viernes, 17 de junio de 2011

COSES MEVES DEL DIVENDRES 17 DE JUNY DE 2011

'Berto' Fernández ha estat l'escoliit i serà el nou entrenador del Palamós Club de Futbol. Berto Fernández té 31 anys i va començar com a entrenador a la Penya Bons Aires, al futbol de base del Girona i a l'Escola de Futbol Gironès-Sàbat. El nou tècnic del palamós tambè ha entrenat al Guíxols, a Primera Catalana, i, fa dues temporades, al Cassà. Aquesta darrera temporada,ha dirigit el juvenil de Divisió d'Honor del Girona. Ara amb el Palamós té com a objectiu recuperar la de Tercera Divisió. Els companys del Diari de Girona l'han clava't.

Per fí...el Palamós sembla que celebrarà una assemblea de socis en la que Miquel Aguilar agafarà oficialment el relleu de Juli Torrent. Ja era hora que fessin una assemblea!!! Per cert parlant de directiva, dir que Toni Heras passa a ser el nou vicepresident esportiu i serà l'encarregat de concretar els nous fixatges.

Lluís Micaló i Cristian Venzal han marxat al Santboià. Per mí, dos dels millors jugadors de la pasada temporada. Paco Clos, els ha fitxat.

                     AQUEST ES BERTO FERNÁNDEZ. FOTO: EL 9 ESPORTIU

No hay comentarios: