jueves, 6 de diciembre de 2007

El Palamós decideix prescindir del tècnic Cándido Viana


El Palamós Club de futbol va decidir ahir al vespre prescindir del fins ara màxim responsable tècnic de l’equip Cándido Viana. Els mals resultats i sobretot la petició de Cándido, d’ampliar el cos tècnic amb gent de la seva confiança han estat els detonants de la destitució del fins ara entrenador. El director esportiu, Jordi Condom es farà càrrec de l’equip de forma provisional, tot i que no descarta acabar la temporada a la banqueta del conjunt palamosí.

Ahir al vespre a l'Estadi Municipal es van reunir el president del Palamós, David Ferragut, el director esportiu, Jordi Condom i el ja extècnic, Cándido Viana. Segons ha pogut saber Ràdio Palamós, el club li va comunicar a Cándido, que havia près la decisió de rescindir el seu contracte, tot i que a dia d’avui encara no s’ha formalitzat aquest aspecte, ja que no podia assumir els canvis en el cos tècnic que havia demanat. Segons el comunicat que va enviar ahir a la nit el club l´acord de rescindir el contracte de Cándido Viana ha estat motivat perquè l’entrenador demanava uns canvis en l'estructura tècnica que el club no considerava oportuns.

El fins ara entrenador de l’equip, Cándido Viana, ha declinat fer cap tipus de declaració al respecte, mentre que el director esportiu i partir d’ara nou entrenador, Jordi Condom, s’ha limitat a explicar que el club no podia fer front a les peticions que havia fet Cándido Viana i el millor era trencar la relació contractual.

L'entrenament d’ahir al vespre ja el va dirigir Jordi Condom que, tal com assegurava el comunicat oficial del club es farà càrrec de la plantilla provisionalment, però no es descarta que continui fins a final de temporada. Jordi Condom, exjugador del club a Segona A, s’esta treient el títol nacional d’entrenador i aquesta serà la seva primera experiència com a màxim responsable tècnic, després d’haver estat les últimes temporades el director esportiu del club. Jordi Condom reconeix que li fa especial il.lusió entrenar per primera vegada al Palamós, tot i que aquest no era el seu plantejament per aquesta temporada.

Tot i que la raó principal de prescindir de Cándido Viana ha estat la que hem explicat anteriorment, referent als canvis en el cos tècnic, la part esportiva també ha acabat de motivar la seva destitució. El Palamós només ha sumat 9 dels últims 27 punts en joc, i és troba 14è a la classificació a 3 punts del descens. Jordi Condom espera redreçar la situació, començant per guanyar aquest diumenge al Càssa.

La plantilla palamosina s’entrenarà aquest vespre a les ordres del segon entrenador David Martí i de l’entrenador de porters, Raul Núñez, ja que Jordi Condom ha d’assistir al curs nacional d’entrenadors a Banyoles. Demà la plantilla s’entrenarà al matí, divendres tindrà descans i dissabte novament l’entrenament serà al matí. El Palamós jugarà 4 del propers 5 partits a casa. L’equip entrenat per Jordi Condom, ha de rebre en el Nou Municipal al Cassà, Castelledefels, Rapitènca i Santboià i només jugarà com a visitant al camp de la Pobla de Mafumet.

No hay comentarios: