lunes, 30 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DILLUNS 30 DE SETEMBRE DEL 2013


El Palamós Club de Futbol ha encaixat la segona derrota de la temporada, al camp del Vilafranca, on ha perdut per 4 a 3. Els palamosins han fet un partit molt bo i s’han avançat en dues ocasions en el marcador, però tres gols del veterà davanter Santi Triguero han derrotat l’equip que entrena Jordi Guerrero. Els palamosins, tot i perdre, han jugat força bé i no els han afectat els problemes extraesportius del club. El Palamós es troba ara a mitja taula classificatòria amb onze punts després de set jornades. El Palamós jugarà els dos propers partits de lliga a casa davant la Montañesa i la Rapitenca.

FITXA TÈCNICA: VILAFRANCA 4 PALAMÓS 3

Vilafranca: Marc Ramírez, Javi González, Domínguez, Marcos, Àlex (Kako, 46’) Oriol Molins, Boira, Dani Antolínez, Rubén (Valerio, 60’), Marcos García (Bacaicoa, 70’) i Santi Triguero.

Palamós CF: Bartrina, Malo, Cunill (Marc Vila, 88’), Morales, Subi, Marc Garcia (Pugui, 62’), Raúl Calvo, Venzal (Dani Fernández, 80’), Ritxi, Arimany, i Javi Revert.

Àrbitre: Raül Calle Martínez.

Targetes grogues: Bacaicoa, del Vilafranc,a i Ritxi Mercader, del Palamós.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 0-1: Sergi Arimany, min. 38. 1-1: Santi Triguero, min. 40. 1-2: Sergi Arimany, min. 61. 2-2: Santi Triguero, min. 64. 3-2: Santi Triguero, min. 73. 4-2: Dani Antolínez, min. 84. 4-3: Pugui, min 93'.

Públic: 200 espectadors.

jueves, 26 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 26 DE SETEMBRE DEL 2013

UN INTERESSANT ARTICLE DE SANTI NOLLA (DIRECTOR DEL MUNDO DEPORTIVO)

Rubí-Palamós amb Ana Zardaín, l'única dona que pita a Tercera

Santi Nolla 25/09/2013 

Es, seguramente, la única fotografía que indica el partido concreto. Es muy difícil, por no decir imposible, que se repitan los protagonistas en otra ocasión. Son los dos capitanes y los cuatro árbitros. Antes eran los dos capitanes y los tres colegiados, pero es la imagen que nunca se publica. Hoy ya nadie la da. Hace muchos años que no sale en el papel ni ahora en la web. Antes todos los fotógrafos la hacían. Ahora son menos.
Da la sensación de que los fotógrafos la hacen como cortesía para los capitanes y, sobre todo, para los árbitros. Normalmente los colegiados sonríen. Es el único momento del partido en el que lo hacen. Ahí, en esa imagen, son protagonistas de un acontecimiento colectivo, se sienten partícipes del juego. Luego sólo se sienten perseguidos por miles de gargantas que los destrozan, porque aunque acierte a un árbitro nadie le aplaude.
Hace muchos años esa foto se hacía, precisamente, porque era la que definía aquel partido, esa y solo esa. Un abrazo de Messi e Iniesta puede ser de cualquier encuentro, pero la de los dos capitanes y los árbitros solo es de un partido. Debíamos publicarla, después de mucho tiempo y aunque solo fuera para dejar constancia de que hay una foto que siempre se hace y nunca sale.

Figueres - Palamós a Vilatenim. Primera jornada 2013-2014


Leer más: http://www.mundodeportivo.com/20130925/cual-es-la-foto-que-no-sale-nunca_54388024873.html#ixzz2fzFIk6mP


https://twitter.com/@mundodeportivo | http://facebook.com/MundoDeportivo.com

Palamós-Vilassar al Nou Estadi Municipal. Temp 2013-2014

Rubí-Palamós. Temp 2013-2014

Palamós-Ascó. Debut al Nou Estadi Municipal. Temp 2013-2014

Palamós-Gramanet. No va haver-hi la tradicional foto Temp 2013-2014


FOTOGRAFIES: GENTILESA DE SERGI CORTÉS COROMINES / WWW.FANS PALAMÓS CF.COM

miércoles, 25 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 25 DE SETEMBRE DEL 2013


EL PALAMÓS CF: L'ÚNIC QUE HA UTILITZAT A TOTA LA PLANTILLA

Després de només sis jornades disputades, el tècnic Jordi Guerrero ja ha utilitzat els 20 futbolistes de la plantilla. (essent l’únic dels 20 clubs catalans de Tercera que ha fet servir tots els jugadors amb fitxa federativa a la categoría).

L'entrenador palamosí ha donat una oportunitat a tots els jugadors destacant entre els més utilitzats homes com Raúl Calvo, Subi o el golejador Javi Revert, que ho han jugat pràcticament tot.
Coincidint amb aquesta sisena jornada va arribar el relleu a la porteria del Palamós, l’entrenador Jordi Guerrero va decidir que, diumenge davant la Gramanet, que el porter titular fos Martí Bartrina, l’únic que encara no havia debutat, deixant en la suplència el mític Joan Bayona, que havia jugat les cinc primeres jornades.


Martí Bartrina es mostrava molt satisfet per partida doble. D'una banda per sortir de titular i, per l'altra, per no haver encaixat cap gol davant la Gramanet. Un fet que no havia passat en les cinc jornades precedents. Bartrina va arribar al Palamós l'estiu de 2012 procedent del Llagostera. Durant la passada campanya va ser suplent de Joan Bayona fins que l’entrenador, Edu Vílchez, li va donar la titularitat a meitat de temporada. En el tram final de la temporada, els dos porters palamosins, Bayona i el mateix Bartrina van alternar titularitat.


'Les 10 vides de la Tercera'. Capítol 2x0224-09-2013 11:00 per Roger Sánchez

Una mica de 'déja-vú', la veritat, marcar un gol a la Grama, exequip meu, i no celebrar-lo. El curs passat em passava per partida doble, gol a Terrassa i a Santa Coloma. I ara, i un altre cop als minuts finals (com l'any passat a l'Olímpic), gol per tancar la victòria, petit gest de celebració amb el braç, i res més d'eufòria. Si has jugat a la Grama, més enllà de tot el que l'envolta, li agafes un carinyo que, en el meu cas, m'obliga a no celebrar els gols que marco. I això que era una diana important, asseguràvem un triomf necessari si volem ser ambiciosos i m'estrenava a la lliga. Però el respecte se situa per damunt de tot, i el que sento per la Grama bé ho mereix. Victòria, sisena plaça, ens apropem a la part alta. Les coses van sortint, però cal seguir treballant, cal buscar suports, les eines hi són, l'equip ho dóna tot, si seguim així aviat serem protagonistes. (José Manuel Puga, 'Pugui', Palamós CF)

FONT: GOLCAT.COM (ROGER SÁNCHEZ)

martes, 24 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIMARTS 24 DE SETEMBRE DEL 2013


“Sense l'afició costarà més”

Davallada de socis. El director esportiu del Palamós, Oriol Alsina, fa una crida a l'afició per intentar aconseguir més adeptes al projecte

El Palamós està firmant un bon començament de campanya i ja ocupa la sisena posició de la taula, a només dos punts de la fase d'ascens a segona B. Tot i l'inici esperançador del conjunt dirigit per Jordi Guerrero i confeccionat per Oriol Alsina, director esportiu de l'entitat, la davallada en el nombre de carnets de soci per aquesta temporada preocupa el club: “Per estar a la part alta, necessitem la implicació de l'afició. Tots junts podem fer coses importants però, si ens abandonen, tot serà més difícil”, explica Alsina, que va lloar la trajectòria en els primers partits de l'equip de Guerrero: “El Palamós està firmant el millor inici dels últims quatre anys i, a més, s'està veient bon joc”, hi va afegir.

Doble alegria

Al mateix temps, Alsina, també director tècnic del Llagostera, viu un gran moment en l'equip gironí, que és tercer a segona B: “Som un equip petit d'un poble modest, però tenim dret a somiar, sempre mantenint els peus a terra.

domingo, 22 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 22 DE SETEMBRE DEL 2013

El Palamós ha sumat la tercera victoria de la temporada enfront la Gramanet en el Nou Estadi Muncipal i ja es a tocar les places de promoció d'ascens a Segona B. Els palamosins han fet una fluixa primera part, però han superat a la Gramanet en un bon segon temps gràcies als gols de Revert i Pugui. El Palamós jugarà la propera jornada al camp del Vilafranca.

FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 2 GRAMANET 0

Palamós CF: Bartrina, Subi, Revert, Morales, Chicho, Sergi Valls (Marc Vila 64’), Marc Garcia (Dani Fernandez 46’), Raul Calvo, Venzal, Ritxi (Cunill 87’) i Pugui.

Gramanet: Juanmi, Juanma, Éric, Rangel, Pol Ros (Balcarreras 56’), Iborra (Hèctor 88’), Pedro, Edu Soler, Franco, Matias i Angelito (Kique 66’).

Àrbitre: Òscar Carballo Vázquez.

Targetes grogues: Marc Garcia, Raul Calvo, Sergi Valls i Ritxi Mercader del Palamós/ Iborra i Angelito de la Gramanet.
Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Revert, min. 66. 2-0: Pugui, min. 93
Públic: 400 espectadors.

viernes, 20 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 20 DE SETEMBRE DEL 2013

Minuts per a tots

3a divisió. El Palamós ja ha fet debutar tots els jugadors de camp aquest curs. L'últim a fer-ho va ser l'andorrà Marc García

Després de cinc jornades disputades, el tècnic Jordi Guerrero ja ha utilitzat 19 futbolistes de camp. Dit d'una altra manera, l'entrenador palamosí ha donat una oportunitat a tots els jugadors de camp que té a la plantilla. Entre els utilitzats destaquen homes com Raúl Calvo, Subi i Revert, que ho han jugat pràcticament tot. A l'altre extrem hi ha jugadors que, tot i haver debutat, encara no han tingut gaires minuts per mostrar tot el seu potencial. Maik, per exemple, és qui menys ha participat, per culpa de les lesions, i Sergi Valls i Javi Morales van disputar contra el Santfeliuenc els seus primers 90 minuts complets: “Estic en un club molt exigent i m'he de guanyar els minuts. He vingut a treballar”, destaca el central Javi Morales, que ja va debutar jugant sis minuts al camp del Rubí.
Al camp del Santfeliuenc també va poder debutar el jugador andorrà Marc García. Aquest interior –que també pot ocupar el lateral–va sortir al terreny de joc al minut 64 per substituir Sergi Arimany, i es confirmava així que Guerrero ja ha utilitzat tots els futbolistes de camp: “Espero tenir minuts a Palamós, i per aconseguir-ho hauré de treballar molt”, comenta Marc García, que es va perdre els enfrontaments amb el Vilassar i el Rubí perquè estava convocat amb Andorra per disputar dos partits de classificació del Mundial 2014 contra Turquia i Holanda.
Bartrina, a l'espera
El porter és l'únic integrant del primer equip que encara no ha debutat. De moment, Guerrero confia en Bayona a la porteria. El curs passat, Bartrina no va debutar fins al gener.
Darrera actualització ( Dijous, 19 de setembre del 2013 02:00 )
Publicat a

domingo, 15 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 15 DE SETEMBRE DEL 2013

Sumar sempre és bo


3a divisió. El Palamós empata a un gol en la seva visita al camp del Santfeliuenc (1-1) i manté una bona dinàmica de resultats

 
15/09/13 02:00 - Sant feliu del llobregat - Pere Subirana

Palamós1 Santfeliuenc1

El Palamós va empatar a un gol en la seva visita al camp del Santfeliuenc (1-1). Novament, el rival dels palamosins va començar marcant, però un gol del central Chicho, que ja n'ha fet tres en la lliga, va situar l'1-1 definitiu. En el primer temps, el Palamós va disposar de bones ocasions per marcar, mentre que en la segona va ser el Santfeliuenc qui va poder sumar els tres punts. Els de Sant feliu de Llobregat no van estar inspirats davant la porteria de Bayona, que va aturar diverses jugades de perill.
En els primers minuts de joc, el Palamós va sortir a buscar els tres punts, però ben aviat el Santfeliuenc va poder sorprendre Bayona amb un gol de cap de Pere, que va pentinar una pilota a l'àrea petita després d'un servei de banda. Per cinquè partit consecutiu, el Palamós veia com el seu rival marcava primer i s'avançava.

El conjunt dirigit per Jordi Guerrero va gaudir de bones ocasions i, deu minuts després del gol local, una centrada va ser rematada amb el peu pel defensa central Chicho. El jugador palamosí sumava així el tercer gol en aquestes cinc primeres jornades –ha marcat en els tres desplaçaments a Figueres, Rubí i ahir al camp del Santfeliuenc–. Pugui, Arimany i Revert van disposar de bones ocasions en el tram final del primer temps per remuntar el resultat, però no van estar prou encertats davant la porteria de Santi.
 En la segona part, el Santfeliuenc va mostrar un nivell excel·lent. Amb un doble pivot molt enganxat a la zona defensiva van passar a dominar el partit i tenir ocasions. El Palamós, en aquesta segona meitat, no va crear molt de perill. Pel bàndol local, en canvi, Maldonado (82') i Josele (91') van estar a punt de marcar. En l'últim sospir, Javi Revert podria haver estat un altre cop l'heroi del Palamós però en aquesta ocasió no va estar del tot encertat. El conjunt palamosí juga el proper diumenge a casa, contra la Gramenet. Els de Guerrero intentaran sumar els tres punts i fer bona la setmana de tres enfrontaments de lliga.


SANTFELIUENC: Santi, Pere (Fabri, 52'), Alberto, Joserra, Ortiz, Tena, Gordillo (Arcos, 46'), Bolaños, Erik (Cristian, 46'), Josele i Maldonado.
PALAMÓS: Bayona, Sergi Valls, Chicho, Morales, Subi, Raúl Calvo, Venzal (Cunill, 85'), Ritxi Mercader (Dani Fernández, 77'), Pugui, Javi Revert i Sergi Arimany (Marc Garcia, 64').
GOLS: 1-0 (7') Pere. 1-1 (17') Chicho.
ÀRBITRE: Pablo Querol. T.G.: Als locals Joserra i Josele; als visitants Calvo, Arimany i Venzal.
 
T.V.: Directa a Andrés González, entrenador del Santfeliuenc (70').
PÚBLIC: 200 espectadors.
 
Nosaltres hem perdonat massa a la primera part. En Javi Revert, en Pugui i en Sergi Arimany podrien haver marcat algun gol
Aquest punt serà molt bo si som capaços de guanyar diumenge que ve la Gramanet
Jordi Guerrero (Entrenador del Palamós)

jueves, 12 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 12 DE SETEMBRE DEL 2013

LA DIADA DE LA REMONTADA: PALAMÓS CF 3 VILASSAR 2

Aquest va ser l'onze inicial de la remontada. Foto: J.Cama.

Desde aquesta tribuna de premsa VIP us varem explicar la remontada els de Futbol a Ràdio Palamós. Foto: J.Cama.

El Palamós Club de Futbol ha anunciat que l'assemblea ordinària de socis corresponent a aquesta temporada 2013-2014 es farà el dijous dia 19 de setembre al Nou Estadi Municipal, a les vuit del vespre en primera convocatòria i a dos quarts de nou, en segona. En aquesta assemblea ordinària de socis es presentarà el balanç econòmic de la temporada 2012-2013 i el pressupost d'aquest campanya 2013-2014 que segons ha dit la junta directiva palamosina pujarà a uns 150.00 euros.

miércoles, 11 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIMECRES 11 DE SETEMBRE DEL 2013

El Palamós derrota el Vilassar en una remontada épica (3-2)


El Palamós Club de Futbol ha guanyat el primer partit de lliga a casa en una remuntada èpica davant el Vilassar. A poc més de deu minuts del final, els palamosins perdien per zero a dos. Un gol de Sergi Arimany i dos de Javi Revert, el segon ja en temps afegit, han donat la segona victòria de la temporada a l’equip que entrena Jordi Guerrero. Dissabte vinent, el Palamós visitarà el camp del Santfeliuenc (18:00 hores)
FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 3 VILASSAR 2 

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho (Sergi Valls, 85’), Cunill, Subi, Raúl Calvo, Ritxi Mercader, Marc Vila (Arimany, 67'), Pugui (Dani Fernández, 73’), i Javi Revert.

Vilassar: Imanol, Fran, Jose, Peque, Kilian, De Frias, Aitor (Vicente, 72'), Edu, Pau Gené (Mendo, 79'), Vives i Jona (Edu Camps, 51').

Àrbitre: Jose Antonio Salas Montoro.

Targetes grogues: Pugui del Palamós / De Frias i Edu del Vilassar.

Targetes vermelles: Jose del Vilassar (minut 94).

Gols: 0-1: Peque, minut 22. 0-2: Vives, minut 35. 1-2: Javi Revert, minut 79. 2-2: Arimany, min 89. 3-2: Javi Revert de penal, minut 94.

Públic: 150 espectadors.

domingo, 8 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 8 DE SETEMBRE DEL 2013

El Palamós perd al camp del Rubí i suma la primera derrota en el campionat de lliga (3-1)

Foto: Sergi Cortés Coromines 

El Palamós Club de Futbol ha perdut al Municipal de Can Rosés (3-1) enfront el Rubí i ha sumat la primera derrota de la temporada, desprès d’una victòria i un empat. Els palamosins han ofert una molt bona imatge, però han acabat cedint davant l’efectivitat demostrada pels jugadors vallesans. El Palamós suma 4 punts i rebrà aquest dimecres el Vilassar a les 12 del migdia.

A la primera part, i desprès d’un primer quart d’hora de tempteig i sense oportunitats de gol per part de cap dels dos equips han arribat les primeres aproximacions a les porteries de Segovia i Bayona . En el minut 21 una centrada de Peña des de la banda li ha servit al Rubí per avançar-se en el marcador amb un cop de cap de l’exjugador del Prat Ferran Vila, l’home més destacat de l’equip vallesà al llarg del partit. El gol ha arribat en la primera aproximació dels vallesans a l’àrea palamosina. Tres minuts mes tard ha estat el defensa Chicho qui ha rematat un xut ben col.locat desprès d’un llençament de corner de Ritxi establint l’empat, El central palamosí ha fet el segon gol aquesta temporada desprès del que va marcar a Figueres i trencant l’imbatibilitat del Rubí que no havia encaixat cap gol ni a la pretemporada ni a la lliga. En total 10 partits i 925 minuts sense encaixar cap gol. Just en la següent aproximació del Rubí, els locals han tornat a marcar. Amb empat a un el Palamós ha pogut fer el 2-1, en un xut impressionat de Iván Díaz des de el centre del camp que ha sortit fora per poc. En el minut 32 el davanter Zambudio ha driblat diversos jugadors del Palamós, tot fent un eslàlom i ha rematat a gol. Joan Bayona ha refusat el xut i el defensa Kiki, molt atent i amb el peu, ha marcat el segon gol del Rubí. Al descans s’ha arribat amb 2-1 favorable al Rubí, però amb una molt bona imatge de l’equip de Jordi Guerrero que ha tingut la possesió de la pilota i el control del joc.

Chicho, autor del gol de l'empat (Arxiu).

A la segona part el Palamós ha posat setge a la porteria de Segovia, ho ha provat amb jugadors de refresc com Anas o Dani Fernández, però el gol se li ha resisitit. En el minut 31 una jugada personal de Ferran Vila per part dels locals, ha estat rematada per Ernest, que només feia tres minuts que havia entrat al camp, establint el definitiu 3-1. El Palamós no ha pogut reaccionar i ha vist com el Rubí ha sumat els tres punts en joc. El Palamós es troba ara a mitja taula amb 4 punts i jugarà el proper partit de lliga aquest dimecres a casa amb el Vilassar (12:00 H).

FITXA TÈCNICA: RUBI 3 PALAMÓS 1

Rubi: Segovia, Kiki, Peña (Samu, 61’), Aitor Torres, Fontanils, Cervantes, Ferran Vila (Raventós, 82’), Roger, Muela (Ernest, 73’), Àlex Plà i Zambudio.

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho (Javi Morales, 85’), Cunill, Subi, Raúl Calvo, Ritxi Mercader (Anas, 61’) Ivan Díaz (Dani Fernández, 73’), Pugui, Javi Revert i Sergi Arimany.

Àrbitre: Ana Zardaín López.

Targetes grogues: Cervantes i Ferran Vila del Rubí / Raül Calvo i Ritxi Mercader del Palamós.

Targetes vermelles: Cap.

Gols: 1-0: Ferran Vila, minut 21. 1-1: Chicho, minut 24. 2-1: Kiki, minut 32. 3-1: Ernest, min 76.

Camp / Públic: Municipal de Can Rosés. 300 espectadors.

domingo, 1 de septiembre de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 1 DE SETEMBRE DEL 2013

El Palamós empata amb l'Ascó en el debut a casa (1-1)

El Palamós Club de Futbol ha cedit els primers punts de la temporada. L’equip ha empatat a un gol al Nou Estadi davant un Ascó que ha causat una impressió molt bona. Els palamosins han pogut salvar un punt, després d’anar per darrere en el marcador i de jugar bona part del segon temps amb deu jugadors per l’expulsió de Venzal. Javi Revert ha fet el gol de l’empat del Palamós en el minut 66 de partit.


PALAMÓS 1 ASCÓ 1

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho, Cunill, Subi, Raúl Calvo, Venzal, Ritxi Mercader (Marc Vila, 79'), Ivan Díaz (Maik Molist, 69'), Pugui (Dani Fernández, 63’) i Javi Revert.

Ascó: Chiné, Gabernet, Dennis Coch, Sangrà, Giribet (Roigé, 54'), Edgar, Genís (Sergi Moreno, 67'), Sergi Duran, Ermengol (Galceran, 81'), Virgili i Edu Vives.

Àrbitre: Martín Varas.

Targetes grogues: Chicho i Venzal (2) del Palamós / Giribet, Edgar, Genís, Sergi Duran, Edu Vives i Virgili de l'Ascó.

Targetes vermelles: Venzal del Palamós (a la fotografia superior) expulsat en el minut 52 per doble groga.

Gols: 0-1: Genís, minut 15. 1-1: Javi Revert, minut 66.

Públic: 300 espectadors.