viernes, 31 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 31 D'AGOST DE 2012


PREVIA PALAMÓS-MONTANYESA.

El Palamós d'Edu Urdiales jugarà el primer partit de la temporada a casa amb la Montanyesa. Mentre els palamosins van assolir la victòria al camp de la Gramanet en el debut (0-3), el seu rival, la Montanyesa, va perdre a casa pel mateix resultat contra el Castelldefels. L'entrenador del Palamós, Edu Urdiales, diu que: “Tenim molta il·lusió i moltes ganes de començar bé a casa i fer-ho amb una altra victòria”. El tècnic, probablement repetirà el mateix onze que va jugar al camp de la Gramanet.


Possible alineació:
Palamos: Bayona, Sergi García, Chicho, Venzal, Subi, Sergi Romero, Batanero, Toni Gálvez, Narcís Barrera, Óscar Almendros i Javi Revert.

Suplents: Gerard Muñoz, Martí Bartrina, Dani Fernández, Ritxi Mercader, Marc Vila, Héctor Cuenca i David Cano

Baixes:
Chema, Jaume Duran, Peque i Sergi Ordóñez.


EL NOSTRE RIVAL: CF MONTAÑESA
 El Club de Futbol Muntanyesa, és un equip procedent del districte de Nou Barris de Barcelona, que es va fundar a finals de l’any 1926. La seva fundació es deu al senyor Joan Ferrer, que en companyia d’uns amics va decidir formar un equip de futbol, perquè en aquella zona aquest esport no es practicava.
El primer nom del club va ser Penya Muntanyesa, en motiu del Bar Montañés del carrer Jaume Pinet. El seu propietari era el senyor Mansión, gràcies a qui es van aconseguir uns terrenys situats entre el que es coneix actualment com els carrers Marín, Viladrosa, Mas Durán i Almansa.
Aquests terrenys, que anteriorment havien estat vinyes, estaven en molt males condicions i patien un desnivell força important. Es van haver de fer grans moviments de terres i farcits perquè el terreny gaudís de les mínimes condicions per a la pràctica del futbol. Cal destacar que aquestes feines les van fer els mateixos directius, jugadors i col·laboradors del club.
Referent a la inauguració del camp, hi ha diferents versions. Però sembla que va ser l'abril de 1930 jugant contra l’Athletic Club Poble Nou, i el Buenavista FC. El torneig el va guanyar la Penya Muntanyesa, guanyant la final al Buenavista CF per 3 a 2.
La Penya Muntanyesa va seguir jugant en aquest camp fins l’any 1950, quan el va haver d’abandonar perquè es van expropiar els terrenys. Des d’aquell moment, es va començar a jugar, on avui hi continua jugant, és a dir, al Camp de futbol de les Roquetes, o com s'anomena en l'actualitat, Municipal de Nou Barris. 
L’any 1955, va ingressar a la Federació Catalana de Futbol i va canviar el nom per Club de Futbol Muntanyesa.
La temporada 72/73, el club va aconseguir l’ascens a 2a Regional, després de superar per 3 a 1 una eliminatòria contra la Pobla de Claramunt.
Després de militar durant tres temporades a 2a Regional, la campanya 76-77, aconsegueix l'ascens a 1a Regional. Quatre anys després, va aconseguir l’ascens a Preferent, on s’establiria durant els anys següents.
La temporada 91/92, puja a 1a Catalana per primer cop a la seva història, però aquell mateix any torna a baixar de categoria. No va ser fins l’any 2004, que l’equip va a tornar a 1a Catalana, i aquesta vegada s’hi va quedar.
I la campanya 2009/10, l’equip va fer història aconseguint el primer ascens a 3ª Divisió.

TEXT MONTANYESA: GUILLEM CANTORNÉ MORA. 

2A JORNADA DE LLIGA EN EL GRUP V DE TERCERA DIVISIÓ FONT. (FUTBOLME.COM)

01/09 17:00 CF Balaguer - UDA Gramanet Milán
01/09 19:00 FC Santboià - UE Figueres
02/09 12:00 UE Castelldefels - CF Gavà
02/09 17:00 FC Vilafranca - Terrassa Olímpica 2010
02/09 17:00 Palamós CF - CF Montañesa
02/09 17:00 UE Olot - UE Rubí
02/09 18:00 UE Vic - CE Júpiter
02/09 18:30 AEC Manlleu - UE Cornellà
02/09 19:00 CF Pobla de Mafumet - UE Vilassar de Mar
02/09 19:00 CE Europa - UE Rapitenca

jueves, 30 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 30 D'AGOST DE 2012



EL PALAMÓS CF CELEBRA L'ASSEMBLEA DE SOCIS

El Palamós Club de Futbol celebra l'Assemblea Ordinària de Socis demà divendres 31 d'agost, a la sala a d'actes de la Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou, a les 19:30 hores en primera convocatòria i a les 20:00 hores en segona. En el decurs d'aquesta assemblea la junta directiva exposarà el balanç econòmic de la pasada temporada i l'aprovació del pressupost per aquesta campanya 2012-2013. Així mateix el club presentarà la campanya de captació de socis que ha engegat aquest estiu amb l'edició d'uns posters (foto) que ha distribuit per tota la població i que tenen com a objectiu arribar a la xifra del miler d'associats.

ORDRE DEL DIA:

• Introducció

• Presentació Junta Directiva

• Parlament del president

• Lectura i aprovació del tancament de la temporada anterior

• Lectura i aprovació del pressupost de l’actual temporada

• Precs i pregunte

jueves, 23 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 23 D'AGOST DE 2012

30 ANYS DE TRANSMISSIONS ESPORTIVES

Aquest diumenge torna el programa "Futbol a Ràdio Palamós" a partir de les 11.15 hores a través del 107.5 de la F.M o internet (www.radiopalamos.cat). El programa inclou la transmissió en directe dels partits del Palamós CF i tota la informació esportiva de Palamós i rodalies. Radio Palamós és pionera en les transmisions esportives ja que les fa des de l'any 1982. Ara fa 30 anys les va començar a realitzar el periodista palamosí Francesc Sánchez i Carcassés i des de llavors aquest programa ha estat un dels signes d'identitat de l'emissora.

L'equip de Futbol a Ràdio Palamós està format actualment per Pere Subirana, Ramon Ribas, Òscar Fraile, Laura Avilés, Marc Sureda, Guillem Cantorné i Sílvia Subirana. La novetat d'aquest any és que també ens podeu seguir via Twitter: @futradiopalamos @RadioPalamos.

MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE SEGUIMENT I SUPORT.

  

Aqui teniu els horaris i els partits de la primera jornada de 3A.


DISSABTE, 25 D'AGOST
19'30h Gavà-Manlleu

DIUMENGE, 26 D'AGOST
11'45h Gramenet-Palamós
12h Rapitenca-Pobla Mafumet
16'30h Figueres-Vilafranca
17h Terrassa-Europa
18h Muntanyesa-Castelldefels
18h Vilassar-Olot
19h Rubí-Vic
19h Júpiter-Balaguer
20h Cornellà-Santboià


Natalie Portman és la nova imatge de Dior


martes, 21 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 21 DE'AGOST DE 2012

M'agrada molt aquesta noticia. Respon a la perefecció un dels lemas de la Penya Sport: "Cap club més històric cap afició més fidel".

Casi 50.000 aficionados acuden a ver al Rangers en Cuarta división

Casi 50.000 aficionados acuden a ver al Rangers en Cuarta división - El Rangers puede estar orgulloso de su afición, que no defrauda y es fiel hasta en el peor momento de su historia.

El Palamós debuta a la lliga aquest diumenge 26 d'agost en el seu retorn a Tercera Divisió, després del seu breu pas per Primera Catalana. La pretemporada dels palamosins ha estat marcada pels enfrontaments amb rivals de superior categoria. El Balanç final ha estat de 5 derrotes davant Barça B (0-2), Espanyol (0-2), Sabadell (0-3), Girona (0-3) i Espanyol B (1-2), i 2 victòries als camps del Quart (1-3) i del Palafrugell (0-1). L'equip ha marcat 5 gols en 7 partits i n'ha encaixat 13. Els golejadors han estat Barrera, Rvert, La competició comença aquest diumenge quan els palamosins jugaran al camp de la Gramenet a tres quarts de dotze del migdia.

lunes, 20 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 20 D'AGOST DE 2012

L'Espanyol B guanya el trofeu Gaspar Matas

Futbol. Amistós. L'Espanyol B va fer valer el seu major potencial i es va imposar al Palamós amb dos gols en només dos minuts

PALAMÓS 1 ESPANYOL B 2

El Palamós va caure per la mínima contra el filial espanyolista que jugarà a la 2a divisió B. L'equip dirigit per Raúl Longhi va aconseguir en només tres minuts dos gols que li van servir per aconseguir el trofeu Gaspar Matas.
La primera mitja hora va ser igualada, però del minut 30 al 32 l'Espanyol B va marcar els dos gols. A la segona meitat va seguir el domini de l'equip blanc-i-blau i Bayona va salvar en diverses ocasions el Palamós de caure golejat.
Quan faltaven cinc minuts per al final, Barrera va aprofitar una errada defensiva del rival per marcar l'1-2 definitiu.



Batanero s'incorpora

El Palamós ha recuperat David Batanero, que ja va jugar els últims partits de la temporada passada amb els palamosins. El migcampista va jugar els primers minuts contra el filial de l'Espanyol.

PALAMÓS: Bayona, Subi, Chema, Cano, Sergio García, Sergi Romero, Ritxi Mercader, Galve, Dani Fernández, Venzal i Javi Revert. També Cañas, Cuenca, Marc Vila, Nierga, Almendros, Muñoz, Barrera, Bartrina i Batanero.
 

ESPANYOL B: Edgar, Natxo Heras, Clerc, Armero, Merchánt, Jorge, De Amo, Miranda, Pino, Ortiz i Ferran. També Elton, Sales, Morant, Cubilles i Quaye.
 

GOLS: 0-1 (30') Armero. 0-2 (32') Clerc. 1-2 (85') Barrera.
 

ÀRBITRE: García Rosel. T.G: a Subi del Palamós.
 

PÚBLIC: 250 espectadors.

viernes, 17 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 17 D'AGOST DE 2012

La FE Palamós busca jugadors nascuts els anys 1999 i 2000

La Fundació Esportiva Palamós busca jugadors nascuts els anys 1999 i 2000.

Les dates per fer les proves seran els dies 27-29 d'agost, 3-5, 10-12 i 17-19 de setembre al estadi Annex Massot i Sais de Palamós de 19 h a 20:30h.
 
Els interessats és poden adreçar al correu de la Fundació per notificar la seva presencia a

Fundació Esportiva Palamós:
fepalamos@gmail.com o al telf: 635670318 

martes, 14 de agosto de 2012

COSES ME¡VES DEL DIMARTS 14 D'AGOST DE 2012



L'Assemblea Ordinària de Socis d'enguany serà el proper 31 d'agost, a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou, a les 19:30 hores en primera convocatòria i a les 20:00 hores en segona

El Palamós Club de Futbol juga demà dimecres el sisè partit amistós de la pretemporada. Ho farà a partir de les vuit del vespre al camp del Palafrugell. Els locals militen a la Segona Catalana i en les seves files hi ha dos ex-jugadors del Palamós, Xavi Casagran i Ferran Corredor, a més del també palamosí, David Costa.

Les lesions estan sent el principal problema del Palamós Club de Futbol aquesta pretemporada. Jaume Duran, Marc Vila, Rubén Martínez 'Peque' i Òscar Almendros són els jugadors que ara mateix pateixen problemes físics, en alguns casos de llarga durada.

lunes, 13 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 13 D'AGOST DE 2012

Recuperen les sensacions

Futbol. Amistós. El Girona derrota el Palamós (0-2) en un partit seriós que fa oblidar la mala imatge que els gironins van oferir dimecres en la derrota per 3-1 al camp del Llagostera

El Girona va guanyar sense problemes el Palamós (0-2). El conjunt gironí es va mostrar inflexible i seriós contra un rival que va intentar plantar cara però que no va ser capaç de reaccionar a l'exigència física que els jugadors dirigits per Joan Francesc Ferrer, Rubi, van imprimir al joc. D'aquesta manera, l'equip blanc-i-vermell s'acomiada dels partits amistosos per començar a preparar a consciència l'estrena en la lliga, el dissabte que ve, a Montilivi contra el Sabadell (a les 7).
La primera meitat va ser ensopida i de poca intensitat per part dels dos conjunts. El Girona, però, dominava pel que fa a la possessió de la pilota i podia acostar-se més a la porteria defensada per Bayona. De fet, una bona jugada trenada entre Ion Vélez i Juanlu va acabar amb el 0-1 d'aquest darrer, que està demostrant un bon to per afrontar l'inici de la temporada. En aquesta primera meitat, els palamosins van intentar reaccionar a l'envestida gironina, però la falta d'un organitzador en el seu joc precipitava cada una de les seves arribades.
En la segona meitat, la tònica de l'enfrontament no va variar en excés. Els homes de Rubi van seguir dominant totes les facetes del joc, però en aquest període van trobar més profunditat. Les ocasions sobre la porteria, llavors defensada per Martí Bartrina van arribar una rere l'altre –les més clares les van tenir Jandro, en un llançament de falta directe i Tebar–, però la bona actuació de l'exporter del Farners va evitar una golejada major. Tot i el bona actuació de Bartrina, Toni Moral va poder marcar el que acabaria sent el 0-2 definitiu.

viernes, 10 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 10 D'AGOST DE 2012




CAMPANYA DE SOCIS AL PALAMÓS CF

El Palamós ha engegat una campanya de capatació de socis mitjançant uns posters que el club ha penjat per tota la població i rodalies. L'objectiu de la junta directiva palamosina presidida per Miquel Aguilar es el d'arribar al miler d'assciats. En aquests moments el club va cami del mig miler.

Els preus dels abonaments per aquesta temporada 2012-2013 son els seguents:

Soci Protector: 200 €. Inclou jornades econòmiques, partits de pretemporada i accés al bar de la Llotja.

Soci VIP: 100 €. Inclou jornades econòmiques i partits de pretemporada.

Soci estàndard: 60 €. És l'abonament bàsic.

Soci simpatitzant: 20 €. Permet obtenir les entrades dels partits a 5 €,


Ja estant obertes les inscripcions per la temporada 2012-2013 de la FUNDACIO ESPORTIVA PALAMOS!!!!



lunes, 6 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 6 D'AGOST DE 2012



DISSABTE 4 D'AGOST:  QUART 1 PALAMOS CF 3: 

Bayona (Martí Bartrina), Sergio Garcia, Subi (Diego Zallas), Cano, Chicho (Chema), Cuenca, Nierga (Dani Fernandez), Venzal, Toni Gálvez (Sergi Romero), Ritxi Mercader i Javi Revert (Gerard Muñoz). 


Gols: Javi Revert, Ritxi Mercader i Gerard Muñoz.

EL PALAMÓS TANCA LA PLANTILLA AMB 21 JUGADORS 


PORTERS     

Joan Bayona Gallardo 16 setembre 1979    

Martí Bartrina Busquets 06 maig 1990    

DEFENSES   

Narcís Pèlach Nadal 'Chicho' 05 setembre 1988    

José Mª Aguilera Cano 'Chema' 03 juliol 1989    

David Cano Cruz 31 juliol 1992

Sergio García González 26 novembre 1986    

Narcís Barrera Vilert 28 octubre 1988    

Eduard Subirana Rabell 07 febrer 1990    
 

MIGCAMPISTES    

Sergi Romero Moreno 28 maig 1990

Hèctor Cuenca Arniges 05 juliol 1990    

Marc Vila Balmaña 14 desembre 1988    

Ferran Nierga Gelabert 11 juny 1991    

Òscar Almendros Burruecos 07 juliol 1984    

Antoni Gálvez Vázquez          

Dani Fernández Prados 07. juliol 1993    

Cristian Venzal Moreno 20 gener 1989    

DAVANTERS   

Jaume Duran Nierga 26 març 1984    

Ricard Mercader Frigola 09 juliol 1990    

Xavier Revert Peris 12 juny 1987    

Rubén Martínez Gil 'Peque' 20 juliol 1991

Gerard Muñoz  

sábado, 4 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 4 D'AGOST DE 2012

El Palamós Club de Futbol juga aquesta tarda al camp  dell Quart el primer amistós de la pretemporada fora de casa. El partit començarà a les set i serà una bona oportunitat per aconseguir la primera victòria en els partits de preparació. 
Jaume Duran, Marc Vila, Sergio Ordóñez i Ruben Martínez, 'Peque', no podran jugar per lesió. Girona, Palafrugell i Espanyol B seran els últims rivals del Palamós aquesta pretemporada

miércoles, 1 de agosto de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 1 D'AGOST DE 2012

El company Sergi Cortés Coromines, fan, seguidor, aficionat, directiu, col.laborador...NUMERO 1  del Palamós CF i moltes coses més ha publicat en el  seu lloc web el seguent:



PARA LOS FANS DEL PALAMOS OS HICE ESTA FOTO, PARA QUE DISFUTEIS ESTE ESCUDO, PESA MUCHISIMO, ES DE MARMOL BLANCO TALLADO Y PINTADO Y LA BASE DE MARMOL NEGRO. OS LEO LA PLACA QUE PONE BAJO ESTA JOYA"EMILIO BORRELLA Y DOÑA CARME BORRELLA A PALAMOS C. FUTBOL, POR EL ASCENSO POR ASCENSO A 2ªB, 10-6-88". Que maravilla de escudo y todavía sigue dando historia. Por cierto me gustaria saber quien era la familia Borrella(los que regalaron este escudo)? Algun veterano me puede responder?

Et treure de dubtes amic Sergi. Els Borrella és la familia d'un jugador del Palamós CF de finals dels anys vuitanta. Emilio Borrella va estar a l'equip dos temporades a les ordres de Waldo Ramos (1986-87 i 1987-88). Era un lateral esquerra força interessant per la categoria. Va venir de l'Europa i la defensa tiitular era la formada per López com a porter, Sagués com a lateral dret, Garcia Escribano com a lliure, Arteaga com a central i Borrella com a lateral esquerra. Era un jugador molt emotiu i per celebrar l'ascens li va fer aquest bonic regal al club. Suposo que tema acalarit.


Em permeto reproduir un missatge que m'aha agradat moltissim de la Paka Molina, anima de la Penya Sport des de temps inmemorials i gran aficionat del nostre club. Estic completament d'acord amb les seves paraules. El misatge es aquest:

"Ja li poden donar pel cul a la LLiga Espanyola ( o BBVA, o com collons es digui) !!!
Fins que aquesta colla de fills de puta no paguin l'espetarrant milionada que deuen a la Seguretat Social, que tots els altres si hem de pagar o ens entrun...
yen com a delinqüents, m'he proposat no mirar ni un sol partit.
Si no tenen diners que no paguin sous multimilionaris ni facin fitxatxes que regiren els budells. Un autèntic despropòsit pels temps que corren!!
Espero que el Govern els enviï a tots a tercera regional!

Paka Molina en el Facebook.


El diputat del Parlament de Catalunya i expresident del F.C. Barcelona, Joan Laporta, ha tornat de nou a Eivissa. Aquesta vegada Laporta va assistir a un sopar i a una festa a la Cala Bassa Beach Club, on va coincidir amb les models participants de l’última semifinal de l’Eivissa Model Awards.

JAN ETS EL MEU IDOL. VISCA EN JOAN LAPORTA. COM A MÍNIM AQUEST NO ENGANYA A NINGÚ. LA RESTA SEGUR QUE FAN COSES MOLT PITJORS. FORÇA JAN LAPORTA.