domingo, 24 de febrero de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 24 DE FEBRER DE 2013

Imatge del partit Vilafranca-Palamós (Foto: Sergi Cortés).

VILAFRANCA 2 PALAMOS 0

El Palamós ha perdut amb el Vilafranca (2-0) i segueix en zona de descens. Els palamosins no han fet un bon partit. Tot i que els homes d’Edu Vílchez han gaudit de diverses ocasions al llarg del partit, no les han sabut aprofitar. El primer gol l’ha fet Domínguez en beneficiar-se d'una una errada defensiva en un córner a l’últim minut de la primera part. La sentència definitiva ha arribat al minut 85, quan Maldonado ha acabat rematant a plaer després d’una bona jugada amb Puchi.

La primera meitat ha finalitzat amb el resultat d’ un a zero favorable al Vilafranca. El Palamós, que ha sortit amb el mateix onze inicial que la setmana passada davant el Figueres, ha estat a punt de marcar al minut 3 de partit. Una centrada de Biri des de la banda dreta, l’ha aconseguit rematar Javi Revert amb el cap, però el porter Miguel Ramos amb una gran intervenció ha evitat el primer gol del partit als 3 minuts. Semblava que els palamosins estaven endollats, però ha estat un miratge. El Vilafranca s’ha anat fent amb el control del joc i ha assetjat la porteria de Martí Bartrina en diverses ocasions. L’oportunitat més clara ha arribat al minut 29, amb una rematada d’Antolínez després d’una centrada de Brian, però la pilota ha sortit fora fregant el pal esquerre de la porteria palamosina. Quan semblava que la primera part acabaria amb empat, un córner al minut 44 ha significat el gol del Vilafranca. Puchi ha picat el córner,
els defenses del Palamós s’han fet un embolic, i Domínguez ho ha aprofitat per enviar la pilota al fons de la xarxa. En aquest primer temps Marc Vila ha hagut de substituir Toni Gálvez (minut 36).

A la segona part, el Palamós ha mostrat signes de millora. Els palamosins han passat a gaudir de més i millors ocasions de gol. Al minut 57, una falta sobre David Batanero l’ha picat Ivan Díaz i ha obligat al porter local fer una aturada providencial. I tres minuts després, Batanero s’ha inventat una assistència magnífica per Biri, l’andalús ha controlat bé la pilota, ha xutat malament però l’esfèrica ha quedat morta a l’àrea, i Javi Revert, que se l’ha trobat als peus, ha rematat com ha pogut però l’ocasió ha quedat en res. El Palamós ho ha seguit intentant però sense sort. A cinc minuts pel final però, la situació s’ha agreujat encara més. Una jugada entre Puchi i Maldonado, ha acabat amb aquest rematant a plaer i posant el 2 a 0 definitiu. El proper partit serà la setmana que ve a casa amb el Santboià a partir de les 16:30.

VILAFRANCA 2 PALAMÓS 0

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Ismael, Oriol Molins, Bacaicoa, Dani Antolínez, Márquez, Puchi (Masip, 87’), Brian (Maldonado, 71’) i Alabau (Nacarino, 79’)

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Raúl Calvo, Cano, Subi, Gálvez (Marc Vila, 36’), Venzal, Ivan Díaz (Sergio García, 87’), Ritxi Mercader (Batanero, 55’), Biri i Javi Revert

Àrbitre: Raúl Calle Martínez. Delegació de Barcelona.

Targetes grogues: Bacaicoa del Vilafranca / Ivan Díaz, Venzal i Raúl Calvo del Palamós.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Domínguez, minut 44. 2-0: Maldonado, 85.

Públic: 100 espectadors.

DECLARACIONS D'EDUARDO VÍLCHEZ:

Avui es la primera vegada que hem perdut per una evident falta d'actitud per part nostra.

El porter del Vilafranca no ha parat res per que no hem creat perill.

Em sap molt greu haver perdut aquests tres punts tant importants per la gent del club i de l'entorn del club que ens estant recolzant moltissim per sortir d'aquesta situació.

domingo, 17 de febrero de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 17 DE FEBER DE 2013

El Palamós guanya el derbi amb el Figueres (2-0) però continua en zona de descens.

El Palamós Club de Futbol ha estat el just guanyador del derbi ampurdanés que aquesta tarda ha jugat en el Nou Municipal davant del Figueres. El Palamós ha jugat la millor primera part de la temporada i al descans s'ha arribat amb un marcador favorable d'un gol a zero. El gol l'ha marcat Javi Revert, després d'una magnifica jugada personal de Biri. A la segona part el Palamós s'ha defensat amb ordre i ha pogut sentenciar en un contracop en el que ha marcat Iván Díaz. El proper partit serà diumenge vinent al camp del Vilafranca (12:30 hores).
El Palamós ha sumat amb tota justícia els tres punts en joc en el derbi empordanès que ha disputat davant del Figueres. Els de Edu Vílchez han jugat la millor primera part de tota la temporada amb constants arribades a la porteria d'un Figueres poruc en atac i desbordat en defensa. La aportació ofensiva de Biri i l'olfacte golejador de Revert que precisament han estat els protagonistes en la jugada del primer gol, ha estat clau perquè el Palamós marxés al descans amb un marcador favorable. En el primer temps per part visitantnomés es pot destacar la rapidesa i mobilitat ofensiva de Pol Compte.

En el segon temps el Figueres, ha passat a dominar la pilota encara que sense crear clares ocasions a la porta de Martí Bartrina. El Palamós per la seva part ha pogut mantenir la seva porta a zero gràcies a l'aportació defensiva d'homes com Raül Calvo. En un contraatac i després d'un centre de Subi des de la banda esquerra, el exespañolista Iván Díaz ha deixat el derbi sentenciat amb una rematada amb precisió i potència. El Figueres contínua prop dels quatre primers, mentre el Palamós, i malgrat la victòria, contínua en zona de descens. PERE SUBIRANA.

PALAMÓS 2 UE FIGUERES 0

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Cano, Raúl Calvo, Subi, Gálvez, Venzal, Ivan Díaz, Ritxi Mercader (Jaume Duran, 88’), Biri (Joan Pons, 77') i Javi Revert (Dani Fernandez, 85').

UE Figueres: Reig, Busquets, Argi, Murga, Barrera, Pedro del Campo, Sergi Moreno (Teixi, 55'), Ferran, Marc Vilà (Moñino, 67'), Cornellà i Pol Compte.

Àrbitre: Rodríguez Campos (Galicia).

Targetes grogues: Biri del Palamós.

Gols: 1-0: Revert, minut 28. 2-0: Ivan Díaz, minut 80.

Públic: 300 espectadors. Presència a la llotja del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies