lunes, 3 de diciembre de 2007

EL RESUM ESPORTIU DEL CAP DE SETMANA



A L'IMATGE, EL PRESIDENT DE LA REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE VELA, GERARDO POMBO. LA FOTO NO TE RES A VEURE AMB EL TEXTE, PERÒ LA HE POSAT PER SI US TROBEU AMB ELL PER PALAMÓS COINCIDINT AMB LA PROPERA CHRISTMAS RACE.

El Palamós va perdre ahir amb total claretat al camp del Reus per tres gols a zero i va sumar la quarta derrota consecutiva en els quatre últims desplaçaments. L’equip de Cándido no va poder fer res davant d’un rival que és un ferm candidat a l’ascens.

En el minut 6, el golejador del Reus, Mesa, va marcar el primer gol de l’equip local. El mateix Mesa va fer l'assistència a Sergi Duran que va marcar el 2-0, amb el que es va arribar al descans.

A punt de complir-se la mitja hora de la segona meitat, Mito, va marcar el definitiu 3-0 davant un Palamós que gairebé no va gaudir d’acasions de gol en un partit en el que el Reus de Calderé va ser molt superior.

Els Palamosins no guanyen fora de casa des del 30 de setembre quan va imposar-se a l'Europa per 2-3. Amb aquesta derrota el Palamós es catorzé amb 18 punts a quatre del cinqué, La Pobla de Mafumet, i a quatre del cuer, El Masnou. El Palamós jugarà el proper partit a casa, diumenge que vé, enfront el Cassà, a partir de les cinc.

El Palamós - Castelldefels, programat per aquest dijous ha estat ajornat i es disputarà el dimecres 12 de desembre, ja que tots dos equips han cedit jugadors a la selecció catalana amateur, per jugar el Trofeu de les Regions de la UEFA.

Canviem de categoria. A la Segona Regional, la Fundació Esportiva Palamós va perdre per dos gols a zero al camp del Quart. La Fundació Esportiva Palamós, després d’aquest empat es troba a la zona mitja de la classificació amb 15 punts. Dins del mateix grup, el Sant Antoni, va sumar la segona derrota consecutiva, perdent per tres gols a zero al camp del Guíxols B . Per la seva part El Calonge va guanyar per dos gols a un a l’Arbúcies.

Pel que fa al futbol de base de la Fundació Esportiva Palamós: Aquet cap de setmana s’ha jugat el seguents partits als camps de la zona esportiva Josep Massot i Sais. L'aleví A, va empatar a dos amb el Palafrugell. L'infantil A va perdre per 0-2 amb el Peralada. El cadet A va golejar per 9-1 al palafrugell, idèntica golejada que va aconseguir el juvenil A en aquest cas enfront l’Escola Municipal de Calonge- Sant Antoni.

Passem al bàsquet per dir que el Carnisseries Arnall, el sènior masculí A del Club Esportiu Palamós, tenia aquest cap de setmana un doble compromís. dissabte, va guanyar de sis punts a la pista del Santa Eugenia (76-82), mentre que diumenge, va derroatar de vint punts (59-39) al Club Bàsquet Fontajau. Dos victòries que situen l’equip entrenat per Lluis Puig amb un balanç d’onze partits guanyats i cap de perdut a quatre jornades pel final de la primera volta. El senior femení, el Catalunya Nàutic, va perdre a al pavelló municipal d’esports de Palamós amb el Quart B pel resultat de 39-68, mentre que el senior c va caure,a casa, amb l’At Silenc pel resultat de 48-51. Acabem dient que l’equip cadet del Futbol Sala Palamós va imposar-se per nou gols a dos al Premià, en partit jugat dissabte en el pavelló de Palamós.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Espectacular foto. Si me'l trobo pel carrer sortiré corrint o em posaré a riure, jajajaja. ¡Quina pinta!