domingo, 24 de febrero de 2008

EL PALAMÓS GUANYA A MANRESA (0-1)

El Palamós guanya al Nou Congost de Manresa i continua quart (0-1)

Un gol de Vichu, amb el cap, en el minut 8, després d'una centrada de Fran Jerez li ha donat una nova victòria al Palamós, en el partit que ha jugat en el Nou Congost enfront el Manresa. Amb Jordi Condom, l'equip esta trencant tots els registres, ja que s'han sumat 28 dels darrers 36 punts en joc, amb 9 victòries, 1 empat i 2 derrotes. En el primer temps, i al marge del gol de Vichu, el Palamós ha disposat d'altres dos bones opcions per marcar. En el minut 14, un cop de cap de Diego ha fet lluïr el porter del Manresa, Romero. En el minut 22 Diego ha enviat un xut al travesser, després d'una molt bona jugada col.lectiva del Palamós C.F. La primera ocasió dels locals, no ha arribat fins del minut 27, quan Sergi Soler ha enviat un potent xut que ha sortit fora. Amb 0-1 s'ha arribat al descans. Només començar la segona part (minut 2), una rematada de Jaime Martínez, l'ha tret de la ratlla de gol el defensa central del conjunt manresà, Romà. En el minut 7 un potent xut de Garagarza ha fet lluïr novament al porter del Manresa, Romero, el jugador més destacat del seu equip. En el minut 25 del segon temps una falta que li han fet a Vichu, l'ha picat el mateix jugador, que ha estat a punt d'aconseguir el segon gol. El Palamós ha controlat molt bé el partit. Fins al minut 34, no s'ha produit el primer xut del Manresa. Una potent canonada de Toni Lobo, ha estat aturada per Joan Bayona. El partit ha finalitzat amb una nova victòria del Palamós, que continua una setmana més en el quart lloc amb 46 punts. El proper diumenge els palamosins rebran el Blanes en el Nou Municipal. (17:00 H).

FITXA TÈCNICA: Manresa - Palamós (27a jornada de lliga. Diumenge 24 de febrer de 2008).

PALAMÓS: Bayona, Elies Martí, Gallardo, Garagarza, Déu, Fran, Diego, Cornellà, Celaya, Vichu i Jaime Martínez.