domingo, 14 de octubre de 2007

EL PALAMÓS EMPATA AL CAMP DEL BALAGUER (2-2)

El Palamós ha deixat escapar una victòria que tenia, gairebé, garantida en el temps de descompte. L'equip palamosí que guanyava per 1-2 en el minut 90, ha vist com l'àrbitre, Gràcia Àlvarez, ha allargat innecesariament el partit cinc minuts i el Balaguer ha marcat en l'última jugada. El Palamós, amb aquest empat, ja fa tres partits que no perd, en els que ha sumat 7 punts i es troba just a la meitat de la classificació amb 10 punts. L'equip de Candido Viana rebrà diumenge que vè el Manresa en el Nou Municipal.

Desprès d'una primera part força ensopida, amb poques ocasions, el partit s'ha animat a la segona meitat. En el minut 54, Carlos López ha marcat el seu tercer gol consecutiu. El Balaguer ha empatat a falta de més d'un quart d'hora pel final amb un gol, de Parra. En el minut 80, José Luis Gallardo ha marcat de cap però l'àrbitre, Gràcia Jiménez, ha anul·lat el gol al considerar que havia fet falta al seu marcador en el salt. A l'últim minut Planagumà sí que ha marcat (també era el seu tercer gol consecutiu) i quan semblava que es guanyaria el tercer partit consecutiu i s'assoliria la sisena posició, l'àrbitre ha allargat fins a cinc minuts el partit i el Balaguer ha marcat l'empat a dos definitiu, en el minut 95.
PD: A L'IMATGE EL MÀXIM GOLEJADOR DEL PALAMÓS CF, DANI PLANAGUMA (4 GOLS)

FITXA TÈCNICA: Balaguer - Palamós (7a jornada de lliga. Diumenge 14 d'octubre de 2007)

PALAMÓS C.F.: TONI MONTERO, DÉU, GIRÓ, GALLARDO, ELÍES, CARMELO, CARLOS LÓPEZ, PLANAGUMÀ, DIEGO, VICHU I SANTI CELAYA.

SUBSTITUCIONS
Cornellà per Diego (61').
Marc Pujol per Vichu (71')
Jaume Duran per Carlos López (89').

TARGETES GROGUES
Carmelo (34'), Elíes (45'), Diego (60') i Giró (80').

GOLS
0-1: Carlos López rep una passada de Santi Celaya, encara el porter local i defineix perfectament (54').
1-1: Parra remata una centrada de Campabadal (72').
1-2: Planagumà encara el porter desprès de rebre una passada de Cornellà (89').
2-2: Isaac marca de cap una centrada de Gago (95').