jueves, 23 de agosto de 2007

DOS PENALS DONEN EL 28è TROFEU GASPAR MATAS AL PALAMÓS CLUB DE FUTBOL

XXVIII TROFEU "GASPAR MATAS"

Dos penals donen el trofeu al Palamós davant el Peralada (2-1)

El Palamós es va adjudicar la 28 edició del trofeu 'Gaspar Mates' al derrotar al Peralada per 2-1 en un partit molt atractiu. Els dos gols locals es van marcar des dels onze metres, després de dos clares penes màximes que va assenyalar el col·legiat. La primera, per un enderrocament del porter Aleix a Jaume Durán i la segona per una entrada de Pitu Ventura al propi Jaume Durán. En ambdós casos, Planagumà no va perdonar. A part del gol del Palamós en la primera part, el mateix Planagumà ja va tenir la seva primera opció als 22 minuts, però la pilota es va desviar per poc. Per la seva banda. el Peralada només va inquietar al conjunt de Cándido Viana en la primera quart d'hora de la represa i va aconseguir marcar l'empat gràcies a un error defensiu a la sortida d'un córner que va aprofitar Miki para rematar de cap