE Lleida i s'havia format en el futbol base del Barça. També ha jugat a l'Espanyol, Rayo, Nàstic, Hospitalet, Girona i Blanes. Un jugador de les seves caracteristiques avui segur que hauria pujat al primer equip del Barça. Fa pocs dies em deia en Jaume Mullor (RAC 1) que Javi Garcia era el millor futbolista que recordava haver vist en el Palamós. Estic completament d'acord. El podi el podriem completar amb Edu Vílchez i Diego Orejuela.

viernes, 3 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 3 DE FEBRER DE 2012


EL PALAMÓS-RIPOLLET AJORNAT. Foto: Esport Palamosí/Laura Avilés.

El Palamós CF ha comunicat que el partit de Primera Catalana Palamós Ripollet previst per aquest proper diumenge s'ha ajornat pel mal estat que presenta la gespa del Nou Municipal que ahir estava completament glaçada. Tots dos clubs han arribat a un acord per disputar el partit diumenge dia 19 de febrer a les cinc de la tarda, data en la que no es disputa competició a Primera Catalana


INSTAL.LACIONS ESPORTIVES JOSEP MASSOT I SAIS.
FOTO: CF GLOBAL PALAMÓS.


Palamós continuarà sent la seu del partit inaugural i de les finals del mundialet de la Costa Brava (MIC) en els propers 4 anys, segons va explicar el regidor d'esports Joan Curto en declaracions a Ràdio Palamós. L’Ajuntament de Palamós ha reduït d’un deu per cent la seva aportació econòmica, tot i que cap de les parts l'han donat a coneixer. En aquest sentit cal dir que l'organització del torneig i l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han arribat a un acord segons el qual la localitat ganxona cotinuarà tenint partits del MIC, però no serà seu preferencial. Sant Feliu, com Palamós, pagava per tenir un rang superior al de les altres seus.

L'equip de govern de Sant Feliu de Guíxols considera que no pot fer front als 12.000 euros, que li demanava l'organització per continuar sent seu preferencial. La mateixa organització del torneig va proposar una rebaixa de 3000 euros respecte als 15.000 que constaven en el conveni que fa poc mes d'un any van signar totes dues parts. A Sant Feliu ja no s'hi farà la jornada internacional, previa al torneig, i l'organització no li garanteix la disputa de semifinals.

La Mediterranean International Cup arriba aquest any a la seva dotzena edició i excepte la primera que es va fer a les illes Canàries, la resta s'han fet totes a la Costa Brava amb la disputa de les finals en el Nou Municipal de Palamós. Aquest 2012 se celebrarà del 3 al 8 d'abril. Hi participaran més de 200 equips repartits en sis categories: aleví de futbol set i futbol onze, infantil, cadet, juvenil i femení juvenil.

La nevada d'ahir al vespre:

jueves, 2 de febrero de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 2 DE FEBRER DE 2012


Totes les persones que acreditin que han contribuït a la campanya de l’anomenat ‘Jugador Facebook’ del Palamós Club de Futbol, tindran l’entrada gratuïta al partit que l’equip jugarà aquest pròxim diumenge al Nou Estadi, contra el Ripollet. En aquest partit es presentarà davant l’afició Óscar Almendros, el jugador que s’ha fitxat amb els recursos obtinguts amb aquesta peculiar campanya.

Cal recordar que la iniciativa del club es va posar en marxa el passat mes de novembre. Es tractava de fer aportacions econòmiques a través de la xarxa social Facebook i d'una guardiola instal·lada al Nou Estadi Municipal, amb l'objectiu d'invertir els diners en el fitxatge d'un jugador. Tot i que la recaptació encara no està tancada es calcula, segons el Palamós Club de Futbol, que s'han obtingut uns cinc mil euros. Això ha servit per fitxar el jugador Óscar Almendros que ja ha jugat en els dos darrers partits de l'equip, a Lloret i a Sant Feliu, on va debutar com a titular.

Aquest diumenge, però, debutarà al Nou Estadi Municipal. Per aquest motiu, la junta directiva del Palamós vol agrair les col·laboracions que ha tingut en aquesta campanya del 'Jugador Facebook'. Tots els que acreditin que han fet alguna aportació, tindran l'entrada gratuïta al Nou Estadi per veure el partit contra el Ripollet. En acabar el matx, el club els obsequiarà també amb una copa de cava.

Aquest matí s'ha difós per twitter que la FCF havia suspés la jornada d'aquest cap de setmana pel fred i la neu. La meva crítica es a tots els que penjen noticies a les xarxes socials sense contrastar res. El meu primer Tuit ha estat aquest: "Un fort "APLAUSU" i una bona colleja pel llestos que han donat per fet la suspensió de la jornada d'aquest cap de setmana". I segidament he escrit aquest altre: "Ho hagi dit el 3/24 o el Sant Pare...Si la FCF suspen la jornada el més lògic és que immediatament ho posi a la seva web". Esta molt bé que la gent vulgui ser la primera en penjar informacions a la xarxa, però que sigui informació verdadera i previament contrastada. Si la FCF suspen la jornada, que pot ser. Suposo que serà la primera que ho penjarà a la seva WEB o al compte de Facebook o Twiiter. No us sembla?