1-1: Javi Garcia, (43').

INCIDENCIES :
Uns 200 espectadors. El Palamós C.F. va entregar una placa conmemorativa al Santboià amb motiu de la celebració del seu centenari. Presència a la llotja del regidor d’esports, Joan Curto i a la tribuna del secretari tècnic del Eivissa, Toni Lima.

COMENTARI:
El Palamós ha sumat un punt en el primer partit de la segona volta, desprès d’empatar amb el Santboià ahir en el Nou Muncipal i va sumar el nové partit consecutiu sense perdre a casa, on ha sumat 21 dels últims 27 punts en joc. Aquest empat, però, va posar fí a una ratxa de cinc victòries consecutives, al no haver estat capaç de sumar els tres punts en joc.

El Palamós va dominar el partit de forma clara i decidida en el primer temps. La possesió de la pilota era pel Palamós. Ben aviat els de Jordi Condom, que novament no va poder seure a la banqueta, van gaudir de les primeres ocasions. En el minut 2 Cornellà ho va provar amb un xut desviat i en el 14 un llençament de falta va acabar amb un cop de cap del central Giro, incorporat a l’atac, que també va tornar a sortir desviat. Un minut desprès, Javier Arce Vichu va engaltar un fort xut des de la frontal de l’àrea que va sorprendre per alt al porter Rafa Leva, marcant el primer gol del partit. A punt d’arribar-se a la mitja hora el Santboià va desposar de la millor ocasió, quan Cullà es va quedar tot sol davant Toni Montero qui va rebutjar el seu xut salvant el gol de l’empat. El Palamós va regalar al Santboià els darrers 10 minuts de la primera part i això ho va aprofitar el conjunt Barceloní per marcar l’empat. En un llençament de falta de Peque, la pilota va quedar morta a l’àrea petita, a causa del fang, i Javi Garcia, molt atent va fusellar Toni Montero, marcant el gol de l’empat. Amb 1-1 es va arribar al descans.

La segona part, va començar anivellada ja que el tereny de joc, a mesura que passaven els minuts, estava en pitjors condicions pel fang acumulat. La primera ocasió d’aquest segon temps va ser pel Santboià, amb un xut als nuvols de Gallart
(8’). Tots dos equips tenien que intentar el joc directe ja que es feia gairebé imposible jugar a causa de l’estat de la gesta. El Santboià va provar-ho amb dos xuts de Gallart en els minuts 54 i 61 que no van anar entre els tres Pals. Jordi Condom va donar entrada a Carmelo per posar ordre en el centre del camp i avançar la posició de Jaume Duran. A partir del minut 65 el Palamós va passar a controlar el partit i va tenir contra les cordes el Santboià, però no va saber com desfer l’empat. Curiosament el Santnoià, que en el segon temps va anar de mes a menys, va guadir d’una doble ocasió per emport-se el partit, que va salvar el porter local.A sis minuts del final del partit Toni Montero va aturar dos xuts a boca de canó de Gerard i David Pérez en la mateixa jugada, salvant al seu equip de la derrota.
El Palamos jugarà el proper partit, diumenge que vé al camp del Masnou, amb la baixa de Xavi Giró, que va veure la cinquena targeta groga.

PD: A L'IMATGE EL DAVANTER VICHU AUTOR DE L'ÚNIC GOL DEL PARTIT