martes, 30 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 30 D'ABRIL DE 2013

PREVIA PALAMOS-RAPITENCA

El Palamós Club de Futbol rep demà la Rapitenca (17:00)  en un partit en el que els palamosins poden deixar gairebé sentenciada la permanència a la categoria. El Palamós té ara mateix un coixí de sis punts amb la zona de descens, però el seu tècnic Edu Vílchez vol continuar sumant per no patir en els tres darrers partits a casa amb el Rubí i als camps del Vilassar i del Júpiter. Vílchez diu que: "cal obtenir el més aviat millor els punts necessaris que ens garanteixin la permanència. Ara mateix el panorama es força bó i l'escut cada dia que pasa es fa més gran". El tècnic del Palamós ja ha avançat que: "Bartrina tornarà a ser titular i jugarà Joan Pons enlloc del sancionat Iván Díaz".


POSSIBLE EQUIP INICIAL PALAMOS CF:

Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raül Calvo, Joan Pons, Ritxi Mercader, Venzal, Biri i Javi Revert.

Suplents: Joan Bayona, Jaume Duran, Sergio Garcia, Marc Vila i Dani Fernández.

Sancionats: Ivan Díaz.

Lesionats: Cap.

domingo, 21 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 21 D'ABRIL DE 2013

PALAMÓS 3 POBLA DE MAFUMET 0

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Ritxi Mercader (Jaume Duran, 81’), Ivan Díaz (Joan Pons, 86’), Biri (Sergio García, 82’) i Javi Revert

CF Pobla de Mafumet: Varo, Serrano, Bueno, Carbià, Alfons Serra, Oribe, Joselu (Casanova, 46’), Bertomeu (Casas, 78’), Eric Via, Cunill (Roura, 46’) i Joan Sabaté

Àrbitre: Héctor Robas Bondia. Delegació del Baix Llobregat.


Targetes grogues: Venzal, Ivan Díaz i Biri del Palamós / Eric Via de la Pobla.


Targetes vermelles: Cap.


Gols: 1-0: Chicho, minut 8. 2-0: Ritxi Mercader, minut 80. 3-0: Sergio García, minut 91.


Públic: 200 espectadors.
 
Demà en el programa Costa Brava Esports de TV Costa Brava (20:30 i 00:30) veurem les millors imatges del partit i escoltarem les opinions de diversos jugadors del Palamós CF i del seu entrenador Edu Vílchez.
 
 
 
Demà en el Costa Brava Esports també tindrem com a convidat a Jordi Sanuy com ell mateix es presenta en el seu compte de twitter. Es Periodista. Presenta els esports als Matins de TV3 i es Coautor del llibre Tu també Pots. Prepara’t amb els millors. L'apassiona el cinema i els llibres. Es de Granollers i palamosí d’adopció.
 
 
El llibre Tu també pots’, es obra del periodista Jordi Sanuy i del fisioterapeuta Lluís Puig.
Tu també pots es un recull d’entrevistes a 18 esportistes catalans de primer nivell, que desvetllen alguns dels secrets del seu físic i rendiment. Entre els entrevistats hi ha Carles Puyol, Kilian Jornet, Marc Márquez, Laia Sanz o Joan Carles Navarro, entre altres. El proleg es Kilian Jornet i l’epileg d’Anna Tarrés. Esta editat per Viena Edicions i el seu preu 19 euros (baratet).

viernes, 19 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 19 D'ABRIL DE 2013

Javi Revert: Ha marcat 18 gols a 9 equips i suma la meitat dels gols que ha fet el Palamós CF



El davanter del Palamós Javi Revert és el jugador de Tercera que ha marcat més gols en proporció als que ha aconseguit l'equip. Amb 18 dianes sobre un total de 36 que ha marcat el Palamós, les dianes del 9 palamosí suposen exactament la meitat de les alegries empordaneses.

Revert ha marcat contra 9 rivals diferents. Però no ha marcat davant 5 dels 6 rivals que queden per enfrontar-se al Palamós ara mateix. Per tant, hi ha cinc equips que no hauran encaixat cap diana de Revert: el Manlleu, el Gavà, el Castelldefels, el Vilafranca i el Muntanyesa.

El repartiment de gols de Javi Revert, fins la jornada 32, és el següent:

3 gols a Gramenet (2+1), Balaguer (2+1) i Olot (hat-trick a la tornada)
2 gols a Santboià (doblet a l'anada) i Vic (doblet a l'anada)
1 gol a Vilassar de Mar, Cornellà i Figueres

NOTA: iNFORMACIÓ EXTRETA DE LA WEB TERCERA.CAT

jueves, 18 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 18 D'ABRIL DE 2013

 REVERT: TERCER MÀXIM GOLEJADOR DE TERCERA.


Després del hat-trick del passat diumenge a Olot, el davanter del Palamós Club de Futbol, Javi Revert, és el tercer màxim golejador del grup català de Tercera Divisió. Revert ha marcat divuit gols en el que portem de temporada, tres menys que Carlos Martínez, de l'Olot, i dos menys que Enric, del Cornellà.

Des que va arribar al Palamós la temporada passada, Javi Revert ha acreditat sobradament la seva condició de golejador. En l'anterior campanya a Primera Catalana, ja va ser el màxim realitzador de l'equip amb 28 dianes. Una categoria més amunt, al grup català de la Tercera Divisió, Revert porta 18 gols en 32 partits de lliga. Els tres darrers els va firmar en l'espectacular victòria de diumenge passat al camp de l'Olot, dos a cinc. El davanter admet que: "es normal que marcar un hat-trick em fa il·lusió però, ara mateix el realment important es la salvació de t l'equip".

L'eficàcia golejadora de Javi Revert ja l'ha posa en el punt de mira de molts equips que voldrien fitxar-lo de cara a la temporada que vé. El jugador, no obstant, no vol sentir parlar de res de tot això ni de rumors ja que: "hem d'aconseguir la salvació del Palamós sigui com sigui".. Aquest pròxim objectiu de Javi Revert, doncs, serà la porteria de La Pobla de Mafumet, diumenge que ve al Nou Estadi, a les cinc de la tarda.

PALAMOS CF - ACORD BATANERO


La directiva del Palamós CF ha arribat a un acord amb el jugador David Batanero per rescindir el seu contracte i donar-li la baixa. Batanero va decidir fa unes setmanes no jugar més amb el club de la Costa Brava per qüestions personals. David Batanero ha arribat a un acord per reforçar la plantilla del Sallent de la Segona Catalana.

PROMOCIÓ PARTITS PALAMÓS CF


La junta directiva del Palamós CF ha acordat que en els tres partits que el Palamós CF ha de jugar a casa  (Palamós CF-CF Pobla de Mafumet, 21/04, 17:00; Palamós CF-UE Rapitenca, 01/05, 17:00; Palamós CF-UE Rubí, 12/05, 17:00),  tots els socis del Palamós CF podran portar tres acompanyants que tindran lliure accés a l'estadi.

miércoles, 17 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 17 D'ABRIL DE 2013 (2)

VIST A TWITTER:

@JosepSoldado: Nos "cargamos" al líder q lo había ganado todo en casa. 
 
palamoscf profile

@SolerAlberti: Lo del @palamoscf es de traca, la semana pasada perdió en casa contra el colista y hoy le mete cinco al líder

COSES MEVES DEL DIMECRES 17 D'ABRIL DE 2013

IMATGES DE L'HISTÒRICA VICTÒRIA A OLOT



EL RESULTAT FINAL DEL PARTIT EN EL MARCADOR MANUAL


AIXÍ VA COMENÇAR TOT AMB JAUME DURAN DE CAPITÀ


JAVI REVERT VA FER UN HAT-TRICK A OLOT I JA SUMA 18 GOLS AQUESTA TEMPORADA 2012-2013


UN TALISMÀ: LA BUFANDA DE LA SORT DEL MISTER EDU VÍLCHEZ


UN ALTRE TALISMÀ: LA PEDRA VOLCANICA D'EN RAMON RIBAS I LA LAURA AVILÉS DE "FUTBOL A RÀDIO PALAMOS"

domingo, 14 de abril de 2013

COSES MECES DEL DIUMENGE 14 D'ABRIL DE 2013


OLOT 2 PALAMÓS 5


UE Olot: Òscar, Freixa, Serra, Abel, Hostench, Enric Vallès, Francolí (Roca, 46’), Raúl (Peña, 46’), Roger, Carlos i Uri
Palamós CF: Bartrina, Subi, Chicho, Cano, David Malo, Calvo, Venzal, Ivan Díaz (Marc Vila, 80’), Ritxi, Jaume Duran (Sergio García, 66’) i Javi Revert
Àrbitre: David Congost Larrosa. Delegació de Sabadell.
Targetes grogues: Freixa i Uri de l’Olot / Ivan Díaz del Palamós.
Targetes vermelles: Serra (doble groga) de l’Olot.
Gols: 1-0: Uri, minut 14. 1-1: Ivan Díaz, minut 19. 1-2: Javi Revert, minut 33. 1-3: Javi Revert, minut 68. 1-4: Javi Revert (p), 71. 2-4: Roca, minut 79. 2-5: David Malo, minut 89’.
Públic: 1.124 espectadors.
 

Comentari de Guillem Cantorné per la Web radiopalamos.cat


El Palamós Club de Futbol s’ha imposat a l’Olot en un derbi històric (2-5). Els palamosins han mostrat la seva millor versió al camp del líder de la categoria, i han aconseguit una victòria històrica i molt important en l’aspecte anímic. Els protagonistes del partit han estat Ritxi Mercader, amb dues assistències, i Javi Revert que amb el hat-trick d’avui ja suma 18 gols aquesta temporada. El proper partit del Palamós serà diumenge vinent al Nou Municipal davant la Pobla de Mafumet a partir de les 5 de la tarda.

Primera part de somni. El partit no ha començat gaire bé pels interessos del Palamós. Al minut 7, l’Olot ha estat a punt d’avançar-se en el marcador mitjançant Carlos Martínez, però afortunadament el xut ha sortit fregant el travesser de la porteria palamosina. I quatre minuts més tard ha arribat el gol. Uri Santos ha aprofitat una assistència en profunditat per batre Martí Bartrina i obrir la llauna. La situació pintava molt bé per a l’Olot, però sorprenentment ha passat el que ningú s’hauria imaginat. Al minut 19, el palamosí Ritxi Mercader ha penjat una pilota a l’àrea rival i Ivan Díaz amb una bona rematada de cap ha empatat el partit. Amb aquest resultat els palamosins han passat a mostrar la seva millor versió i al minut 33 ha arribat el segon gol, amb Ritxi novament protagonista. El jove palamosí ha penjat una nova pilota a l’àrea rival perquè Javi Revert amb el cap fes l’1 a 2.

A la segona part, l’Olot ha assetjat de valent la porteria de Bartrina en els primers minuts, però els davanters no han estat encertats. Els jugadors del Palamós s’han dedicat a mantenir el resultat fins al minut 67, quan l’àrbitre ha mostrat la segona groga a Serra per una falta sobre un jugador palamosí. Ivan Díaz ha picat la falta, i Javi Revert, que estava atent, ha aprofitat el refús del porter per marcar l’1 a 3. I tres minuts després, ha arribat la jugada polèmica. El col·legiat ha assenyalat penal d’Abel sobre Subi. Javi Revert, ha estat l’encarregat de transformar en gol la pena màxima. Al minut 79, Roca ha fet el segon de l’Olot, però només ha servit per maquillar el marcador, perquè en els últims instants de partit David Malo amb un xut potent ha establert el 2 a 5 definitiu. Finalment, victòria històrica i importantíssima del Palamós. Els protagonistes del partit han estat sens dubte, Ritxi Mercader amb dos assistències, i Javi Revert amb un hat-trick. El proper partit del Palamós serà diumenge vinent al Nou Municipal davant la Pobla de Mafumet a partir de les 5 de la tarda.

viernes, 12 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 12 D'ABRIL DE 2013



ARTICLE PUBLICAT AVUI FA TRES PER JOAN MANUEL SURROCA (EX CAP D'ESPORTS DE RNE-CATALUNYA)

Juan Manuel Gozalo, un comunicador irrepetible


El mundo del deporte español esta de luto. Nos ha dejado Juan Manuel Gozalo uno de los mejores comunicadores que jamás ha tenido la radio deportiva española, la voz durante casi un cuarto de siglo de "Radiogaceta de los Deportes" el emblemático programa deportivo de RNE que ha sido todo un referente de la información deportiva. Una figura irrepetible con la que he compartido muchos años de mi profesión y he vivido inolvidables experienciasespecialemente los JJOO de Barcelona y Sydney. Empedernido bebedor de café y devorador de pitillos, aflable y entrañable en la relación humana al mismo tiempo que exigente y dominante en lo profesional. Manejaba como pocos el arte de la discusión siendo capaz de generarla partiendo de una misma opinión. De gran vocación polideportiva, era una enciclopedia viviente y sobre todo un comunicador nato capaz de articular un programa con su capacidad de improvisación, sus conocimientos y su dominio del lenguaje, además de ser un excelente articulista grácias a su afilada y rica pluma . Amante del deporte en general y apasionado del futbol sala, del que fue uno de sus principales pioneros e impulsores en España, hasta el punto que le llevo más de un serio quebradero de cabeza. En mi mente se acumulan los muchos recuerdos y vivencias compartidas con Juanma Gozalo durante los diecsiete años que compartimos en la redacción de deportes de RNE , él en Madrid y yo como responsable de la redacción en Barcelona. Cuando hablabamos a diario por telefóno a mi habitual "Hola maestro..." siempre contestabas con un cordial " Hola chaval", y como solías decir cuando había discrepancias " más vale ponerte una vez colorado que ciento amarillo". En definitiva, se nos ha ido un personaje irrepetible que ha dejado una profunda huella y que por derecho propio se ha ganado un lugar destacado en la leyenda del periodismo deportivo, especialmente el radiofónico. Su dilatada trayectoria ha merecido el unánime reconocimiento del mundo del deporte que, como mejor forma de expresarlo, estoy convencido le ortogará a título póstumo la medalla al mérito deportivo. Apreciado Juanma, quiero decirte allà donde estés que ha sido un honor y un placer haber compartido contingo tantas horas de trabajo y esfuerzo, y como solías decir cuando los viernes despedías Radiogceta de los Deportes "Que tengan un buen fin de semana y sean moderadamente felices, porque la felicidad es cara, dosifiquenla. Hasta siempre...." Que razón tenías, ahora que eras moderadamente féliz en tu "terruco" , un maldito y maligno cáncer se te ha llevado mucho antes de tiempo.... Foto: Un recuerdo imborrable junto a un exultante Juan Manuel Gozalo y a Santiago Pelaez minutos antes de iniciarse la ceremonia inaugural de los JJOO de Sydney.

jueves, 11 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 11 D'ABRIL DE 2013

60 ANYS DE RADIO GACETA DE LOS DEPORTES

Durant mes de 10 anys vaig treballar per Radio Gaceta de los Deportes. El programa esportiu mes vetera de la radio espanyola. Avui he vist a Twitter que el programa celebra 60 anys. En la meva etapa el presentaven Juan Manuel Gozalo i Santiago Pelaez. Dos grans professionals de la ràdio. El meu record també per un altre mestre amb majuscules com en Joan Manuel Surroca que l'any 89 em va donar l'oportunitat de debutar a Radio Gaceta de los Deportes fent informació del Palamós y del Figueres, que llavors jugaven a Segona A. Per Radio Gaceta també vaig fer molts anys la Volta Ciclista a Catalunya, La Setmana Catalana de Ciclisme, La Christsmas Race de Vela, El Rally Catalunya Costa Brava quan era puntuable pel campionat del món. Vaig fer europeus de natació (Banyoles), de rem (Banyoles), de basquet (Barcelona, Girona i Badalona) i entre altres moltissimes coses els Jocs Olímpics de Barcelona 92. Es un gran orgull haver format part durant més d'una decada del programa esportiu més veterà i més ben considerat de la ràdio espanyola. Fa un parell d'anys em va agradar moltissim trobar-me al congrés de la premsa esportiva de Lleida amb gent que també havien format part de Radio Gaceta de los Deportes com Miguel Angel Yañez o Natalia Ayala (amb qui ja no vaig coincidir).


GOZALO VA SER DURANT MOLTS ANYS LA VEU DE RADIO GACETA.

Retwitteado por Pere subirana

RTVE

Celebramos los 60 años de Radiogaceta de los Deportes - RTVE.es
Radiogaceta de los deportes (@RadiogacetaRNE en twitter) es el programa deportivo más veterano de la radio en nuestro país. Aborda todas las noticias de interés y actualidad.



miércoles, 10 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 10 D'ABRIL DE 2013


AQUI TENIU LA FITXA TÈCNICA DE L'ÚLTIM OLOT-PALAMOS DEL DIARI EL MUNDO DEPORTIVO.

EL PARTIT ES VA JUGAR EL DIUMENGE 13 DE SEPTEMBRE DE 1987. ERA LA PRIMERA JORNADA DE LLIGA DE LA TEMPORADA 1987-1988

OLOT: Robert , Sidecas (Rigar), Parra, Sielva, CoIl , Juanma , Sergi, Darnes
(Félix), Resta, Pagés y Capdevila.

PALAMOS: López, Sagués, Arteaga, Martínez, García Escribano. Jordi
(Angel), Retuerto, Boada, Cardona (Contreras ) Manolo y Mercader.

ARBITRO: Galiano Lentijo, regular. Tarjetas a Retuerto, Coll, Martínez,
Robert y Juanma dos.

GOLES:0-1,Mercader (17’) ;0-2 ,Manolo (38’) ;1-2 ,Capdevila (56’) ;1-3,
Cardona (58’); 1-4, Cardona (68’) y 1-5, Manolo (71‘).




domingo, 7 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 7 D'ABRIL DE 2013

El Palamós perd a casa amb el Vic (1-2).

 
El Palamós Club de Futbol ha perdut davant el Vic (1-2) i ha desaprofitat una ocasió claríssima per allunyar-se de la zona de descens. Les constants pèrdues de pilota i les ocasions desaprofitades han passat factura als palamosins, que des de principis de març no saben què és guanyar al Nou Municipal. Els golejadors vigatans han estat Mike Molist i Bernat Puig. Pel Palamós ha marcat Sergio García. El proper partit del Palamós serà diumenge vinent al camp de l’Olot a partir de les 5 de la tarda.

La primera meitat ha acabat amb victòria favorable al Vic. Ben aviat, al minut 7, Javi Revert ha pogut marcar, però el seu xut ha estat força deficient i Buetas l’ha aturat en dos temps. Tot i aquesta oportunitat, el gol l’han fet els vigatans al minut 12 gràcies a Mike Molist, que ha aprofitat un rebot dins l’àrea per marcar amb el cap. El Vic ha passat a dominar el joc, però els palamosins han disposat de dues ocasions més per empatar. La primera ha estat per Biri, però el seu xut ha marxat desviat. I la més clara per David Malo, que amb una bona rematada de cap ha estat a punt de fer el gol, però un defensa visitant ho ha evitat des de la mateixa línia de gol.

La segona meitat no ha començat millor pels interessos del Palamós. Al minut 51, el Vic ha estat a punt de fer el segon, però el porter Martí Bartrina ha estat providencial. l'ocasió més clara ha estat una rematada de Ritxi Mercader en el minut 53, el porter Buetas ha aturat. A falta de menys d’un quart d’hora pel final, Bernat Puig ha sentenciat el partit amb el segon gol. En els darrers minuts Sergio García ha retallat distàncies enviant al fons de la xarxa una pilota penjada per Joan Pons. El gol però, només ha servit per retallar distàncies i acabar perdent el partit i els tres punts. Finalment, derrota palamosina davant el cuer de la lliga per 1 a 2. El proper partit del Palamós serà diumenge vinent en un camp molt complicat, el Municipal d’Olot, a partir de les 5 de la tarda.

FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 1 VIC 2

Palamós CF: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Venzal, Ivan Díaz, Ritxi Mercader (Joan Pons, 68’), Jaume Duran (Sergio García, 79’), Biri (Dani Fernández, 79’) i Javi Revert.

UE Vic: Buetas, Carrascal, Jordi Pla, Marc García, Héctor (Alexis Sánchez, 84’), Mike Molist, Pol Coll (Soler, 70’), Sergi Solernou, Puigdesens (Barnils, 73’), Marcel Verdaguer i Bernat.

Àrbitre: Oliver Castaño Coso. Delegació de Tarragona.

Targetes grogues: Biri i Chicho del Palamós / Jordi Pla, Mike Molist i Marcel Verdaguer del Vic.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Mike Molist, minut 12. 0-2: Bernat, minut 78. 1-2: Sergio García, minut 89.

Públic: 300 espectadors. S'ha guardat un minut de silenci en memòria de Isi Arjona Reolad. Ex àrbitre, entrenador de futbol de base i soci del Palamós CF.

miércoles, 3 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 3 D'ABRIL DE 2013

CADA SOCI DEL PALAMÓS PODRÀ PORTAR 3 ACOMPANYANTS


La junta directiva del Palamós CF ha decidit que davant el trascendental partit que el Palamós CF juga aquest proper cap de setmana (Palamós CF-UE Vic; 07/04, 17:00), la direcció del club ha acordat que tots els socis del Palamós CF que assisteixin al partit podran portar tres acompanyants que tindran lliure accés a l'estadi.

Martí Bartrina i Javi Revert han estat convocats amb la selecció catalana amateur per jugar la copa de les Regions UEFA. Joan Bayona ha caigut de la llista.



REFLEXIONS DEL PSG-BARÇA

D'entrada gran resultat i màximes opcions d'entrar per sisena temporada consecutiva a les semifinals de la Champions. Impressionant.

Algú em pot explicar quin il.luminat va pagar 26 milions d'euros més 11 de variables per Alexis Sánchez. Gairebè la caga fins i tot en la jugada del penal per exagerat. I això que era un penal clarissim. Uns minuts abans havia fallat un gol cantat, fent un control desastrós. No exagero si dic que a Tercera hi han jugadors millors tècnicament que el xilé. Qui ha fet de Barcenas i Urdangarin en aquest fixatge? No tinc cap altre explicació en el cas Alexis...

Algú em pot explicar quin il.luminat no va fitxar un troç de central com Thiago Silva pel Barça. Defensa bé, la treu jugada, es una maquina per alt, s'incorpora de conya a l'atac, es un perill en tots els corners per l'equip rival i es veu un tio compromés.

Algú em pot explicar que carai li pasa a Cesc. Va arribar i era aquell magnífic mig ofensiu que veiem a l'Arsenal i ara es un caricactura. No defensa, no ataca, no fixa la posició dels centrals perque ni ell sap de que juga. Quina decepció.

Algú em pot explicar perque només marca Messi. Xavi, per cert,  va marcar el primer gol de penal en competició oficial. Si no s'arriba a lesionar sabeu qui hauria xutat el penal no?

Algú em pot explicar per que no posen ja d'una punyetera vegada a Gerard Deolufeu. Prou d'experiments amb Alexis i anem a lo pràctic. Serà que en el cas del nano ningú, fins ara, ha pogut fer de Barcenas i Urdangarin?

lunes, 1 de abril de 2013

COSES MEVES DEL DILLUNS 1 D'ABRIL DE 2013

IMATGES DEL TORNEIG MIC 2013


Amb el company Jordi Gastó (Premsa) a la inauguracio del MIC 2013.


L'equip de "Futbol de Ràdio Palamós" amb el el president del MIC 2013, David Bellver i el director del torneig Juanjo Rovira.


Ramon Ribas entrevistant l'ex-futbolista Toni Lima (Brasil) a la llotja.
 
 
L'organització del MIC esta formada per més de 200 persones.


L'equip de "Futbol a Ràdio Palamós" que varem seguir el MIC 2013 des de l'Estadi Municipal de Palamós. Ramon Ribas, Pere Subirana, Laura Avilés i Òscar Fraile. També ens varen acompanyar des de els estudis (C/Orient 28) Marc Sureda i Guillem Cantorné.


Dinar al Restaurant Capri de Palamós amb tot l'equip de "Futbol a Ràdio Palamós - MIC 2013". En els cafès varem rebre la visita dels molt honorables David Plana i Marc Gafarot. Va ser un gran programa de ràdio, un gran dinar i un gran fí de festa. Visca el MIC.