martes, 31 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 31 DE JULIOL DE 2012

DORSALS PALAMÓS CF 2012-2013

1
Bayona
2

3
Sergi Ordóñez
4
Romero
5
Chicho
6
Cuenca
7
Marc Vila
8
Nierga
9
Almendros
10
Jaume Duran
11
Ritxi
12

13

14
Javi Revert
15
Cano
16
Peque
17
Gálvez
18
Sergio García
19
Chema
20
Dani Fernández
21
Narcís
22
Subi
23

24

25
Martí

lunes, 30 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 30 DE JULIOL DE 2012



Cristian Venzal s'ha convertit en el nou reforç del Palamós CF. Dissabte davant el CE Sabadell va jugar uns minuts i va protagonitzar la millor jugada del partit amb un cop de cap que va estar a punt d'entrar i convertir-se en l'empat a un. Cristián Venzal, exjugador del Santboià i del Manlleu, entre d'altres equips, signarà aquesta setmana amb el Palamós. Venzal és un jugador amb molta experiència a la tercera divisió, d'un tall tècnic que li agrada força al cos tècnic. Venzal ja va jugar amb el Palamós la temporada 2010/11 on va gaudir de força protagonisme jugant un total de 35 partits.

sábado, 28 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 28 DE JULIOL DE 2012

El Palamós CF acaba de publicar a Facebook que "Després d'arribar a un acord amb la UE Llagostera, David Cano jugará al Palamós CF aquesta temporada". Per cert la nova web del Palamós CF informa poc i tard de les coses. Soc de l'opinió que alló que funciona si no és per millorar-ho molt, millor no tocar-ho. Que consti que la premsa va treure a principis d'aquesta setmana (ben informats per l'UE LLagostera) que Cano tornava a Palamós com a cedit.


Ahir la cerimònia dels JJOO de Londres va ser un 10. No tinc paraules. Per mi va superar amb escreix les de Pekin (i això que costava moltissim mes que Londres), Sidney i Atlanta. Va recordar-me en alguns aspectes a Barcelona 92, però amb més modern i un estil britànic al cent per cent. Va ser meravellosa.


El Barça ha demostrat que no té cap mena de respecte al futbol català. Com a culer, però per damunt de tot ferm defensor del futbol català modest estic molt indignat amb l'actitud del Barça. Us imagineu per un moment que hagués estat el Palamós el rival del Nàstic o el Manlleu en el partit previ a la Supercopa de Catalunya? Es una autèntica vergonya i m'agradaria que a la propera assamblea del Barca, els compromisaris amb sentit comú li fotessin un bon pal al president que en el fons es qui mana. Guardiola abans i en Tito ara no són res mes que empleats (molt ben pagats) això si) del FC Barcelona.

De tota manera m'agradaria saber exactament qui ha pres la decisió (en Tito, en Rosell o altres interessos econòmics o fins i tot polítics que desconec). Si realment ha estat en Tito, com diuen, la ben cagat. Que ja no entreni més no sigui que algú prengui mal...

Malgrat tot FORÇA BARÇA I VISCA EL FUTBOL CATALÀ.

viernes, 27 de julio de 2012

COSES MEVES EL DIVENDRES 27 DE JULIOL DE 2012

 La llotja del Municipal en un Palamós - Sabadell de l'estiu passat..


DEMÀ PALAMÓS-SABADELL EN EL NOU MUNICIPAL (18:30 H)

El Palamós Club de Futbol juga demà a la tarda (18:30 h) davant el CE Sabadell el tercer amistós de pretemporada. Els palamosins volen repetir la bona imatge oferta en els dos primers partits de preparació amb el Barça B (0-2) i Espanyol (0-3). El degà segueix centrat en enfortir els conceptes defensius i buscant la conjunció del grup durant aquests amistosos.

Edu Urdiales no podrà comptar amb un total de set jugadors per aquest partit amb el conjunt arlequinat. Jaume Duran, Marc Vila, Sergi Ordóñez i Rubén Martínez,'Peque' encara s'estan recuperant de les seves respectives lesions. A més també seran baixa pel partit d'aquesta tarda Oscar Almendros, Ferran Nierga i Narcis Barrera ja que pateixen diversos problemes físics i el tècnic Edu Urdiales prefereix reservar-los.

jueves, 26 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 26 DE JULIOL DE 2012

Benvinguts a Tercera! Capítol 4: Palamós

Secció de cinc capítols per anar obrint el nou curs repassant com viuen l'inici de la nova temporada els cinc equips ascendits a la categoria aquest estiu. Seguint l'estructura utilitzada per als articles de balanç i per a les postals de l'última temporada, he parlat amb informadors de cadascun dels equips perquè acostin a tercera.cat les il·lusions i les perspectives amb què afronten el nou any Figueres, Rapitenca, Vilassar de Mar, Júpiter i Palamós. Gràcies a tots per la predisposició i les facilitats de col·laboració amb el blog.
Aquesta es la introducció que es pot trobar en el blog dedicat a la Tercera Divisió que escriu el company Jordi Sánchez. L'article dedicat al Palamós es d'Oscar Fraile i va ser publicat ahir.


miércoles, 25 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 25 DE JULIOL DE 2012

ENTREVISTA A EDU URDIALES PUBLICADA AVUI AL PUNT-AVUI

 “Salvar-nos seria un èxit”

“La plantilla és jove, però tenim un bon bloc i crec que serem competitius cada diumenge”

“La competició ens dirà on podem estar, però salvar-nos i consolidar-nos són els reptes”

Urdiales en plena acció Foto: J.SABATER.

Edu Urdiales està tenint una ascensió meteòrica com a entrenador. En la que és tot just la seva tercera temporada com a tècnic –ha entrenat les dues primeres el Lloret– té la missió de salvar el Palamós i tornar-lo a consolidar a la 3a divisió.
Va fitxar pel Palamós per jugar a primera catalana, en qüestió de dies però l'equip va pujar a tercera. S'ho esperava?
Sabíem que la possibilitat hi era, tot i que era difícil que es produís. Ara afrontem el repte fins i tot amb més ganes que abans, ja que tenim l'objectiu de salvar l'equip i consolidar-lo a la categoria i competir cada diumenge.
Canvien molt els plantejaments que havien fet?
Sí. La pretemporada és diferent. El fet de començar a competir el 26 d'agost, i no el 8 de setembre provoca que haguem d'haver canviat entrenaments i partits amistosos que teníem programats.
I pel que fa als fitxatges?
Havíem fitxat jugadors de qualitat contrastada a primera catalana, però poden donar bon nivell a la tercera divisió. Intentarem fitxar algun jugador experimentat en la categoria que ens ajudi en els moments difícils, que hi posi seny. Vam apostar per gent jove amb molta projecció i ara s'hauran d'adaptar més ràpid del que esperàvem a la categoria.
Han sonat noms com ara el de Diego Rangel i Jito.
Són noms que han sortit però no hem arribat a contactar-hi. S'escapen de les nostres possibilitats i, a més, busquem gent que s'adapti a aquest vestidor. Al davant ho tenim cobert i busquem un element a la defensa que pugui jugar també al mig del camp.
Estan jugant amistosos contra equips de nivell alt [Barça B, Espanyol, etc.] És una bona metodologia de preparació?
És negatiu perquè veus que et dominen i pots fer poques coses... però positiu perquè t'exigeixen molt, i això sempre és bo. És una decisió de club, ja que això dóna una ajuda econòmica per afrontar la temporada, i ho entenc. Juguem els partits amb il·lusió i ganes de fer-ho bé.
Quin nivell de joc s'espera a la tercera divisió?
El veig altíssim. Serà la tercera divisió amb el nivell més alt dels últims anys. Tots els equips són històrics, amb un bon bagatge a la categoria i fins i tot a segona B.
I l'Olot i el Figueres?
L'Olot sembla que té un pressupost més elevat i ha fitxat molt bé. Per la seva banda, el Figueres té un equipàs. Donarà feina i crec que estarà a la part alta.

martes, 24 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 24 DE JULIOL DE 2012


El Palamós s'enfrontarà aquest estiu als tres equips catalans de Segona Divisió A. Al Barça B s'hi va enfrontar fa una setmana (0 a 2), el proper dissabte 28 de juliol el rival serà el CE Sabadell en el Trofeu Vila de Palamós (18:30 h.) i l'11 d'agost el Girona visitarà el Nou Estadi (19:30).

Els altres amistosos de pretemporada confirmats són: al camp del Quart el 4 d'agost, al camp del Palafrugell el 15 d'agost i el 18 d'agost enfront l'Espanyol B en el Trofeu Gaspar Matas, data en la que possiblement és farà la presentació oficial de l'equip.

lunes, 23 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 23 DE JULIOL DE 2012




El defensa del Palamós Sergi Ordóñez que ha fitxat aquest estiu procedent del Lloret s'ha trencat el menisc de la cama dreta en un dels darrers entrenaments de l'equip baix empordanés i haura de pasar aquesta mateixa setmana pel quiròfan per ser intervingut de la lesió. El jugador estarà uns dos mesos de baixa. La mala sort esta perseguint a les noves incorporacions palamosines ja que just en el primer entrenament de la pretemporada és va lesionar el davanter procedent del Guíxols Peque, que va patir el trencament del dit petit del peu.

ELS TRES FRANCESOS DESCARTATS

El passat dimecres davant l'Espanyol van debutar 3 jugadors francesos que estaven a prova. Es tracta d'Abdul, Romain i Nigel. Cap dels tres va convèncer a Edu Urdiales i el club els ha descartat.


 Ja estan a la venda les samarretes oficials del Palamos CF 2012 / 13 al preu de 40 euros. Es poden comprar en el Nou Municipal o a traves de la web www.palamoscf.cat . Hi ha talles S, L i XL

jueves, 19 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 19 DE JULIOL DE 2012



Quin fart de riure m'he fet escoltant l'entrevista que li fa el meu company Ramon Ribas al president de l'Espanyol Ramon Condal pel blog de l'Esport Palamosí. En Ramón (Ribas) li pregunta a en Ramon (Condal) si ha parlat amb el president del Palamós CF sobre el favor que li ha fet el seu club comprant la plaça de Segona B pel filial i provocant el retorn del Palamós a Tercera. Mira que era fàcil donar una resposta políticament correcta com per exemple que m'agrada molt que nosaltres hem provocat aquesta situació o el Degà de Catalunya mereix com a mínim la Tercera o ara en parlaré amb el president del Palamós a la llotja...No se mil coses. La resposta que dona en Ramon (Condal) es sensacional. D'entrada diu que no sap qui es el president del Palamós (diu la veritat i es sincer, però no queda bé) i desprès ho intenta arreglar dient que:"el president es un noi del formatges" (referir-se a David Ferragut en aquests termes tampoc queda bé) i per acabar d'arrodonir la cadena de desproposits i barbarismes diu textualment: "si el que hem fet beneficia al Palamós, doncs VIVA LA VIRGEN". Es ben cert que els homes que han triomfat en el sector empresarial necessiten del futbol per tenir una mínima notorietat social. Si no fos pel futbol...


El Palamós Club de Futbol ha decidit millorar la imatge del seu portal web. Aquest nou espai, encara en procés de proves, pretén ser un mitjà informatiu directe amb l'entorn que envolta l'entitat. Poc a poc s'aniràn pujant i millorant nous continguts relacionats amb el Palamós CF. La web està essent creada de forma desinteressada per l'Héctor Gimeno (@hectorgimenoc), llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la UdG.

De moment el disseny de la nova web és molt bó, però l'informació mes aviat pobre. Suposo que anira millorant amb els dies. La anterior web feta per en Xavi Oliver era molt més senzilleta però efectiva. Per cert no hi ha l'enllaç d'aquest blog. Suposo que es un lamentable oblit transitori. I si no tampoc pasa res de res. Com diu el refrany tal faràs...

De moment la directiva del Palamós CF ja pot estar ben satisfeta de l'éxit de públic i del bon espectacle futbolístic en els dos amistosos que s'ha jugat fins ara amb el Barça B i el RCE Espanyol. Tenir un camp de gespa natural te aquestes coses.

El proper amistós a casa serà el 28 de juliol contra el CE Sabadel i el 18 d'agost amb l'Espanyol B. Em diuen que també es pot concretar un amb el Girona que seria el Gaspar Matas. No acabo d'entendre que malgrat la proximitat amb Llagostera i crec que les bones relacions amb el club no juguem mai amb l'equip d'Oriol Alsina en les pretemporades. Misteris.

miércoles, 18 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 18 DE JULIOL DE 2012


El Palamós juga avui, a les 8 del vespre, contra l'Espanyol de Pochettino. Els jugadors entrenats per Edu Urdiales tenen davant seu una altra prova per posar-se a to en un partit que ha de ser un premi per als jugadors que van començar a entrenar-se fa escassament deu dies. Un dels contratemps importants que ha tingut el nou tècnic de l'equip empordanès ha estat la baixa del davanter Peque, que es va trencar el cinquè metacarpià del peu dret i haurà d'estar un mes de baixa, juntament amb Marc Vila i Jaume Duran, que s'estan recuperant de les seves lesions.


 El tècnic del Palamós va voler valorar el bon nivell que presentarà la tercera divisió: “Veig una categoria amb molts equips històrics, i potser de les més renyides dels últims anys.” “Crec que la situació econòmica que viuen els clubs ha equilibrat les forces”, hi va afegir. Amb tot i això, Urdiales va etiquetar com a favorits els altres dos clubs gironins que participaran a la categoria. “L'Olot té un potencial molt gran i el Figueres té un bon equip; estan entre els tres favorits junt amb el Terrassa, que s'ha reforçat molt bé i voldrà estar entre els primers”, va explicar l'extècnic del Lloret.



martes, 17 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 17 DE JULIOL DE 2012



Un amic meu m'ha fet arribar el seguent missatge aquest matí : "El Titular em sembla brutal!!! Si un equip de Segona A és un sparring potser vol dir que el Palamós és com el Manchester United!! El meu amic es referia al titular de la Web de  TV Costa Brava referent al partit de diumenge amb el Barça B i certament es brutal, però en el fons m'ha agradat molt. Qualificar d'esparring un equip que venia amb nanos que han jugat Champions League em sembla, com a mínim original i engrandeix la figura del Degà. El titular i l'encapçalament de la noticia era aquest:
El Barça B va ser l'espàrring del Palamós en el primer partit de la temporada. Els homes d'Edu Urdiales obren la llauna d'una temporada en la que han tornat via despatxos a la Tercera Divisió. Malgrat la derrota per 0-2 els jugadors del degà van demostrar que són capaços de competir a una categoria superior a la que tenien fins ara. Només la tècnica individual exquisidad els blaugrana va poder trencar una defensa ben trenada que malgrat alguns errors va resistir les embestides del rival.
Un error defensiu va permetre a Rodri foradar la porteria de Bayona a les acaballes de la primera part. El segon gol del Barça va ser obra de Juan Roman després d'una bona jugada personal.
Aquest partit va servir per a veure els nous fitxatges. Hèctor Cuenca, Ferran Nierga, Sergio Garcia, Chema i Gerard Muñoz van debutar com a titulars. A la segona part van debutar  Sergio Ordóñez, Toni Gálvez, Martí Bartrina, del primer equip, Diego Zayas i Badre, de la Fundació Esportiva Palamós, i els jugadors a prova Òscar Trigo i Heder Figueroa.
La nova temporada a Tercera Divisió començarà a Can Peixauet. Els palamosins hauran d'assaltar el fortí de la Gramanet el 26 d'agost. El rpimer partit al Municipal serà el dos de setembre contra la muntanyesa
El conjunt blaugroc té aquesta setmana una nova cita d'envergadura. L'Espanyol inicia la pretemporada venint al Municipal.
"El Barça B va ser l'espàrring del Palamós en el primer partit de la temporada. Malgrat la derrota per 0-2 els jugadors del degà van demostrar que són capaços de competir a una categoria superior a la que tenien fins ara".

Es habitual que a l'estanc de l'Avinguda Catalunua de Palamós hi hagin noies (estrategicament escollides, vestides i maquillades) fent promoció de marques de tabac. Em fa molta gracia que sigui quina sigui la noia (en la majoria de casos molt guapes i molt simpatiques) i sigui quina sigui la marca que promocionen sempre et facin les dos mateixes preguntes: "vustè fuma? i quina marca?. Collons si vaig a l'estanc el mes normal es que fumi i si els hi dic que fumo la marca que promocionen ja no em regalaran res per  "enganxar-me" com a client.




 

lunes, 16 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 16 DE JULIOL DE 2012



Assaig molt positiu per als dos equips tot i la diferència de categoria i de ritme d'entrenaments. En la primera part el Palamós va estar molt ben col·locat en defensa i va evitar que el Barça B arribés amb perill. Només un error defensiu va permetre a Rodri marcar el 0-1 des de l'interior de l'àrea (43'). En la segona part l'entrada de Rafinha va ser molt ben rebuda pel públic, entre el qual hi havia el seu germà Thiago. Les millors ocasions van ser protagonitzades per Rafinha i Sergi Roberto. Tots dos van enviar un xut al pal. El segon gol va arribar després d'una bona jugada personal d'un dels fitxatges del filial blaugrana, Joan Roman, que va mostrar la seva qualitat tècnica.

Muñoz, a prova

El que va ser el màxim golejador del Girona en la divisió d'honor juvenil la temporada passada, Gerard Muñoz, farà la pretemporada amb l'equip d'Edu Urdiales. Òscar Trigo, del Vilobí juvenil, també està a prova. D'altra banda, es va confirmar que Peque s'havia trencat un dit del peu en el primer entrenament de la temporada i estarà de baixa sis setmanes com a mínim.

FOTO: BLOG DE L'ESPORT PALAMOSÍ  - LAURA AVILÉS

viernes, 13 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 13 DE JULIOL DE 2012

Fa uns minuts he rebut una trucada al contestador del móbil. Encara no m'ho crec. En Ramon de Turisme ens ha deixat. Fa quatre dies encara ens discutiem sobre l'organització d'un campionat de futbol platja. Quina gran putada. Estic molt trist. Era de les persones més autèntiques i genuïnes que he conegut. Estic plorant, però aquesta nit faré el que a ell li hauria agradat: Fer un brindis i dir-li de tot cor: "Adeu Ramon".

Dit això em queden molt poques ganes de escriure res més.

jueves, 12 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 12 DE JULIOL DE 2012

Aquest es un extracte de la carta que fa uns dies em va enviar l'Elies Martí. Un tio collunut i per damunt de tot un senyor tant a dins com fora del camp. Els joves que pugen i que es creuen alguna cosa per haver empatat amb la "Penya Bufanda" tindrien que agafar-lo com a model i referència. De fet per personalitat,  manera de jugar i posició en el camp l'Elies sempre m'ha recordat, l'Eloi Pérez qui va venir al Palamós després d'haver estat capità del primer equip de l'Espanyol i haver jugat un munt de partits a Primera Divisió. Malgrat tot això ha estat un dels futbolistes més humil, educat i professional que he conegut. Hi ho era tant a Segona A com uns anys després a Tercera.



L'extracte de la carta que em va enviar és aquest:

En primer lloc, voldria dir que tot i que el camí del club i el meu se separen, sempre desitjaré el millor pel Palamós Cf i que espero que ben aviat es pugui treure “l'espina” de retornar el club a tercera, que era l'objectiu principal de la nostra plantilla per aquesta temporada i que, d’altra banda, penso que és on ha d’estar el club.

També t'agrairia que comentessis que estic molt agraït a tots i cadascun dels companys que he tingut durant les cinc temporades en que he jugat a Palamós i que a molts d’ells, fins i tot, els considero amics.
En especial també m'agradaria poder fer constar que estic molt agraït a en Raül Agné, que va ser la persona que va apostar per mi i em va fer arribar al club.

I per últim també seria important que destaquessis el meu agraïment cap a la Penya Sport pel suport incondicional que ha tingut no només cap amb mi, sinó cap a tot l’equip al llarg d’aquests anys. Merci i a reveure.

miércoles, 11 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 11 DE JULIOL DE 2012

EL PALAMÓS FITXA PEQUE I NIERGA (GUÍXOLS)

El Palamós Club de Futbol ha confirmat la incorporació de dos nous jugadors a la seva plantilla. Es tracta de Rubén Martínez 'Peque' i de Ferran Nierga, tots dos procedents de l'Ateneu Esportiu Guíxols.

'Peque' té 22 anys i és un davanter golejador que fa dos temporades va jugar amb el Llagostera a la Tercera Divisió. Ferran Nierga és un migcentre també te 22 anys i havia estat al juvenil del Girona, abans d'arribar al Guíxols.

Amb aquests dos fitxatges, el Palamós té ja una plantilla de 19 jugadors. El club intenta ara tancar la incorporació de dos jugadors més, dues peces que donin un salt de qualitat a una plantilla que ahir dimecres va iniciar els entrenaments de pretemporada en el Nou Estadi Muncipal i disputarà el  primer amistós aquest proper diumenge, a casa, davant el Barça B.

martes, 10 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 10 DE JULIOL DE 2012

Bon dia i felicitats a tots el "Palamós CF adictes".  Hem tornat a Tercera. Una categoria que mai hauriem d'haver perdut. De tota manera em quedo amb un tuit del meu company del 9 Esportiu, Jordi Danés: "5 places de 2a B comprades a cop de talonari x 4 clubs de la LFP per als seus filials. Pocs mèrits al camp. El futbol es basquetbolitza".

No penso celebrar aquest ascens ni mig segon. Sincerament crec que el futbol i l'història han estat justos amb el Palamós. Res més. Jo si que puc dir que he viscut tots els ascensos del Super-Palamósi i fins i tot en algun hi he participat molt directament. Això ha estat completament diferent. De tota manera estic molt content pel retorn del Palamós a Tercera. Sobretot cal mantenir la categoria com sigui ara que Ja sabem el que es tornar a jugar al pou de la regional (primera catalana).

Oscar Almendros ha escrit en el seu twitter: "content x celebrar el quart ascens de #1cat a #3div5 un gran honor i tot gracies a #Palamos #llagostera #cassà #Vic". El fixatge de l'Oscar ha estat un dels millors encerts del Palamós. Ha estat clau per lluitar per l'ascens fins a última hora. Tot i no aconseguir-ho sobre el camp, l'Oscar ha tornat a ser TALISMÀ.

El Palamós CF disposa des de avui dimarts d'un nou espai web. El Palamós Club de Futbol ha decidit millorar la imatge del seu portal web. Aquest nou espai, esta encara en procés de proves. L'adreça web continua essent la mateixa: www.palamoscf.cat

El nou disseny de la web es realment bó. Felicitats a en Xavi Oliver (el creador de la web) i a l'Albert Dalmau i l'Anton Sunyer que em consta que estan treballant en aquest nou diseny.


lunes, 9 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 9 DE JULIOL DE 2012



CATORZENA EDICIÓ DEL CAMPUS DE RUPIT

L’Associació Esportiva Grup Millora de Palamós ha organitzat la catorzena edició del campus de futbol que fa cada estiu a la localitat de Rupit, a la comarca d’Osona. L’activitat està adreçada a nens d’entre 7 i 16 anys.  que han rebut formació tècnica i tàctica per progressar en la pràctica del futbol.

Els promotors d'aquest campus són els exfutbolistes Jordi Condom, Robert Aldavert ‘Robi’ i Jordi Melero. L'objectiu d'aquesta estada ha estat treballar l'aspecte esportiu però també el social, fomentant la convivència entre tots els participants. De fet, es tracta d'acostar-se el més possible a l'ambient que es viu en una concentració de futbolistes professionals. Aquest Campus que el Grup Millora organitza a Rupit s' ha fet del 2 al 6 de juliol, amb la participació d'uns 40 nois.

Cada dia escolto crítiques als fixatges que ha fet fins ara el Palamós. No agrada que tres dels sis vinguin del Lloret i de la maneta del nou mister Edu Urdiales. Sincerament no puc opinar al respecte. Suposo que la junta ha fet una valarció qualitat - preu i ha fitxat el que li han dit. Temps al temps.

Aquest matí he entrat a la Web oficial del Palamós CF i he llegit això: "LA WEB DEL PALAMÓS CF ESTÀ TEMPORALMENT INACTIVA. EN BREU TORNARÀ A SER OPERATIVA AMB UN NOU DISSENY". Esperem que el terme breu sigui realment breu.

Gairebé migdia del dilluns i la RFEF no diu res dels "ascensos administratius". Quina poca-vergonya.

Escoltant un "temazo" de l'estiu passat "Welcome Saint Tropez". Super-recomanable.


L'OPINIÓ DEL MESTRE GARCIA RESPECTE SARA CARBONERO.

José María García, uno de los emblemas del periodismo deportivo patrio. "Tiene un físico espectacular, se desenvuelve bien, le quiere mucho la cámara... Pero no es una brillante periodista, no es una triunfadora. Qué está buena, sí; qué es buena, no", afirmaba. García hizo estas declaraciones mientras daba una charla en el curso de verano Las nuevas formales de comunicación: redes sociales y códigos no verbales, organizado por la Universidad Rey Juan Carlos, en Aranjuez (Madrid).

sábado, 7 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 7 DE JULIOL DE 2012


D'entrada continuo sent culer (i molt). De tota manera cal ser agraïts i dir "GRACIES ESPANYOL". La notícia del possible retorn del Palamós CF a Tercera divisió gracies a la plaça que deixarà lliure l'Espanyol B si finalment es confirma el seu ascens administratiu a Segona B (ja ha dipositat els calers per comprar una de les places que deixaran lliures els morosos) ha estat molt ben acollida tot i que el president Miquel Aguilar ha comentat que: "si es confirma serà una molt bona noticia per tots nosaltres, però no volem dir res al respecte fins que la federació ens ho comuniqui oficialment i això no crec que passi fins la setmana que vé". Prudència per damunt de tot i no cal tornar-se bojos en res. De fet si es confirma (que es confirmarà) serà un actiu més del club: la categoria de Tercera divisió. Un actiu comho son ser el Degà de Catalunya, la història del club amb sis temporades a Segona A, el magnífic estadi d'herba natural que tenim o la repercussió mediàtica del nostre club. I que consti que tot això son actius del propi club. Si us plau que ningú sel's faci seus. Ni ara ni mai. GRACIES !!!

El divendres a la nit vaig estar en contacte, personalment i per telèfon, amb diversos ex-directius (d'aquells que porten sang groga i blava) per intentar treure l'aigua clara de l'ascens administratiu del Palamós a Tercera. Conclusió final desprès de trucades, centenars de consultes a internet i altres vies de resoldre l'entrellat: "cal esperar el comunicat oficial de la RFEF i desprès de la FCF". Blanc i en ampolla LLET.



Més coses: El Palamós tindrà nou sponsor. Es tracta de l'auditori-saló de Congresos i Firas Mas Falet de Calonge (fotografia). Aquest serà un dels temas que el club exposarà als seus socis en una assemblea que es celebrara a finals d'aquest mes de juliol o durant els primers dies d'agost. L'assemblea també servirà per aprovar els números de la pasada temporada i aprovar el pressupost de la present.

Dijous a la nit no podia parar de riure quan escoltava que el sonat de Marcelo Bielsa havia anat a una comisaria de la Ertzainza a denunciar-se a ell mateix per haver agredit el responsable de les obres que s'estant fent a Santa Maria de Lezama. Quin paio mes dur (i mes sonat) aquest Bielsa. Pagaria per veure la cara de l'agent de l'Ertzainza que el va atendre.

I per acabar una reflexió. Segur que Jordi Alba serà un gran jugador pel Barça i ha estat la revelació de la Euro 2012, però per mi la premsa culer s'ha pasat tres pobles amb la repercussió del seu fixatge. De fet es un nano d'Hospitalet que ha estat a Can Barça de menut i ha jugat al Cornellà a Tercera. Com ell, en conec una pila. La diferència entre ell i la resta es que va tenir la sort que algun il.luminat del Valencià va tenir la genial idea de fitxar-lo. La resta de l'història ja la sabem. Des de l'arribada de Ronaldo, Romario o Ronaldinho que a un fixatge no se li donava tanta bola. S'han passat trenta pobles.

Apa siau i fins dilluns. Demà descansem com bons cristians.




viernes, 6 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 6 DE JULIOL DE 2012

EL PALAMÓS COMENÇA LA PRETEMPORADA EL DIA 11 DE JULIOL

El Palamós iniciarà el proper dimecres dia 11 de juliol els entrenaments de pretemporada  amb un total de 17 efectius a la plantilla, després d'onze renovacions i els fixatges de José María Aguilera, "Chema" (Lloret), Martí Bartrina (Farners), Héctor Cuenca (Lloret), Sergio Ordóñez (Lloret), Toni Gálvez (Peralada) i Sergio García (Peralada).




L'intenció del nou tècnic de l'equip Edu Urdiales (a la fotografia amb el president Miquel Aguilar) es la de començar la pretemporada amb aquests 17 efectius mes 4 o 5 joves jugadors de la Fundació Esportiva Palamós. El Palamós espera fitxar encara un migcampista i un davanter per tancar la plantilla. De tota manera el club esta pendent del futur del defensa David Cano que farà la pretemporada amb el Llagostera per saber si també ha de reforçar la linia defensiva de l'equip.

jueves, 5 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 5 DE JULIOL DE 2012



El Farners s'ha refprçat amb tres ex-Palamós. Es tracta del defensa Xavi Giró, el migcampista David Cornellà i el davanter Francesc Guitart. Per mi tres excell.lents fixatges per l'equip de Ramon Gasca que amb la plantilla que esta confeccionat pot ser la revelació de la categoria.

 El Palamós CF ha decidit posar preus populars pels 3 partits de pretemporada que jugarà durant el mes de juliol. Els no socis del club pagaran 15 euros per una tribuna i 10 euros per una localitat de general, mentre que els socis del Palamós que hagin renvat el carnet pagaran únicament 5 euros.

Aquests preus seran unificats pels tres partits amistosos que aquest mes de juliol jugarà el Palamós CF en el Nou Muncipal. El diumenge dia 15 davant el Barça B (19:00 h), el dimecres dia 18 davant el primer equip del RCE Espayol (20:00h) i el dissabte dia 28 amb el CE Sabadell (18:30h).


                

TV3 i el canal Esport3 oferiran els partits de pretemporada del Barça i l'Espanyol, perquè puguin veure com els dos principals equips de Catalunya preparen la nova campanya. Els blanc-i-blaus són els més matiners i el 18 de juliol començaran amb un duel contra el Palamós. El primer matx del Barça serà el 24 de juliol contra l'Hamburg a Alemanya. També s'emetran els partits de presentació del Girona i el Sabadell, la Supercopa de Catalunya i la Copa Catalunya.
Partits pretemporada Barça:

-24 juliol: Hamburg - Barça, a Alemanya (18.00)
-28 juliol: Combinat Marroc - Barça, a Tànger (23.00)
-31 juliol: Supercopa de Catalunya, Barça - Espanyol (21.45)
-4 agost: PSG -Barça (20.00)
-8 agost: Manchester United - Barça, a Göteborg (20.00)

Partits pretemporada Espanyol:

-18 juliol: Palamós - Espanyol (20.00)
-21 juliol: Olot - Espanyol (19.00)
-26 juliol: Peralada - Espanyol (19.00)
-31 juliol: Supercopa de Catalunya, Barça - Espanyol (21.45)
-3 agost: Espanyol - Montpeller, Ciutat de Barcelona (21.45)
-8 agost: Sabadell - Espanyol (22.00)

Partits pretemporada Segona A (Girona i Sabadell):

-25 juliol: Girona - Sevilla (21.00)
-8 agost: Sabadell - Espanyol (22.00)

Copa Catalunya-31 juliol: Manlleu - Nàstic (19.15)

miércoles, 4 de julio de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 4 DE JULIOL DE 2012




El Palamós ha posat a la venda els abonaments per a la propera temporada 2012-2013 al preu de 60 euros. Una de les novetats es un abonament de 200 euros, que inclourà jornades econòmiques, amistosos i partits de lliga, i un carnet de soci simpatitzant, que costarà 20 euros i permetrà veure cada partit del campionat a un preu de 5 euros.

Aquest matí un ex-directiu del Palamós ha fet el següent comentari: "estant fent un equip de la zona mitja de Primera Catalana per acabar jugant a Tercera". El directiu es referia a la possibilitat que l'Espanyol B compri una plaça de Segona B i de retruc el Palamós jugui a Tecera la temporada que vé.

 Us recomano l'article de recerca "Les ràdios de proximitat al Baix Empordà" que va escriure el meu amic Àngel Rodríguez per a l'Institut d'Estudis del Baix Empordà. http://www.angelrodriguez.info/radiosbaixemporda.pdf

I per acabar la frase del dia: Cap gran artista veu les coses com son en realitat; si així ho fera, deixaria de ser artista. Oscar Wilde (1854-1900) Dramaturg i novelista irlandés.