martes, 19 de agosto de 2008

DOS DERROTES, PERÒ BONES SENSACIONS



El Palamós afronta la penúltima setmana abans de l’inici de la temporada. L’equip ha patit dues derrotes en els dos amistosos disputats el passat cap de setmana. Divendres va perdre el Trofeu Gaspar Matas amb el Girona, per un gol a dos, i diumenge va tornar a perdre al camp del Bisbalenc per un a zero. Malgrat aquestes dues derrotes, el tècnic del Palmós Jordi Condom diu que te bones sensacions envers el rendiemnt de l'equip.

A La Bisbal, el Palamós es va presentar amb un equip farcit de jugadors suplents i de la Fundació
Esportiva Palamós. Els bisbalencs, que homenatjaven el palamosí Jordi Frigola, un històric del futbol gironí, van anar agafant confiança i van sentenciar el partit a la segona part.


En el Trofeu Gaspar Matas, els palamosins s'enfrontaven a un rival d'alt nivell com és el Girona entrenat per Raül Agné, que aquesta temporada jugarà a Segona Divisió A. El partit va tenir dues cares per al Palamós. A la primera, amb l'equip titular i amb un Girona amb força suplents, els palamosins van plantar cara i van marxar al descans amb un esperançador empat a un. Raül Martín va obrir el marcador per al Girona i Vichu va empatar el marcador només un minut després. A la segona part, les tornes es van canviar. El Palamós va introduir suplents i el Girona va posar en joc bona part dels jugadors que han de tenir més protagonisme. No hi va haver color. El Girona va dominar amb claredat i el Palamós ja no va arribar a porta. Un gol de l'ex-jugador del Palamós, Jito, va resoldre el partit.

No hay comentarios: