miércoles, 1 de agosto de 2007

EL NOU PALAMOS CF 2007-2008


Un total de vuit incorporacions més el nou entrenador, l’exjugador Candido Viana, deixen perfilat el Palamós Club de Futbol 2007-2008, que esta format per dinou jugadors amb l’ objectiu de superar el nové lloc de la pasada temporada. L’actual junta, encapcelada pel president David Ferragut, esgotarà els seus quatre anys de mandat i vol acomiadar-se amb una bona temporada, a nivell esportiu, el que equival a dir que els Palamosins haurien de lluitar per les places que donen dret a la fase d’ascens.
Les vuit incorporacions, són les del davanter Dani Planagumà, del Girona, l'extrem Jaume Duran, del Miapuesta Figueres, i els migcampistes Diego Romero, del Perelada, i Álvaro, del Tàrrega. Els esquerrans Fran Jerez, del Blanes y Garagarza del Mar Menor, Vichu del Cartagena Promeses i Cornellà, del Barça C. A banda del propi Cándido.
S'ha renovat el contracte a Gallardo, Bayona, Toni Montero, Carmelo, Giró, Santi Celaya, Elies Martí, Albert Déu, Ferran Corredor i Carlos López. El jove Marc Pujol procedent del filial s’ha incorporat definitivament al primer equip. Per fer lloc a les noves incorporacions calia deixar sortir un gruix important de la plantilla de l'última temporada. Han marxat l'entrenador Raül Agné i els jugadors Albert Parés, Tomàs Serrano, Villacampa, Jaén, Manu, Xavi Casagran, Matamala, Pijoan, Màrius i Pitu Ventura. En linies generals els palamosins han rejovenit força la seva plantilla ja que fins a a set jugadors ocupen plaça sots-23. Aquests homes són Marc Pujol, Ferran Corredor, Carlos López, Toni Montero i tres de les noves incorporacions, David Cornellà, Fran Jerez i Álvaro. En el cas de Montero, es tracta d'un jugador sots-25 però en el cas dels porters es permet incloure'ls en la quota dels sots-23

El director esportiu del Palamós, Jordi Condom, creu que hi ha una plantilla competitiva que pot millorar els resultats de la passada campanya. Segons Jordi: “comencem amb molta il.lusió i crec que hem format un grup capacitat per lluitar amb els equips de la part alta” . El nou entrenador, Candido Viana, que va jugar tres temporades amb el Palamós a Segona A, i arriba procedent del Prat es mostra mes prudent al assegurar que: “D’entrada segur que vuit o deu equips pensen que estaran a adalt,. Però això ho marcarà la competició. Per mi els clars favorits son el Barça B, El Sant Andreu i el Reus. Esperem poder entrar en aquesta lluita pel play-off”
El que ja se sap segur és que els entrenaments es faran tots a Palamós i que, per tant, no hi haura 'stage' de pretemporada. Pel que fa als partits de preparació, el 28 de juliol es jugarà al camp del Base Roses. El 4 d'agost al camp de l'Escola de Futbol del Gironès. Després es jugaran dos partits al Nou Estadi Municipal. L'11 d'agost contra la Fundació Esportiva Figueres, el Trofeu Vila de Palamós, i el 18 davant del Girona, el tradicional Gaspar Matas.. El dissabte 25 d'agost es jugarà al camp del Guíxols.
El Palamós Club de Futbol debutarà a la lliga 2007-2008 el pròxim 2 de setembre jugant al camp del Santboià. El primer rival del Palamós al Nou Estadi serà el Masnou, el dia 9 de setembre. Un altre partit a destacar dins de la primera volta del campionat és la visita al Miniestadi per enfrontar-se al Barcelona B entrenat per Pep Guardiola. Això serà el dia 4 de novembre. Pel que fa als derbis amb equips gironins, el 28 d'octubre el Palamós jugarà al camp del Blanes. El 25 de novembre hi haurà un Palamós-Banyoles i el 9 de desembre un Palamós-Cassà. L'última jornada de lliga, el dia 18 de maig, el Palamós tancarà el campionat al camp de la Unió Esportiva Rapitenca.

No hay comentarios: