domingo, 20 de enero de 2008

EL PALAMÓS GUANYA EL MANLLEU (2-0) I JA ÉS CINQUÉ

El Palamós ha derrotat el Manlleu amb total superioritat en un partit que acabat guanyant per dos gols a zero. Els gols han estat marcats per l'hispà-argentí, Diego Romero, a la primera part, i per Jaume Durán, de penal, a la segona. Amb aquesta victòria els palamosins ja ocupen el cinqué lloc de la categoria a un sol punt del quart, el Premià. El nou fixatge, Jaime Martínez ha debutat a la segona part i ha disposat de fins a tres clares ocasions per marcar. El Palamós visita diumenge que vé el camp del líder, el Sant Andreu.

La primera part ha estat un monóleg del Palamós, que va mostrar-se infinitament superior, a un dels equips més fluixos que han passat aquesta temporada pel Nou Municipal. Al final de la primera part s'ha arribat amb una minima avantatge local, del tot insuficient pels mérits que ha fet l'equip que entrena Jordi Condom. El Manlleu, gairebé no va passar en tot el primer temps del seu propi camp i logicament no ha xutat ni una sola vegada a la porteria defensada per Joan Bayona, que ha tornat a la titularitat, a causa d'un procés gripal de Toni Montero. En aquest primer temps Vichu, Cornellà i Gallardo han tingut bones ocasions per marcar.
El Manlleu va estirar-se una mica més a l'inici del segon temps, però sense cap criteri futbolistic i amb escasa qualitat. El Palamós, que defensava comodament el marcador, ha sentenciat el partit en el minut 67, quan l'àrbitre ha xiulat un clar penal sobre Jaume Duran que va transformar el mateix jugador, en el 2-0. Amb el marcador sentenciat, el partit es va convertir amb un festival d'ocasions dels palamosins. El nou davanter Jaime Martínez, que ha debutat en el minut 67, ha disposat de tres clares opcions de marcar i Carmelo va enviar un xut al pal. El Palamós ha perdonat una golejada d'escándol. Amb aquesta victòria els palamosins ja ocupen el cinqué lloc de la categoria amb 34 punts, un sol punt del quart, el Premià. El Palamós jugarà el proper partit diumenge que vé al Narcis Sala, davant el líder, Sant Andreu (12.00 migdia).

FITXA TÉCNICA: (Palamós 2 - Manlleu 0. 22a jornada de lliga.
Diumenge 20 de gener de 2008).

PALAMÓS: BAYONA, GARAGARZA, DÉU, GALLARDO, CORNELLÀ, ELÍES, CARLOS LÓPEZ, JAUME DURAN, DIEGO, VICHU I FRAN.

PD 1: A L'IMATGE JAIME MARTÍNEZ LA TEMPORADA 2001-2002