domingo, 25 de agosto de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 25 D'AGOST DEl 2013

EL PALAMÓS GUANYA PER PRIMERA VEGADA AL CAMP DEL FIGUERES (1-3) I SE SITUA LÍDER DE TERCERA

El Palamós Club de Futbol ha guanyat al camp del Figueres (1-3), on ningú havia assolit la victòria des del 13 de novembre del 2011 quan el Mollet va derrotar l’Unió. Els palamosins han encetat la temporada i l’etapa d’Oriol Alsina i Jordi Guerrero amb una victoria de prestigi a Vilatenim. El Figueres ha començat dominant el marcador, però dos gols del central Chicho i del davanter Javi Revert de penal  han capgirat elmarcador abans del descans, que ha arrodonit amb un gol de traca i mocador el veterà Iván Diaz a deu minuts del final que ha situat el 1-3 definitiu.

A la primera meitat el Figueres ha estat qui ha sortit a buscar els tres punts. Els locals han dominat el joc i la possesió  de la pilota, però no han portat gaire perill la porteria defensada per Bayona en el primer quart d’hora del matx. El davanter del Figueres, Ivan Cristino no ha fallat en la primera ocasió de gol. L’exjugador de l’Olot ha superat Bayona amb un xut ras i creuat des de el vertex dret de l’àrea palamosina. Superat el domini inicial figuerenc, el Palamós ha gaudit de bones ocasions. Pugui, un dels destacats del partit, ha fet anar de bolit a la defensa del Figueres. A punt d’arribar a la mitja hora una centrada de Pugui l’ha rematat el defensa central Chicho amb el cap. El mateix Pugui ha estat el protagonista del segon gol. Una centrada de l’exjugador del Terrassa l’ha tocat amb les mans el defensa figuerenc Argi i el davanter Javi Revert ha marcat des de el punt de penal.

La tònica general de la segona part ha estat l’excel.lent nivel l defensiu dels palamosins que finalment s’han emportat els tres punts de Vilatenim. El Figeures ha creat poc peril en aquest segon temps i el Palamós ha arrodonit un gran debut amb un gol de traca i mocador del veterà Iván Diaz que ha superat d’una perfecta vaselina el porter Ureña. Al fianl Figueres 1 Palamós 3.

FITXA TÈCNICA: FIGUERES 1 PALAMÓS 3

UE Figueres: Ureña, Micaló, Busquets, Argi, Murga, Ferran Grau, Pedro del Campo (Teixi, 79’), Cornellà, Pol Compte (Àlex Arimany, 46’), Iván Cristino (Reig, 68’) i Bonaventura.

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho, Cunill, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Ritxi Mercader, Marc Vila (Ivan Díaz, 57’), Pugui (Dani Fernández, 73’) i Javi Revert (Sergi Arimany, 83’).

Àrbitre: Robas Bondia.

Targetes grogues: Argi, Murga i Ferran Grau del Figueres / Marc Vila, Dani Fernández i Subi del Palamós.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Iván Cristino, minut 8. 1-1: Chicho, minut 29. 1-2: Revert (penal), minut 40. 1-3: Iván Diaz, minut 80

Públic: 800 espectadors.

viernes, 23 de agosto de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 23 D'AGOST DEL 2013

TRANSMISSIONS RÀDIO PALAMOS

Sopar de final de temporada 2012-2013. En Guillem Cantorné (amb ulleres i samarreta negre) ens va acompanyar per darrera vegada.

Comencem una nova temporada l’equip de futbol a Ràdio Palamós amb el nostre company Guillem Cantorné en el record. Precisament la principal novetat d’aquest any es la creació, a proposta de la direcció de l’emissora, del memorial Guillem Cantorné, un trofeu que lliurarem al jugador del Palamós CF que més hagi destacat en valors com l’esperit d’entrega, lluita i superació al llarg de la temporada. Cal dir que els integrants de la Penya Sport, de la qual en Guillem en formava part, seran els encarregats d’escollir el guanyador d’aquest trofeu que s’entregarà a final de temporada juntament amb el ja habitual de màxim golejador.

Al marge del nostre record mes entranyable per en Guillem també el volem tenir per altres dos persones que han marxat de l’equip d’esport a treballar en altres llocs. Estic parlant de la Laura Avilés a la que veurem molt sovint en la seva nova tasca administrativa a les oficines del club i a l’Òscar Fraile qui ha fet un pas endavant en la seva trajectoria periodística i ara el podrem seguir a traves de la La Xarxa Freqüencia Girona fent les transmissions del Girona i l’Olot.

Comencem un any més amb les ganes i el ferm objectiu d'oferir un programa i unes transmissions el mes entretingudes i informatives possibles amb el màxim rigor i professionalitat.

Bona temporada a tots.

PERE SUBIRANA I PIRLA
Coordinador de les transmissions de Futbol a Ràdio Palamós.

viernes, 16 de agosto de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 16 D'AGOST DEL 2013

Bona imatge del Palamós davant l'Espanyol B

Amistós. El conjunt de Jordi Guerrero va competir a un alt nivell contra un rival superior que va guanyar en el tram final de partit

Raúl Calvo pressiona un jugador de l'Espanyol B Foto: LL. SERRAT.
1

La primera meitat va ser de clar domini blanc-i-blau i Borja va avançar l'Espanyol B a deu minuts del descans. En el segon temps, i aprofitant que l'Espanyol va canviar tot l'equip, es van veure els millors minuts del Palamós. Revert va establir l'empat i els locals van tenir més ocasions per marcar. L'Espanyol B va tornar a entrar en el partit a través d'un penal transformat per Canadell. En el tram final del duel els de Márquez van tornar a dominar i Mamadou va marcar l'1-3 definitiu. El Palamós, però, va deixar una bona imatge davant un rival de categoria superior i va fer treballar l'Espanyol B.
PALAMÓS: Bayona, Malo, Morales, Cunill, Subi, Raul Calvo, Venzal, Ritxi, Pugui, Dani i Arimany. Valls, Revert, Vila, Chicho, Alvaro, Bachs, Zayas i Guillem.
ESPANYOL B: Pau, Pere, Albarrán, Héctor, Ferran, Caballé, Arthur, Miravent, Aday, Kilian i Borja. Robert, Coque, Rayllo, Bertrand, Aitor, Jordan, Canadell, Ivan Soles, Mamadou, Canario, Jairo i Xavi Puerto.
GOLS: 0-1 (35') Borja. 1-1 (60') Revert. 1-2 (66') Canadell. 1-3 (72') Mamadou.
ÀRBITRE: Garcia Rosel.

lunes, 12 de agosto de 2013

COSES MEVES DEL DILLUNS 12 D'AGOST DEL 2013

EL PALAMÓS ELIMINA EL LLAGOSTERA (4-1) I SEGUEIX ENDAVANT A LA COPA CATALUNYA

La victòria es va quedar a casa. El Palamós va jugar ahir el millor partit d'aquesta pretemporada i va guanyar amb justícia per 4-1 un Llagostera que, després d'una setmana carregada de partits, va jugar amb molta gent jove. D'aquesta manera el Palamós es va classificar per a la següent fase de la Copa Catalunya, que l'enfrontarà al Vic el proper diumenge.
En el primer quart el domini va ser del Llagostera, però a poc a poc el Palamós es va anar estirant. Ben aviat, en el minut 3, el Llagostera va marcar en una bona rematada de cap del jove futbolista palamosí Badre, que va ser seleccionat en el draft i que jugarà en el filial, que va suposar el 0-1. Nuha al centre, Manga a l'esquerra i Badre per la dreta eren les referències ofensives d'un Llagostera que a mesura que passaven els minuts perdia gas. En el minut 21, amb el cap i a la sortida d'un córner, el central del Palamós Chicho va igualar el partit, molt intens fins al moment. Llavors el porter llagosterenc Kevin va aturar dues rematades de Venzal i Arimany, salvant així el seu equip.
Més tard, en el minut 36, va arribar el 2-1 amb una centrada de Pugui des de la banda dreta que Arimany va rematar a gol. I abans del descans el Palamós va fer el 3-1 en una centrada per l'esquerra de Mercader que va trobar el cap de Marc Vila en el segon pal.

En la segona meitat –el Llagostera va fer entrar de cop Vallho, Aumatell, Enric Pi, Sellarès i Chamorro– el partit va baixar molt d'intensitat, amb els llagosterencs cansats, acusant els complicats partits d'aquests darrers dies al Torneig d'Històrics, mentre que el Palamós cada cop es trobava millor sobre la gespa.
En aquesta segona part Subi va ser un dels destacats del Palamós, mentre que Chamorro va gaudir de bones ocasions que no va saber concretar. Finalment, en el minut 88 el Palamós va fer el definitiu 4-1 en una gran jugada per la banda de Dani Fernández que Pugui va rematar a gol.
PALAMÓS: Bartrina, Malo, Subi, Morales, Chicho, Calvo, Venzal (Cunill, 82'), Vila, Mercader, Pugui i Arimany (Fernández, 76').
LLAGOSTERA: Kevin, Masó, Cano (Vallho, 46'), Barnils, Barón, Anas, Iglesias (Aumatell, 46'), Guille (Enric Pi, 46'), Nuha (Sellarès, 46'), Badre (Chamorro, 46') i Manga (Prada, 78').
GOLS: 0-1 (3') Badre, 1-1 (21') Chicho. 2-1 (36') Arimany. 3-1 (43') Marc Vila. 4-1 (88') Pugui.
ÀRBITRE: Pérez Bueno. T.G.: Anas
PÚBLIC: Uns 200 espectadors al Nou Municipal de Palamós.