domingo, 10 de febrero de 2008

EL PALAMÓS SE SITUA QUART PER PRIMER COP AQUESTA TEMPORADA I L'EQUIP AMB JORDI CONDOM HA SUMAT 22 DELS ÚLTIMS 30 PUNTS

Un gol del veterà defensa central José Luis Gallardo (min 22) i un altre de Jaime Martínez (min 27) li ha permés al Palamós marxar al descans amb una victòria per la mínima (1-2). El gol del Premià l'ha marcat de penal, a poc del descans, el màxim golejador del Premià, Molina, que ja en suma 18 en les 25 primeres jornades del campionat. A la segona part el Palamós ha tingut bones ocasions per ampliar la diferència, una de Cornellà (min 51) que ha tret Molina de sota els pals i un altre, en un llençament de falta a càrrec de Jaume Duran. Javier Arce "Vichu", ha estat l'encarregat de posar l'1-3 al marcador, després de materialitzar en gol una pasada de Diego Romero a punt d'arribar-se a la mitja hora del segon temps. El Palamós ha deixat el partit vist per sentència.

FITXA TÈCNICA: Premià - Palamós (25a jornada de lliga. Diumenge 10 de febrer de 2008).

PREMIÀ: Suriñach, Mike, Rubén Ortiz, Quim Famada, Melo, Raül Calvo, Jacinto, Aday, Aranguren, Molina i Ruben Salvador.