jueves, 28 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 28 DE NOVEMBRE DEL 2013

ORIOL ALSINA NOU DIRECTOR ESPORTIU DEL GIRONA FC

Oriol Alsina ha signat per tres temporades i el que queda d'aquesta com a nou director esportiu del Girona FC. Alsina compaginarà el seu nou càrrec amb el de director tècnic de l'UE Llagostera. De fet aquesta temporada haura exercit en tres clubs aquesta tasca. En el llagostera, en el palamós CF i ara en el Girona. Aquest és un moment de la presentació que s'ha fet aquest matí a l'Estadi Municipal de Montilivi.


Cristian Venzal ja és a casa després de ser operat del lligament encreuat del genoll i del menisc i serà baixa entre 6 i 7 mesos
Aquest dimarts el migcampista del Palamós Club de Futbol, Cristian Venzal, va passar pel quiròfan per operar-se de la greu lesió que es va fer el 13 d’octubre en el partit contra la Rapitenca. El jugador ja es troba a casa seva després d’haver rebut l’alta. Venzal estarà entre 6 i 7 mesos de baixa després que li operessin el menisc i el lligament encreuat del genoll esquerre. A banda de Venzal, el Palamós també té lesionat de llarga durada el migcampista Maik Molist. En el cas de Molist, és un trencament del lligament lateral extern i el període de baixa és molt semblant al de Venzal.


 El Palamós Club de Futbol avança a les 16:30 dels diumenges els partits de lliga al Nou Estadi Municipal
A causa de les inclemències metereològiques i l’entrada de ple a l’hivern, la junta directiva del Palamós CF ha decidit avançar 30 minuts els començaments dels partits durant els mesos d’hivern. Des del proper mes de desembre, que és quan s’aplicarà aquest nou horari, fins el mes de març del 2014, els partits que jugui el primer equip del Palamós a casa començaran a les 16:30. El primer dia en què s’aplicarà aquest canvi d’horari serà el 15 de desembre amb el partit Palamós – Cerdanyola corresponent a la Jornada 17 del Campionat lliga de la Tercera Divisió.

domingo, 24 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 24 DE NOVEMBRE DEL 2013

La tribuna del Nou Estadi aquesta tarda. Foto: Josep Cama Subirana

El Palamós Club de Futbol ha perdut el segon partit de la temporada a casa. Tres gols del Castelldefels en un inspirat quart d'hora del segon temps li ha permés al conjunt barceloní emportar-se els tres punts del Nou Municipal. El Palamós, tot i no fer un bon partit, ha disposat d'ocasions de gol en el primer temps que ha finalitzat amb empat a zero. L'equip de Jordi Guerrero s'ha enfonsat en el segon temps encaixant tres gols i rebent la major golejada de la present temporada a casa. El Palamós, tot i aquesta derrota, continua a la zona mitja de la classificació, amb 20 punts, i la propera jornada visitarà el Nou Sardenya per jugar enfront el CE Europa.

FITXA TÈCNICA: PALAMÓS 0 UE CASTELLDEFELS 3

Palamós C.F: Bayona, David Malo, Morales, Cunill, Subi, Raul Calvo, Marc Vila (Dani Romero, 57’), Pugui, Ritxi Mercader (Badre, 79’), Revert i Arimany (Dani Fernández, 67’).

UE Castelldefels: August, Sergi Pastells, Marc Martínez, Uri, Aleix Camps, Jorge Sánchez, Prieto (Pol Roigé, 80') Oriol Cortés, Cervantes, Gilberto (Quirante, 90’) i Cano (Arnau, 62’)

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó

Targetes grogues: Cap

Targetes vermelles: Cap

Gols: 0-1: Cano, min. 61. 0-2: Cervantes, min. 68. 0-3: Sergi Pastells, min.77.

Públic: 200 espectadors. Tarda molt freda amb tramuntana i 12 graus de temperatura

sábado, 16 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DISSABTE 16 DE NOVEMBRE DEL 2013

El Palamós Club de Futbol ha sumat un punt en la seva visita al camp de la Bòbila de Gavà (2-2) en un matx amb molta pluja. L’equip de Jordi Guerrero ha fet un bon partit i ha merescut un millor marcador ja que ha disposat de més ocasions que el seu rival en el global del partit. El Palamós, que ja suma 20 punts a la classificació, jugarà el proper partit a casa enfront el Castelldefels (diumenge 24 a les 17:00 hores)..



Ben aviat ha marcat el Gavà ja que ho ha fet en el minut 7. Un xut des de la frontal de l'àrea ha estat refusat per Joan Bayona i Julian molt atent a l'àrea petita ha marcat el primer gol pels locals amb un xut amb el peu dret. El Palamós tot i encaixar aquest gol ha creat perill a la porteria de Pacheco. Primer amb un remat de Dani Fernández amb el peu (11’) i desprès amb un altre remat amb el cap de Pugui (12’). El gol del Palamós ha arribat en el minut 28 quan el defensa del Gavà Alberto ha rematat amb el cap en pròpia porteria una centrada de Pugui. Amb empat a un gol s’ha arribat al descans.

A la segona part el central Morales ha substituit Chicho que amb un trau a la boca ha estat traslladat a l'hospital de Gavà on li han aplicat 4 punts de sutura. En la primera pilota que ha tocat Javi Revert ha fet el segon gol i el novè que marca ell aquesta temporada. Ha estat en el minut 19 del segon temps quan una passada en profunditat de David Malo ha estat aprofitada per Javi Revert per marcar el segon gol del Palamós i avançar per primera vegada el seu equip en el marcador. Ha durat poc l’alegria pels palamosins ja que el Gavà ha empatat en el minut 26 del segon temps amb un gol de Borreda. Ha estat un xut des de la frontal de l'àrea que ha tocat el pal i ha acabat entrant. El Palamós ha pogut fer el tercer en el minut 31 de la segona part quan Pugui ha enviat un llançament de falta al travesser i en el 89 Javi Morales ha intentat una rematada de xilena que a punt ha estat de convertir-se en gol.

FITXA TÈCNICA GAVÀ 2 PALAMÓS 2

Gavà : Pacheco, Juanito, Alberto, Luca Ferrone, Blanchart, Julian, David, Aitor Unzue, Biyong, Sergio López (Cristian, 85’) i Grau (Borreda, 53’).

Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho (Morales, 46’), Cunill, Subi, Raul Calvo, Dani Fernández (Sergi Arimany, 57’), Pugui, Dani Romero (Marc Vila, 65’), Ritxi Mercader i Javi Revert.

Àrbitre: Arturo Diaz Àlvarez (Col.legi gallec)

Targetes grogues: Aitor Unzue (2), Julian i Cristian del Gavà / Toni Cunill i Sergi Arimany del Palamós CF.

Targetes vermelles: Aitor Unzue en el min 88 (Doble groga).

Gols: 1-0: Julian, min 7. 1-1: Alberto en pròpia porteria, min 28. 1-2: Javi Revert, min 64. 2-2: Borreda, min 71 . 

jueves, 14 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DIJOUS 14 DE NOVEMBRE DEL 2013


Una fotografia feta a la badia de Palamós ha estat seleccionada per participar en un certamen on hi participen els millors fotògrafs nàutics del món. Es tracta d’una imatge d’Alfred Farré, fotògraf oficial del Club de Vela Palamós, i que va realitzar durant el Trofeu Vila de Palamós OptimistTrophy, el passat mes de febrer. La votació es fa a través d’internet mitjantçant facebook i les deu més votades passen a la final. El veredicte es donarà a conèixer el mes de desembre durant la celebració a Goteborg del forum anual més important de vela.

COSES MEVES DEL DIJOUS 14 DE NOVEMBRE DEL 2013

La Unió Esportiva Calonge celebra el seu 50è aniversari amb un llibre i un film. Els actes principals de commemoració es van fer al castell del municipi on es va projectar ‘La UE Calonge, un viatge als anys 70’, un recull d’imatges inèdites de Josep Fort que reflexen la diversitat d’activitats que organitzava l’entitat en aquella època. També es va presentar el llibre d’Albert Vilar que repassa tota la història de l’entitat des de la seva fundació i que inclou unes 200 fotogràfies de la trajectòria del club.

Aquest proper dilluns 18 novembre al Costa Brava Esports de TV Costa Brava parlarem, del passat, present i futur de l' Unió Esportiva Calonge Els convidats seran el periodista Albert Vilar Massó i el president del club Juli Alberti. Tancarem el programa amb música dels calongins Diversiones.

domingo, 10 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DIUMENGE 10 DE NOVEMBRE DEL 2013

PALAMÓS 2 SANTBOIA 2


El nou president Joan Pau Pérez, amb la nova samarreta de l'equip divendres a la presentació.

Palamós i Santboià han jugat aquesta tarda un gran partit en el Nou Municipal. Després d'una primera mitja hora sense ocasions de gol, el Palamós ha marxat al descans amb 2-0 al seu favor després dels gols de Sergi Arimany amb el cap i de Javi Revert, en una magnífica jugada individual. En el segon temps una genialitat del visitant Pedro ha situat el 2-1 en el marcador i un potent xut del veterà Jordi Martínez li ha permès al Santboià acaba empatant el partit. En la propera jornada el Palamós visitarà el camp del Gavà, el dissabte dia 16 a les 5 de la tarda.

PALAMÓS 2 SANTBOIÀ 2

Palamós C.F: Bayona, David Malo, Chicho, Cunill, Raul Calvo, Marc Vila (Javi Morales, 78’), Pugui, Subi, Ritxi (Dani Romero, 83’), Revert i Arimany (Dani Fernández, 66’).

F.C. Santboià: Hugo, Àlex, Kevin, Márquez, Dani Iglesias, Miki, Pedro (Heredia, 87’), Raul (Luque, 69’), Eloy, Libo i Alberto Manga (Jordi Martinez, 69’).

Àrbitre: Caballero León

Targetes grogues: Sergi Arimany i Ritxi / Libo, Jordi Martínez i Heredia del Santboià. 

Targetes vermelles: Cap

Gols: 1-0: Arimany, min. 33. 2-0: Revert, min. 41. 2-1: Pedro, min. 49. 2-2: Jordi Martinez, min. 73.

Públic: 400 espectadors. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Josep Martí i Jardi, pare de l’expresident del Palamós CF Kelo Martí.

viernes, 1 de noviembre de 2013

COSES MEVES DEL DIVENDRES 1 DE NOVEMBRE DEL 2013

PALAMÓS, SEU DE LA LASER EUROPA CUP 2013

Palamós és l’escenari, des de avui i fins diumenge, del Campionat d’Europa de Vela de la classe Làser. Es preveu que hi hagi uns 211 participants de 15 països diferents. Aquesta és la primera vegada que una prova de la classe Laser Europa Cup se celebra en aigües de la badia de Palamós. Es tracta d`una regata itinerant formada per un total de 19 proves distribuïdes per tota Europa. Palamós, que compta amb gran tradició en vela olímpica i lleugera en l`organització de regates com la Christmas Race o el Vila de Palamós Optimist Trohy ha estat triada per formar part d`aquest exclusiu circuit de la classe Laser.


A la classe Laser Standard destaca la presència de dos campions olímpics, José Luis Doreste (Seül 88’- Fotografia) i Miquel Noguer (Moscou 80’), tots dos competiran en la classe Laser Standard en la categoria Grand Master. En aquesta classe també està inscrit Guillermo Altadill que ha completat diverses voltes al mon mentre que en Laser Radial participa la campiona del món en Yngling i olímpica a Pequín 2008 Mònica Azón.

ADEL MECHAAL FAVORIT EN EL TRADICIONAL CROS DE SANTA COLOMA DE FARNERS


Més de 1.500 atletes participaran en la XL edició del cros de Santa Coloma de Farners, que es disputarà diumenge al matí al parc de Sant Salvador de la localitat. La prova serà la segona puntuable per al Circuit Gironí de Cros, XXIII Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i X Trofeu Diputació de Girona. Entre els atletes inscrits, destaca la presència d'Adel Mechaal (AA Palamós) i la banyolina Esther Guerrero (FC Barcelona).