jueves, 8 de enero de 2015

COSES MEVES DIJOUS 8 DE GENER DEL 2015

COSES MEVES DEL DIJOUS 8 DE GENER DEL 2015


Arturo Juan Rodríguez Pérez-Reverte davanter murcià de 25 anys procedent del Alcorcón cedit pel Còrdova és la primera incorporació al mercat d'hivern del Llagostera. Arturo, tan sols habia jugat 18 minuts amb Alcorcón repartits en dos partits.

El Còrdova el va incorporar en el passat mercat d'hivern procedent de la Roda, de segona B, on va marcar 15 gols en 19 partits. El nou jugador llagosterenc ha estat presentat aquest migdia a la sala de premsa de l'Estadi Josep Plà i Arbonés de Palafrugell, acompanyat de la presidenta del club Isabel Tarragó i del Director Esportiu Oriol Alsina.

S'esperen més

La prioritat és un jugador de banda i un lateral esquerre, encara que el club no vol tancar-se cap porta per a la resta de posicions. El Llagostera, amb marge salarial de sobres ja que va deixar expressament una partida de diners per si calia fitxar a l'hivern, té gairebé tot el mes per tancar altes, a l'espera de si decideix cedir algun jugador jove amb poc protagonisme, com és el cas del migcampista Roger Barnils.

PERE SUBIRANA

miércoles, 7 de enero de 2015

COSES MEVES DIMECRES 7 DE GENER DE 2015

 COSES MEVES DEL DIMECRES 7 DE GENER DE 2015

El Llagostera ha incorporat un davanter centre murcià de 25 anys que vé de l'Alcorcon on estava cedit pel Cordoba que s'anomena Arturo Pérez-Reverte, exactament igual que l'escriptor i periodista autor de "Las aventuras del Capitán Alatriste". Demà dijous serà presentat a les 12:30 a la sala de premsa del camp del Palafrugell.

El central del Llagostera Jorge García pateix un arrancament del troquíter del húmer dret i será operat demà dijous a primera hora del matí a Barcelona. El temps de baixa serà d'unes sis setmanes. Molts ànims.

El Palamós ja prepara el partit de diumenge (12:00 hores) al camp del CD Masnou. Dissabte passat l'equip va jugar un amistós al Josep Sunyer i Arxer de Sant Feliu de Guíxols, on va guanyar per 0-3 amb gols del juvenil David Torres, Marc Medina i Sergi Arimany. Tres jugadors que han de ser les referències ofensives de l'equip al llarg de la segona volta per sumar punts i estalviar patiments de final de temporada.

Ha mort el company Raimon Subirà (TV Ripoll). La cerimònia fúnebre serà demà a les 16h, al Monestir de Santa Maria de Ripoll. Descansi en pau. Va ser el primer narrador dels partits del Barça a la desapareguda Ona Catalana. La seva primera retransmissió en aquesta etapa (sinó recordo malament) va ser una final de Copa del Rei a Mestalla amb Jaume Mullor i Francesc Sánchez Carcasses.

sábado, 3 de enero de 2015

COSES MEVES DEL DISSABTE 3 DE GENER DE 2015

COSES MEVES DEL DISSABTE 3 DE GENER DE 2015

Us proposo un planillo per avui: Anar a Palamós, fer un vermut al passeig, un bon arròs en qualsevol dels molts restaurants del poble i abanas de les sis cap a l'Estadi Municipal Palamós Costa Brava a veure el derbi gironí entre el Llagostera i el Girona. "Fa un dia magnífic" !!!


L’estadi municipal Palamós-Costa Brava viurà probablement aquesta tarda (18:00 hores) la millor entrada de la present temporada 2014-2015 amb motiu del derbi gironí entre el Llagostera i el Girona, la primera vegada que aquests dos equips s’enfronten en un partit de competició oficial. Les previsions assenyalen que és poden superar els 3.500 seguidors que van veure el Llagostera-Betis del passat 13 de desembre. Aquell dia va caure un gran ruixat que va restar públic i va deslluïr l'espectacle. (Foto: Ràdio Palamós).



  
Més coses: Molt bó, amb grans imatges i una excel.lent edició el reportatge "Qui no corre, vela! - Merry Christmas Race".

A la web de Ràdio Palamós realitzat per Carles Ribas i Carles Pastor . Enhorabona. El podeu veure a: http://www.palamoscomunicacio.cat/web/



Gràfic: El 9 Esportiu de Catalunya.

Pere Subirana. Dissabte 3 de gener de 2015.