domingo, 26 de enero de 2014

COSES MEVES: DIUMENGE 26 GENER DEL 2014

RESULTATS 26 DE GENER DEL 2014

TERCERA DIVISIÓ - GRUP V

PALAMÓS 1 RUBÍ 0

SEGONA CATALANA-GRUP 1

CALONGE 2 BESCANÓ 3

TERCERA CATALANA-GRUP 16

BESCANO B 1 SANT ANTONI 3

QUARTA CATALANA-GRUP 29

SANT HILARI 5 CATALONIA 0 

QUARTA CATALANA-GRUP 30

CALONGE B 1 BELLCAIRE 0

BÀSQUET PRIMERA CATALANA-GRUP 3

PINEDA 65 CE PALAMÓS 54

miércoles, 22 de enero de 2014

COSES MEVES: DIJOUS 22 DE GENER DEL 2014

L'home dels 400 partits

El porter del Palamós va aconseguir aquesta xifra rodona en el darrer partit de lliga contra l'Ascó (3-3)

Amb 34 anys, Bayona lluita per una posició com a titular amb Bartrina, que en les dues darreres temporades li ha trencat la regularitat dels últims nou anys

Joan Bayona durant una concentració amb la selecció catalana amateur Foto: EL 9 ESPORTIU.

Mantenir-se durant 17 temporades jugant en una categoria competitiva com la tercera divisió no ho poden dir molts futbolistes. En el matx que enfrontava l'Ascó amb el Palamós, en la darrera jornada de tercera, el porter del conjunt palamosí, Joan Bayona, va assolir la xifra no menyspreable de 400 partits de lliga en el futbol amateur. D'aquests enfrontaments oficials, el de Sant Feliu de Guíxols n'ha disputat 290 amb el club de la seva vida, el Palamós, 50 amb el Palafrugell, 42 amb el Guíxols i 18 amb el Sant Marcial, que durant la temporada 2002/03 era el filial del Logroñés. “Estic orgullós i content d'haver arribat als 400 partits oficials, però tampoc és una cosa que esperava o tenia al pensament. El que més bé em fa sentir és haver pogut jugar tants partits (290) amb el Palamós”, explica el mateix protagonista, Joan Bayona.
Tretze temporades amb el degà

El jugador format a les categories inferiors del Palamós és tota una institució en el conjunt empordanès. Bayona va pertànyer a la primera plantilla palamosina des de la temporada 1997/98 fins a la 1999/2000. Després de quatre temporades a cavall del Palafrugell, el Guíxols i el Sant Marcial, la campanya 2004/05 va retornar al Palamós per quedar-s'hi fins a l'actualitat –suma deu temporades consecutives–. “Quan em pregunten de quin equip sóc, sempre contesto que del Palamós, i després del Barça. És el club que porto al cor i m'estimo més. En aquests anys em quedo amb totes les amistats que he fet, els entrenadors que m'han ensenyat, jugadors que m'han impressionat, etc.”, comenta el porter, que ja fa dues temporades que lluita per un lloc en l'onze amb Martí Bartrina. La competència amb el jove porter ha impedit a Bayona arribar als 400 partits amb anterioritat però, tot i tenir 34 anys, no perd l'energia per continuar sumant. “N'he passat de tots colors. No queda cap altre remei que adaptar-te a les circumstàncies ja que decideix l'entrenador. Com a capità intento ajudar l'equip, i amb els problemes que hem tingut en l'inici d'aquesta campanya encara amb més raó”, sentencia.
Una vida al Palamós
Joan Bayona ha defensat la samarreta del degà del futbol català durant 13 temporades (en dues etapes diferents). Dels 400 partits de lliga en el futbol amateur, n'ha jugat 361 a tercera, 38 a primera catalana i un a segona B.
290
partits
ha jugat amb el Palamós.
50
enfrontaments
amb el Palafrugell.
42
enfrontaments
amb el Guíxols.
18
matxs
ha sumat amb el Sant Marcial.
Darrera actualització ( Dimecres, 22 de gener del 2014 02:00 )
Publicat a

domingo, 19 de enero de 2014

COSES MEVES: DIUMENGE 19 DE GENER DEL 2014


JOAN BAYONA 400 PARTITS COM A PORTER

REVERT 3ER MÀXIM GOLEJADOR DE L'HISTÒRIA DEL CLUB

El capità del Palamós CF Joan Bayona ha jugat , amb el d'avui al camp de l'Ascó, 400 partits com a porter. 1 partit a Segona B, 361 a Tercera Divisió i 38 a Primera Catalana. D'aquests 400, un total de 291 vestint la samarreta del palamós. Enhorabona Capi !!!
 
MARCADORS 18 i 19 DE GENER DEL 2014

TERCERA DIVISIÓ – GRUP 5è: Ascó 3 Palamós 3

El Palamós Club de Futbol ha empatat a tres al camp de l’Ascó amb gols de Javi Revert i Sergi Arimany, en el primer temps i de Pugui, en el segon. Els palamosins s’han deixat remontar un 0-3 al seu favor, però sumen sis jornades consecutives sense perdre. L’equip d’Alfons Garcia ocupa el setè lloc de la classificació amb 34 punts a 5 dels llocs de play-off i rebrà el Rubí.

Grup Primer de Segona Catalana: Calonge 0 Camprodon 2

El Calonge va ser derrotat a casa pel Camprodon (hi jugava l’ex-palamosí Xavi Molas) per zero gols a dos. L’equip calongí no perdia des de el passat 9 de novembre del 2013, quan va caure al camp del Sporting Vidrerenca per 3 a zero i sumava 4 victòries consecutives abans de patir aquesta derrota.

Tercera Catalana Grup 16: Aro CE 2 Sant Antoni 1

El Sant Antoni, va perdre al camp de l’Aro CE per 2-1.

Quarta Catalana (grup 29) Catalónia

Quarta Catalana (grup 30) Calonge B

Bàsquet Primera Catalana:

El sènior masculí del Club Esportiu Palamós va perdre de 14 punts a la pista del Circol Catòlic de Badalona (77-63). Al descans (37-33).

Futbol sala, Divisió d’Honor Catalana:

El Badia Palamós va patir ahir una golejada a la pista del Mallorca Futbol Sala (10-1). Aquest equip juga els seus partits a Barcelona al ser una mena de Penya o filial del Mallorca.

Campionat de Catalunya de cros curt:

El corredor de l’Associació Atlètica Palamós, Adel Mechaal, va revalidar ahir diumenge a Sabadell el títol de campió de Catalunya de cros curt, que ja va aconseguir l’any passat. El club palamosí va obtenir el passaport per anar al Campionat d’Espanya de cros, que es disputarà el 2 i 3 de març a Oropesa del Mar, a Castelló, en acabar trecer classificat per clubs amb un punt d’aventatge sobre el Vilafranca.

miércoles, 15 de enero de 2014

COSES MEVES: DIMECRES 15 DE GENER DEL 2014

Dos mítics ex palamosins han penjat les botes. Es tracta del davanter Jordi Martínez i de Francesc Guitart Sabater.


Trajectòria de Jordi Martínez (www.el9.cat)

Jordi Martínez va sortir de les categories inferiors del Barça. Van ser vuit anys en el futbol de base que va haver de tancar als 19 després de debutar amb el filial a segona A. “Em va agafar l'època de la llei Bosman [els equips ja no tenien una quota obligatòria d'estrangers] i tant jo com altres jugadors vam haver de marxar. A part que la posició de davanter centre en el primer equip del Barça és per a privilegiats”, diu. A partir d'aquí va començar el seu periple per la segona B. La gran temporada a Palamós (12 gols) el va portar a fitxar per l'Espanyol que el va cedir al Figueres.

Martínez va començar a viure l'auge d'una categoria de bronze feta a cop de bitllets. “Es movien molts cèntims sobretot a la zona de llevant, amb contractes molt alts. Hi havia jugadors de segona A i primera que baixaven a jugar a segona B”, afirma el davanter. Quan va començar el segle XXI, el davanter va marxar a Castelló i Cartagonova abans de fer la millor temporada de la seva carrera. Va ser a Mataró (18 gols). Posteriorment Hèrcules amb el que va viure un ascens a segona A i mitja temporada en la categoria de plata. Els últims vuit anys els ha passat fent gols a Catalunya, entre el Sant Andreu, el Terrassa, l'Hospitalet i el Santboià. Jordi Martínez, esta disposat a obrir una nova etapa com a tècnic.


Francesc Guitart Sabater va ser fitxat l'estiu del 2011 procedent del Llagostera. Guitart ha decidoit penjar les botes amb 27 anys. El seu pare, el defensa Francesc Guitart Saez, va arribar al Palamós Club de Futbol la temporada 88-89, la temporada de l'ascens a Segona Divisió A, i s'hi va estar quatre campanyes, fins al 1992. 



Ahir al vespre i a la sala de premsa del Nou Estadi Municipal de Palamós, va ser presentat Joan Mármol, com a nou director esportiu de l'entitat. Aquí teniu l'imatge de l'acte.



Joan Marmol, que va estar acompanyat pel president del club Joan Pau Pérez i pel vicepresident Pere Caixàs, va manifestar que la seva "prioritat" era la de ratificar l'Alfons Garcia com a entrenador, a banda d'explicar que té la intenció d'incorporar a tres persones més al cos tècnic. Un segon entrenador d’Alfons Garcia. Un especialista en tàctica i estratègia i un operador de vídeo.




Mármol ja tenia relació amb el club donat la seva tasca com a coordinador del futbol base i la seva experiència com a segon entrenador de la primera plantilla la temporada 2010/2011 amb Jordi Condom.

martes, 14 de enero de 2014

COSES MEVES DEL DIMARTS 14 DE GENER DEL 2014

Bon dia. Avui el Palamós CF presenta Joan Mármol, com a nou director esportiu de l'entitat. Segons el club, aquesta incorporació serveix per a reestructurar l'apartat esportiu i posar les bases per un projecte a mitjà i llarg termini. Tot el que sigui sumar per millorar, es bó. Enhorabona a Joan Marmol i al president i la seva junta per la decisió de tornar a instaurar un càrrec que havia ocupat a principi d'aquesta temporada Oriol Alsina (quin equipaç va muntar oi? O em direu el contrari). Sort Joan.

Vist a Facebook...Encara estic rient. El profe hauria de donar per bona la resposta, encara que només sigui per la seva originalitat. Com podeu veure el profe no va tenir cap pietat de la tal Natalia Paris i la va suspendre. 
Quin poc sentit de l'humor !!!



Palamós no tornarà a organitzar el campionat del món de Triatló aquest proper estiu. El motiu es que l'ajuntament tenia que fer-se càrrec integrament de tota l'organització de la prova. El pressupost, en cas d'haver-se fet pujava 150.000 euros. Bona decisió del govern municipal. Amb aquest calers es poden fer moltes altres activitats esportives i no esportives. D'entrada ja  és segur que aquest estiu es farà un campionat de natació en aigües obertes entre La Fosca i Castell.

domingo, 12 de enero de 2014

COSES MEVES DEL DIUMENGE 12 DE GENER DEL 2014

El Palamós empata el derbi amb el Figueres (3-3)


Un gol del central Chicho amb el cap després d'un servei de cantonada de Pugui en el minut 94 de partit li ha servit al Palamós per empatar el derbi amb el Figueres. El resultat ha estat en tot moment desfavorable als palamosins que han marxat al descans amb un 1-2 en el marcador. Dos gols de Bonaventura i Guillem Cornellà li han donat aventatge a l'equip de Xavi Punsí. El davanter del Palamós Sergi Arimany, a poc del descans, ha pogut retatallar les diferències. El primer temps ha estat dominat pel Figueres, que només començar la segona part ha fet el tercer amb un gol de Pedro del Campo. Cinc minuts més tard Ritxi Mercader, el millor del partit, ha fet el 2-3. En els posteriors minuts, el Palamós ha disposat de bones ocasiones per empatar, però no ha estat fins al descompte quan Chicho ha marcat el definitiu empat a tres. El Palamós jugarà el proper diumenge al camp de l'Ascó