miércoles, 28 de julio de 2010

VOLEM SER UN PALAMÓS MÉS DE PALAMÓS





El Palamós CF ha engegat una campanya de captació socis amb l'objectiu d'aprofitar l'impressionant número d'abonats que va assolir el club la pasada temporada de la mà d'Emili Caballero. L'actual junta presidida per Juli Torrent vol aprofitar el llegat de més d'un miler de carnets venuts la pasada campanya per repetir-ho en el present exercici. Actualment mes de 200 abonats ja han renovat el seu carnet. Per aconseguir el màxim número de socis, l'actual directiva ha editat uns cartells que ha penjat per tot el poble en el que a sota de la data de fundació del club (1898) i de la fotografia mes antiga de l'equip que es conserva, s'hi pot llegir en lletres blanques sota un fons blau: "Son molts anys de futbol. Son molts anys fent història. Som el club degà de Catalunya". En el cartell, a sota i amb gran riquesa tipogràfica s'afegeix un dels objectius que s'ha marcat la directiva de Juli Torrent i que de moment compleix amb escreix: "I ara volem ser un Palamós més de Palamós. Tots junts fem-nos socis".

La màxima de voler ser un Palamós més de Palamós que és va fixar l'actual junta s'esta cumplint fil per randa ja que es la temporada, des de que el club juga en competició nacional, que més jugadors de Palamós hi ha a la plantilla. Fins a set jugadors son del poble o les seves rodalies. Son els casos de Miki Carós, Ferran Corredor, Ritxi Mercader, Àlex Torrent, Xavi Casagran, Adrià Quintanilla i Carles Roca, tot i que aquest darrer es natural de la veina població de Calonge. Lluny queda aquella época en la que l'únic representant palamosí era el mític Jordi Condom i la possibilitat de veure en el primer equip jugadors de la pedrera era gairebé inversemblant. Aquests set jugadors son producte de la pedrera palamosina representada a traves de la Fundació Esportiva Palamós. Ferran Corredor, Adrià Quintanilla i Carles Roca ja fa unes temporades que estan al primer equip, tot i que aquest any s'intueix que tindran força mes protagonisme. Miki Carós es un dels dos porters de la plantilla juntament amb el guixolenc Joan Bayona, un altre home que s'el pot considerar gairebé de casa per les nombroses temporades que porta a l'equip i per ser un jugador de la comarca i el capita de la plantilla. Miki Carós ja ha anat convocat en diverses ocasions amb el primer equip tot i que de moment no ha debutat en competició oficial, tot i que si en amistosos. Ritxi Mercader i Àlex Torrent son dos palamosins de la mateixa fornada, que van coincidir al Girona juvenil de Divisió d'honor, abans de tornar-ho a fer enguany a la plantilla palamosina. La pasada temporada mentre Ritxi Mercader va jugar al Cassà, Àlex Torrent ho va fer al Gúixols.

La nomina de palamosins de la primera plantilla es completa amb Xavi Casagran, un ilustre veterà que ha tornat a Palamós procedent d'un dels mes directes rivals comarcals com es el Palafrugell. Casagran ha estat un fix al Palamós les 4 últimes temporades (de la 04-05 fins a la 08-09) i porta marcats 21 gols a Tercera amb la samarreta del Palamós. La pasada campanya va marxar a jugar al Palafrugell de preferent. La temporada 2003/04 va formar part de la plantilla de 2ªB, va jugar la Copa Federació i va debutar a la lliga al mític Lluis Sitjar de Palma davant el Mallorca B, amb el tècnic blaugrana Domenech Torrent a la banqueta palamosina.

FOTOS: A LA DRETA ADRIÀ QUINTANILLA I A L'ESQUERRA EL PORTER MIKI CARÓS.