viernes, 26 de octubre de 2007

EL PALAMÓS VIATJA A BLANES AMB SIS BAIXES

El Palamós Club de Futbol juga aquest diumenge, a partir de les cinc de la tarda, al camp del Blanes. Els palamosins han tingut fins ara un millor rendiment fora de casa que no pas en terreny propi. Tot i això, els blanencs es troben en un bon moment de joc i ocupen el quart lloc de la classificació.

Ara mateix, el principal problema del Palamós són, però, les baixes. A dia d'avui hi ha un total de sis jugadors amb problemes físics. Són José Luis Gallardo, Fran Jerez, Vichu, Santi Celaya, Marc Teixidor i Gorka Garagarza. De tots ells, l'únic que té alguna possibilitat de recuperar-se per viatjar a Blanes és Gallardo, que té un problema muscular al coll. L'entrenador del Palamós, Cándido Viana, insisteix en que les lesions li estan provocant molts maldecaps.

Les baixes obligaran Cándido a convocar Ferran Corredor, que habitualment juga amb la Fundació Esportiva Palamós. Pel que fa al rival de diumenge, només hi ha dos precedents d'un Blanes-Palamós. El primer es remunta vint anys enrere i el Palamós va guanyar per zero a dos. La temporada passada la victòria va caure de la banda del Blanes per un gol a zero. El matx depararà, per cert, una curiositat. L'entrenador del Blanes, Garcia Escribano, i el del Palamós.
El Blanes-Palamós es jugarà aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda. Mitja hora abans, Ràdio Palamós iniciarà el programa que inclourà la transmissió del partit.
A la Segona Regional, la Fundació Esportiva Palamós rep demà dissabte la visita del Quatre Vents. El partit es jugarà a les cinc de la tarda. Els palamosins volen recuperar el camí dels bons resultats després de la contundent derrota, quatre a zero, de diumenge passat al camp del Tordera. Dins del mateix grup, el Sant Antoni s’enfrontarà al Blanes B i el Calonge visitarà el camp del Salt, l'actual líder.

No hay comentarios: