jueves, 30 de agosto de 2007

TORNEN LES TRANSMISSIONS ESPORTIVES A RADIO PALAMÓS

Foto: A l'imatge l'ex-entrenador del Palamós CF, Juli Torrent i el Cap d'esports de Ràdio Palamós, Pere Subirana al Nou Estadi Municipal.





Ràdio Palamós comença la campanya de transmissions esportives

L'equip d'esports continuarà integrat per Oscar Fajardo (realitzador tècnic), Ramón Ribas (narració), Dani Robert (entrevistes) i Pere Subirana (direcció). Aquest any continuarà el mateix format que la temporada anterior amb transmissió integra dels partits de fora amb la narració de Ramón Ribas i el format de transmissió tertulia en els partits de casa amb la presencia de diversos coemntaristes convidats. Un altre de les novetats serà la creació per part del Departament d'esports de Ràdio palamós de Tres trofeus amb el patricini de diverses firmes comercials.
El primer programa de "Futbol a Ràdio Palamós" serà aquest diumenge, amb la trans missió delpartit corresponent a la primera jornada de lliga del català de Tercera Divisió entre el Santboià FC i el Palamós CF.

Trofeus Ràdio Palamós


El Departament d’esports de Ràdio Palamós ha creat per aquesta temporada 2007-2008, tres trofeus que s’identificaran amb el nom del patrocinador.
Els trofeus són:

1. Trofeu al millor jugador.
2. Trofeu al jugador revelació.
3. Trofeu al màxim golejador. Trofeu Finques Sant Antoni

Els guanyadors d’aquests trofeus es decidirà per votació popular a través d’un apartat específic a la web oficial del Palamós CF (clicar “Enquesta Trofeus”), entitat col.labortadora en aquesta iniciativa. Al llarg de la temporada i en cada retransmissió dels partits del Palamós CF s’anirà repassant els resultats de les votacions, que es recollin a la web oficial del club.

A la fi de la lliga, s’entregaran els trofeus als respectius guanyadors en el decurs d’un acte públic.

ARTICLE PUBLICAT AL DIARI DE GIRONA EL DISSABTE 1 DE SETEMBRE DE 2007

Ràdio Palamós transmetrà una temporada més tots els partits

Ràdio Palamós inicia demà les transmissions amb la creació de tres trofeus. Els socis i aficionats del Palamós tenen a partir de demà una nova cita amb les transmissions del seu equip a partir de 2/4 de 5 de la tarda (el partit contra el Santboià comença a les 5) al dial dels 107.5 de la F.M. La trajectòria de l'equip de Cándido aquesta pretemporada ha estat molt bona i els oients tindran la possibilitat de participar a una enquesta creada pel departament d'esports de l´emissora sobre qui serà el millor jugador de l´equip i qui ha serà el jugador revelació sub 23.

No hay comentarios: