viernes, 30 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 30 DE NOVEMBRE DE 2012

EL RAPITENCA-PALAMOS S’AVANÇA A DISSABTE 15 DE DESEMBRE

El partit corresponent a la setzena jornada de lliga que el PalamósCF ha de jugar al camp de la Rapitenca el proper diumenge dia 16 de desembre s’ha avançat al dissabte 15 de desembre a partir de dos quarts de cinc de la tarda (16:30 hores) a petició del club palamosí. El Palamós ha demanat aquest avançament ja que al ser un dels desplaçaments mes llargs de la temporada i tenint en compte que la Rapitenca juga els seu partits a les dotze del migdia l’expedició tindria que sortir molt aviat de Palamós. Es el cas d’aquest diumenge que per jugar a les dotze del migdia al camp de la Pobla de Mafumet l’expedició palamosina te previst sorir a tres quarts de set del matí.

El Palamós també ha sondejat la possibilitat d’avançar el partit previst pel dia 5 de gener de 2013 al camp del Rubí i corresponent a la divuitena jornada de lliga al diumenge dia 30 de gener que no hi ha lliga., però davant la negativa del Rubí a realitzar aquest canvi sembla més que probable que el partit es disputi en l’horari inicialment previst. El motiu de voler fer aquest canvi era que el partit coincideix amb la festivitat de Reis i amb l’últim dia de la Quina nadalenca que celebra el Palamós CF.

miércoles, 28 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIMECRES 28 DE NOVEMBRE DE 2012

UNA EVIDENT MILLORA DEFENSIVA

Coincidint amb el derbi d'aquest passat diumenge amb l'UE Olot el Palamós, i segons el meu subjectiu criteri, el Palamós va posar de manifest una gran millora defensiva. Em consta que aquest aspecte s'esta treballlant de valent durant la setmana en els entrenaments amb el tècnic Edu Vílchez. Una altra dada destacada es que el palamosí Ritxi Mercader (foto), autor del gol de l'empat amb l'Olot, ha jugat tots els minuts que ha disputat l'equip des de l'arribada de Eduardo Vílchez.


Ritxi Mercader en el partit de diumenge amb l'Olot (Foto: Sergi Cortés).

JOAN PONS BAIXA PER DOBLE MOTIU

El nou fixatge del Palamós CF Joan Pons va ser baixa per lesió en el derbi d'aquest passat diumenge davant l'Olot. Al marge d'aquest lesió, el migcampista de Sant Celoni tampoc hauria pogut disputar el partit ja que va ser escollit  primer vocal en una mesa electoral del seu poble en les eleccions al Paralament de Catalanya d'aquest passat diumenge.

QUINA NADALENCA DEL PALAMOS CF

Coincidint amb l'arribada de les festes nadalenques els dies 25 de desembre de 2012 i 1 i 6 de gener de 2013, a la Nau dels 50 metres de Palamós, el Palamós C.F celebra la seva tradicional Quina nadalenca amb el sorteig de magnífics regals i servei de bar.

martes, 27 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 27 DE NOVEMBRE DE 2012

CF GLOBAL PALAMÓS: UN NOU CONCEPTE DE FUTBOL BASE

El Club de Futbol Global Palamós va celebrar aquest passat diumenge la seva tradicional festa d'inici de temporada a l'esplanada del Port Marina Palamós en la que van participar els 130 nens i nenes que formen part del club.


El Global Palamós és un nou club de Palamós fundat fa quatre temporades i dedicat únicament al futbol de base en el que s'han integrat diversos ex jugadors del Palamós CF com Mario Fernández (Director General), José Luís Gallardo (coordinador de Futbol 11), Carmelo Alejo (coordinador de Futbol 7 juntament amb Hèctor Cubero), l'uruguià Coquito Rodríguez o l'actual capità del Palamós el porter Joan Bayona. El responsable de la preparació física és Josep Salvat (ex preparador físic de Javier Sánchez Vicario). El president del club es un altre ex jugador del Palamós com Jordi Fernández.

Aquesta temporada 2012-2013 el Global Palamós te gairebè 130 futbolistes repartits en 10 equips:  un juvenil, un cadet, un infantil, un aleví, tres benjamins, dos pre-benjamins i un d'Escoleta. La seu social del club, esta situada al primer pis de les galeries Carme, al carrer de Dídac Garrell de Palamós.

lunes, 26 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 26 DE NOVEMBRE DE 2012

COMENTARI DE ROGER SÁNCHEZ AL BLOG DE TERCERA.CAT



  • Res fàcil. L'Olot és sòlid, l'Olot té equilibri, l'Olot és clar aspirant al campionat final... però els de Rodri també són conscients de l'equilibri a la categoria. Un equip com el Palamós, en ple inici de la recuperació que l'ha de dur a consolidar la permanència, va sumar un punt davant els garrotxins, que desaprofitaven així l'opció de ser líders, però que tornen a empatar amb el Cornellà al capdavant. I amb només 1 gol de diferència.

domingo, 25 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 25 DE NOVEMBRE DE 2012

El Palamós empata el derbi amb l'Olot (1-1)

 
El Palamós Club de Futbol ha empatat amb la UE Olot (1-1) i ha ofert una bona imatge davant un dels millors equips de la categoria. Els dos gols del partit han arribat a les acaballes d’una primera part en què no s’havia vist cap ocasió de gol. A la segona meitat, ha estat l’Olot que ha controlat el partit, però el marcador no s’ha mogut. El proper partit serà diumenge dia 2 de desembre al camp de la Pobla de Mafumet.
 

La primera part del partit ha acabat amb empat a un gol. Tant el Palamós com l’Olot han ofert una bona imatge, però cap dels dos equips havia fet mèrits per marcar. L’empat a zero semblava el més just pel que s’estava veient, però en els darrers minuts s’han vist dos gols. El primer l’ha fet l’Olot després d’una excel·lent centrada d’Uri Santos, que Roger Vidal ha enviat al fons de la xarxa. I al minut 44, ha arribat l’empat. David Batanero ha fet una magnífica passada a Ritxi Mercader, que després de controlar la pilota, ha afusellat la porteria d’Oscar Fornés.

A la segona meitat l’Olot ha estat qui ha passat a controlar el partit. Els visitants han tingut la possessió de la pilota i han disposat de diverses ocasions clares de gol. El Palamós tot i així, ha seguit oferint un bon paper i ha intentat aconseguir guanyar el partit, però finalment no ha estat possible i el derbi ha acabat amb empat a un gol. Cal destacar el debut d’Ivan Díaz amb la samarreta del Palamós Club de Futbol. El proper partit serà diumenge vinent al camp de la Pobla de Mafumet.

PALAMÓS 1 OLOT 1

Palamós CF : Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Batanero (Ivan Díaz, 61’), Ritxi Mercader, Biri (Dani Fernández, 71’) i Javi Revert (Sergio García, 91’)

UE Olot: Oscar, Freixa, Francolí, Serra, Hostench, Roger Vidal, Abel Solé, Ivan Cristino (Tissone, 92’), Raúl Rodríguez (Pagès, 82’), Uri Santos (Enric Vallès, 46’) i Carlitos.

Àrbitre: Pau Garcia Fuster. Barcelona.

Targetes grogues: Cano i Chicho del Palamós / Vallès i Raúl Rodríguez de l’Olot.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Roger Vidal, minut 40. 1-1: Ritxi Mercader, minut 44.

Espectadors: 200 espectadors. Es va guardar un minut de silenci per la mort del president de la FOEG i soci i seguidor del Palamós CF, Jordi Comas que va morir assesinat fà una setmana. La seva vidua va presenciar el partit al costat de l'Alcaldessa de Palamós Maria Teresa Farrés i del president del Palamós CF Miquel Aguilar.

 
 
DINAR DE GERMANOR ENTRE RADIO PALAMÓS I RADIO OLOT


sábado, 24 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 24 DE NOVEMBRE DE 2012

Demà diumenge derbi Palamós-Olot. Des de les quatre de la tarda una nova edició de FUTBOL A RADIO PALAMOS amb la narració de Ramon Ribas i Oscar Fraile. Els comentaris de l'ex-tècnic del Palamós CF Robert Aldavert "Robi" i els companys de Radio Olot, David Planella i Josep Guardiola "Papi". Al descans parlarem amb Ñoño (tècnic de la Fundació Esportiva Palamós). Els marcadors de la jornada amb Laura Avilés. Producció del programa i xarxes socials: Guillem Cantorné i la realització tècnica de Marc Sureda. Coordinació general: Pere Subirana.



Dilluns a Televisió Costa Brava comentarem el derbi amb els dos tècnics, Edu Vílchez del Palamós i Rodri de l'Olot i amb el regidor d'esports de l'Ajuntament de Palamós Joan Curto (fotografia). Amb ells tres també reviurem l'històric ascens assolit al camp del Sangonera de Múrcia l'any 1997.



Demà diumenge Palamós i Olot disputaran un atractiu derbi gironí plagat d'al·licients. D'entrada el Palamós CF i la UE Olot feia 24 anys que no es veien les cares en un partit de lliga. L'última vegada que es van enfrontar va ser el diumenge 31 de gener de 1988 en la vintena jornada de lliga de la temporada 1987-88 a Tercera Divisió. El resultat d'aquell partit que obria la segona volta va ser d'empat amb Waldo Ramos a la banqueta local i Xavi Agustí a la de l'Olot.



Vint-i-quatre anys després, les banquetes tornanan a viure un interessant duel entre els tècnics que dirigeixen ambdós equips. Edu Vílchez, ara en el Palamós, i Rodri, tècnic de l'Olot, van coincidir a Tercera i van assolir un històric ascens a Segona B en el camp del Sangonera. Vilchez capitanejaba aquell equip, Rodri era el golejador, (de fet va marcar els dos gols que van donar l'ascens) i els tècnics eren Joan Curto (actual regidor d'esports de l'ajuntament de Palamós) i Jordi Cama.



Un altre dels duels interessants del derbi Palamós-Olot serà el que protagonitzaran els dos màxims golejadors de Tercera Divisió. El davanter de l'Olot Carlos Martínez pichichi amb 10 dianes, i el del Palamós Javi Revert, segon, amb 9.

jueves, 22 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 22 DE NOVEMBRE DE 2012





Ahir es va presentar oficialment el nou jugador del Palamós Club de Futbol, Iván Díaz. Es tracta d’un davanter de 34 anys format al futbol base de l’Espanyol i amb experiència a Primera i Segona Divisió. Díaz jugava fins ara al Santboià i ve al Palamós per reforçar l’atac de l’equip, on pot formar una associació interessant amb el màxim golejador dels palamosins, Javi Revert. El Palamós i Iván Díaz ja feia setmanes que mantenien contactes. El jugador explica que una de les persones clau per la materialització del seu fitxatge ha estat Robert Aldavert 'Robi', ex jugador del club i que l'any passat va entrenar el primer equip de la Fundació Esportiva Palamós. Díaz és el que s'anomena un rodamón del futbol. Ha passat per equips de Primera Divisió, com l'Espanyol i Albacete, de Segona Divisió A i B i, fins i tot, ha jugat a l'extranger, a Suècia i Nova Zelanda. El davanter vol aportar tota aquesta experiència al Palamós i ajudar-lo a allunyar-se definitivament del perill del descens.El Palamós s'ha reforçat de valent les darreres setmanes. El fitxatge de Díaz s'ha d'afegir als de 'Biri', Pons, Malo i Calvo. Tot i això, el president del club, Miquel Aguilar, no descarta fer alguna incorporació més. Eduardo Vílchez podrà disposar ja d'Iván Díaz per reforçar l'atac de l'equip en el dificil partit que el Palamós jugarà aquest cap de setmana davant l'Olot, el segon classificat.




martes, 20 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS 20 DE NOVEMBRE DE 2012



Jordi Comas, de 65 anys president de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG)J prpietari de diversos hotels i restaurants a Platja d'Aro i S'agaró i un gran soci i seguidor del Palamós CF va morir la matinada de diumenge a dilluns víctima d’un assalt per part d’una colla de lladres a la seva casa de Platja d’Aro. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, tot apunta que la mort hauria estat per asfixia, després que ell i la seva esposa,van ser ligats i emmordassats amb un mocador per silenciar els crits.

Descansi en pau en Jordi Comas, un bon amic de les transmissions de Futbola Ràdio Palamós amb qui sempre col.laborava i un home "Bó" amb majuscules. Només demano JUSTICIA.

domingo, 18 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE DE 2012

PRIMERA VICTÒRIA DE VÍLCHEZ AMB DOS GOLS DE JAVI REVERT

 Els palamosins surten dels llocs de descens a una setmana de rebre l'Olot



 
BATANERO AL CAMP DEL VIC (FOTO: LAJORNADA.CAT)

VIC 1 PALAMÓS 2
 
UE Vic : Ivan Fuentes, Carrascal, Marc Garcia, Jordi Pla, Pove, Miqui Molist, Albert Soler (Alexis Sanchez, minut 68), Martí Soler, Roger Casas, Bernat (Hèctor, minut 54) i Marcel Verdaguer
 
Palamós CF : Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Batanero, Ritxi Mercader, Dani Fernández (Biri, minut 60) i Javi Revert
 
Àrbitre: Pazo Mora. Baix Llobregat.
Targetes grogues: del Palamós / Pove i Miqui Molist del Vic.
Targetes vermelles: Alfons Garcia (2n entrenador del Palamós).
 
Gols: 1-0: Marc Garcia, minut 10. 1-1: Javi Revert, minut 57. 1-2: Javi Revert, minut 91.
 
Espectadors: 350 espectadors.
 
Comentari
 
El Palamós Club de Futbol ha guanyat el Vic (1-2) i abandona els llocs de descens. A la primera part el Palamós gairebé no ha existit. A la segona però els palamosins han controlat el joc i un Javi Revert estel·lar, ha aconseguit els dos gols de la victòria. El proper partit serà diumenge dia 25 de novembre al Nou Municipal de Palamós el derbi davant l'UE Olot.
 
La primera part, que ha estat poc vistosa, ha acabat amb el Vic per davant en el marcador. Un gol de falta de Marc Garcia al minut 10 de partit, amb certa fortuna, ha avançat els vigatans. Una falta lateral aprenment sense perill s'ha anat enverinant fins a sorprendre a Bayona. El Palamós ha estatmolt fluix en atac, i la primera ocasió clara, una rematada de Javi Revert, no ha arribat fins al minut 38. 
 
La segona meitat ha estat molt diferent. Ben aviat, al minut 57, el golejador Javi Revert ha aconseguit el gol de l’empat rematant de cap un llençament d'un còrner. Just després de l’empat, el porter Joan Bayona ha evitat el segon gol dels locals amb una aturada providencial.
 
I quan semblava que el partit acabaria amb empat a un, al minut 91 Javi Revert ha aconeguit el gol de la victòria després d’una centrada de David Batanero que el porter ha escupit i Revert amb la canya a punt a marcat el gol de la victòria. En el minut 60, ha debutat el davanter andalús Luis Lahera "Biri" amb la samarreta del Palamós. Amb aquesta victòria, el Palamós surt de la zona de descens i jugarà el proper partit diumenge vinent a Palamós davant la UE Olot.

sábado, 17 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 17 DE NOVEMBRE DE 2012

ELS DOS DARRERS FIXATGES, JOAN PONS I BIRI, TENEN LA FITXA TRAMITADA I PODRIEN DEBUTAR AL CAMP DEL VIC

El Palamós CF ha confirmat la incorporació de Luís Lahera, conegut futbolísticament com a Biri. Segons va explicar el tècnic Edu Vílchez, “el jugador reforçarà la part ofensiva de l'equip”. Biri arriba de l'Arandina de la tercera divisió castellanolleonesa, on estava fent una bona campanya i havia aconseguit un gol en onze jornades. El nou davanter palamosí té 29 anys i ha desenvolupat una gran part de la seva carrera en diversos equips andalusos. De fet, va coincidir amb Vílchez a la Balompédica Linense. La falta d'efectius podria fer que Luís Lahera ja debutés aquest diumenge a Vic. Qui no formarà part finalment del Palamós després d'estar a prova és el basc Javier Subiza, qui ha estat descartat.

FITXA LUÍS LAHERA "BIRI". FONT: FUTBOLME.COM

Nombre: Luis Lahera Gago "BIRI"

Fecha de nacimiento: 10/10/1983

Lugar de nacimiento: Jerez de la Frontera (Cádiz)

Nacionalidad: Española

Altura: 1,71 Peso: 69

Equips anteriors:

Mallorca B
Motril
Linares
San Fernando
Motril
Almería B
Granada Atlético
Adra
Balompédica Linense
Arcos
Racing Portuense
Diter Zafra
Arcos
Arandina

Biri ha jugat 340 minuts amb l'Arandina de Tercera Divisió en el que portem de temporada. Biri ha jugat 11 partits. Tots els de la present temporada 12-13, però només ha estat titular en un. Biri ha marcat dos gols amb l'Arandina en aquests 11 partits de lliga. Edu Vílchez ja havia entrenat Biri al Linense la temporada 2009/2010. Pels seguidors de les estadistiques, Biri va jugar aquella temporada 09-10 un total de 25 partits (21 com a titular) i va marcar un gol.


JOAN PONS EN EL BARÇA.
 
Joan Pons té 23 anys i pot jugar tant en punta d'atac, com per banda dreta. Destacar que aquest jove futbolista ha format part del Mallorca B, on va aconseguir l'ascens a Segona B i va jugar en el juvenil del FC Barcelona durant la temporada 2007/2008, compartint vestidor amb jugadors com Thiago Alcantara o Jonathan Dos Santos.

martes, 13 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIMARTS13 DE NOVEMBRE DE 2012

 
 
PALAMÓS: "CANVIS I MÉS CANVIS"
 
El Palamós 2012-2013 s'ha convertit en el rei dels canvis.. El club palamosí ha donat fins ara 9 baixes i ha fet 5 fixatges. L'actual plantilla va ser inicialment dissenyada per jugar a Primera Catalana i lluitar per pujar, però de sobte es va trobar a Tercera gràcies a ocupar la plaça que va deixar lliure l'Espanyol B qui va comprar un lloc a Segona B. Tot i l'inesperat ascens, des de el club es va optar per mantenir el disseny que tenien pensat per Primera Catalana, tot argumentant que l'il.lusió dels joves serviria per competir a la nova categoria. Res mes lluny de la realitat.
 
NIERGA EL PRIMER
Ben aviat van començar les baixes. El migcampista gironí Ferran Nierga ja no començaria la temporada. Amb la incorporació a correcuita de David Batanero, el Palamós tenia 23 jugador i és tenia que donar una baixa. Nierga va marxar al Peralada de Primera Catalana. El seguent va ser el defensa Chema Aguilera, que va deixar l'equip a finals de setembre i va optar per tornar al Lloret, el club del qual havia arribat aquest estiu. En aquest cas va ser el mateix jugador qui va demanar la baixa per motius laborals.
 
QUATRE DE COP
Aprofitant l'aturada de dos setmanes sense lliga i havent ratificat, contra tot pronóstic, la continuitat d'Edu Urdiales el club va donar fins a quatre baixes de cop. Narcís Barrera, Sergi Romero i Óscar Almendros complien ja la seva segona temporada al Palamós. Almendros es va incorporar en el mercat d'hivern de la passada campanya procedent del Vic, a través de l'anomenat 'Jugador Facebook', en què el Palamós va recollir diners a través d'aquesta xarxa social per fitxar un jugador. El quart descartat va ser el jove Gerard Muñoz, qui havia arribat al club procedent del juvenil del Girona. Almendros i Romero van fitxar pel Farners de Primera Catalana, Narcis Barrera pel Peralada i Gerard Muñoz juga al Girona B a Segona Catalana..
 
EL MISTER TAMBÉ REP
Tot i haver estat ratificat el club va decidir prescindir del serveis d'Edu Urdiales el dilluns 29 d'octubre. El detonant de la destitució va ser la derrota a casa per zero a quatre davant el Manlleu, la sisena consecutiva que havia encadenat l'equip. Els dos darrers "nominats" per abandonar el club han estat. el defensa Sergio Ordóñez i el migcampista Hèctor Cuenca.
 
CINC  INCORPORACIONS
Amb la recent incorporació del davanter Joan Pons ja son cinc els fixatges que ha fet darrerament el club. A més del tècnic Edu Vílchez, també s'han incorporat el mig David Batanero, el defensa David Malo, el mig Raúl Calvo i el davanter Joan Pons.

lunes, 5 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DILLUNS 5 DE NOVEMBRE DE 2012

Sempre a remolc


Futbol. 3a divisió. Els palamosins, que van encaixar el 0-1 i l'1-2 en els compassos inicials de la primera i la segona part, no van poder vèncer el Terrassa



El Palamós va perdre contra el Terrassa tot i millorar la imatge respecte als darrers partits, però la ineficàcia davant la porteria del rival li va costar molt cara. Tot i el cop dur de l'1-3, l'equip va mostrar alguns detalls per a l'optimisme per la tendència positiva en el joc de l'equip, que diumenge tindrà una altra oportunitat per sumar els tres primers punts a casa, ja que rebrà la visita del Balaguer, l'antepenúltim classificat i amb els mateixos punts que els palamosins (5 de 30 possibles).
Un error defensiu en el minut 7 va permetre al jugador del Terrassa Molist fer el primer gol del partit. Tot i haver d'anar de seguida a remolc del resultat, els locals no es van ensorrar i van assetjar la porteria terrassenca durant la primera mitja hora. Van gaudir de tres ocasions, la més clara un xut de Ritxi Mercader que el defensa Alberto García va salvar des de la mateixa línia de gol (12'). La insistència dels palamosins va tenir premi en el tram final de la primera part, quan Ferran va fer un penal sobre Peque que el golejador Javi Revert va transformar en l'1-1.
En la segona part, tot i que el Palamós va continuar plantant cara, ben aviat es va tornar a trobar amb un resultat desfavorable. Montoro va fer l'1-2 després d'una centrada de Ferran. Els palamosins van buscar la reacció i van disposar d'una ocasió claríssima que Toni Gálvez, sol davant el porter, no va aconseguir materialitzar (73'). A partir d'aquí, els locals van perdre pistonada, sobretot en l'aspecte físic, i un autogol de Chicho va ensorrar qualsevol possibilitat de puntuar a sis minuts del final. L'1-3 allarga una pèssima ratxa d'1 punt dels últims 24.


PALAMÓS: Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Sergio García (Gálvez, 72'), Ritxi Mercader, Raúl Calvo (Venzal, 78'), Batanero, Peque (Dani Fernández, 62') i Javi Revert.
TERRASSA: Miguel Ángel, Ferran, Jordi Roca, Molist (Vinuesa, 85'), Alberto García, Fran Grima, Pugui, Juancho (Óscar Céspedes, 62'), Àlex Fernández (Montero, 79'), Joan Roig i Montoro.
ÀRBITRE: Caballero León. T.G.: Als locals Ritxi Mercader i Subi, i als visitants Óscar Céspedes i Pugui.
GOLS: 0-1 (7') Molist. 1-1 (41') Javi Revert, de penal. 1-2 (57') Montoro. 1-3 (84') Chicho, en pròpia porteria.
PÚBLIC: Uns 200 espectadors al Nou Municipal.
Si haguéssim marcat el 2-2 en l'acció de Toni Gálvez, hauríem sumat un punt. La imatge ha millorat
Edu Subirana
DEFENSA DEL PALAMÓS
A partir del minut 70 hem acabat la benzina i el Terrassa ens ha superat, però l'1-3 és excessiu
Edu Vílchez
ENTRENADOR DEL PALAMÓS

sábado, 3 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DISSABTE 3 DE NOVEMBRE DE 2012

AVUI TOCAR GUANYAR EN EL RETORN DE VÍLCHEZ
Després de trencar la ratxa de 6 derrotes consecutives amb l’empat a zero de dijous a Castelldefels, el Palamós es conjura per aconseguir la victòria avui diumenge al Nou Estadi davant el Terrassa. Eduardo Vílchez (a l'imatge de Sergi Cortés al camp del Castelldefels), nou entrenador de l’equip, podrà seure ja a la banqueta i re debutar davant la seva afició. De moment, l'efecte del nou entrenador ja s'ha fet notar en la plantilla del Palamós Club de Futbol. Si més no, s'ha aturat una tendència negativa que va portar els palamosins a encadenar sis partits seguits sense sumar cap punt. A Castelldefels els homes d'Eduardo Vílchez van donar una bona imatge. El Palamós jugarà ara dos partis seguits a casa. Diumenge rep el Terrassa i la setmana que ve el Balaguer. Dues oportunitats de reconciliar-se amb l'afició i de sumar punts que l'allunyin de la cua de la classificació.

La junta directiva del Palamós Club de Futbol ha decidit que jugarà els partits del període d'hivern al Nou Municipal a dos quarts de cinc de la tarda.​ Alguns socis s’havien adreçat al club per demanar aquest avançament en l’horari dels partits de casa per no haver de suportar les temperatures extremes d'algunes diades hivernals. Pel partit d'avui no estaran disponibles els lesionats Marc Vila i Jaume Duran. Ni tampoc Hèctor Cuenca que continua amb uns problemes oculars que li impedeixen jugar.
Possible alineació Palamós:

Palamos: Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Sergio Garcia, Raúl Calvo, Toni Gálvez o Batanero, Ritxi Mercader o Venzal, Peque i Javi Revert.

Suplents:

Martí Bartrina, Dani Fernández, Sergio Ordóñez, Toni Gálvez o Batanero i Ritxi o Venzal.
Baixes:
Marc Vila i Jaume Duran (lesionats) i Cuenca (problemes oculars)).

viernes, 2 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIVENDRES 2 D'OCTUBRE DE 2012

NOU PROGRAMA D'ESPORTS A TVCB

Aquest dilluns 5 de novembre en Ramon Ribas i jo estrenem un nou programa d'esports a Televisió Costa Brava. El programa serà una tertulia esportiva (basicament futbolistica) que farem tots els dilluns de 20:30 hores a 21:30 hores amb redifusió el mateix dilluns de 00:30 a 1:30 i els dimarts al migdia de 12:30 hores a 13:30 hores. En el primer programa tindrem convidats de luxe com la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, l'entrenador del Llagostera Oriol Alsina. El capità del Palamós Joan Bayona i el "maestro" Eduardo Vílchez que ahir va redebutar com a  tècnic del Palamós amb un empat a Castelldefels. Aquesta setmana ja hem fet feineta de producció anant a gravar un reportatge a Llagostera coincidint amb la visita del Valencia a la Copa en un partit passat per aigua. Aquí teniu la prova.

 


EMPAT A CASTELLDEFELS (0-0)

El Palamós Club de Futbol va empatar ahir amb el Castelldefels (0-0), i trenca així una ratxa de sis derrotes consecutives. El Palamós d'Edu Vílchez va oferir una bona imatge a la primera part, tot i que es va veure cert nerviosisme entre els jugadors a l’hora d’encarar la porteria rival. Els dos equips van disposar d'ocasions de gol, però no van estar encertats. A la segona part el Castelldefels va gaudir de bones oportunitats, mentre que el Palamós es va limitar a conservar el marcador i sumar un valuós punt. El Palamós jugarà el proper partit diumenge 4 de novembre al Nou Municipal davant el Terrassa. (Foto: Sergi Cortés).

NOU HORARI D'HIVERN DEL PALAMÓS CF
​La junta directiva del Palamós Club de Futbol ha decidit que jugarà els partits del periode d'hivern al Nou Municipal a les 16:30 hores.​ Alguns socis s’havien adreçat al club per demanar aquest avançament en l’horari dels partits de casa per no haver de suportar les temperatures extremes d'algunes diades hivernals. La directiva palamosina ha decidit jugar a les 16.30 en lloc de fer-ho a les 17.00 i de passada aconseguir un millor aprofitament de la llum solar. El primer partit que és jugarà en aquest nou horari serà el de demà diumenge 4 de novembre enfront el Terrassa Olímpica 2010.





jueves, 1 de noviembre de 2012

COSES MEVES DEL DIJOUS 1 DE NOVEMBRE DE 2012

El Palamós empata al camp del Castelldefels

 

El Palamós Club de Futbol ha empatat amb el Castelldefels (0-0), i ha trencat una ratxa de sis derrotes consecutives. El Palamós d'Edu Vílchez ha ofert una bona imatge a la primera part, tot i que s’ha vist cert nerviosisme entre els jugadors a l’hora d’encarar la porteria rival. Els dos equips han disposat d'ocasions de gol, però no han estat encertats. A la segona part el Castelldefels ha gaudit de bones oportunitats, mentre que el Palamós s'ha limitat a conservar el marcador i sumar un valuós punt. El Palamós jugarà el proper partit diumenge 4 de novembre al Nou Municipal davant el Terrassa.

A la primera part, els dos equips han disposat de moltes ocasions, però no han estat encertats de cara a porta. Cal destacar, per part del Palamós, una rematada de Cano al minut 19 en un córner, que el defensa Jose Santos ha salvat damunt la línia de gol. I per part local, una rematada de Naoufal (minut 27) ha estat a punt de significar el primer gol del Castelldefels. Al descans s’ha arribat amb empat a zero. A la segona part, el Palamós ha desaparegut en atac i s'ha concentrat en defensar. Ha estat el Castelldefels qui ha disposat de més i millors ocasions de gol. Destaquem un xut de Naoufal al minut 53 i una rematada de Mario al 84. El defensa Subi ha estat providencial en les dues accions i ha salvat al Palamós de sortir derrotat. A quinze minuts pel final, Eduardo Vílchez ha apostat per l’empat i ha substituït el davanter Javi Revert per Venzal. Tot i que la primera meitat ha estat força igualada, a la segona el Castelldefels ha estat superior però l’eficàcia defensiva dels palamosins ho han evitat.

CASTELLDEFELS 0 PALAMÓS 0

Palamós CF: Bayona, Sergio García, Chicho, Cano, Subi, David Malo, Raúl Calvo, Gálvez (Batanero, 59’), Dani Fernández (Peque, 46’), Ritxi Mercader i Javi Revert (Venzal, 75’).

UE Castelldefels: Carrasquilla, Jose Santos, Aleix Camps, Mario, Uri, Jorge Sanchez, Montilla (Prieto, 76’), Naoufal (Sani , 67’),Gilberto, Carlitos (Roldán, 82’) i Oscar Muñoz.

Àrbitre: Jorge Pertegal Méndez.

Targetes grogues: Ritxi Mercader del Palamós.

Targetes vermelles: Cap

Gols: 0-0

Espectadors: 300 espectadors.

 
Pere Subirana, Oscar Fraile i Laura Avilés .

PRÈVIA PUBLICADA A LA WEB DEL CASTELLDEFELS


EL RIVAL: PALAMÓS CF
Una temporada s'ha perllongat l'estada del Palamós CF a Primera Catalana. Després del descens de la 10-11, els groc-i-blaus baixempordanesos s'han beneficiat aquest estiu dels descensos administratius de diversos equips de Segona B, i sobretot, de la compra d'una d'aquestes places per part de l'Espanyol B, quelcom que els hi ha permès ocupar el lloc del filial perico a Tercera i fer bona la tercera posició al grup 1 de la Primera Catalana precedent. Imatge: Gilberto al darrer Castelldefels-Palamós (10-11)
Curiosament, i aquesta és una dada realment atípica, cap dels dos tècnics que va conduir la nau gironina cap a l'ascens -Bertu Fernández primer; Edu Vílchez posteriorment-, ha començat com a 'propietari' de la banqueta palamosina 12-13. L'entrenador que ha encetat el curs al degà és un històric del futbol territorial d'àmbit gironí, Edu Urdiales, qui després de penjar les botes i deixar de marcar gols va dirigir amb èxit el Lloret la temporada anterior. L'aposta per un entrenador jove i amb 'gana', però, ha durat 8 jornades, ja que els resultats manen i la discreta posada en escena baixempordanesa ha propiciat que l'esmentat Edu Vílchez hagi tornat a la banqueta groc-i-blava en les últimes hores, raó per la qual podria 'redebutar' als Canyars.
Pel que fa a la plantilla, força continuïtat és la marca del projecte. D'entre els fitxatges destaquem Rubén Martínez PEQUE (Guíxols), davanter talentós, VENZAL (Santboià), MARTÍ BARTINA (Farners) o les incorporacions de darrera hora, DAVID MALO (Ponferradina) i RAÚL CALVO (Vilafranca), dos futbolistes experimentats i de nivell. S'uneixen als components de la plantilla de l'ascens, Bayona, Chicho, Subi, Marc Vila, Ritxi Mercader, Jaume Durán, Revert o Batanero, qui després d'acabar el curs allà finalment hi ha seguit tot i provar l'aventura de Segona B amb el Badalona.
Un dels grans referents del futbol català torna a Tercera i vol ser protagonista. Veurem quin és el rendiment que pot oferir a partir d'ara un equip que sempre desperta expectació.
  • Classificació 11-12: 3er, grup 1 Primera Catalana
  • Resultats UEC 11-12: Palamós i Castelldefels es van enfrontar per darrer cop la temporada 10-11. Balanç: UEC - PALAMÓS: 1-1 // PALAMÓS - UEC: 2-2. Global: 3-3


PRECEDENTS A ELS CANYARS (Tercera Divisió)
  • 04-05: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 3-1 (Roger Segalés, Garzón, Aldrich // Rubén Soler)
  • 05-06: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 1-3 (Óscar Sánchez // Franquesa 3)
  • 06-07: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 3-0 (Gilberto, Xavi Seco, Mesalles)
  • 07-08: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 0-1 (Santi Celaya)
  • 09-10: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 2-0 (Alberto, Toni Pérez)
  • 10-11: UE CASTELLDEFELS - PALAMÓS CF: 1-1 (Boris // Micaló)
Una mica de tot en els partits que han disputat Castelldefels i Palamós a Els Canyars. El balanç fins ara és de 3 victòries locals, 1 empat i 2 triomfs visitants, destacant que el darrer precedent, amb Ramon Monràs a la banqueta palamosina, va concloure amb empat a 1 amb dos gols al segon temps. Boris va igualar la diana inicial de Micaló. Enguany es repeteix la situació de la 05-06, ja que el Palamós estrena tècnic en la seva visita a Castelldefels. Edu Vílchez emularà Robert Aldavert 'Robi'. Esperem que no tingui tanta sort.


PRÈVIA UE CASTELLDEFELS
Antonio Escudero considera en la prèvia al matx que "estem passant per una mala ratxa, però hem de començar a mirar cap amunt, i això passa per guanyar contra el Palamós. Sabem que ells no han començat bé, però això tampoc és indicatiu de res en una categoria tan igualada com aquesta. Canviar de tècnic sempre suposa un alicient, raó per la qual és una mica incògnita quin equip ens trobarem al davant. Per això hem d'anar a la nostra i sortir a per totes des del primer minut. Contra el Terrassa no vam tenir sort, el futbol ens va castigar massa i esperem que això no torni a succeir demà". Recordem que Escudero compta com a principal novetat amb el curs del nou fitxatge, URI, tot i que no pot disposar dels lesionats Amantini, Gordillo, Lacambra i Triguero.


SEGUIMENT MEDIÀTIC EN DIRECTE
  • RÀDIO MARCA BARCELONA: 89.1 FM. "Marcador Catalunya" (www.radiomarcabarcelona.com). 'Partit Màster', amb Sergi Vargas
  • LA XARXA: www.xarxaradio.cat
  • RÀDIO PALAMÓS: www.radiopalamos.com
  • TWITTER OFICIAL UE CASTELLDEFELS: @uecastelldefels o www.twitter.com/uecastelldefels


L'ÀRBITRE
Jorge PERTEGAL MÉNDEZ. Delegació de Granollers