domingo, 30 de septiembre de 2007

VICTÒRIA DEL PALAMÓS CF AL CAMP DE L'EUROPA (2-3)

A LES IMATGES, EL CENTRAL JOSÉ LUIS GALLARDO (AUTOR DEL TECER GOL) I EL PORTER TONI MONTERO (QUE AMB 2-3 VA ATURAR UN PENAL)

El Palamós ha sumat la segona victòria consecutiva fora de casa al imposar-se per 2 gols a 3 al Nou Sardenya enfront l'Europa. El partit ha estat molt igualat amb constants alternatives en el marcador. El veterà defensa central José Luis Gallardo ha marcat el gol de la victòria i amb 2-3 a favor dels palamosins, el porter Toni Montero ha aturat un llençament de penal. El Palamós ja suma sis punts a la classificació. El partit no ha començat gaire bé, ja que l'Europa s'ha avançat en els primers minuts, amb un gol de Benja (9'). Tot i això, el Palamós ha sabut reaccionar i ha empatat tres minuts desprès amb un gol de Dani Planagumà. Un servei de cantonada llençat per Carmelo ha estat aprofitat pel golejador palamosí per rematar des de l'àrea petita (Planagumà ha fet el seu segon gol d'aquesta temporada). Després de diverses ocasions més, Carlos López ha posat per davant els palamosins però l'equip barceloní ha tornat a igualar el partit, amb un altre gol de Benja (39'). S'ha arribat al descans amb aquest resultat d'empat a dos gols. A la segona part, Gallardo ha tornat a avançar el Palamós després de rematar amb el cap un llençament de falta, servit per Carmelo en els primers instants de la segona part (50'). Això ha permès que els jugadors de Cándido Viana juguéssin amb més tranquil·litat. L'Europa ha estat a punt d'empatar el partit en diverses ocasions en aquest segon temps. La més clara, ha estat un penal que ha aturat Toni Montero al davanter local Delmás, en el minut 30 de la segona part, però el marcador no s'ha mogut i el Palamós ha sumat la segona victòria consecutiva fora de casa, desprès de la que va aconseguir fa quinze dies a Manlleu (0-2). Els palamosins jugaran diumenge vinent (17:00 Hores) al Nou Municipal davant del Premià.

FITXA TÈCNICA EUROPA 2 PALAMOS CF 3:

PALAMÓS CF: TONI MONTERO, DÉU, GIRÓ, GALLARDO, ELÍES, CARMELO, CARLOS LÓPEZ, PLANAGUMÀ, DIEGO, VICHU I SANTI CELAYA.

SUBSTITUCIONS
Cornellà per Carlos López (79').
Fran per Vichu (87').

TARGETES GROGUES
Toni Montero (41'), Diego (51'), Elíes (56') i Déu (74').

GOLS
1-0: Benja (9').
1-1: Planagumà (12'), rematant un córner servit per Carmelo.
1-2: Carlos López aprofita una assistència de Planagumà (37').
2-2: Benja (39').
2-3: Gallardo, de cap, remata una falta treta per Carmelo (50').

RESULTATS FINALS DE TERCERA DIVISIÓ (PARTITS MATINALS)

Nou Congost: MANRESA 1 VILANOVA 1
Mpal. Premià: RICOH PREMIA 2 REUS 2
Nou Sardenya: EUROPA 2 PALAMOS 3
Narcís Sala: SANT ANDREU 2 CASSA 1
Mpal. El Masnou: MASNOU 1 RAPITENCA 2
Els Canyars: CASTELLDEFELS 0 SANTBOIA 0

D'altra banda, a Segona Regional, la Fundació Esportiva Palamós va perdre aquest dissabte a casa enfront el Guíxols B (0-1). L'equip de Robi, va encaixar la primera derrota de la temporada i ara jugarà dos partits consecutius a casa. Dissabte que vé rebrà el Sant Antoni i d'aquí a dues setmanes, el Calonge en dos derbis locals que es jugaran en el Nou Municipal.