miércoles, 22 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DIMECRES 22 DE JUNY DE 2011

He passat un parell de dies a un poble magnífic del Berguedà: La Pobla de Lillet. Bona gent, bon menjar i molt i molt barcelonisme. La pobla esta just desprès de Gombren, on va neixer el Compte Arnau, abans de Berga, on avui comença la Patum, i al costat de Castellar de N'Hug, on estan les Fonts del Llobregat. L'Agustí Pastó te casa a La Pobla de Lillet i dilluns em convidar a anar-hi. Ha estat genial.

Primers fixatges, renovacions i baixes en el Palamós. Els dos primers fitxatges són Francesc Guitart, davanter que ve del Llagostera i Narcís Pèlach, "Chicho", que juga de central i ve del Manlleu. Guitart ha jugat les dues darreres temporades al Llagostera, sumant un total de 41 partits i havent fet vuit gols. Francesc Guitart també ha  jugat amb el Cassà, el Blanes i el Girona, a Tercera Divisió, i amb el filial de l'Espanyol, a Segona Divisió B. L'altra nova incorporació del Palamós és Narcís Pèlach, "Chicho" que és va iniciar en el futbol de base del Girona, fa dues temporades va ser el capità del Cassà, on va jugar 31 partits i va marcar cinc gols. La passada temporada la va jugar al Manlleu, completant 24 partits i fent dos gols. De moment, m'agraden aquests fixatges.

El Palamós ha renovat Joan Bayona, Jaume Duran, Joel Múrcia i Eduard Subirana. No continuaran Lluís Micaló i Cristian Venzal que han fitxat pel Santboià i Alexis Sánchez, que probablement anirà al Peralada. Renovacions i baixes del tot lògiques.

Aquest divendres hi han dos bons concerts de franc a Palamós. A la Planassa, Miquel del Roig i a Barraques, Diversiones. Bona revetlla de Sant Joan i que disfruteu de la Festa Major.

No hay comentarios: