miércoles, 9 de enero de 2008

PRINCIPI D'ACORD AMB CÁNDIDO VIANA


El Palamós Club de Futbol confia tancar aquesta mateixa setmana la liquidació del contracte de Cándido Viana, l’anterior entrenador del club. Les dues parts es van reunir dilluns i s’espera que hi hagi acord abans de divendres, per tal que es pugui tramitar la fitxa de Jordi Condom i que pugui asseure’s a la banqueta diumenge, en el partit contra el Masnou.

La setmana passada, i dins de l'estratègia negociadora entre les parts, el club va enviar un burofax a Cándido notificant-li que aquest dilluns s'havia de presentar al seu lloc de treball. El tècnic així ho va fer i va venir al Nou Estadi preparat com si hagués de dirigir l'entrenament de l'equip. Cándido va arribar acompanyat del seu advocat, que es va reunir amb el president del Palamós, David Ferragut. Les dues parts van arribar a un principi d'acord per a la liquidació del contracte de Cándido Viana, que es firmarà en els pròxims dies. Cal recordar que club i tècnic no es posaven d'acord sobre si la sortida de l'entrenador havia estat una renúncia o una destitució. Cándido Viana ha confirmat avui a Ràdio Palamós l'existència d'aquest principi d'acord per tancar definitivament la seva etapa com a entrenador del club palamosí. Tot i que no ha volgut fer declaracions enregistrades, aquesta emissora ha pogut saber que el tècnic està molt descontent amb el tracte que ha rebut del Palamós i que en els pròxims dies parlarà públicament. El club, mentrestant, treballa per poder tramitar la fitxa de Jordi Condom perquè pugui seure a la banqueta el diumenge vinent. L'hora límit per fer els papers són les dotze del migdia de divendres.

D'altra banda, fonts del Palamós Club de Futbol han confirmat avui que han parlat amb Xavi Casagran i amb el Llagostera per tal que el davanter torni al Palamós, ocupant la plaça que ha deixat vacant Dani Planagumà. El jugador, doncs, ja és coneixedor de l'interès del seu antic club en recuperar-lo i ara la decisió queda a les seves mans.

PD 1. A L'IMATGE JORDI CONDOM, L'ACTUAL ENTRENADOR I L'ANTERIOR, CÁNDIDO VIANA
PD 2: EXTRET DE LA WEB DE RÀDIO PALAMÓS (9-01-08)

No hay comentarios: