viernes, 24 de agosto de 2007

DARRER AMISTÓS DE PRETEMPORADA

Foto: A. Espinosa. (El President del Palamós, David Ferragut saluda al capità de la plantilla palamosina, Joan Bayona, al costat de Gallardo i Carmelo )

El Palamós Club de Futbol tanca demà dissabte el cicle de partits amistosos de preparació que ha fet durant aquesta pretemporada. A partir de les vuit del vespre, els jugadors entrenats per Cándido Viana, jugaran al camp de l’Ateneu Esportiu Guíxols.

Després de guanyar el Trofeu Gaspar Matas davant del Peralada, és molt probable que Cándido repeteixi davant del Guíxols una alineació similar. L'inici de la competició oficial està cada vegada més proper i el tècnic vol donar continuïtat i minuts als jugadors que seran titulars en el debut en el campionat de lliga el próxim dia 2 de setembre al camp del Santboià.


RESUM DELS AMISTOSOS DE PRETEMPORADA

(extret de la web ofical del club www. palamoscf.com)



28/07/07
Base Roses 0 - Palamós 4

Alineació: Toni Montero, Elies, Gallardo, Ismael, Déu, Marc Gómez, Marc Pujol, Carmelo, Planagumà, Álvaro i Fran.
També han jugat: Bayona, Diego, Ferran, Carlos López, Vichu, Jaume Duran, Cornellà, Giró, Sergi Martínez, Sergio Gámez i Santi Celaya.
Gols: Planagumà (2), Carlos López i Sergi Martínez.

Primer partit de pre-temporada i debut dels jugadors nous, tret de Garagarza, que arrossega unes molèsties de la temporada passada. En un partit sense gaires complicacions, el Base Roses s'ha empleat amb molta duresa, però no hi ha hagut cap lesionat. Bona valoració de l'equip en un partit on ho es podien treure gaires conclusions i en el que la nota més positiva ha estat el retorn de Santi Celaya als terrenys de joc després de 6 mesos.

04/08/07
EF Gironès-Sàbat 0 - Palamós 4

Alineació: Bayona, Elies, Gallardo, Fran, Carmelo, Carlos López, Vichu, Marc Pujol, Sergio Gámez, Marc Gómez i Cornellà.
També han jugat: Montero, Déu, Giró, Diego, Ismael, Santi Celaya, Jaume Duran, Sergi Martínez, Planagumà, Ferran i Álvaro.
Gols: Fran, Marc Pujol i Jaume Duran (2).

Segon partit de pre-temporada i repetició del marcador. Contra un rival d'una categoria superior que el Base Roses, el Palamós ha sabut imposar la diferència de categoria per tornar a marcar 4 gols

11/08/07
Palamós 2 - FE Figueres 0

Alineació: Toni Montero, Elíes, Giró, Gallardo, Déu, Cornellà, Carmelo, Jaume Duran, Fran, Carlos López i Planagumà.
També han jugat: Santi Celaya, Marc Pujol, Diego, Sergio Gámez, Marc Gómez, Ismael, Ferran i Álvaro.
Gols: Planagumà (2).

Debut de l'equip palamosí davant el seu públic, en motiu de la disputa d'una nova edició del Trofeu Vila de Palamós. La FE Figueres és l'equip de més categoria d'entre els equips que s'han enfrontat al Palamós fins ara, Primera Catalana, però els palamosins s'han mostrat superiors i no han tingut excessives complicacions per imposar-se amb dos gols de cap de Planagumà, un a cada part.

19/08
L'Escala - Palamós

SUSPÈS PER LA PLUJA

22/08/07
Palamós 2 - Peralada 1

Alineació: Bayona, Elíes, Déu, Giró, Gallardo, Cornellà, Fran, Carmelo, Carlos López, Jaume Duran i Planagumà.
També han jugat: Diego, Santi Celaya, Álvaro, Teixidor i Marc Pujol.
Gols: Planagumà (2).

El Palamós continua imbatut després de derrotar el Peralada per 2 gols a 1, en un partit ensopit i en el que els dos gols locals han arribat de penal.

No hay comentarios: