domingo, 30 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 30 DE JUNY DEL 2013

ENTREVISTANT A LA CAMPIONA OLÍMPICA DE VELA NATALIA VIA DUFRESNE PER A LA XARXA RÀDIO (PROGRAMA "EN JOC")


SEGONA RONDA DE LA COPA CATALUNYA DE FUTBOL

Els enfrontaments, que es jugaran el 10 i l'11 d'agost, es disputaran a partit únic. Els equips gironins han quedat emparellats entre ells: l'Escala, contra el Figueres; el Banyoles, contra l'Olot, i el Palamós, contra el Llagostera. Els vencedors dels dos primers partits s'enfrontaran entre ells en la segona eliminatòria, i el Palamós o el Llagostera jugaran contra el Manlleu o el Vic.


L'Escala-Figueres
Banyoles-Olot
Palamós-Llagostera
 
 
 
Joel González i Jennifer Pareja, guardonats en els Premis Girona és Esport
 
Santa Coloma de Farners acull una festa on també es premia Kevin Bordas, Núria Fontané, Pau Campos, el Girona FC, l’Handbol Bordils i Rafel Cusí
 
 
Joel González (taekwondo) i Jennifer Pareja (waterpolo) han estat guardonats com a Millors Esportistes Absoluts de la temporada 2012/13 de les comarques de Girona, en el transcurs de la gala Girona és Esport celebrada al Mas Solà de Santa Coloma de Farners. El jurat també ha reconegut els mèrits de Kevin Bordas (patinatge), Núria Fontané (piragüisme), Pau Campos (handbol), Girona FC, Handbol Bordils i Rafel Cusí, a més de lliurar el Premi Especial Diputació de Girona, a títol pòstum, a Pili Fernández.
 
L’elecció dels guanyadors ha anat a càrrec d’un jurat format per 25 membres que han destacat els mèrits esportius de González i Pareja, en els que destaquen les seves respectives medalles d’or i argent en els passats Jocs Olímpics de Londres’12.
 
Per la seva banda, en l’elecció de Kevin Bordas com a Millor Esportista de Promoció masculina destaca el seu títol de Campió del Món de patinatge artístic, mentre que en el de Núria Fontané en Promoció Femenina premia el seu llarg historial de premis aconseguits al llarg de la darrera temporada.
 
Els Premis Girona és Esport també varen posar en valor la tasca feta per Pau Campos, Millor Entrenador de la temporada, al capdavant de l’Handbol Bordils amb el que ha aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor Plata. Una fita que també ha servit perquè l’entitat bordilenca rebés el Premi de Millor Club.
Per la seva part, el Girona FC, que s’ha quedat a les portes de pujar a Primera Divisió, va ser escollit com a Millor Equip de la campanya 12/13.
 
Rafel Cusí, president dels Salt Gimnàstic Club, va ser guardonat com a Millor Directiu de l’any, per la seva tasca al capdavant del club saltenc, convertit en un referent de la gimnàstica arreu de l’estat espanyol.
 
Premi Diputació de Girona, a Pili Fernández
 
La gala es va tancar amb el Premi Especial Diputació de Girona, lliurat a títol pòstum a Pili Fernández, que reconeix la gran tasca feta per la Pili en els seus anys com a patinadora i entrenadora de patinatge, en els quals no només va assolir infinitat de premis, sinó que va ser peça clau en el desenvolupament del patinatge gironí i en la formació de nous clubs. El premi el va lliurar a les dues filles de Pili Fernández, el Vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy.
 
Més enllà de la gala dels Premis, la jornada Girona és Esport va tenir activitat durant tot el dia, amb partits de les seleccions gironines de futbol i hoquei patins.
 
En futbol, la Selecció sub-12 masculína i el GFC Aleví A varen empatar a 1 gols; la Selecció sub-12 femenina va derrotar el Cabanes per 3-1;  la Selecció sub-14 masculína i el Girona FC Infantil varen empatar a dos gols; la Selecció sub-16 femenina es va imposar a L’Estartit Juv-Cadet per 3-1; i la Selecció sub-16 masculina  i el CE Farners varen empatar a tres gols.
 
També es varen portar a terme partits d’hoquei patins, entre quatre seleccions de categoria Aleví, dos conjunts amb jugadors de primer any i dos més de jugadors de segon any.
 
