jueves, 30 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 30 DE MAIG DEL 2013

Aquest és el primer fixatge d'Oriol Alsina com a director Esportiu del Palamós CF que dirigira Jordi Guerrero:

 Pugui - Terrassa Olímpica 2010 (Tercera División - Grupo 5)

Nombre: José Manuel Puga Moreira
Fecha de nacimiento: 21/10/1980
Lugar de nacimiento: Carballo (A Coruña)
Nacionalidad: Española
Altura: 1,76  Peso: 68



Font: FUTBOLME:COM

Aquesta temporada ha fet 10 gols en el Terrassa. La 2011-2012 en va fer 5 i la 2010-2011 en va marcar un. 


 
TRAJECTÒRIA DE PUGUI:
 Atlético Arteixo
Gramanet
Badalona (09-12)
Terrassa Olímpica

Palamós CF 2013-2014

 

miércoles, 29 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 29 DE MAIG DE 2013

Ahir va ser presentat com a nou tècnic del Palamós Jordi Guerrero que anteriorment ha estat a les banquetes del Tordera, Amer, futbol base a Arbúcies, Farners, juvenil B del Girona i futbol base del Blanes. Aquestes són les millors imatges de la presentació.

 
Jordi Guerrero i el president del Palamós Cf, Miquel Aguilar
 
 
 
 
 
 

martes, 28 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 28 DE MAIG DEL 2013

El Jurat dels Premis Girona és esport està format per les següents persones.
Antoni Guinó – Dìputat de Cooperació Esportiva
Pere Giró – Conseller Comarcal d’Esports Alt Empodà
Moisés García – Conseller Comarcal d’Esports La Selva
Roser Estanyol – Consellera Comarcal d’Esports Gironès
Albert Casas – Conseller Comarcal d’Esports La Cerdanya
Jordi Bonet – Representant Territorial de la Fed. Catalana de Futbol
Benjamí Pons – Representant Territorial de la Fed. Catalana de Patinatge
Joaquim Boadas – President Girona FC
Llorenç Biarger – President Uni Girona
Rafel Magrinyà. Director Acadèmic EUSES
Xavi Bruset – Empresari
Emili Gispert – Cap d’Esports d’El 9 esportiu
Toni Romero – Redactor en cap d’El 9 esportiu
Jordi Roura – Cap d’Esports Diari de Girona
Marc Verdaguer – Redactor d’esports Diari de Girona
Pere Subirana – Televisió Costa Brava
Ramon Ribas – Ràdio Palamós
Francesc Sánchez Carcasses- TV Girona
Pitu Anaya – Periodista esportiu
Carles Alonso – Periodista esportiu
Jesus Navarro – Cap d’Esports Hora Nova

COSES MEVES DEL DIMARTS 28 DE MAIG DEL 2013




El Palamós Club de Futbol ja té nou entrenador. Es tracta de Jordi Guerrero, home de confiança del nou secretari tècnic del club, Oriol Alsina, i que fins ara formava part del cos tècnic de la UE LLagostera, a la Segona Divisió B. Guerrero ha entrenat als juvenils del Girona i havia jugat al Guíxols.


El nou tècnic substituirà Eduardo Vílchez, que la setmana passada ja va confirmar que no continuarà al Palamós. Jordi Guerrero formava part fins ara del quadre tècnic de la Unió Esportiva Llagostera, on feia feines d'assistent tècnic i d'observador dels equips rivals. Un home, doncs, de la plena confiança del nou director esportiu del Palamós, Oriol Alsina, i que la pròxima temporada agafarà les regnes del Palamós Club de Futbol. 

Un cop decidit quí serà l'entrenador en el pròxim curs, el Palamós Club de Futbol continua centrat en la confecció de la plantilla. De moment, es van coneixent noms de jugadors que renoven contracte. Ja han confirmat la seva continuïtat el porter Joan Bayona, els defenses David Malo i Chicho, els migcampistes Ritxi Mercader, Dani Fernández, Cristian Venzal i Raúl Calvo, i el davanter Javi Revert. També se sap que NO renoven Gálvez i Joan Pons, que deixen el Palamós.

domingo, 26 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 26 DE MAIG DEL 2013

Sen`s dubte ja es nota i molt la mà d’Oriol Alsina com a nou director esportiu del Palamós ja que en poques hores ha provocat un autentic allau de noticies

 
D’entrada Eduardo Vílchez, no serà el tècnic la temporada vinent, ja que li va comunicar al club que no aceptava l’oferta de renovació que li van fer.

 Una part de Futbol a Ràdio Palamós amb Javi Revert.
 
Els que si continúen son bona part de la actual plantilla ja que el defensa Chicho, els migcampistes Ritxi Mercader, Dani Fernandez i Venzal i el gran capità Joan Bayona s'afegit a les primeres renovacions de Raul Calvo i del golejador Javi Revert que ha estat un jugador decisiu en les dos temporades que porta al Palamós. En la primera campanya, a la Primera Catalana, va fer 28 gols i aquesta a la Tercera Divisio, n'ha firmat 20.

 
En les properes hores el Palamós CF te previst anunciar el nom del nou entrenador qui tindrà un doble objectiu. Fer oblidar Eduardo Vílchez i competir amb els equips punters de la categoria.

 

 

miércoles, 22 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 22 DE MAIG DEL 2013

Aquest passat dilluns varem fer balanç de la trajectòria del palamós CF en aquesta temporada 2012-2013 en el programa Costa Brava Esports de TV Costa Brava amb el tècnic Edu Vílchez, el golejador javi Revert i un dels capitans de la plantilla, Narcis Pèlach "Chicho". Aqui teniu l'enllaç per poder veure el programa.



http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=808039823684713487#editor/target=post;postID=7773981467657120208

Els jugadors del Palamós CF Joan Bayona i Javi Revert han estat convocats, a la Preselecció Autonòmica amateur amb vistes a la seva participació a la fase final de la VIII Copa de les Regions UEFA. El combinat català que dirigeix Toni Almendros jugarà demà dijous 23 de maig (20 h) un partit amistós enfront del CF Gavà, de la 3a Divisió, al Municipal La Bòbila de Gavà. 

domingo, 19 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 19 DE MAIG DEL 2013

El Palamós Club de Futbol ha guanyat al camp del Júpiter (2-3). Els palamosins han posat punt i final a la temporada amb una nova victòria, on Dani Fernández ha estat el protagonista amb un doblet. El Júpiter ha fet suar de valent els homes d’Edu Vílchez, però el palamosins s’han imposat en part, gràcies a la gran actuació de Joan Bayona, que ha salvat el seu equip en més d’una ocasió. El gol de la victòria l’ha fet Ivan Díaz en l’últim minut del partit. Finalment, el Palamós ha guanyat i acaba la temporada en la dotzena posició de la classificació amb 46 punts. Ben diferent ha estat el desenllaç pel Júpiter, que amb la derrota és nou equip de Primera Catalana.



FITXA TÈCNICA: JÚPITER 2 PALAMÓS 3

CE Júpiter: Jaume Albert, Mechi, Peter (Serrano, 72'), Masa (Valls, 77'), Santolaya, Elhadji, Romo (Toni, 81’), Isra, Velillas, Chinchilla i Sergi.

Palamós CF: Bayona, Sergio García, Chicho, Cano, Subi, Gálvez, Raúl Calvo (Venzal,71'), Marc Vila, Dani Fernández (Ivan Díaz, 75’), Jaume Duran i Javi Revert (Biri, 71’).

Àrbitre: Cristian López Carballo. Delegació del Maresme.

Targetes grogues: Peter i Isra del Júpiter / Gálvez del Palamós.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Dani Fernández, minut 26. 0-2: Dani Fernández, minut 67. 1-2: Peter, minut 69. 2-2: Toni, minut 83. 2-3: Ivan Díaz, minut 90.

Públic: 500 espectadors.

miércoles, 15 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 15 DE MAIG DEL 2013

Aquest migdia es fa la presentació oficial de la prova de la Copa del Món de Triatló 2013, que es farà a Palamós els dies 13 i 14 de juliol. Es tracta de la cinquena prova puntuable de la temporada i està previst que hi participin més d’un miler d’esportistes. El triatló és un esport que combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu en una mateixa prova.

domingo, 12 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 12 DE MAIG DEL 2013

El Palamós guanya el Rubí i certifica la permanència (3-2).


Els palamosins han ofert una gran actuació a la primera part, on Biri ha estat el protagonista amb un doblet. A la segona meitat, Sergio García ha firmat un autèntic golàs des de fora l’àrea. Javi Sánchez ha fet el segon gol del Rubí, que només ha servit per posar una mica d’emoció a l’enfrontament. Finalment, victòria del Palamós, que ha certificat la permanència a la 3a Divisió en l’últim partit de la temporada a casa. (La crónica sencera demà al Diari El Punt i al 9 Esportiu).
 

domingo, 5 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 5 DE MAIG DEL 2013

El Palamós Club de Futbol ha empatat amb el Vilassar (0-0) i gairebé certifica la permanència. Els palamosins han aconseguit un punt molt valuós en un partit on l’home més destacat ha estat Joan Bayona amb bones i encertades intervencions. El palamós ha jugat pràcticament tota la segona part amb un home menys per l’expulsió amb vermella directa de David Malo. El proper partit del Palamós serà diumenge 12 de maig a casa davant el Rubí a les 5 de la tarda, on els homes de Vílchez podrien consumar la permanència matemàtica a 3a Divisió.

viernes, 3 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 3 DE MAIG DEL 2013

Aquest dilluns varem tenir com a convidat al programa Costa Brava Esports de TV Costa Brava en Marc Palau impulsor de la campanya Flors x Messi.

http://www.costabravadigital.cat/index.php/costa-brava-esports/27620-costa-brava-esports-campanya-flors-per-messi

Dilluns vinent parlarem dels premis "Girona és esport" amb l'organització de l'event.

El proper 28 de juny es premiarà els millors esportistes, clubs i equips de la demarcació de Girona. La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Girona, els Consells Comarcals, les federacions esportives i diverses empreses privades via patrocini. La iniciativa s'estrena aquest any amb voluntat de convertir-se en una cita clau del calendari per celebrar, l'últim divendres de juny, el final de temporada, i distingir aquells representants de la província que més hagin destacat en les seves disciplines.
 

Pel que fa als esports d'equips, es premiaran els esportistes i conjunts dins la temporada natural de competició, mentre que en els esports individuals es distingiran els mèrits aconseguits entre l'1 de juliol de 2012 i el 30 de juny de 2013. Els premis "Girona és esport" tindran una comissió organitzadora que comptarà amb un ampli jurat format per membres d'institucions públiques, entitats, federacions esportives, periodistes i empreses privades. Un dels membres d'aquest òrgan, de fet, serà l'autor d'aquest blog i redactor de la secció d'Esports de Ràdio Palamós i editor del programa Costa Brava Esports de TV Costa Brava.
 

Els organitzadors han definit nou categories en aquesta primera gala dels guardons. Així hi haurà premis per al Millor esportista absolut masculí; Millor esportista absoluta femenina; Millor esportista de promoció masculí; Millor esportista de promoció femenina; Millor entrenador; Millor club o entitat; Millor directiu, i Premi especial Diputació de Girona. També hi haurà la distinció al Millor Equip de la temporada, premi que des d'aquesta edició inaugural portarà el nom del Diari de Girona.
 

La iniciativa compta des de fa dies amb una plana web (www.gironaesesport.cat) on s'exposen tots els detalls de la convocatòria. Des del 19 d'abril i fins al 31 de maig qualsevol persona física, entitat o club, a través de la web, pot presentar candidatures, que seran anunciades l'1 de juny. El 20 de juny s'escolliran els tres finalistes de cada premi després d'una primera sessió d'analisi dels membres del jurat. Una setmana més tard es farà la tria definitiva de guanyadors i l'endemà, el 28 de juny, es farà la gala d'entrega de premis. Aquella jornada s'organitzaran múltiples activitats paral·leles relacionades amb l'esport gironí amb l'objectiu d'acostar els equips i esportistes al carrer.

Font: Josep Guardiola "Papi" i Diari de Girona.

jueves, 2 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 2 DE MAIG DEL 2013

El Palamós ja toca la salvació

Futbol. 3a divisió. Els de Vílchez van doblegar la Rapitenca amb dos gols de Javi Revert, que ja n'ha fet 20, i un de Sergio García. Ja fa quatre jornades que no perden i són catorzens

RAPITENCA0

PALAMÓS3

Quatre partits sense perdre i un coixí de sis punts a tres jornades del final és un excel·lent escenari per al Palamós, que fa poques setmanes no les tenia totes. Ahir, els d'Edu Vílchez van fer un pas de gegant, gairebé definitiu, per continuar jugant una temporada més a tercera. De fet, han superat dos rivals a la taula i són catorzens.
Una vegada més, Javi Revert va tornar a ensenyar, amb gols, el camí de la victòria. El davanter gironí, que ja n'ha fet 20 (la resta de l'equip, 21) va marcar l'1-0 després de rematar de cap una falta executada per Ritxi Mercader i el 2-0 en aprofitar una bona assistència de David Malo. Era el minut 35 i el Palamós havia superat uns moments d'incertesa després de l'1-0, amb la Rapitenca buscant l'empat. Els visitants van tenir una primera oportunitat que Chicho va avortar (28') i tot seguit el cos de Venzal es va interposar en una canonada de Javi Ortega que duia molt bona direcció.
En la segona part, el Palamós va haver de treballar a fons defensivament per evitar que la Rapitenca tornés al partit amb un gol. Martí Bartrina va estar diligent en un xut de Javi Ramos (48') i els visitants van dur durant un quart d'hora la veu cantant.
El Palamós, però, també va fer mal amb espais, i la velocitat de Biri i de Jaume Duran hauria pogut donar fruits, com també una rematada de Chicho que Koke va aconseguir rebutjar amb problemes (60'). Els visitants van quedar sense possibilitats a partir de l'expulsió de David López, circumstància que encara van aprofitar els homes d'Edu Vílchez per arrodonir el resultat amb un xut llunyà de Sergio García, que feia poc havia saltat al camp.
 
PALAMÓS: Martí Bartrina, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Raúl Calvo (Marc Vila 79'), Venzal, Ritxi Mercader, Biri (Sergio García 73'), Joan Pons (Jaume Duran 65') i Javi Revert.
RAPITENCA: Koke, David López, Yélamos, Munta (Obi 66'), Julio, Javi Ortega, Cristian, Barru (Ferran 61'), Luis Zambrano (Felipe 78'), Teixidó i Javi Ramos.
GOLS: 1-0 (18') Javi Revert. 2-0 (35') Javi Revert. 3-0 (86') Sergio García.
ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: als locals Venzal, Cano i David Malo, i als visitants Julio, Cristian i Javi Ramos. T.V.: per doble amonestació a David López (70') de la Rapitenca.
PÚBLIC: 200 espectadors al Nou Municipal de Palamós.
 
Pot semblar que el partit ha estat fàcil i no és així. Una de les claus és que estem atacant bé
 
Edu Vílchez
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
El treball està donant els fruits i els nois responen. Crec que diumenge s'aclariran força coses. Hi ha partits molt rellevants

miércoles, 1 de mayo de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 1 DE MAIG DE 2013

12 Hores de Bàsquet de La Salle Palamós.



 
Les instal•lacions del col•legi La Salle Palamós son l’escenari de la 33 edició de les 12 Hores de Bàsquet, que organitza aquest centre. S’hi esperen més de 40 equips en representació d’una quinzena de clubs de bàsquet escolar. En total, uns 500 jugadors i jugadores d’entre 4 i 15 anys. La competició, més de 60 partits, es disputarà ininterrompudament de les nou del matí a les nou de la nit.
Entre els clubs participants hi haurà el Vedruna de Gràcia, el Joventut de Badalona, el Sant Celoni i els diferents equips de les escoles de Palamós. Aquest any, les 12 Hores de Bàsquet de La Salle aposten per les categories d’iniciació P-4 i P-5, escoleta, pre-mini i mini masculí i femení. Són de fet, les mateixes edats amb què La Salle Palamós treballa el seu bàsquet formatiu.

Les 12 Hores de Bàsquet de La Salle Palamós arriben aquest any a les 33 edicions. Això converteix el torneig en el campionat de bàsquet escolar més antic de Catalunya, segons els seus organitzadors. La prova compta amb 38 empreses i establiments que la patrocinen. A més, el FIATC Joventut i el Barça Regal, col•laboren aportant dues samarretes firmades pels seus jugadors.

FONT: INFORMATIUS RÀDIO PALAMÓS.