viernes, 7 de septiembre de 2007

Assemblea anual del Palamós Club de Futbol


La vintena de socis que ahir va anar a l’assemblea anual del Palamós Club de Futbol va donar el vist-i-plau a tots els punts de l’ordre del dia. L’assemblea va aprovar un pressupost de 343 mil euros per a aquesta temporada. La junta directiva, que afronta el seu últim any de mandat, es marca com a objectiu arribar als 400 socis.

El balanç econòmic de la temporada passada va ser negatiu. Les despeses van pujar més del que estava previst i l'exercici s'ha tancat amb un dèficit de 28 mil euros. Els números que es pressuposten per a la temporada que ara comença van a l'alça. Es preveuen unes despeses de 343 mil euros, uns 50 mil euros més que el pressupost executat de la passada campanya. Una vegada més, la plantilla de l'equip de futbol s'emporta el gruix d'aquesta despesa, amb un total de 224 mil euros.

Des del punt de vista social, l'objectiu continua sent el de arribar a la xifra dels 400 abonats, tot i que la directiva considera que el nombre ideal seria de 500. Cal recordar, però, que fa dues temporades només se'n van aconseguir 300 i que la passada campanya la xifra es va enfilar lleugerament fins als 325 abonats. La major part de les campanyes de fidelització endegades pel Palamós no han donat resultat. Ni la presència a la Botiga al carrer, ni el carnet de col·laborador, ni el de la Fundació Esportiva Palamós. Sí que hi ha hagut bona participació en l'enquesta per triar la nova samarreta del club. També ha fracassat l'intent de rejovenir la massa social del club: l'edat mitjana de l'abonat és encara de 52 anys. D'altra banda, el Palamós Club de Futbol celebrarà aquest any que ve el seu 110è aniversari. Per aquest motiu, el club ha demanat a la Generalitat que li concedeixi la Creu de Sant Jordi.

No hay comentarios: