domingo, 9 de diciembre de 2007

El Palamós derrota al Cassà en el debut de Jordi Condom (2-1).

A L'IMATGE EL SEGON ENTRENADOR, DAVID MARTÍ I L'ENTRENADOR DE PORTERS, RAUL NUÑEZ. JORDI CONDOM ENCARA NO VA PODER SEURE A LA BANQUETA.

El Palamós ha derrotat amb claretat al Cassà(2-1) en el debut de Jordi Condom i en el que ha estat el tercer i últim derbi gironí de la primera volta. Un gol de penal, transformat per Planagumà, en el minut 6 i l'expulsió del visitant Reyes en el 32 han posat les coses molt favorables als palamosins, que han controlar el partit, en tot moment. En el minut 66, Javier Arce "Vichu", ha marcat el segon gol. El Cassà només va disposar d'una doble ocasió en el minut 78 i el penal que ha transformat Urdiales en elñ defintiu 2-1.

Partit molt trabat, amb moltes interrupcions del joc i excessives targetes grogues pels dos costats. El Palamós, tot i no jugar bé, ha merescut guanyar a un Cassà que no ha aportat massa perill, exceptuant algunes fases del partit i, sobretot, a la recta final. Planagumà ha marcat molt aviat quan ha aprofitat un penal molt clar. L'expulsió del defensa del Cassà Reyes semblava facilitar les coses als locals, però no ha estat així. S'ha arribat al descans amb un gol a zero i amb un jugador més però el joc no ha millorat, tot i que el Palamós es mostrava superior. El segon gol, obra de Vichu, sí que semblava sentenciar, però com acostuma a ser habitual, un gol del rival ha fet perillar el resultat. Aquest no s'ha mogut i s'ha sumat una nova victòria i sumar 21 punts. El Palamós tornarà a jugar contra el Castelldefels, aquest dijous a les vuit del vespre, el partit ajornat de la setzena jornada. En aquest proper partit no podran jugar, per sanció, Carmelo ii Gallardo. El lateral Elies Martí, tot i haver estat expulsat si que podrà jugar, ja que serà sancionat pel proper partit al camp de la Pobla de Mafumet.