miércoles, 12 de marzo de 2014

COSES MEVES: DIMECRES 12 DE GENER DEL 2014

DIMECRES 12 DE GENER DEL 2014
El Palamós Club de Futbol va fer oficial ahir al vespre en el decurs d’una roda de premsa la renovació del contracte del veterà porter Joan Bayona per les dos pròximes temporades.

El mític capità del Palamós CF compleix enguany la seva tretzena temporada defensant la porteria del Degà havent disputat més de 400 partits entre Segona B, Tercera i Primera Catalana, 291 d’aquests amb el Palamós CF. Amb la renovació de Joan Bayona ja son tres els jugadors que tenen garantida la seva continuïtat al Palamós CF la temporada que vé, El juvenil Àlex Fernàndez, que ja va renovar fa unes setmanes, Marc Guilana, que va signar per dos temporadaes i ara Joan Bayona.

martes, 11 de marzo de 2014

COSES MEVES DEL DIMARTS 11 DE MARÇ DEL 2014

DIMARTS 11 DE MARÇ DEL 2014

Magnífica la iniciativa del Palamós Club de Futbol que ha signat un acord amb els restaurants i hotels que formen part de l'Associació Fecotur. A partir d'ara, l'entitat oferirà als seguidors dels equips visitants una àmplia selecció de menús en diversos restaurants del municipi. A més, els hotelers de Fecotur també han accedit a què el club ofereixi una estada de cap de setmana a aquells seguidors que a banda de veure el seu equip a Palamós, desitgin pasar el cap de setmana a la població.



FER-SE FORTS A CASA

Les opcions del Palamós de fer la promoció d'ascens a Segona B passen en bona part pels partits que ha de jugar al Nou Estadi. El primer d'ells arriba aquest diumenge, enfront el Terrassa (6è). Després vistaran el Nou Municipal el Cornellà (4t), l'Europa (3r), el Manlleu (10è) i el Gavà (19è).

FINAL DEL CAMPIONAT DE LLIGA PEL PALAMÓS CF

Jornada 29
PALAMÓS-Terrassa
Jornada 30
Masnou-PALAMÓS
Jornada 31
PALAMÓS-Cornellà
Jornada 32
Santboià-PALAMÓS
Jornada 33
PALAMÓS-Gavà
Jornada 34
Castelldefels-PALAMÓS
Jornada 35
PALAMÓS-Europa
Jornada 36
Cerdanyola-PALAMÓS
Jornada 37
PALAMÓS-Manlleu
Jornada 38

Pobla de Mafumet-PALAMÓS