viernes, 30 de mayo de 2014

COSES MEVES DIVENDRES 30 MAIG 2014 (2)

Acabem la setmana de bon humor....


Un dels meus ídols va ser i continua essent el gran Pepe Rubianes (DEP).


Un gran comunicador...


Vaig començar la setmana amb una tertúlia amb bons amics...


I l'acabo amb una tertulia a Ràdio Palamós...


Apa bon cap de setmana !!!

COSES MEVES DIVENDRES 30 DE MAIG 2014

La junta directiva del Palamós Club de Futbol que presideix Joan Pau Pérez va anunciar ahir al vespre en el decurs d’una assemblea informativa de socis que tindrà un pressupost per a la temporada que ve de 127.000 euros, dels quals 90.000 aniran destinats a configurar la plantilla del primer equip. Aquest pressupost haura de ser aprovat per la junta ordinaria del club que és farà el proper mes de setembre.



La junta directiva va admetre un deute acumulat de 57 mil euros dels que 37.717 corresponen a la temporada que ara acaba i 20.00 més de l’anterior. El club doncs s’haurà d’estrènyer el cinturó i això es reflectirà en els pressupostos dels propers exercicis que seran a la baixa i amb una previsió de superàvit que servirà per eixugar el deute acumulat. Els carnets de soci per a la temporada 2014-2015 valdran 60 euros (Normal), 100 euros (VIP) i 250 euros (Protector).


Esportivament els socis presents a l’assemblea van manifestar a la junta el seu malestar per la no renovació del tècnic Alfons Garcia i per que la plantilla està perdent la majoria dels seus efectius. Ahir, per exemple, es va saber que el capità Narcís Pèlach ‘Chicho’ i el migcampista Ritxi Mercader marxen del club i s’incorporaran a la Unió Esportiva Figueres com ja hop va fer el golejador Javi Revert. També han anunciat que deixen el club el porter Martí Bartrina, el defensa Javi Morales, els migcampistes Raul Calvo i Toni Cunill (que estava cedit per l’UE Llagostera) i els davanters Pugui (que probablement és retira) i Sergi Arimany.

jueves, 29 de mayo de 2014

COSES MEVES DEL DIJOUS 29 DE MAIG DEL 2014

El defensa Narcís Pèlach 'Chicho' es desvincularà del Palamós CF i signarà contracte amb l' UE Figueres. El migcampista Ritxi Mercader ha refusat l'oferta de renovació que li ha fet el club i tambè esta molt a prop d'acceptar l'oferta del Figueres. Aquestes dues baixes se sumen a les de Javi Revert (Figueres), Martí Bartrina, Raúl Calvo, Toni Cunill (UE Llagostera), Pugui (és retira) o Sergi Arimany, que tampoc continuaran vestint la samarreta del Palamós CF. De moment els únics tres jugadors que continuaran segur a la plantilla palamosina són el porter Joan bayona i els migcampistes Àlex Fernández i Marc Guilana. 

miércoles, 28 de mayo de 2014

COSES MEVES DEL DIMECRES 28 DE MAIG DEL 2014

La 22a edició del Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell – Costa Brava 
serà Campionat de Catalunya Absolut



Més de 500 atletes competiran a la XXII edició del Míting d’Atletisme Palafrugell - Costa Brava que tindrà lloc dissabte 31 de maig a l’estadi municipal Josep Pla i Arbonès. Enguany, la competició també formarà part del 93è Campionat de Catalunya Absolut, on hi participaran els noms més destacats del país. Als representants catalans els acompanyaran uns 60 atletes provinents de l’estat espanyol i de l’estranger, de 12 països.  El Míting de Palafrugell forma part del circuit internacional de l’EAP 2014 que es va iniciar al mes de gener a Letònia i finalitza a finals del mes d’agost a la Gran Bretanya.

sábado, 24 de mayo de 2014

COSES MEVES DISSABTE 24 DE MAIG 2014


Les instal•lacions esportives municipals han acollit durant tot avui dissabte la quarta edició de la Copa Palamós, amb la participació de 55 equips de futbol 7, amb clubs com el Palamós, el Girona, el Figueres, el Peralada o el Llagostera. A l'imatge el president del Palamós CF Joan Pau Pérez en una intervenció en directe aquest migdia des de el Nou Estadi Municipal de Palamós a l'espai Esports en Xarxa amb David Fleta per les emissores locals d'arreu de Catalunya.



La IV Copa Palamós està organitzada pel Palamós Club de Futbol i tots els partits es disputen, de les vuit del matí a les vuit del vespre, als camps de la zona esportiva Josep Massot i Sais, i al Nou Estadi Municipal. 











viernes, 23 de mayo de 2014

COSES MEVES DEL DIVENDRES 23 DE MAIG DEL 2014

El Palamós va anunciar ahir que no ha ofert la renovació a Alfons Garcia malgrat la bona feina que ha fet aquest curs: “Busquem un altre tipus de perfil, que aporti aire fresc i permeti fer foc nou de cara al projecte 2014/15”, va anunciar el director esportiu, Joan Marmol. I és que en la mateixa compareixença, el president Joan Pau Pérez va destacar que la principal prioritat del club és “netejar la imatge d'aquest final de temporada”. “Utilitzarem fins a l'últim euro per pagar els futbolistes i l'objectiu és començar el curs que ve des de zero.”
Pel que fa a Alfons Garcia, es va mostrar orgullós i agraït d'haver dirigit el Palamós: “Em van donar una oportunitat quan no tenia experiència a tercera divisió, i crec que amb el meu equip hem fet un gran paper. A Palamós he viscut totes les situacions i no em sorprèn que no segueixi. He d'acceptar la decisió del club”, va apuntar Alfons Garcia, que ha format part del cos tècnic amb diversos entrenadors com Ramon Monràs, Jordi Condom, Bertu Fernández, Eduardo Vílchez i Jordi Guerrero. El ja extècnic no va descartar continuar entrenant el curs que ve.
El Palamós va explicar que té diversos noms sobre la taula però cap de decidit, i que la voluntat és que qui arribi a la banqueta mantingui els ajudants que tenia Alfons Garcia. Ara mateix, el club compta amb tres jugadors per al curs que ve –Bayona, Àlex Fernández i Guilana– i espera poder anunciar el tècnic la setmana vinent.
Assemblea el dia 29
El president va anunciar que el dia 29 de maig es farà una assemblea de socis a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou. En aquesta trobada, es presentaran els comptes finals del curs 2013/14 i les xifres de cara a la temporada que ve. Tal com va remarcar Marmol, el curs vinent el Palamós s'haurà d'estrènyer el cinturó.

jueves, 22 de mayo de 2014

COSES MEVES DEL DIJOUS 22 DE MAIG DEL 2014

ALFONS GARCIA NO SEGUIRÀ LA PRÒXIMA TEMPORADA COM A TÈCNIC DEL PALAMÓS CF

El president del Palamós CF Joan Pau Pérez i el director esportiu, Joan Mármol, han explicat aquesta tarda en roda de premsa que Alfons Garcia no entrenarà el primer equip la pròxima temporada 2014-2015. El club, segons han dit, no li ha ofert la renovació ja que busca un altre perfil d’entrenador. 


El Palamós CF donarà més detalls i explicacions d’aquest fet i sobretot de la situació econòmica de l’entitat en una assemblea de socis que és farà el proper dijous 29 de maig a la sala polivalent de la biblioteca Lluís Barceló i Bou. 



martes, 20 de mayo de 2014

COSES MEVES DEL DIMARTS 20 DE MAIG DE 2014

Aquests dies he reiniciat dos petits projectes personals. En primer lloc escriure cada dia en aquest bloc encara que siguin només quatre o cinc línies. En segon lloc ordenar, classificar, estructurar i posar ordre a tots els escrits, apunts, notes, i altres collonades relacionades amb el Palamós CF i que espero algun dia siguin publicats en forma d’un llibre dedicat al Degà del Futbol Català. Trenta anys seguint a diari la informació del Palamós CF donen per molt. Guardo moltes de les entrevistes, reportatges, cròniques i altres coses que he fet i he publicat al llarg d’aquestes tres dècades. Tinc escrit un capítol i mig dels 31 amb els que provisionalment he dividit aquest treball de recerca. Buf, quina feinada, i tot just acabo de començar. No sé quan carai ho acabaré, però de fet no tinc cap presa.

Maleït atac de tos, tot just començar el Costa Brava Esports d’ahir dimarts. Com diria aquell, coses del directe.


M’agrada molt la il·lusió amb la que s’ha incorporat els integrants de la nova direcció esportiva de l’AD Guíxols, encapcelada per Moha Mesbahi i Quique Gómez. Esperem que la il·lusió no s’acabi. M’ensumo que Ramon Monràs no continuarà al Guíxols la temporada vinent (i que consti en acta que es una simple intuïció). Espero que segueixi, de tot cor. Crec que és bon entrenador, però sobretot un bon tio. Honrat, sincer i treballador. No crec que sigui ni molt menys el principal culpable del descens del Guíxols a Segona Catalana. A nivell personal, de lo milloret que ha pasat per la banqueta del Palamós en els darrers anys. A Palamós no va tenir sort ni temps ni equip i aquella temporada 2010-2011 és va acabar baixant igualment a Primera Catalana. Quin desastre de categoria...

lunes, 19 de mayo de 2014

COSES MEVES DEL DILLUNS 19 DE MAIG DEL 2014

EL JUVENIL DEL GIRONÉS SABAT QUE ENTRENA EL PALAMOSÍ MARIO FERNÁNDEZ ACABA COM A CAMPIÓ DE PREFERENT I ASSOLEIX L'ASCENS A LLIGA NACIONAL




L'equip juvenil del EF Gironés Sabat s'ha proclamat campió de Preferent Juvenil Grup 2 assolint l'ascens a Lliga Nacional. El jove tècnic palamosí Mario Fernandez ha estat l'artifex d'aquest ascens a Lliga Nacional desprès que el seu equip hagi quedat campió de preferent juvenil amb un balanç de 23 victòries, 5 empats i 2 derrotes. 



L'equip de Mario Fernández ha marcat 110 gols i n'ha rebut 44. L'equip gironí ha estat capaç de sumar fins a 20 jornades consecutives puntuant, amb 18 victòries i dos empats (als camps del Granollers i Banyoles).