viernes, 5 de octubre de 2007

JA TOCA GUANYAR A CASA (PALAMÓS CF - PREMIÀ, DIUMENGE 7 D'OCTUBRE DE 2007 A LES 17:00 HORES)






A LES IMATGES: A LA DRETA EL TÈCNIC DEL PALAMÓS CLUB DE FUTBOL, CANDIDO VIANA I A L'ESQUERRA, EL DEL RICOH PREMIÀ, QUIM AYATS.



El Palamós Club de Futbol buscarà aquest diumenge la primera victòria de la temporada al Nou Estadi Municipal. Els palamosins rebran la visita del Premià, a partir de les cinc de la tarda. Fins ara, els dos partits que el Palamós ha jugat a casa s'han saldat amb dues derrotes. Davant del Masnou es va perdre per un a dos i amb el Sant Andreu, per zero a tres. Per contra, l'equip entrenat per Càndido Viana ha obtingut un millor rendiment en les visites a domicili, amb victòries a Manlleu i al camp de l'Europa. Per al partit de diumenge continuen sent baixa Gorka Garagarza i Jaume Duran. Fran Jerez no ha entrenat aquesta setmana per molèsties en un abductor i demà provarà per veure si pot entrar a la convocatòria. El més probable és que Cándido Viana repeteixi el mateix onze que va guanyar al camp de l'Europa. D'altra banda, val a dir que el club ha descartat la incorporació de l'uruguaià Sebastián Flores i del portuguès Paulo Riveiro, que estaven a prova. Els serveis tècnics han decidit que cap dels dos interessa.
Dels cinc enfrontaments que hi ha hagut entre el Palamós i el Premià al Nou Estadi, s'han produït tres victòries dels palamosins, un empat i una derrota. La temporada passada, el Palamós va vèncer per tres a zero. El partit d'aquest diumenge es jugarà a partir de les cinc de la tarda. Mitja hora abans, començarà la transmissió de Ràdio Palamós, amb Ramón Ribas, Oscar Fajardo i la direcció de Pere Subirana.

No hay comentarios: