domingo, 20 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 20 DE GENER DE 2013



PALAMÓS 2 GRAMANET 1


Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Venzal, Subi, Raúl Calvo, Batanero, Ritxi Mercader, Joan Pons (Sergio García,18’), Biri (Dani Fernández, 86') i Javi Revert

Gramanet: Xavi Comas, Marc Esteban, Fontanils, Gerard Sanz, Payán, Aitor, Manu, Anselmo (Toneu, 5’), Fontanella, Roberto Morales i Pedro (Pedrola, 83’)

Àrbitre: Ana Zardaín López. Delegació del Maresme.

Targetes grogues: Chicho i Subi del Palamós / Payán, Gerard Sanz i Fontanella de la Gramanet.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Javi Revert, minut 23. 2-0: Biri, minut 33. 2-1: Roberto Morales, minut 74.

Públic: 200 espectadors.

El Palamós Club de Futbol ha guanyat el primer partit de la temporada a casa enfront la Gramanet (2-1) i surt de la zona de descens. Els palamosins han fet una molt bona primera meitat i han marxat al descans amb un dos a zero favorable amb gols de Javi Revert i Biri. A la segona, la Gramanet ha despertat i ha posat emoció al partit escurçant distàncies amb un gol de Roberto Morales a un quart d’hora pel final. El proper partit serà diumenge vinent al camp de la Montanyesa a les 12 del migdia.

COSES MEVES DEL DIUMENGE 20 DE GENER DE 2013

PREVIA DE LA PRIMERA JORNADA DE LA SEGONA VOLTA ESCRITA I PUBLICADA PER LA JORNADA.CAT


La prèvia de Tercera: Una segona volta per buscar l’èxit

Publicat: 19 gener 2013

Comença la segona volta amb una classificació molt marcada. Els que han aguantat els primers 19 partits a la part alta voldran mantenir-se però ara és quan comença la revolta dels de sota i encara no hi ha res decidit.


A banda del nostre partit destacat de la jornada, el Santboià-Cornellà, que es disputarà diumenge a les 12.00h, fem un repàs a la resta de la Jornada 20 de Tercera Divisió.
El Municipal de Balaguer donarà el tret de sortida a la segona volta del campionat dissabte a les 17.00h amb el Balaguer-Júpiter. Un duel de la part baixa en el que s’hi poden decidir moltes coses. El Balaguer buscarà la seva segona victòria aquesta temporada per remuntar el vol i salvar la categoria un any més. Els de La Verneda, en canvi, ja són fora del pou però no poden adormir-se perquè una derrota a La Noguera els podria tornar a enfonsar.
Ja en jornada dominical a les 12.00h podrem gaudir d’un altre encontre que pot determinar la situació a final de temporada. El Castelldefels rebrà la Muntanyesa a Els Canyars. Els visitants volen emular el seu conciutadà barceloní, el Júpiter, i trobar sortida de la zona de descens. Però per fer-ho hauran de superar a un Castelldefels irregular però perillós i que encara no ha dit la última paraula.
A la mateixa hora, a Gràcia, Europa i Terrassa es veuen les cares en un partit de resultat totalment imprevisible. Els escapulats acaben de signar la seva millor primera volta a Tercera i volen repetir l’experiència durant una segona volta que els pot servir per afiançar-se al Play-Off. Al davant, però, hi haurà el Terrasssa, un equip que continua creixent a poc a poc i que és capaç de fer saltar la sorpresa a qualsevol estadi.
Mitja hora després (12.30h), a Vilafranca del Penedès, en un horari que comença a convertir-se en habitual pels penedesencs, el Vilafranca rep la visita d’un Figueres que necessitarà fer-se fort també lluny de Vilatenim si vol aspirar a alguna cosa a final de campanya. Per la seva banda, els de Puchi volen seguir fugint de les darreres posicions i per a això és imprescindible sumar a casa.
Ja en horari de tarda es disputaran el gruix de partits a les 16.30h.
A Manlleu, el 4t classificat se les haurà de veure amb el Gavà. Un partit a priori senzill pels osonecs, que volen defensar la seva plaça a la classificació. Però a la segona volta sempre pot passar de tot i els petits es fan grans quan menys ho espera el rival, un argument prou potent com per esperar un bon partit del conjunt gavanenc.
També a Osona es viurà un altre duel en les mateixes circumstàncies que l’anterior. El Vic-Rubí és la lluita entre un equip que necessita sumar per deixar de partir a mig termini i el d’un altre que vol fer realitat el somni de la promoció a base de treball i cor. La primera volta dels rubinencs ha estat per emmarcar, però amb això no n’hi haurà prou si els vallesans volen veure Can Rosés ple a vessar. La primera prova serà davant un Vic tocat que necessita puntuar.
A l’Empordà, Palamós i Gramenet s’enfrontaran per buscar la tranquil·litat. El Palamós necessita començar a treure petroli del seu estadi si vol seguir viu un any més a la categoria i la Grama ha de puntuar tot el que sigui possible abans que els seus problemes institucionals malmetin encara més la plantilla del primer equip. Aquest pot ser, doncs, un altre duel dramàtic.
També a terres gironines, l’Olot rebrà al Vilassar de Mar. Una autèntica prova de foc pel líder, que se les haurà de veure, sense Uri Santos, davant un conjunt molt ben conjuntat defensivament que ja ha tret suc davant d’equips amb potencial.
Tancarà la jornada el derbi tarragoní. Pobla de Mafumet i Rapitenca s’enfronten en un duel que pot esdevenir elèctric si el camp presenta una bona imatge. Només 4 punts separen a uns i altres i els del Montsià volen aprofitar-ho per acostar-se al seu rival provincial a la classificació en una temporada en què estan per sobre de les expectatives inicials.

El jugador a seguir: Xavi Comas (UDA Gramenet)

El porter de 24 anys, quasi 25, debutarà amb el primer equip de la Gramenet després de la marxa de Tato Burgada per motius econòmics. Pujat del filial a l’estiu, el guardameta encara no ha jugat cap minut i tindrà una gran responsabilitat contra el Palamós. A més, el seu suplent serà Joseph, del Juvenil B, perquè els dos porters del filial estan de baixa (Adrià Mir sancionat i Siset Aliu lesionat), per la qual cosa la Gramenet B també haurà d’improvisar amb Marc (Juvenil A).
Xavi Comas va fer una gran campanya a Primera Catalana la temporada passada, quan va demostrar, a la Grama B, la notable milloria respecte a la seva etapa al Masnou. Curiosament, Adrià Mir, ara al B, va fer un recorregut invers al del nostre protagonista de la setmana: va deixar de ser meta del primer equip per acabar comprometent-se amb la segona plantilla.

Jugadors sancionats

Victor Oribe (Pobla de Mafumet), Josep Caballe (Cornellà), Bacaicoa (Vilafranca), Baby (Rubí), seuma (Manlleu), Uri Santos (Olot), Ivan Díaz (Palamós), Gonzalo Balbi i Israel Medina (Júpiter) i Alex Cañadilla (Vilassar de Mar).

La travessa de laJornada.cat

LocalResultatVisitant
Balaguer1Júpiter
Santboià1Cornellà
CastelldefelsXMuntanyesa
Europa1Terrassa
Vilafranca2Figueres
Manlleu1Gavà
Palamós2Gramenet
VicXRubí
Olot1Vilassar de Mar
Pobla de Mafumet1Rapitenca

jueves, 17 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 17 DE GENER DE 2013

 

ARTICLE ESCRIT PER A LA WEB OFICIAL DE LA UNIÓ ESPORTIVA LLAGOSTERA



Any 2011 en un lloc indeterminat de la tribuna del Nou Municipal de Palamós parlen entre ells dos socis ja veterans del club, abans d'un partit de lliga de Primera Catalana entre el Palamós CF i el Júnior: - Manel, t'en recordes quan ompliem aquest estadi? - I tant Emili i tant, com no? clar que ho recordo!.
Llavors venien a jugar el Betis, l'Espanyol o el Depor i fins i tot l'Athletic de Bilbao a la Copa. - Ai quins temps Manel, quins temps. Llavors sortiem a TV3, al Estudio Estadio i a la portada de l'Sport. Ara ja no sortim ni a La Proa.
Any 2050 en un lloc indeterminat de tribuna del camp Municipal de Llagostera parlen entre ells dos socis veterans del club, abans d'un partit de lliga de Cinquena Catalana entre el LLagostera i el CF Gavarres. - Ramón, t'en recordes quan ompliem aquest camp? - I tant Siscu i tant. Llavors venien a jugar el Nàstic, l'Hospitalet o el Sant Andreu i fins i tot el València a la Copa. - Ai quins temps Ramón, quins temps. Llavors sortiem a TV3, a Telecinco i a les pàgines centrals del Marca. Ara ja no sortim ni al full parroquial.
La primera conversa es real, o força semblant a la realitat, i la segona pura ficció. El somni d'en Manel i l'Emili va durar sis anys. El d'en Ramon i en Siscu, de moment, dos. Disfruteu, gaudiu i sobretot valoreu el que teniu i viviu intensament cada dia, cada hora, cada minut i cada segon d'aquesta realitat que, per sort, us ha tocat viure.
Pere Subirana
Periodista


AQUÍ TENIU L'ENLLAÇ:
http://www.uellagostera.com/index.php?option=com_content&view=article&id=501:realitat-i-ficcio&catid=40:opinio

El Global Palamós, a la Jornada de formació d'entrenadors.


El Club Global Palamós ha estat present en la Jornada de Formació sobre el futur del futbol de base, que ha organitzat recentment el Comitè Tècnic d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol. El club palamosí va estar representat per Ramon Garcia, un dels seus entrenadors. La jornada va comptar amb la presència del seleccionador espanyol, Vicente Del Bosque.

Costa Brava Esports - Valoració primera volta del Palamós CF. 

 
Moltes gràcies a tots pel seguiment del programa COSTA BRAVA ESPORTS. Cada vegada som més. 
 
Aquí teniu l'enllaç del programa d'aquest passat dilluns 14 de gener:
http://www.costabravadigital.cat/tv-costa-brava-a-la-carta/video/latest/costa-brava-esports-valoracio-primera-volta-del-palamos-cf

martes, 15 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 15 DE GENER DE 2013

BALANÇ DE LA PRIMERA VOLTA

El Palamós ha tancat la primera volta com el pitjor equip de tercera a casa, el més golejat de la categoria, i en zona de descens. Un Palamós que va pujar a tercera com a millor tercer de Primera Catalana i desprès de la compra per part del filial de l'Espanyol d'una plaça a Segona B. La bona feina de Vílchez no va ser suficient perquè club i entrenador es posessin d'acord i el tècnic no va renovar. L'encarregat d'assumir el nou repte a Tercera va ser Edu Urdiales. Un entrenador jove, però sense experiència a la categoria. El Palamós va començar la temporada amb bones sensacions però el seu rendiment va anar decaient jornada rera jornada. Fragilitat defensiva i falta de gol van ser alguns dels factors de l'enfonsament del Degà.

PRIMERA ALINIACIÓ DEL PALAMÓS CF A LA PRETEMPORADA

El Palamós va fer el pitjor inici del darrer lustre amb uns números molt més dolents que la temporada 2010- 2011 quan va baixar a Primera Catalana. Es feia evident que es necessitava un revulsiu i aquest arribaria a la jornada vuit amb el canvi d'entrenador. Edu Urdiales va ser destituit i Vilchez va tornar a la banqueta palamosina. També van arribar els fixatges de Raül Calvo, David Malo, Joan Pons, Biri i Iván Díaz i el club va donar fins a vuit baixes. Amb tot això, el Palamós ha tancat la primera volta penúltim a la classificació amb 15 punts i sense haver guanyat ni un sol partit en el nou Municipal aquesta temporada amb 5 empats i 5 derrotes en els deu partits disputats. El Palamós ha sumat únicament 5 dels 30 punts que s'han posat en joc. L'equip d'Edu Vílchez ha continuat mostrant-se poc sòlid en defensa amb 36 gols encaixats enfront els 19 marcats, 10 dels quals han estat obra de Javi Revert.

El Palamós va tancar la primera volta aquest diumenge regalant un empat contra el Júpiter. Si en comptes de mirar avall es mira amunt hi ha una escletxa d'esperança, ja que el tretzè classificat, el Castelldefels, només té quatre punts més que el Palamós. Canviar la perspectiva amb la que es mira la classificació pot ser una bona manera d'encarar amb optimisme una difícil i complicada segona volta.

PERE SUBIRANA.

lunes, 14 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DILLUNS 14 DE GENER DE 2013

A casa, es resisteix la victòria

Futbol. 3a divisió. El Palamós fa un altre pas en fals a casa i arriba a mitja lliga penúltim. Els baixempordanesos es van espavilar en la segona part i David Malo (80') va igualar el 0-1

JÚPITER1

PALAMÓS1



L'últim partit de la primera volta tampoc va servir perquè el Palamós trobés l'anhelada primera victòria com a local. El conjunt baixempordanès només va poder empatar el partit contra el Júpiter, i arriba a mitja lliga en el penúltim lloc.
Durant la primera meitat, els d'Edu Vílchez no van estar gaire fins, tot i que van tenir un parell d'arribades clares. Marc Vila va rematar un córner servit per Ivan Díaz que el porter Sergio va refusar (24') i no va arribar per molt poc a una bona centrada de Biri (44'). Entre les dues ocasions, va arribar el gol del Júpiter, per un penal que Venzal va cometre sobre el davanter Velillas (34'). El Hadji va superar Martí Bartrina, que va debutar com a porter titular en detriment de Joan Bayona.
En la segona part, el Palamós va accelerar, sobretot a partir que Edu Vílchez va fer entrar al camp Joan Pons i David Batanero. En el minut 72, i després d'una gran jugada individual de Joan pons, Ritxi Mercader va disposar d'una doble ocasió de gol, que primer va refusar el porter Sergio i després el propi jugador palamosí va enviar a fora. Tres minuts més tard, Biri va estar a punt d'aconseguir l'empat, però el seu xut es va estavellar al pal. El conjunt palamosí feia mèrits per obtenir l'empat, que no va trigar gaire més estona a arribar. L'autor del gol va ser David Malo, que va engaltar un xut potent des de fora de l'àrea que va batre el porter del Júpiter (80'). Encara quedaven deu minuts i el Palamós es veia amb cor de buscar el gol de la victòria, però no se'n va sortir.
PALAMÓS: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Venzal (Joan Pons, 69'), Subi, Raúl Calvo, Marc Vila (Batanero, 60'), Ritxi Mercader (Jaume Duran, 82'), Ivan Díaz, Biri i Javi Revert.
JÚPITER: Sergio, Mechi (Romo, 82'), Peter (Oriol, 71'), Massa, Serrano, El Hadji, Isra, Xavi Valls, Velillas, Lalo (Poche, 92') i Chinchilla.
GOLS: 0-1 (34') El Hadji, de penal. 1-1 (80') David Malo.
ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: Venzal, Biri i Ivan Díaz, del Palamós, i Lalo, del Júpiter. T.V.: cap.
PÚBLIC: 150 espectadors.
 
Edu Vílchez
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
L'arbitratge ens ha perjudicat moltíssim. Amb l'1-1, no ha volgut veure unes mans claríssimes a dins la seva àrea
Sens dubte que hem merescut la victòria. Cada setmana ens fotem un tret al peu i regalem un gol

Tota una volta sense guanyar com a locals


Amb l'empat a un contra el Júpiter, el Palamós ha firmat tota una volta sense conèixer la victòria com a locals. Els jugadors dirigits per Edu Vílchez han obtingut cinc punts en el Nou municipal de Palamós, gràcies als cinc empats obtinguts, i han caigut derrotats en cinc ocasions més. De fet, els palamosins han aconseguit el doble de punts lluny del seu propi estadi, fins a deu. La mala dinàmica de resultats davant dels seus aficionats pot ser clau en les aspiracions del conjunt empordanès per salvar finalment la categoria.

domingo, 13 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 13 DE GENER DE 2013 (2)

PALAMÓS 1 JÚPITER 1

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Venzal (Joan Pons, 69’), Subi, Raúl Calvo, Marc Vila (Batanero, 60’), Ritxi Mercader (Jaume Duran, 82’), Ivan Díaz, Biri i Javi Revert

CE Júpiter: Sergio, Mechi (,82’), Peter (Oriol, 71’), Massa, Serrano, El Hadji, Isra, Xavi Valls, Velillas, Lalo (Poche, 92’) i Chinchilla

Àrbitre: Israel Gómez Hernández. Delegació de Lleida.

Targetes grogues: Venzal, Biri i Ivan Díaz del Palamós / Lalo del Júpiter.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1:El Hadji, minut 34. 1-1:David Malo, minut 80.

Públic: 150 espectadors.

COMENTARI PALAMOS 1 JUPITER 1

El Palamós ha empatat a casa amb el CE Júpiter (1-1) el darrer partit de la primera volta. Els homes d’Edu Vílchez han marxat al descans per sota en el marcador. El gol del Júpiter l’ha fet El Hadji després de transformar un penal que Venzal ha comès sobre Velillas. A la segona meitat els palamosins han reaccionat i han tingut moltes ocasions per marcar. David Malo ha establert l’empat definitiu amb un potent xut des de la frontal. El Palamós tanca la primera volta penúltim a la classificació amb 15 punts i sense haver guanyat ni un sol partit en el nou Municipal aquesta temporada amb 5 empats i 5 derrotes en els deu partits disputats. El Palamós ha sumat únicament 5 dels 30 punts que s'han posat en joc.

El Palamós ha marxat al descans perdent per un a zero. Destacar dues ocasions de gol a la primera part. La primera al minut 24, quan Marc Vila ha rematat un córner botat per Ivan Díaz que el porter visitant Sergio, ha refusat. I en el minut 44, novament Marc Vila no ha pogut rematar per molt poc una centrada de Biri. El gol del Júpiter ha arribat al minut 34, després que El Hadji transformés un penal que el central Venzal ha comès sobre el davanter visitant Velillas.

A la segona meitat, l’entrenador palamosí Eduardo Vílchez ha fet entrar Joan Pons i David Batanero, i és quan els palamosins han començat a mostrar la seva millor versió. Al minut 72, després d’una gran jugada individual de Joan Pons, Ritxi Mercader ha disposat d’una doble ocasió de gol, que primer ha refusat el porter Sergio i després el propi jugador palamosí ha enviat fora. Tres minut després Biri ha estat a punt de marcar, però el seu xut s’ha estavellat al pal. Finalment, l’empat ha arribat a deu minuts pel final. David Malo ha engaltat un potent xut des de fora l’àrea que ha batut el porter del Júpiter. El Palamós jugarà el primer partit de la segona volta també a casa, a partir de les 16:30, davant la Gramanet.

MARTI BARTRINA TITULAR

Joan Bayona en aquest partit davant el Júpiter ha deixat de ser titular després de 100 partits consecutius sent-ho. Bayona ha estat titular des del 30 de Març 2010 en un partit a casa amb el Premià (0-0) fins el partit de Can Roses davant el Rubí jugat el passat 6 de Gener d'aquest 2013. Avui hauria complert 101 partits consecutius sent titular, però es trenca aquesta ratxa. L'última vegada que no va jugar va ser la temporada 2009-2010 en la que va ocupar el seu lloc Carlos Arribas primer i Diego Gómez, que va arribar cedit del Barça, després. Vilchez va explicar sobre el canvui a la porteria que: "vaig decidir cambiar de porter quan vaig escoltar a Joan Bayona en unes declaracions dir que no estava en el seu millor moment. La seva sinceritat li ha costat la titularitat. De tota manera en Joan es un pilar no només del'equip sinó d'aquest club. Ara veura les coses des de fora".

DECLARACIONS EDU VILCHEZ

Sense dubte hem merescut la victòria.

Cada setmana ens fotem un tiro en el peu i regalem un gol.

Avui l'arbitratge ens ha perjudicat moltissim .

Amb empat a un l'àrbitre no ha volgut veure unes mans clarisimes d'un defensa del Júpiter dins l'àrea.
 
NOU ENTRENADOR DE L'UE OLOT
 
Julio Bañuelos, ex Alavés, Lleida, Mirandés i Burgos, és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot. Els olotins han guanyat avui a la Rapitenca i acaben la primera volta com a líders de Tercera.

 

COSES MEVES DEL DIUMENGE 13 DE GENER DE 2013



PREVIA PALAMÓS-JÚPITER

El Palamós Club de Futbol juga avui diumenge el darrer partit de la primera volta al Nou Estadi Municipal, davant el Júpiter i, una vegada més, amb l’objectiu de sumar la seva primera victòria a casa. L’entrenador Eduardo Vílchez no podrà comptar amb el central David Cano que estarà uns deu dies de baixa a causa d’una lesió muscular. David Batanero, que ha tingut grip, estarà a disposició de l'entrenador. S'especula també amb la possibilitat que Vílchez pugui donar una oportunitat a Martí Bartrina a la porteria.

El tècnic Edu Vílchez ha dit del partit davant el Júpiter que "es molt important guanyar per la nostra afició i per que els jugadors agafin confiança". Els palamosins reben la visita del Júpiter, un rival directe en la lluita per la permanència. Després de la derrota de la darrera jornada al camp del Rubí, l’equip que entrena Eduardo Vílchez ocupa places de descens. El tècnic reconeix que: “estar en aquesta situació afecta la confiança de l'equip i, per tant, com més aviat en surtim, millor.

Ara mateix, el Palamós és el penúltim classificat amb catorze punts i el Júpiter en té setze. Per tant és un rival molt directe en la lluita per la permanència. Guanyar aquest diumenge seria, doncs, molt beneficiós però, especialment, per poder oferir la primera victòria a l'afició.

POSSIBLE ONZE DEL PALAMOS CF

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Venzal, Chicho, Subi, Raúl Calvo, Batanero, Ritxi Mercader, Biri, Ivan Díaz i Javi Revert.

Suplents: Bayona, Jaume Duran, Gálvez, Marc Vila i Joan Pons.

Lesionats: David Cano.

LA PREVIA DE TERCERA.CAT (ROGER SÁNCHEZ)

Duel directíssim a la part baixa al Nou Municipal de Palamós, que registrarà de nou un repte per als palamosins: guanyar a casa. Els palamosins són el pitjor local (4 punts de 27) i l'únic equip de Tercera que no ha celebrat cap victòria al seu camp. El Júpiter arriba al camp del degà del nostre futbol després d'haver sortit del descens, però en un duel trampa, ja que una derrota podria tornar a situar-lo entre els tres últims. A la plantilla grisgrana hi ha confiança després d'haver superat un altre duel directe, contra el Castelldefels, però cautela davant un campionat llarg en què, lògicament, ni a la jornada 18 (ni a la 19) hi ha res decidit. Els de Juanjo García només compten amb una victòria a domicili, però molt recordada: el 0-2 de Cornellà. Emoció al màxim al duel del Baix Empordà.

sábado, 12 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DISSABTE 12 DE GENER DE 2013


COSTA BRAVA ESPORTS DILLUNS 7 DE GENER DE 2013

TEMA: ATENEU ESPORTIU GUÍXOLS

CONVIDATS: JAUME GUINÓ (VICEPRESIDENT), RAMON MONRÀS (ENTRENADOR) I SERGIO PEDREGOSA (CAPITÀ).

http://www.costabravadigital.cat/tv-costa-brava-a-la-carta/video/latest/costa-brava-esports-ateneu-esportiu-guixols

COSES MEVES DEL DISSABTE 12 DE GENER DE 2013


M'expliquen que un periodista que segueix habitualment al Júpiter ha intentat acreditar-se durant la setmana pel partit de demà (Palamós-Júpiter) a traves del correu electrónic (info@palamoscf.cat) que figura a la web oficial del Palamós CF (www.palamoscf.cat). La resposta ha estat un correu que diu: "el seu correu serà tractat en breu". Un correu que no envia cap persona sinó que ho envia el mateix programa automaticament. Puc donar fé de tot això que dic, perquè a mi m'ha passat més d'una vegada. En el meu cas no tinc cap problema per que desprès de 25 anys seguint el Palamós CF tinc prous recursos per no dependre de ningú i menys d'un cap de relacions externes que m'ha dit personalment i a la meva cara que per ell millor que no seguis cap mitjà de comunicació al club DEGÀ DEL FUTBOL CATALÀ (creu que amb les informacions que penja al seu web i al web oficial del club ja n'hi ha prou). I desprès d'això encara em pregunten alguns directius, a l'entrenament d'aquest dijous, que perque aquest any el Llagostera surt més a la premsa que el Palamós. La resposta és fàcil. Mentre a Llagostera la politica de comunicació del club la porta una empresa anomenada REimages que dirigeix un periodista professional com en Jordi Gastó i que es desviu amb tot i per tot el que li demanen els mitjans de comunicació, a Palamós tenim un cap de relacions externes que creu que amb amb el seu web ja n'hi ha prou. Petites diferències de concepte. Per cert mai signo aquets articles però en aquest cas si que ho faré, no sigui que els receptors del missatge no sapiguin qui ha estat l'emisor.

PERE SUBIRANA I PIRLA.

jueves, 10 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 10 DE GENER DE 2013

D'entrada gran contra portada de Miguel Rico ( la ploma mes afilada del periodisme esportiu català) avui a El Mundo Deportivo.

Aquest diumenge Últim partit de la primera volta i primer partit de l'any 2013 en el Nou Municipal: PALAMÓS-JÚPITER

Em fa molta gràcia els que em critiquen per agradar-me i molt el Gangnam Style del cantant sudcoreà de rap PSY. Llegiu això i deprès em responeu: Ja els agradaria a tots els que critiquen la canço arribar a aquestes xifres. Acollonant.

La canción fue lanzada el 15 de julio. Actualmente registra más de mil millones de reproducciones (en su pico máximo ha registrado un promedio de 10 millones de reproducciones cada 24 horas, lo que supone casi 116 reproducciones por segundo solo en YouTube), lo que lo convierte en el video más visto de 2012 y el más visto de la historia de YouTube

domingo, 6 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 6 DE GENER DE 2013

 

El Palamós ha perdut al camp del Rubí (3-1) i cau en zona descens. Els palamosins han fet una bona primera part, però no han aconseguit marcar i s’han enfonsat a la segona. El Rubí, que ha acabat jugant amb deu homes, ha fet tres gols. A cinc minuts pel final, i amb el partit ja sentenciat, el Palamós ha retallat distàncies gràcies a un gol del defensa David Malo. El proper partit serà diumenge dia 13 de gener (16:30 hores) al Nou Municipal davant el Júpiter en l’últim matx de la primera volta del campionat de lliga.


La primera meitat ha finalitzat amb empat a zero. Tot i l’absència de gols, el Palamós ha ofert una molt bona imatge i ha disposat de diverses ocasions per marcar. L’equip ha començat amb molta intensitat i ha dominat el joc durant tota la primera part. L’ocasió més clara pels palamosins ha arribat al minut 23, després d’una bona combinació entre Joan Pons i Ivan Díaz, que ha acabat amb la rematada final de David Malo que ha sortit fregant el pal de la porteria del Rubí. Encara que el Palamós ha estat superior, al minut 13 el Rubí ha estat a punt d’avançar-se en el marcador després d’un greu error de Bayona en el refús. La pilota, que ha acabat rebotant en un davanters del Rubí, i finalment ha sortit fora.

Vílchez conversa amb Iván Díaz al descans (Foto: Sergi Cortés)


A la segona part, i seguint la tònica general de les últimes jornades, el partit s’ha començat a tòrcer pels interessos palamosins. Al minut 56, una pilota morta dins l’àrea petita de Joan Bayona, i que cap jugador palamosí ha pogut refusar, l’ha aprofitat el davanter Javi Sánchez per afusellar la porteria del Palamós i fer el primer gol del partit. Després del gol, Eduardo Vílchez ràpidament ha mogut fitxa i ha donat entrada a Ritxi Mercader i Biri. Tot i els canvis, la mala sort ha tornat a fer acte de presència i el defensa Oriol Dot ha fet el segon gol després d’un potent xut des de fora l’àrea, que ha sorprès Joan Bayona. Deu minuts després, Babi ha sentenciat el matx fent el tercer gol. A cinc minuts pel final però, David Malo, l’home més actiu dels palamosins, ha fet el gol de l’honor després d’engaltar la pilota en una centrada de Batanero. Amb aquesta nova derrota per 3 a 1, el Palamós ja suma 35 gols en contra. El proper partit serà diumenge 13 de gener a les 16:30 al Nou Municipal davant el Júpiter en un enfrontament que tancarà la primera volta.

RUBÍ 3 PALAMÓS 1 (18ena jornada. Diumenge 6 de gener de 2013)

UE Rubí: Plancheria, Mario, Oriol Dot, Ortega, Sergi Díaz, Roger, Babi, Joshua, José Antonio (Criado,70’), Raventós i Javi Sánchez (Molina, 66’)

Palamós CF: Bayona, David Malo, Venzal, Chicho (Ritxi Mercader, 58’), Subi, Raúl Calvo, Batanero, Marc Vila (Biri, 66’), Ivan Díaz, Joan Pons (Gálvez,46’) i Javi Revert

Àrbitre: Hèctor Robas Bondia. Baix Llobregat.

Targetes grogues: del Rubí / Raúl Calvo, Joan Pons, Chicho, Venzal i Gálvez del Palamós.

Targetes vermelles: Mario (doble groga) del Rubí

Gols: 1-0: Javi Sánchez, minut 56. 2-0: Oriol Dot, minut 71. 3-0: Babi, minut 81. 3-1: David Malo, minut 85.

Públic: 200 espectadors.

viernes, 4 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 4 DE GENER DE 2012




DESITJOS FUTBOLISTICS I ALTRES PEL 2013

Vull que el Palamós CF guanyi tots els partits de casa

Vull que el Palamós jugui de conya i ens faci disfrutar molt

Vull el millor per la gent que porta el Palamós al cor

Vull el mes lluny possible a encantadors de serps i venedors de fum

Vull que el Mundialet de la Costa Brava torni a ser un éxit

Vull cobrar el triple

Vull que s’acabi la puta crisi

Vull veure engarjolats tots el xoriços que han provocat aquesta puta crisi

Vull banquers mes humans i no putus usurers

Vull veure cada setmana el Polonia i el Crakovia

Vull veure molts capítols de La Que Se Avecina

Vull molta salut per mi i pels meus

I finalment vull ser molt feliç aquest 2013

PERE SUBIRANA.

jueves, 3 de enero de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 3 DE GENER DE 2013

Javi Revert torna a ser el màxim referent de l’atac del Palamós. Després de 17 jornades, Revert ha aconseguit 10 gols, dos des del punt de penal, i és el quart màxim golejador del grup català de Tercera. El davanter del Palamós està empatat amb Marc Mas, del Figueres, i només el superen Enric, del Cornellà, amb onze gols i Carlitos, de l’Olot, que ,amb quinze, és el pitxitxi de Tercera.


Molt interessant el blog que acaba de crear el company Óscar Fraile. Cal esperar que tingui continuitat i credibilitat. La adreça es palamossport.blogspot.com

Una vegada més els clubs de Tercera han respos fantasticament bé a la petició d'informació que els hi he fetde les seves penyes d'aficionats per un reportatge que estic fent pel suplement de Sport. Gairebé tots han estat a l'alçada, menys un...

Em diuen que la Quina nadalenca ha estat un éxit. M'han explicat la recaptació dels dos primers dies i es molt bona. Cal felicitar a tots els directius i aficionats que any rera any s'impliquen amb la Quina. Una important font d'ingressos...Que duri.