La primera edició dels Premis Girona és Esport ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona, el Punt Avui, Diari de Girona, Consell Comarcal del Gironès, Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Consell Comarcal de La Selva, Consell Comarcal de La Cerdanya, Federació Catalana de Futbol, Federació Catalana de Patinatge, EUSES, Universitat de Girona, Girona FC i Uni Girona, a més de l’Ajuntament de Santa Coloma i de les empreses locals Mas Solà i Galetes Trias.
 
 

viernes, 28 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 28 DE JUNY DEL 2013

AVUI ES LLIUREN ELS PREMIS GIRONA ÉS ESPORT 2013 AL MAS SOLÀ DE SANTA COLOMA DE FARNERS




LLISTAT DE FINALISTES

Absolut masculí
Joel González (taekwondo)
Albert Rocas (handbol)
Joaquim Fontané (Piragüisme)

Absolut femení
Marta Xargay (bàsquet)
Jennifer Pareja (waterpolo)
Pia Mill (esquí nàutic)

Promoció masculí
Joan Jonquera (taekwondo)
Kevin Bordas (patinatge)
Albert Martí (piragüisme)

Promoció femeni
Núria Fontané (piragüisme)
Judit Vergés (salvament i socorrisme)
Anna Pagès (rem)

Millor Entrenador
Tito Vilanova i Jordi Roura (FC Barcelona)
Anna Caula (Uni Girona)
Pau Campos (Handbol Bordils)

Millor Equip
Girona FC
Club Patinatge Artístic Olot
Uni Girona

Millor Club
Girona FC
Salt Gimnàstic Club
Handbol Bordils

Directiu
Joaquim Boadas (Girona FC)
Joan Agustí (UE Olot)
Rafel Cusí (Salt Gimnàstic Club)

Papi Guardiola, a l'esquerra, ha estat l'impulsor d'aquests premis Girona és Esport 2013

RELACIÓ DE PERSONES QUE FORMEN PART DEL JURAT 
DELS PREMIS GIRONA ES ESPORT 2013.

XAVIER SOY – DIPUTACIÓ GIRONA
ANTONI GUINÓ – DIPUTACIÓ DE GIRONA
ANTONI SOLÀ – AJUNT. SANTA COLOMA
ROSER ESTANYOL – CC GIRONÈS
ALBERT CASAS – CC LA CERDANYA
MOISÉS GARCÍA – CC LA SELVA
PERE GIRÓ – CC ALT EMPORDÀ
JORDI BONET – FED CATALANA FUTBOL
BENJAMÍ PONS – FED, CATALANA PATINATGE
JOAQUIM BOADAS – PRESIDENT GIRONA FC
LLORENÇ BIARGÉ – PRESIDENT UNI GIRONA
RAFEL MAGRINYÀ – EUSES
DAVID GRAU – UdG
XAVI BRUSET – MAS SOLÀ
MARIA TRIAS – GALETES TRIAS
EMILI GISPERT – EL PUNT AVUI
TONI ROMERO – EL PUNT AVUI
JORDI ROURA – DIARI DE GIRONA
MARC VERDAGUER – DIARI DE GIRONA
PERE SUBIRANA – TELEVISIÓ COSTA BRAVA
RAMON RIBAS – RÀDIO PALAMÓS
FRANCESC S. CARCASSES – TVGI
JESUS NAVARRO – HORA NOVA
JORDI SUNYER – TV3
JOSEP GUARDIOLA – PREMIS GIRONA ÉS ESPORT


jueves, 27 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 27 DE JUNY DEL 2013

Presentació del llibre de Jaume Soler Albertí "La maté porque era mía", una cronología de com es va perdre una Copa Amèrica fora de l'aigua. L'obra tracta de com València va deixar de ser la seu de la Copa Amèrica per culpa d'interessos personals. La creació d'un club fantasma i les repercusions que va tenir està fidelment explicat i documentat en aquest llibre del periodista palamosí. L'acte estarà presentat per Francesc Sànchez i Carcassés i la madrina serà la bimellista olimpica catalana Natàlia Via-Dufresne. El Club de Vela Palamós oferirà al final de l'acte una copa de cava i l'autor signarà llibres.



Presentació del llibre de Jaume Soler Albertí "La maté porque era mía"

Lloc: Museu de la Pesca de Palamós

Dia: Dissabte 29 de juny del 2013

Hora: 1 del migdia Entrada gratuïta

miércoles, 26 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 26 DE JUNY DEL 2013





La presentació del llibre “La mate porque era mía” Cronologia de com es va perdre una Copa Amèrica de vela fora de l’aigua, tindrà lloc el proper dissabte dia 29 de Juny a la una del migdia, al Museu de la Pesca de Palamós a càrrec del seu autor Jaume Soler i Albertí i de la campiona olímpica de vela Natalia Via Dufresne. L'acte será presentat pel periodista palamosí Francesc Sánchez Carcasses.



Avui dimecres punt i final a la Festa Major de Palamós 2013 amb el popular Castell de focs d'artifici...els focs de Palamós vaja. Hi ha molta gent que cada any, al final dels focs, repeteix el mateix "els de l'any passat van estar millor".

La meva proposta per aquest any es que aquesta mateixa gent digui: "Han estat molt millor que els de l'any que vé".
Visca l'optimisme.











 
 
 
 





 
 
 
 
 




 
 
 
 

 
 




 
 
 
 

sábado, 22 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DISSABTE 22 DE JUNY DEL 2013


Aquest és el resum dels 30 programes del Costa Brava Esports 2012-2013 de TV Costa Brava. Moltes gràcies a tots els nostres espectadors, convidats i patrocinadors. Sense el vostre suport no hauria estat posible. Aquí sota teniu l'enllaç. Bon estiu.

PERE SUBIRANA.

http://costabravadigital.cat/index.php/costa-brava-esports/31922-costa-brava-esports-resum-final-de-temporada-juny-2013

viernes, 21 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 21 DE JUNY DEL 2013

Ja som estiu. Aquest matí oficialment i meteorològicament hem entrar a l'estació mes ben parida de l'any. Des de ben menut tinc una dèria molt positiva amb l'estiu i odio profundament la tardor i en especial l'hivern. A més a Palamós no hi ha una millor manera de començar l'estiu que amb la Festa Major. De l'estiu, a més la part que mes m'agrada és la segona quinzena de juny i la primera de setembre. Visca l'estiu.

I parlant de la Festa Major de Palamós... Aquest any tindrà com a pregoners, aquest diumenge a dos quarts de vuit, els periodistes esportius palamosins i bons companys i amics meus: Josep Soldado (La Sexta), Jaume Mullor (Rac 1), Mario Robert (BTV) i Albert Font (TVE). La cosa promet.

Ja he parlat de l'estiu i de la Festa Major. Doncs ara de futbol. Hi ha canvi en la data del partit amistós que el Palamós Club de Futbol i el Southampton han de jugar aquesta pretemporada. Finalment el partit es juga al Nou Estadi Municipal el 20 de juliol, a les set de la tarda. L'altre amistós confirmat és el que enfrontarà els palamosins amb l'Espanyol B, el dia 15 d'agost.


I per acabar paralaré un xic de bàsquet, ja que El Club Esportiu Palamós celebra demà el seus 25 anys. Ho fa organitzant un torneig 3 x 3 de bàsquet que es disputa a l'escola La Salle, des de les nou del matí i fins a les vuit del vespre.

jueves, 20 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 20 DE JUNY DEL 2013



El Palamós Club de Futbol i la Unió Esportiva Llagostera organitzen un ‘draft’ per seleccionar jugadors d’edat sots-23. És una iniciativa d’Oriol Alsina, director esportiu d’ambdós clubs, i la seva finalitat és trobar nous valors que es puguin incorporar a qualsevol dels dos equips. La selecció es farà en unes jornades d’entrenament que tindran lloc els dies 1, 2 i 3 de juliol al Nou Estadi Municipal de Palamós.Durant aquests tres dies hi haurà un entrenament diari, de set a dos quarts de nou. 

Els resultats de la selecció es donaran a conèixer als jugadors una setmana després. Oriol Alsina, director esportiu del Palamós i del Llagostera, explica que: "que l'objectiu és trobar jugadors en edat sots-23, ja que les plantilles només poden tenir un màxim de 16 fitxes per damunt d'aquesta edat"

Alsina ha volgut que aquest 'draft' sigui molt selectiu. Per aquest motiu es fa una preselecció prèvia de currículums. A més tots els participants en les proves han de pagar 100 euros. A partir d'aquest càsting futbolístic, els jugadors que siguin interessants per a la direcció esportiva poden optar a fer la pretemporada amb el Llagostera o el Palamós i, inclús, entrar a formar part d'alguna de les dues plantilles.

PERE SUBIRANA.

miércoles, 19 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 19 DE JUNY DEL 2013

El corredor de l’Associació Atlètica Palamós, Adel Mechaal, va aconseguir la mínima B per al Mundial d’Atletisme que se celebrarà a Moscou aquest estiu. Mechaal va aconseguir la passada setmana la victòria en els 1.500 metres en el Meeting Iberoamericà de Huelva, amb un temps de 3’36’’78.


Aquesta marca rebaixa de sis segons la millor marca personal en aquesta prova dels 1500 en la que va superar alguns dels millors especialistes estatals, demostrant que la seva progressió no s'atura. Mechaal te garantida la participació Campionat Mundial d'atletisme que es farà a Moscou del 10 al 18 d'agost. Essent l'únic atleta espanyol que té la mínima per aquest Mundial de Moscou. L'atleta palamosí forma part aquest cap de setmana de la selecció espanyola d'atletisme que participa a la súperlliga europea d'atletisme a Newcastle (UK) en la que participa a la prova dels 1500. Posteriorment marxarà deu dies a Font Romeu amb el seu entrenador Josep Carballude per fer una estada i preparar el mundial.

El corredor de l'Associació Atlètica Palamós està completant una temporada excel·lent. Acumula el títol de campió de Catalunya dels 3.000 metres llisos en pista coberta, la cinquena plaça en l'estatal i el sotscampionat d'Espanya de cros curt. 2013 està sent també un gran any per Mechaal ja què, després d'anys d'espera, ha rebut la nacionalitat espanyola, fet que li permet participar en tota mena de proves en igualtat de condicions amb la resta d’atletes.

martes, 18 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 18 DE JUNY DEL 2013

EL CAPITÀ DEL PALAMÓS CF JOAN BAYONA, CONCENTRAT AL CAR DE SANT CUGAT PER JUGAR LA COPA DE LES REGIONS UEFA


 La selecció catalana amateur, està treballant al CAR de Sant Cugat des de aquest passat diumenge. El dijous, l'equip marxarà al Vèneto (Itàlia) per disputar la Copa de les Regions UEFA del 22 al 29 de juny.
Catalunya, inclosa en el grup B, s'enfrontarà a l'FC Isloch (Bielorússia) -contra qui debutarà dissabte a les 17.30h-, l'Olimp Moscow (Rússia) i el Yugoiztochen Region (Bulgària). En cas d'acabar primer de grup i disputar la final de la competició, la jugaria el 29 de juny. És la primera vegada, que la selecció catalana lluita pel títol europeu.

Els 23 concentrats pel seleccionador Toni Almendros al CAR de Sant Cugat són: Puerto, Pep Caballé, Boris, Joel, Enric Gallego i Franco (Cornellà); Cano, Ramón Rovira, Javi León, Carlitos Guzmán, Diego i Óscar Muñoz (Europa); Pol Compte i Guillem Cornellà (Figueres); Vivó i D. Jiménez (Gavà); Putxi (Manlleu); Bayona (Palamós); Munta (Rapitenca); Fran Grima (Terrassa); Carlos (Santfeliuenc); Heredia (Santboià) i Domínguez (Vilafranca).

El Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, els rebrà avui, a dos quarts de cinc de la tarda, al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet.

sábado, 15 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DISSABTE 15 DE JUNY DEL 2013

PALAMÓS CF 2013-2014

PLANTILLA

Porters (2): Joan Bayona i Martí Bartrina,

Defenses (3): Chicho, David Malo i Subi.

Migcampistes (7): Ritxi Mercader, Dani Fernández, Cristian Venzal, Raúl Calvo, Marc Vila, Jaume Duran i Maik Molist (Vic).

Davanters (4): Javi Revert, Iván Díaz, Pugui (Terassa) i Sergi Arimany (La Jonquera).

ALTES I BAIXES

Altes (3): Pugui (Terassa), Maik Molist (Vic) i Sergi Arimany (La Jonquera).

Baixes (5):  David Cano (Llagostera), Biri, Sergio Garcia, Toni Gàlvez i Joan Pons


Pugui, el primer fixatge de l'etapa Alsina.

DADES FIXATGES 

Sergi Arimany, és un davanter alt, 1'89 metres, que ha passat pel Girona juvenil, el Llagostera, l'Olot i el Formentera. Darrerament havia estat jugant a La Jonquera on va marcar quatre gols en mitja temporada.

Maik Molist te 26 anys. Es tracta d'un pivot defensiu, que també pot jugar per la banda dreta. La seva trajectòria passa per les files del Premià, el Manlleu o el Santboià, però les dues darreres temporades les ha disputat amb la samarreta del Vic, marcant tres gols en cadascuna d'elles.

José Manuel Puga "Pugui" ha estat el primer fitxatge del Palamós Club de Futbol per a la temporada 2013-2014 i el primer d'Oriol Alsina com a director esportiu. El davanter gallec té 32 anys, i ve del Terrassa on aquesta darrera temporada ha marcat 10 gols. 'Pugui' té experiència a la Segona Divisió B. Va jugar en aquesta categoria amb el Badalona i la Gramanet.

COS TÈCNIC
Director esportiu: Oriol Alsina
Entrenador: Jordi Guerrero
Segon entrenador: Alfons Garcia
Entrenador porters: Iván Portoles
Preparador físic: Lluis Sala


AMISTOSOS PRETEMPORADA

La plantilla del Palamós Club de Futbol es posarà a treballar, probablement, la segona setmana de juliol. El dia 17 d'aquell mes jugarà el primer amistós de la pretemporada davant els anglesos del Southampton. El 15 d'agost el rival serà l'Espanyol B i el 28 d'agost s'enfrontarà al Centre d'Esports Sabadell. Hi ha concretat un amistós amb el Llagostera en data encara per determinar.

UN PALAMÓS CF 2013-2014 MOLT MEDIÀTIC

 Programa Costa Brava Esports de TV Costa Brava. Maig 2013

http://costabravadigital.cat/index.php/costa-brava-esports/30010-costa-brava-esports-presentacio-del-nou-director-esportiu-i-el-nou-entrenador-del-palamos-cf


viernes, 14 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 14 DE JUNY DEL 2013

TORNEIG DE VETERANS DE PALAMÓS


A les semifinals, el Dinamo de Kiev va guanyar al Spàrtak de Moscou (3-1), mentre el Barça, que va presentar un equip de circumstàncies, va ser clarament derrotat pel Reial Madrid (5-0). En el partit pel tercer i quart lloc el Barça es va imposar al Spàrtak de Moscou (2-1) amb gols de Reiziger i Sergio Pérez. 





A la gran final del  torneig el Reial Madrid va derrotar al Dinamo de Kiev ucraïnés (2-1). Els dos gols del Madrid van ser marcats per Amavisca i Iván Pérez que va ser el màxim realitzador del torneig amb tres gols.




Aquí teniu les aliniacions del Barça-Real Madrid


Com podeu veure en el Real Madrid hi havia dos ex-jugadors del Palamós CF. David Beleguer (Segona A. 94-95) i Morales (2002-2003. Segona B). calia fer-se un foto amb ells, tot i la samarreta que portaven. M'acompanya David Vargas Sánchez.




DAVID VARGAS, DAVID BELENGUER I PERE SUBIRANA




PERE SUBIRANA, MORALES I DAVID VARGAS

 JOAN CURTO (REG. ESPORTS) I DAVID BELENGUER

jueves, 13 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 13 DE JUNY DEL 2013


Jugadors com Reiziger, Amavisca Karpin, Milla, Amor o Paco Buyo, seran els protagonistes a Palamós d'una jornada que anirà més enllà de l'esport per gaudir de tota una sèrie d'activitats en família organitzades pel Palamós CF i l’empresa SHARINGFOOTBALL


Avui dijous es disputa una nova edició del torneig de veterans de Palamós, amb la presència de 4 equips Futbol Club Barcelona, Reial Madrid, Dinamo de Kíev i Spartak de Moscou.

A partir de les set de la tarda es jugaran les semifinals, que han d'enfrontar Spartak de Moscou i Dinamo de Kiev d’una banda i Barça-Reial Madrid de l’altra. Seguidament, es jugarà el partit pel tercer i quart lloc i la gran final d’un torneig amb actes paralels com exhibicions de castellers, inflables per als nens i una demostració de futbol de taula.

Tots els partits es jugaran en un camp de futbol 7 i constaran de dues parts de vint minuts cadascuna, amb un descans de cinc. Cada equip estará format per 7 jugadors de camp més el porter.

L’organització ha posat uns preus populars per accedir al Nou Estadi Municipal. L’entrada de Tribuna costa 8 € i la general 5. i es poden comprar a travès del servei Telentrada o a la taquilla de l’estadi.


El Palamós va confirmar ahir el segon fitxatge per la propera temporada. Es tracta del migcampista Miquel Molist Maik, que arriba procedent del Vic. Maik Molist ha tingut un paper molt destacat en les dues últimes temporades en el club vigatà, en què només s'ha perdut tres partits. Molist es caracteritza per ser un mig constructiu, i fa tres temporades va jugar a 2a B amb el Santboià. Abans també havia jugat a tercera amb el Manlleu i el Premià.

miércoles, 12 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 12 DE JUNY DEL 2013

Segons un estudi de la web planetajúpiter, aquest blog es tota una referència en el futbol català. Molt sorprès i molt content. La constància a vegades te premi.



PLANETAJUPITER, SEGUNDA WEB NO-OFICIAL DE 3ª DIVISIÓN MÁS VISITADA Y QUINTA EN FACEBOOK 2013-03-05 13:34:00

Redacción PJ

Según un estudio realizado por nosotros mismos la semana pasada, PlanetaJupiter.com es segunda en estos momentos en cuanto a audiencia web de 3ª División se refiere.

Cabe decir, antes de continuar, que solamente nos hemos fijado en páginas similares a la nuestra, es decir: Páginas web no-oficiales que siguen la actualidad de un equipo de Tercera. Estaríamos hablando de blogs no-oficiales y webs de comunidades de seguidores o peñas. PlanetaJupiter se englobaría dentro de estos sectores, así como también en el sector de los medios de comunicación con ámbito mayoritario en internet, pero en este último sector no hemos hecho un estudio todavía. Lo haremos más adelante.

Por otra parte, cabe decir que nuestro estudio se basa en las páginas, grupos y cuentas que nosotros conocemos de los demás equipos. Por tanto, es posible que, por desconocimiento, nos hayamos olvidado de alguno. Si es así, pedimos disculpas ya por adelantado a cualquier comunidad o web que crea que no ha sido incluído en este estudio y que debería estar, y solamente decirle desde aquí que nos lo haga saber y lo incluiremos en el próximo que hagamos.

Volviendo al tema, según nuestros datos, nuestra web de PlanetaJupiter.com es segunda en el ránking mundial de webs, según la prestigiosa firma Alexa, que se encarga de realizar y mantener actualizado el ranking mundial. Al tratarse de una clasificación, cuanto menor sea el número, significa que más visitas hay, y solamente se incluyen las que están por debajo de los 30 millones. PlanetaJupiter es la 9.624.198ª web más visitada del mundo, y solamente se ve superada por el Blog de Havok, del Gavà, clasificado en 4.198.203º lugar.

He aquí la clasificación entera:

Web
Club al que sigue
Posición en el ránking mundial (Alexa)
Blog de Havok
CF Gavà
4.198.203
PlanetaJupiter.com
CE Júpiter
9.624.198
Blog "Vamos Escapulados"
CE Europa
17.254.815
Blog "La Prèvia"
FC Vilafranca
20.324.217
Blog de Pere Subirana
CF Palamós
22.123.113
Torcida Escapulada
CE Europa
27.603.144
Gent de la Grama
UA Gramenet
29.587.417
Amics del Vilassar de Mar
UE Vilassar de Mar
N/A
FansPalamós
CF Palamós
N/A
Caliu Gracienc
CE Europa
N/A
Àligues Vermelles
FC Terrassa
N/A


Insistimos: Datos de la semana pasada, y comunidades no-oficiales que conozcamos nosotros.

Por lo que respecta a páginas en Facebook, PlanetaJupiter es la quinta con más seguidores. En este caso, los reyes indiscutibles son los compañeros de "Amics del Vilassar de Mar" y la Peña "Al Hueco", de la Montañesa:

Página
Club al que sigue
Cantidad de "Me gusta"
Amics del Vilassar de Mar
UE Vilassar de Mar
5.032
Peña "Al Hueco"
CF Montañesa
2.267
Blog de Pere Subirana
CF Palamós
784
Caliu Gracienc
CE Europa
234
PlanetaJupiter.com
CE Júpiter
192
Torcida Escapulada
CE Europa
73
Àligues Vermelles
FC Terrassa
29
Gent de la Grama
UA Gramenet
3


En cuanto a Twitter, PJ se encontraría en mitad de la tabla, con un número nada despreciable de 345 seguidores (según, insistimos, datos de la semana pasada). Las cuentas más seguidas en Twitter son la del Blog "Vamos Escapulados", de nuestro amigo de La Xarxa Ràdio Ignasi Trapero, y el Blog de "La Prèvia", del Vilafranca:

Cuenta
Club al que sigue
Cantidad de seguidores
Blog "Vamos Escapulados"
CE Europa
1.544
Blog "La Prèvia"
FC Vilafranca
821
Blog de Havok
CF Gavà
761
Terrassa Punt Cat
FC Terrassa
723
Amics del Vilassar de Mar
UE Vilassar de Mar
698
Gent de la Grama
UA Gramenet
417
PlanetaJupiter.com
CE Júpiter
345
Peña "Al Hueco"
CF Montañesa
295
Blog de Pere Subirana
CF Palamós
282
Caliu Gracienc
CE Europa
112
Torcida Escapulada
CE Europa
86
Àligues Vermelles
FC Terrassa
28


Muchas gracias a todos nuestros usuarios y un afectuoso saludo desde aquí a todos nuestros compañeros de otros equipos que aparecen en estas listas.

jueves, 6 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 6 DE JUNY DEL 2013


El davanter del Palamós CF Javi Revert candidat als Premis Girona és esport en categoría absolut masculí.


La primera edició dels Premis Girona és esport han reunit més de setanta candidatures optants als guardons de les diferents categories establertes, després que el passat dia 31 es tanqués el plaç de presentació de les esmentades candidatures. Cal destacar l’ampli ventall d’esports que apleguen les diferents propostes, com ara futbol, bàsquet, handbol, motociclisme, tawkwondo, piragüisme, ala delta, esquí aquàtic, gimnàstica o tennis taula, per posar alguns exemples.

En la categoria absolut masculí, els esportistes proposats son Joel González (taekwondo), Joaquim Fontané (piragüisme), Jordi Xumetra i Ferran Corominas (futbol), José Martínez, Eloi Amagat, Pere Pons i David Juncà (futbol), Pedro Luis García Morelli (ala delta), Javi Revert (futbol), Albert Rocas (handbol), Maverick Viñales (motociclisme), Jeroni Casassas (gimnàstica), Harry Sagel (atletisme), David carrasco (halterofilia), Pedro Carpintero (judo) i Adrià Mitjavila (rem).

El davanter del Palamós ja va rebre el Trofeu Ràdio Palamós-Restaurant Can Paco com a màxim golejador.  
 

 Pel que fa a la categoria femenina, les optants al Premi són: Marta Xargay (bàsquet), Queralt Casas (bàsquet), Jennifer Pareja (waterpolo), Laia Manté (enduro), Laura Casassa (gimnàstica), Pia Mill (esquí nàutic) i Núria Pau (esquí). En la categoria de promoció masculina els candidats són: Martí Pelachs (tennis taula), Joan Jonquera (taekwondo), Kevin Bordas (patinatge), Albert Vivancos, Carles Mas i Gerard Gumbau (futbol), Dietmart Rienhardt (gimnàstica), Cristian Vázquez (natació), Jesús Coromina, Eduard Geli, Albert Pou i Isaac Álamo (rem), Lluís Darné (piragüisme), Albert Martí (piragüisme), Mohamed Dembaka (halterofilia) i Pau Feliu i Miquel López (caiacpolo). En noies promoció, les optants són: Núria Fontané (piragüisme), Irene Batlle (atletisme), Aida València (gimnàstica), Judit Vergés (salvament i socorrisme), Marina Guerrero (atletisme), Laia Pèlachs (piragüisme), Iho López (bàsquet), Anna Bartrolí, Belén González i Núria Bagaria (bàsquet) i Anna Pagès (rem).

 En l’apartat de millor entrenador de la temporada, els proposats són Pere Planas (futbol), Gemma Fructuoso (patinatge), Roser Sitjà (gimnàstica), Manolo Bermúdez (rem), Albert Corominas (piragüisme), Tito Vilanova i Jordi Roura (futbol), Pau Campos (handbol), Joan Martínez (halterofilia) i Anna Caula (bàsquet). També és molt ampli l’apartat de candidatures del Premi Diari de Girona al millor equip de la temporada, al qual opten: Uni Girona, Girona FC futbol femení, CFP Santa Eugènia, Girona FC, Conjunt Base del Salt Gimnàstic Club, Piragüisme del CN Banyoles, CPA Olot, Handbol Bordils, PA Blanes Fundació i UE Olot.

No menys nombrosa és la categoria al Premi El Punt Avui al millor club o entitat: Uni Girona, GEiEG, Club Atletisme Girona, Club Tennis Taula Vilablareix, Rocòdrom Girona, Club Vela Palamós i Club Nàutic Costa Brava, Girona FC, Salt Gimnàstic Club, Club Natació Banyoles i Handbol Bordils. Per la seva banda, Ricard Calvet (CFP Santa Eugènia), Joaquim Boadas (Girona FC), Joan Agustí (UE Olot) i Rafel Cusí (Salt Gimnàstic Club) opten al premi al millor directiu de la temporada.

Un cop reunides totes les candidatures i tancat el plaç de presentació de les mateixes, ara els membres del Jurat dels Premis Girona és esport seran els encarregats de buscar els tres finalistes de cada categoria, en una primera elecció que es farà el dia 20 de juny. La votació final per conèixer els guanyadors de les diferents categories es portarà a terme el 27 de juny, un dia abans de la celebració de la gal.la dels Premis Girona és esport.

 

 

miércoles, 5 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 5 DE JUNY DEL 2013 (2)



Aquest dilluns en el Costa Brava Esports de varem parlar del XV Campus de Rupit que organitza el Grup Millora i de la Global Cup. Ho varem fer amb Robert Aldavert "Robi" responsable del Grup Millora i amb Mario Fernández, màxim responsable esportiu del CF Global Palamós. Espero que us agradi el programa. Aqui teniu l'enllaç per accedir-hi directament:

http://www.costabravadigital.cat/index.php/costa-brava-esports/30527-costa-brava-esports-campus-d-estiu-i-valoracio-de-la-global-cup



COSES MEVES DEL DIMECRES 5 DE JUNY DEL 2013

EL PALAMÓS CF VA PERFILANT LA SEVA PLANTILLA 2013-2014. 

El Palamós CF continua treballant en la plantilla de la pròxima temporada. El ex-jugador del Espanyol, Ivan Díaz ha estat l'últim a renovar i amb el, els de la Costa Brava ja conten amb 12 efectius. De moment l'únic fitxatge és el del davanter procedent del Terrassa Pugui, mentre que s'han produït onze renovacions. Es tracta dels porters Joan Baiona i Martí Bartrina, els defenses David Dolent i Chicho, els migcampistes Ritxi Mercader (que farà la pretemporada amb el Llagostera de segona B), Dani Fernández, Cristian Venzal, Raúl Calvo, Marc Vila i Iván Díaz i els davanters Javi Revert i Jaume Duren. De la plantilla de la passada temporada són baixa Biri, Pons i Gálvez, mentre que els defenses Subirana i Sergio Garcia continuen negociant la seva continuïtat.



Quina gran il.lusió m'ha fet trobar-me aquest pòster de la temporada 2003-2004 penjat a Facebook. Aquesta temporada va ser l'última que vaig estar com a secretari, gerent i responsable de premsa del club. Aquest any teniem en Dome Torrent, en Carles Planchart i en Gordillo. Els delegats eren l'Antón i en Rius. Els utillers en Mariano i en Pepe Arxé. En Pep Mercader era el secretari tècnic i el massatgista el mític Dani Cumí. Al desembre ja no varem cobrar i tot l'any va ser horrible, però amb gent collonuda a la plantilla. Molts varen marxar i varaem baixar com a ultims classificats de Segona B, quan un any abans varem lluitar pel play-off fins a l'última jornada amb Manolo Herrero, Manolo Valle i Robi. 

martes, 4 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 4 DE JUNY DEL 2013


 L’Ajuntament de Palamós obre una convocatòria per a trobar voluntaris que vulguin participar en l’organització de la prova de la Copa del Món de Triatló, que es farà al municipi el segon cap de setmana de juliol. Se'n necessitaran cap a 250. Totes les persones que tinguin més de 16 anys i que vulguin formar part del voluntariat de la prova ja poden fer les seves inscripcions a través d’Internet, al Pavelló Municipal, l’Oficina de Turisme o el Punt Jove.

Per ser voluntari de la Copa del Món de Triatló cal tenir una edat mínima de setze anys. Els menors d'edat, però, necessitaran una autorització dels pares. Cal omplir les dades personals en la butlleta i lliurar-la abans del dia 5 de juliol. Els organitzadors de la competició facilitaran a tot el voluntariat la formació necessària, se'ls dotarà amb equipament i se'ls oferiran els àpats necessaris.

El triatló és una modalitat esportiva molt atractiva que combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu. Palamós serà la seu d'una de les proves puntuables per a la Copa del Món. Els voluntaris que hi participin podran conèixer des de dins aquest esdeveniment i estar en contacte amb atletes arribats d'arreu del món.

FONT: WWW.RADIOPALAMOS.CAT

sábado, 1 de junio de 2013

COSES MEVES DEL DISSABTE 1 DE JUNY DEL 2013

La popular i emblemàtica Penya Sport del Palamós CF te nova WEB.

Hi podeu accedir  en el seguent enllaç:

http://penyasportpalamoscf.wix.com/fans-zone#!page2/cjg9