lunes, 29 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 29 D'OCTUBRE DE 2012

El Palamós toca fons

Futbol. 3a divisió. El conjunt dirigit per Edu Urdiales, que podria tenir les hores comptades com a tècnic del primer equip, va caure estrepitosament contra el Manlleu (0-4) i ja és el cuer

Tocat i enfonsat. Així és com es troba el Palamós després de perdre per sisena vegada consecutiva en el que va de lliga. La golejada dolorosa patida contra el Manlleu (0-4), a més, posa a Edu Urdiales, entrenador del conjunt palamosí, a la corda fluixa –en les properes hores podria ser acomiadat per la junta directiva. La mala dinàmica esmentada i la combinació de resultats fa que els empordanesos baixin fins a l'última posició de la taula.
Els palamosins van oferir una bona imatge ofensiva a la primera part, però, a mesura que el partit avançava, el Manlleu va agafar les regnes de l'encontre per desfigurar un Palamós depriment.
La bona predisposició ofensiva del Palamós es va veure reflectida en les arribades que van tenir en la primera mitja hora de joc: dos llançaments de falta de Batanero (16' i 34) i una vaselina de Sergio Garcia (20') que Barragan va enviar amb els punys a córner.
Lesió de l'àrbitre i 0-1

En el minut 34 va ocórrer un fet poc habitual. L'àrbitre Conejo Rodríguez va haver de ser substituït per Puentes Senan a conseqüència d'una lesió. El joc va estar quinze minuts aturat, cosa que va refredar els dos equips. Una acció desafortunada de David Cano, abans del descans, va acabar en gol en pròpia porta del jugador cedit pel Llagostera, un cop dur per a uns jugadors en plena fragilitat mental.
En la segona meitat, el Manlleu va ser amo i senyor del partit. Amb el resultat a favor, els osonencs es trobaven molt còmodes sobre el terreny del joc i, fruit d'això, primer Fortet (60') i després Manel Sala (75') van augmentar la renda favorable als visitants establint el 0-3. La cirereta la va posar Baruc, que en ple desgavell palamosí va fer el 0-4 definitiu superant Bayona amb un llançament des del mig del camp, aplaudit fins i tot pels aficionats locals, que no donaven crèdit al nefast resultat. Tot i els canvis que es van fer en la seva plantilla, el Palamós segueix sense mostrar cap símptoma de millora.
 
PALAMÓS: Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Sergio Garcia (Ritxi Mercader 76'), Toni Gálvez (Dani Fernández 61'), Raúl Calvo, Batanero (Sergio Ordóñez 80'), Peque i Javi Revert.
MANLLEU: Barragan, Manu (Masoliver 77'), Archi, Gely (Seuma 83'), Ramon Masó, Putxi, Iván Fernández, Baruc, Manel Sala, Guzman (Fortet 46') i Ginés.
GOLS: 0-1 (42') Cano en pròpia porta. 0-2 (60') Fortet. 0-3 (70') Manel Sala. 0-4 (78') Baruc.
ÀRBITRE: Puentes Senan. T.G.: Raül Calvo del Palamós. T.V.: Cap.
PÚBLIC: 150 espectadors. 
COMENTARI: Es va guardar un minut de silenci en memòria del soci i exdirectiu del Palamós Josep Palet.
Les sis derrotes pesen moltíssim. Entendrem qualsevol decisió que prengui la junta directiva
 
Edu Urdiales
Entrenador del Palamós
Ningú m'ha donat cap ultimàtum. Jo mateix em dono aquest ultimàtum perquè som els primers que som exigents

Avui es decidirà si Urdiales és acomiadat

El tècnic del Palamós Edu Urdiales, un cop acabat el partit, va posar el càrrec a disposició de la directiva, que aquest vespre en l'habitual reunió de junta decidirà si el destitueix o li dóna un partit més de marge. Després de perdre amb el Vilafranca a casa (0-1), la directiva ja va debatre la continuïtat del tècnic. Aleshores, la majoria de la junta era partidària de la destitució, però un cop d'efecte del president de l'entitat, Miquel Aguilar, li va donar crèdit i contra pronòstic el club va decidir donar quatre baixes entre els jugadors de la plantilla.

domingo, 28 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 28 D'OCTUBRE DE 2012


PALAMOS 0 MANLLEU 4: “GOLEJADA I CUERS”

Palamós: Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Sergio Garcia (Ritxi Mercader, 76’), Toni Gálvez (Dani Fernández, 61’), Raúl Calvo, Batanero (Sergio Ordóñez, 80’), Peque i Javi Revert.

Manlleu: Barragan, Manu (Masoliver, 77’), Archi, Gely (Seuma, 83’), Ramon Masó, Putxi, Iván Fernández, Baruc, Manel Sala, Guzman (Fortet, 46’) i Ginés.

Àrbitre: David Jorge Conejo Rodríguez. Delegació Lleida. A causa d’una lesió ha estat substituït per l’assistent Puentes Senan.

Targetes grogues: Raúl Calvó del Palamós / cap del Manlleu.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Cano (en pròpia porta), minut 42. 0-2: Fortet, minut 60. 0-3: Sala, minut 70. 0-4: Baruc, minut 78

Espectadors: 200 espectadors.

Incidències: Es va guardar un minut de silenci en memòria del soci i ex directiu del Palamós CF, Josep Palet.

Comentari
El Palamós Club de Futbol ha perdut amb el Manlleu (0-4) el sisè partit consecutiu i s’enfonsa a la classificació com a nou cuer de la categoria. Els palamosins han ofert una bona imatge ofensiva a la primera part, però s’han enfonsat a la segona en la que el Manlleu ha golejat als palamosins. El tècnic del Palamós Edu Urdiales, un cop acabat el partit, ha posat el càrrec a disposició de la junta que demà al vespre decidirà si el destitueix o li dóna un petit marge de temps fins el partit de dijous a Castelldefels.

Un gol en pròpia porta de David Cano ha permès al Manlleu arribar al descans amb avantatge. A la segona part, els visitants s’han fet amb el domini del joc i han acabat golejant al Palamós, que no ha mostrat cap tipus de resistència. A la primera part, els palamosins han començat amb molta intensitat i en els primers minuts ja han disposat de diverses ocasions. Durant tota la primera meitat ha estat el Palamós qui ha portat la iniciativa i ha disposat de tres ocasions amb dos llançaments de falta de Batanero (16’ i 34) i una vaselina de Sergio Garcia (20’) que Barragan ha enviat amb els punys a corner. El partit s’ha aturat al minut 34 a causa de la lesió que ha patit l’àrbitre Conejo Rodríguez, i quinze minuts més tard s’ha reprès el joc. A quatre minuts del descans i en una acció desafortunada, el jugador palamosí David Cano ha intentat refusar la pilota després d’una centrada d’un jugador del Manlleu, però ha enviat la pilota al fons de la porteria de Joan Bayona. El primer temps ha finalitzat amb 0-1 i amb l’arbitratge de l’assistent Puentes Senan que ha fet de principal amb un sol linier (Meritxell . El segon temps ha començat amb 20 minuts de retard per que s’ha incorporat un àrbitre assistent de la Delegació de Girona.

A la segona meitat ha estat l’equip osonenc qui ha sortit a guanyar, i la seva insistència ha donat els fruïts. Fortet al minut 60, Manel Sala al 75 i Baruc amb un gran gol, xuntant des de el centre del camp, a deu minuts pel final, han enfonsat el Palamós. L’equip d’Edu Urdiales no ha ofert cap tipus de resistència, i a més, ha vist com a nou minuts pel final David Batanero havia de ser substituït per lesió. D’aquesta manera, el Palamós suma la sisena derrota consecutiva i confirma el seu mal moment futbolístic ocupant per primera vegada la cua de la classificació.

viernes, 26 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 26 D'OCTUBRE DE 2012



El servei de premsa del Llagostera esta completament desbordat davant l'allau de peticions que aquesta setmana han arribat al club pel partit de Copa del rei de dimarts que vé davant el Valencia. El mateix Llagostera ha comunicat a diversos mitjans que: "per problemes de logística i espai vital i davant la gran demanda d'acreditacions, enms hem vist obligats a reduir el cupo per mitjà". El seguiment mediàtic segur que serà el mes gran que ha tingut en tota la seva història el club llagosterenc.

Aquest matí m'expliquen que ahir dijous a la nit la plantilla del Palamós CF i el cos tècnic van fer un sopar en el Restaurant  La Llesqueta d'en Pep Jové i en Torki. Aquest tipus de sopars de la plantilla son collonuts per fer pinya i sortir de la zona baixa a on ens trobem. Una de les moltes claus dels éxits acoseguits pel Super-Palamós de Waldo Ramos i Emili Caballero van ser sopars com aquest. En aquella época, la de Waldo i Caballero, feien sopar, copa, puru... i es guanyava a tot deu. La prova es que vam acabar a Segona A.

TOTS ELS PALAMÓS-MANLLEU

Tercera Divisió
2010-11 Palamós CF 2 - 3 AEC Manlleu
2009-10
Palamós CF 0 - 2 AEC Manlleu
2008-09
Palamós CF 1 - 0 AEC Manlleu
2007-08 . Palamós CF 2 - 0 AEC Manlleu
2001-02
Palamós CF 4 - 0 AEC Manlleu
2000-01 . Palamós CF 3 - 1 AEC Manlleu
1999-00
Palamós CF 4 - 0 AEC Manlleu
1997-98 . Palamós CF 1 - 3 AEC Manlleu
1987-88
Palamós CF 3 - 3 AEC Manlleu
 Victories del Palamós:  5
 Empats:  1
 Victories del Manlleu:  3
 Gols del Palamós :  20
 Gols del
Manlleu:  12

VUITENA JORNADA DE LLIGA A TERCERA DIVISIÓ:

27/10 17:00 CF Balaguer - FC Santboià
28/10 12:00 UE Castelldefels - Terrassa Olímpica 2010
28/10 12:00 CF Pobla de Mafumet - UE Cornellà
28/10 12:00 CE Europa - CF Gavà
28/10 12:00 UE Rapitenca - CF Montañesa
28/10 12:00 UE Rubí - CE Júpiter
28/10 12:30 UE Vilassar de Mar - UDA Gramanet Milán
28/10 16:30 UE Vic - FC Vilafranca
28/10 17:00 Palamós CF - AEC Manlleu
28/10 17:00 UE Olot - UE Figueres Font: Futbolme.com

lunes, 22 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 22 D'OCTUBRE DE 2012

EDU URDIALES DEMANA UN MARGE DE TEMPS

Després que el Palamós Club de Futbol hagi sumat aquest diumenge a Sant Boi la cinquena derrota consecutiva a la lliga i l'equip s'hagi situat penúltim a la classificació de Tercera, l'entrenador Edu Urdiales està convençut que: "l'equip millora i els bons resultats arribaran. S'ha de donar un marge ja que hem cambiat molt i això es va veure al camp del Santboià" Urdiales Considera que: "els cinc gols encaixats davant el Santboià és un resultats totalment exagerat. Els jugadors van fer mèrits per endur-se un resultat millor i ni molt menys una golejada com aquesta".


 La visita del Manlleu al Nou Estadi Municipal, diumenge vinent, determinarà si l'equip mostra finalment un canvi de rumb. El tècnic del Palamós creu que: "ara hem d'afrontar els partits com si fossin eliminatòries sense mirar la classificació". A Sant Boi, el Palamós es va veure també perjudicat per l'expulsió de Cristian Venzal. El migcampista no podrà jugar diumenge que ve davant el Manlleu. Edu Urdiales considera que aquest fet: "va ser clau. Amb deu ens varem enfonsar".

Debuts de David Malo y Raúl Calvo. Fotos: Sergi Cortés

Diumenge a Sant Boi ja van debutar David Malo i Raúl Calvo però el tècnic del Palamós creu que: "encara haurien d'arribar un o dos reforços més per tenir una plantilla competitiva per la categoria"


NOU AUTOBUS  

El Palamós CF coincidint amb el partit d'aquest passat diumenge al camp del Santboià va estrenar autobus per als seus desplaçaments. El vehicle és de l'empresa Crurisa i la retolació de Rètols Brugué de Palamós.

TEXTE: PERE SUBIRANA. FOTO: WEB PALAMOS CF

domingo, 21 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 21 D'OCTUBRE DE 2012

El Palamós perd al camp del Santboià (5-2) http://www.radiopalamos.cat
El Palamós Club de Futbol ha perdut al camp del Santboià (5-2) i ha sumat la cinquena derrota consecutiva. Els palamosins han ofert una bona imatge, sobretot en el primer temps, en un dels camps més difícils de la categoria com es el Joan Baptista Milà de Sant Boi, però han acabat cedint davant la qualitat individual del Santboià que ha acabat golejant. El Palamós és ara penúltim amb quatre punts i jugarà el proper partit a casa amb el Manlleu.

A la primera part, cal destacar un primer quart d’hora molt mogut amb quatre minuts bojos. En el minut 11 una centrada del debutant David Malo des de la banda dreta li ha servit al Palamós per avançar-se en el marcador amb un cop de cap de Javi Revert. Tres minuts mes tard ha estat el defensa local Erencia qui ha rematat amb el cap un llançament de falta establint l’empat. Just en la següent jugada un xut de Batanero ha estat refusat pel porter del Santboià, Marc Ramírez i Javi Revert, molt atent i amb el cap ha marcat el segon gol del Palamós. Al descans s’ha arribat amb 1-2 i amb una molt bona imatge de l’equip d’Edu Urdiales.

A la segona part el Santboià ha posat la directa i ha marcat quatre gols que han capgirat el marcador. Abans del quart d’hora els locals han empatat amb un gol de cap de Iván Díaz. Deu minuts més tard, el mateix Iván Díaz ha fet el 3-2 amb un potent xut des de la frontal de l’àrea. El Palamós no ha pogut reaccionar i ha vist com el seu rival ha ampliat la diferència i l’acabat golejant. Primer amb una genialitat de l’expalamosí Jordi Martínez (77’) i després amb un xut potent i col•locat del migcampista Del Moral (82’).


FITXA TÈCNICA SANTBOIÀ-PALAMOS

Santboià: Marc Ramírez, Isaac, Javi Calvo, Erencia, Jaime, Heredia, Del Moral, Ivan Díaz, Jordi Martínez (Dani Iglesias, 85’), Kevin (Reyes, 46') i Sergio (Collado, 46').

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho, Cano (Héctor Cuenca), 83’), Subi, Sergio Garcia (Toni Gálvez, 72’) Raúl Calvo, Venzal, Batanero, Peque (Dani Fernández, 72’) i Javi Revert.

Àrbitre: Mancera Antón.

Targetes grogues: Heredia, Erencia i Dani Iglesias del Santboià.

Targetes vermelles: Venzal min 70 (2 targetes grogues)

Gols: 0-1: Javi Revert, minut 11. 1-1: Erencia, minut 14. 1-2: Javi Revert, minut 15. 2-2: Ivan Díaz, minut 57. 3-2: Ivan Díaz, minut 67. 4-2: Jordi Martínez, minut 77. 5-2: Del Moral, minut 82.

Camp/Espectadors: Joan Baptista Milà / 500 espectadors.
--------------------------------------------------------------------------------

jueves, 18 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 18 D'OCTUBRE DE 2012

El Palamós fa més d'una decada que no guanya al camp del Santboià, el seu proper rival en el partit que jugarà aquest proper diumenge a dos quarts de sis de la tarda al Joan Baptista Milà.. La última victòria dels palamosins en aquest desplaçament es remonta a la jornada 27 de la temporada 2000-2001 quan el Palamós de Piterman va ser capaç d'emportar-se els tres punts de la seva visita a Sant Boi.gràcies a una victòria per 0-2. Des de aleshores l'equip palamosí només ha pogut sumar dos punts en aquest camp fruit de dos empats sense gols. La resta han estat derrotes.

Partits a categoría Nacional
En Tercera División
2009-10 26ª Jda. FC Santboià 0 - 0 Palamós CF Ver
2008-09 31ª Jda. FC Santboià 2 - 1 Palamós CF Ver
2007-08 1ª Jda. FC Santboià 3 - 0 Palamós CF Ver
2006-07 27ª Jda. FC Santboià 2 - 1 Palamós CF Ver
2005-06 34ª Jda. FC Santboià 3 - 2 Palamós CF Ver
2004-05 12ª Jda. FC Santboià 0 - 0 Palamós CF Ver
2000-01 27ª Jda. FC Santboià 0 - 2 Palamós CF Ver
1997-98 24ª Jda. FC Santboià 3 - 0 Palamós CF Ver
1996-97 34ª Jda. FC Santboià 1 - 2 Palamós CF Ver
1995-96 16ª Jda. FC Santboià 4 - 1 Palamós CF Ver
1987-88 6ª Jda. FC Santboià 0 - 2 Palamós CF Ver
 Victorias del FC Santboià:  6
 Empates:  2
 Victorias del Palamós CF:  3
 Goles marcados por el FC Santboià:  18
 Goles marcados por el Palamós CF:  11

miércoles, 17 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 17 D'OCTUBRE DE 2012

 
EL PRESIDENT DEL PALAMÓS DEMANA PERDÓ

AGUILAR RECONEIX QUE ES VA EQUIVOCAR AMB LA FORMA DE COMUNICAR LES BAIXES DE ROMERO, ALMENDROS, BARRERA I MUÑOZ

El president del Palamós Club de Futbol Miquel Aguilar admet que potser van fallar les formes quan fa uns dies va comunicar als jugadors Sergi Romero, Oscar Almendros, Narcís Barrera i Gerard Muñoz que causarien baixa per telèfon. Aguilar ha explicat en declaracions a Ràdio Palamós que: "reconec que no va ser la forma correcta donar aquestes 4 baixes per telèfon. Ho pensàvem anunciar el dilluns, però jo tenia un viatge programat del que he tornat fa pocs dies i vaig decidir trucar-los el dissabte abans de marxar. Ara els he trucat per demanar-li perdó. Son excel•lents persones i les seves baixes van ser per Questions estrictament esportives".

El president del Palamós, Miquel Aguilar, espera que els canvis que s’han fet a la plantilla, aprofitant l’aturada de la lliga, serveixin perquè "l’equip recuperi el camí dels bons resultats". Miquel Aguilar també explica que: "tenim plena confiança en l’entrenador. El mateix Edu Urdiales ens va dir que es veia al carrer després d'haver perdut amb el Vilafranca a casa. Espero que a partir d'ara tot vagi bé amb les incorporacions que hem fet de David Malo i Raúl Calvo.

Miquel Aguilar diu que tot l'enrenou de les baixes s'hauria evitat si "aquest estiu no haguéssim fitxat tants jugadors. La veritat es que ens varem pasar fitxant". Esperem no fer mes retocs, però en el cas d'haver de fitxar algú segur que donarem alguna baixa més"

domingo, 14 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 14 D'OCTUBRE DE 2012


DERBI CALONGE 4 FUNDACIÓ ESPORTIVA PALAMÓS 2

TERCERA CATALANA (GRUP 16)

Jornada 6 Data: 13/10/2012 Hora: 17:15 h



UE CALONGE
1 MARINAS MARQUEZ, ALEXIS
2 CAMBIL REYES, IVAN
4 ORTEGA DIAZ, ALEJANDRO
5 GANUZA PONS, ENRIC
7 GARCIA MARTINEZ, ORIOL
10 AZNAR PADILLA, JUAN FRANCISCO
14 CALM LOPEZ, DAVID
16 BOUHSINI , MOHAMED NABIL
17 CARRASCO TORRES, MIGUEL ANGEL
23 ROIG VARGAS, JORDI
24 BORRAS FERNANDEZ, JOEL



SUBSTITUCIONS UE CALONGE
19 GUTIERREZ PALOMINO, CARLOS X 7  MARTINEZ, ORIOL (56')
15 DELGADO GONZALEZ, ANTONI X 14 LOPEZ, DAVID (56')
22 KOUJILI , KAMAL X 4 DIAZ, ALEJANDRO (66')
13 BENZAIDAN RAHMANI, HATIM X 1 MARQUEZ, ALEXIS (77')


TARGETES UE CALONGE 
ORTEGA DIAZ, ALEJANDRO (32')
CALM LOPEZ, DAVID (39')
GARCIA MARTINEZ, ORIOL (45')
BOUHSINI , MOHAMED NABIL (71')
GUTIERREZ PALOMINO, CARLOS (73')
GARCIA MARTINEZ, ORIOL (86')



FUNDACIO ESPORTIVA PALAMOS
1 GOMEZ CRUZ, DANIEL
6 PEREZ UREÑA, CARLOS
9 MAESE DILLA, GERARD
11 GOMBAU CARMONA, HUGO
15 PARELLA MARTÍ, JULI
17 MAHBOUB EL HAMDOUNI, SOUFIANE
18 MEDINA SERRA, VICTOR
19 BASSOU, ABDESSAMAD
21 CAYUELA QUESADA, JUAN
23 EL OUARDI -, MOHAMED
25 VARELA AUSIN, OSCAR

SUBSTITUCIONS FUNDACIO ESPORTIVA PALAMÓS
22 FRIGOLA MATO, XAVIER X 17 MAHBOUB, SOUFIANE (59')
3 MORATA LOPEZ, ALBERT X 18 MEDINA, VICTOR (59')



TARGETES
CAYUELA QUESADA, JUAN (6')
CAYUELA QUESADA, JUAN (17')
MEDINA SERRA, VICTOR (18')
MAHBOUB EL HAMDOUNI, SOUFIANE (34')

ÀRBITRE:
AMORETI ZARCO, MIGUEL



GOLS
1-0 GARCIA MARTINEZ, ORIOL (43')
2-0 GARCIA MARTINEZ, ORIOL (48')
3-0 KOUJILI , KAMAL (76')
4-0 KOUJILI , KAMAL (81')
4-1 MAESE DILLA, GERARD (88')
4-2 BASSOU, ABDESSAMAD (90')


TEXTE: PERE SUBIRANA  FOTOS: RAMON RIBAS











COSES MEVES DEL DIUMENGE 14 D'OCTUBRE DE 2012


Catalunya es classifica per la fase final de la Copa de les Regions UEFA després de superar a la Selecció de Nove Zhytya per 4 a 1.



Catalunya ha aconseguit classificar-se per la fase final de la Copa de les Regions UEFA al guanyar per 4 gols a 1 a Nove Zhytya (Ucraïna). Amb aquesdta victòria, Catalunya finalitza la fase intermèdia amb els 9 punts en joc del campionat, d'aquesta manera, Catalunya és converteix en una de les 8 millors seleccions d'Europa.

Fitxa tècnica

Catalunya: Iñigo, Putxi, Cano, Domínguez, Javi León, Guillem Cornellà, Javi Heredia, Pep Caballé, Enric Gallego (Joel Marín, 78’) Ramon Rovira (Boris, 62’) i Carlos Martínez (Pol Compte, 54’)

Nove Zhythya: Okhrimenko, Prykhodko, Tsybka, Roman Kryvenko, Savchuk (Tkachenko, 46’) Kapustyan, Yuriy Turchyn (Tarasyuk, 71’) Cheberko, Igor Korniyenko, Rysenko (Panfilov, 57’) i Mykola Petrenko

Àrbitre: Antonis Giachos (GRE). Ha amonestat Turchyn, Cheberko, Kapustyan, Korniyenko I Kryvenko per part de Nove Zhythya. A més, Tkachenko (70’) i Putxi (74’) han estat expulsats

Gols: 1-0, Cornellà (29’); 2-0, Cano (32’); 2-1, Petrenko (75’); 3-1, Boris (76’); 4-1, Boris (92’)

Fase final a Catalunya?

Andreu Subies (president de la Federació Catalana de Futbol):

Aquesta classificació té dues bones conseqüències: una a nivell nacional i l’altra a nivell esportiu. Pel que fa a Catalunya, aquesta Selecció ha aconseguit, durant la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA, representar Catalunya a Europa i mostrar el potencial del nostre futbol. D’altra banda, a nivell esportiu, els jugadors seleccionats han convertit a la Selecció Catalana en una de les 8 millors d’Europa. Aquests jugadors han mostrat la seva qualitat i representen el gran nivell futbolístic que té el futbol català amateur”.

Estem contents per la classificació. Però el més bonic que pot passar és que els nostres jugadors es puguin endur el trofeu a casa. Hem viscut una gran setmana a Kiev, tant futbolísticament com personalment. El grup liderat per Toni Almendros ha guanyat a nivell futbolístic i, també, a nivell humà. Hi ha hagut una gran convivència entre l’equip tècnic, els auxiliars i els directius que hem tingut l’honor d’acompanyar aquesta Selecció.

La Federació Catalana de Futbol estudiarà la possibilitat d’organitzar la fase final de la Copa de les Regions UEFA però, sempre, tenint en compte el pressupost necessari per poder garantir el nivell que requereix i la imatge que ha de donar el futbol català a Europa.

FONT: SERVEI DE PREMSA FCF.








sábado, 13 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 13 D'OCTUBRE DE 2012


EXPERIÈNCIA PER AL PALAMÓS

Raúl Calvo, fitxat. L'equip dirigit per Edu Urdiales incorpora el mig centre defensiu Raúl Calvo, del Vilafranca. El jugador ha d'aportar ofici i contundència al conjunt palamosí


FIGUERES-VILAFRANCA 2012-2013. FOTO: EL PUNT.

Palamós - Pere Subirana

Palamós El tècnic Edu Urdiales ja té la primera peça per intentar dotar de més experiència el Palamós. Es tracta de Raúl Calvo, mig centre defensiu de 31 anys i amb molta experiència tant a tercera divisió com a segona divisió B.Calvo arriba a Palamós procedent del Vilafranca, on ha militat les dues darreres temporades. Abans havia jugat al Manlleu, el Premià, el Blanes, el Mèrida o el Lleida, entre altres. En el club osonenc va passar un mal moment, ja que al començament de la campanya 2010/2011 va tenir una greu lesió al genoll que li va impedir tornar als terrenys de joc fins a l'última jornada de lliga. Tot i aquesta greu lesió i la seva edat, el jugador de Palafolls es va convertir ràpidament en una peça imprescindible en l'onze del tècnic vilafranquí Agustín Pujibert Puchi, com ho demostra el fet que en aquestes sis primeres jornades de lliga només s'hagi perdut deu minuts.

Objectiu aconseguit

El Palamós feia temps que anava al darrere de Raúl Calvo, i finalment, el jugador ha acceptat una oferta que des de Vilafranca qualifiquen com a irrebutjable econòmicament parlant. A més, Calvo viu a Palafolls, a 50 quilòmetres de Palamós, molt més a prop que la capital de l'Alt Penedès. Així doncs, el vessant personal també ha influït en la decisió. Calvo va comunicar la seva sortida del Vilafranca en el partit amistós que l'equip quadribarrat va jugar aquest dijous contra l'Olímpic Can Fatjó. L'entitat vilafranquina destaca de la nova incorporació del Palamós la seva qualitat tant a dins com a fora dels terrenys de joc, ja que és un futbolista d'aquells que fan vestidor. Amb aquest fitxatge el Palamós guanya experiència.

RAÚL CALVO AVILA

Raúl Calvo Ávila
(Palafolls, 20/9/1979)

Mig centre defensiu
Alçada: 1,78 m Pes: 67 kg

TRAJECTÒRIA

1998/99 Premià (3a)
1999/02 Gramenet (2a B)
2002/03 Lleida (2a B)
2003/04 Mèrida (2a B)
2004/05 Novelda (2a B)
2005/06 Badalona (2a B)
2006/07 Blanes (3a)
2007/09 Premià (3a)
2009/11 Manlleu (3a)
2011/12 Vilafranca (3a)



DIARI EL PUNT / DISSABTE 13-10-2012
AUTOR: PERE SUBIRANA

viernes, 12 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 12 D'OCTUBRE DE 2012

CATALUNYA GUANYA I BAYONA DEBUTA AL TORNEIG


Catalunya guanya per 2 gols a 0 a Ljubljana en el segon partit de la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA. Per ara, la Selecció Catalana és líder en solitari en el seu grup. Segon partit de la Selecció Catalana UEFA a Ucraïna i segona victòria amb el porter del Palamós CF, Joan Bayona com a titular.. Catalunya ja és primera de grup a l'espera del partit que demà dissabte els enfrontarà davant l'amfitriona, Ucraïna.



FITXA TÈCNICA

Catalunya: Bayona; Joel, Domínguez, Cano i León; Vivó, Pep, Cornellá (Cristino, 45'); Enric (Pol Compte, 72'), Boris i Rovira (Pedro del Campo, 59').

Ljubljana: Ivanov, Vukovič, Starc, Zarnik, Voje (Jolovic, 76'), Bokal, Karamarkovič, Ožbolt (Beganovic, 69'), Dizdarevič (Berger, 51'), Dindic i Djajič

Gols: 1-0 Albert Vivó (42'); 2-0 Boris Garrós (65')

Targetes: Grogues a Joel (44'), Boris (54') i Xavi León (82'), per a Catalunya, i Vikovic (33'), Berger (55'), Ožbolt (61'), Jolovic (79') i Dindic (83') per als eslovens.

Incidències: Bones condicions meteorològiques, amb gespa humida ja que ha estat plovent durant el matí (via FCF)


90 MINUTS PER ENTRAR A LA HISTÒRIA

La Selecció Catalana demà s'enfronta contra Nove Zhytya (Ucraïna) en l'últim partit de la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA. El partit es disputarà a les 13:00 hores catalanes. La Selecció Catalana UEFA ha fet l'últim entrenament a terres ucraïneses aquesta tarda. Un entrenament distès i divertit on els jugadors han treballat aspectes de velocitat, amb jocs i rondos, sota l'atenta supervisió del seleccionador, Toni Almendros.

DEMÀ ÚLTIM PARTIT I DIUMENGE TORNADA A CASA

Demà a les 13.00 hores catalanes, jugaran l'últim partit de la fase intermèdia de la Copa Regions. Hem mentalitzat a l'equip que ara ens juguem la final. Els hem intentat treure de sobre la pressió, però sense perdre la tensió necessària per enfrontar el partit, explica Almendros.

Catalunya, tot i ser líder en solitari, no es pot relaxar. Amb un empat acabaríem primers de grup, el que ens donaria el bitllet per jugar la fase final amb les 8 millors seleccions regionals d'Europa. L'únic plantejament vàlid és sortir a guanyar, diu el seleccionador.


















Nove Zhytya, rival de demà

Sobre el rival de demà, Almendros alerta que tenen molta qualitat, força e intensitat. Hem vist els dos partits anteriors d'ells i és un rival molt complicat amb un ritme de joc molt alt. Ens va sorprendre la derrota davant Bèlgica, ja que va tenir moltes oportunitat de guanyar. La Selecció Catalana i la Selecció amfitriona partien com a preferides de grup, i són totes dues les que arriben amb possibilitats de passar a la següent fase. Queden 90 minuts per entrar en l'èlit europea. Aquí no hi ha res fàcil, tots els equips són durs, conclou el seleccionador.

TEXTE I FOTOS: SERVEI DE PREMSA DE LA FCF










miércoles, 10 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 10 D'OCTUBRE DE 2012

Edu Urdiales: “La decisió és dura i desagradable”

 

El tècnic explica que potser no s'ha actuat amb les formes més correctes, però que  les decisions són pel bé del club

 

 

10/10/12 - Palamós - Pere Subiranaemail protegit

Amb aquestes quatre baixes, el Palamós disposa de places lliures per poder incorporar jugadors i reforçar una plantilla que els resultats han demostrat que té algunes mancances: “Farem un parell o tres de fitxatges per canviar la situació. Els jugadors que ara incorporem ens han de donar un plus més que ara no tenim. Cal tenir en compte que l'equip estava pensat per jugar a 1a catalana i de sobte ens vàrem trobar a 3a divisió. Potser no ens vàrem reforçar correctament, ens falten homes amb experiència.” De moment el Palamós ja ha fitxat David Malo, lateral que la temporada passada jugava a la segona B amb la Ponferradina. En els pròxims dies s'espera que s'anunciïn noves incorporacions. Tot i destacar que és necessari, Urdiales s'hauria estimat més no haver de fer cap retoc amb la competició iniciada: “Tot això no és bo. A principi de temporada planifiques l'equip per haver de fer el mínim de moviments possibles. El que és clar és que farem el que sigui per no haver de patir per mantenir la categoria.”

No ho tenia clar

“Després del partit contra el Vilafranca vaig pensar si seria la meva última setmana al Palamós, però de seguida ens vam posar a treballar per pensar en el proper partit contra el Santboià”, explica el tècnic Edu Urdiales. Tot i començar amb una victòria contra el Gramenet (0-3) i un empat a casa, la ratxa de 4 derrotes consecutives va fer que Urdiales es plantegés la continuïtat.

FRASES DESTACADES

Potser sí que ho hauríem pogut fer millor. Si no ho hem fet bé no ha estat amb mala intenció. Ha estat dur i desagradable

Potser a principis de temporada no ens vam reforçar prou bé. Ens calen jugadors que aportin experiència a l'equip per jugar a tercera

Després de la derrota contra el Vilafranca (0-1) vaig pensar si seria la meva última setmana amb el Palamós

Edu Urdiales. Entrenador del Palamós

AMISTÓS A MONTRÀS

El Palamós va guanyar ahir per 2 gols a 7 en un partit amistós jugat en el camp municipal d'esports de Montràs.

martes, 9 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 9 D'OCTUBRE DE 2012


El Palamos CF dona la baixa, via telefònica, a Narcís Barrera, Sergi Romero, Gerard Muñoz i Almendros.

Cap aficionat del Palamós es podria pensar que un mes després de la victòria en la primera jornada de lliga al camp del Gramenet (0-3), el club viuria una situació crítica –suma quatre derrotes consecutives– que ha desencadenat en un reguitzell de baixes entre els components de la seva plantilla. I és que la junta directiva va decidir, de manera consensuada, donar la baixa a Narcís Barrera, Sergi Romero, Òscar Almendros i Gerard Muñoz. Les metodologies emprades pel club empordanès no han deixat indiferent cap dels jugadors afectats: “Ens ho van comunicar dissabte a la tarda, el president, i amb una conversa breu per telèfon”, coincidien tres dels quatre jugadors afectats –a Barrera la notícia l'ha agafat per sorpresa mentre estava viatge.

Motius esportius

El fet que entre els quatre afectats hi hagi dos jugadors titulars indiscutibles en aquest tram inicial de lliga –Òscar Almendros (480 minuts) i Sergi Romero (414)– suma una dosi més de confusió en les accions que està realitzant el club dirigit per Miquel Aguilar, que està de vacances mentre s'estan vivint aquests moments d'incertesa: “Es tracta d'una decisió estrictament esportiva i consensuada amb l'entrenador. Reconeixem que ens hem equivocat amb les formes”, analitzava el director esportiu, Toni Heras.

Baixes sense firmar

“Ara ens trobem una altra situació de sorpresa, ja que hem vingut a buscar la baixa, però no es pot fer efectiva, ja que el president l'ha de firmar i està de vacances”, explica un incrèdul Òscar Almendros. Els tres jugadors que es van adreçar a les oficines del club per confirmar i aclarir la situació es van trobar amb l'explicació del director esportiu, Toni Heras, però en cap cas van rebre cap argument del que encara és, a falta de formalismes, el seu entrenador, Edu Urdiales.
Gerard Muñoz, Sergi Romero i Òscar Almendros ahir al vespre a l'exterior de les oficines del Nou Estadi Municipal de Palamos. FOTO: Laura Avilés..

LES FRASES DELS JUGADORS

El tècnic fa dos dies que no ens diu res. Ara ho hem de pair i mirar on podem jugar

Sergi Romero

Estic sorprès i decebut. Les formes no han estat les idònies; sentim ràbia i impotència

Òscar Almendros

No m'han vist competir i no poden valorar-me. Un tema tan delicat no es diu per telèfon

Gerard Muñoz





LA SELECCIÓ CATALANA AMATEUR GUANYA EL PRIMER PARTIT


La Selecció Catalana amateur ha aconseguit aquesta tarda la primera victòria a la Copa de les Regions UEFA, que es juga a Ucraïna. Els catalans han derrotat per dos a un la selecció de la regió belga d'Ardennes. El porter del Palamós, Joan Bayona, ha estat suplent. Foto: FCF-

lunes, 8 de octubre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 8 DE SETEMBRE DE 2012

Aquests dies he estat navegant per moltes webs del futbol català i m'he posat en contacte amb forces responsables de premsa dels clubs per un reportatge sobre els preus dels carnets de soci en el nostre futbol. He comprobat, una vegada més, com clubs petits funcionen molt bé, tant la seva web com el servei de premsa, i d'altres amb tradició, història i havent jugat en categories professionals son un autèntic desastre.

Una de les millors webs per fàcil, completa i actualizada es la del Llagostera i el seu servei de premsa es d'una gran professionalitat. Bona part del mèrit es de l'amic Jordi Gastó. A Tercera, per exemple,  he trobat 3 webs que no t'informen dels preus dels carnets i un altre club ja no te ni la web en funcionament. També a Tercera, i aquest estiu, vaig demanar a un club fins a quatre vegades per correu electrònic (el que posa a la seva web) la data i el lloc de neixement d'un jugador i encara espero resposta (dos mesos desprès). Per cert aquest mateix club te una curiosa mania. Quan fitxa algú o el club genera alguna noticia avisa només a la ràdio i suposa que la resta de mitjans ja ho escoltarant.

El meu consell es aquest: Preneu com exemple clubs com el Llagostera. La amabilitat, la feina ben feta i el bon rotllo entre clubs i mitjans de premsa ha de ser el més normal. Aquesll qui pensa que la premsa es l'enemic va malament. Salut amics lectors.