lunes, 19 de julio de 2010

DIMECRES EL PALAMÓS TORNA A L'ACTIVITAT


L’equip es posarà a treballar aquest dimecres a les vuit del vespre i dissabte jugarà el primer amistòs de la pretemporada, al Nou Estadi i contra l’Espanyol (19.00 h). Ramón Monras (a la foto) dirigira l'equip aquesta temporada.

Amb les renovacions de Jaume Duran i Adrià Quintanilla la plantilla del Palamós Club de Futbol suma ja un total de 17 efectius. L'entrenador Ramon Monràs està pendent de les tres peces que li falten, dos defenses centrals i un davanter.
La plantilla del Palamós Club de Futbol per a la campanya 2010-2011 està integrada ara pels porters Joan Bayona i Miki Carós, a més dels renovats Carles Roca, Joel Múrcia, Marc Vila, Ferran Corredor, David Cornellà, Adrià Quintanilla i Jaume Duran. Com a fitxatges hi ha Alexis Sánchez, Cristian Venzal, Lluís Micaló, Eduard Subirana, Elíes Martí, Xavi Casagran, Àlex Torrent i Ritxi Mercader.

DISSABTE DIA 24 AMISTÓS AMB L'ESPANYOL

  • Dissabte 24, a les 19:00 hores, primer partit amistós: Palamós - Espanyol (Primera Divisió). Els preus seran de 10 € (pel soci que ja hagi renovat el seu carnet i a qualsevol zona del camp), 15 € (no soci a general) i 20 € (no soci a tribuna).

  • A la venda els nous abonaments de la temporada a un preu de 60 €. S'ha creat un nou model d'abonament: el carnet VIP, a un preu de 200 €, que inclou, entre d'altres avantatges, l'accés al bar d'autoritats, a més de suposar una col·laboració amb el club. Es podran recollir a les oficines de 17h a 20h o dirigint-se a qualsevol directiu.

AMISTOSOS CONFIRMATS

DISSABTE DIA 24 JULIOL PALAMÓS-ESPANYOL (19.00 H)
DIUMENGE DIA 1 D'AGOST GUÍXOLS - PALAMÓS
DISSABTE DIA 7 D'AGOST PALAMÓS-GIRONA