lunes, 11 de julio de 2011

COSES MEVES DEL DILLUNS 11 DE JULIOL DE 2011

Aquest cap de setmana he gaudit d’una nova experiència. Una experiència senzilla i relaxant. Un bon amic em va convidar a “pescar el calamar”. Dissabte al vespre, sopar fred, unes cerveses i a pujar i baixar l’esquer… El resultat final va ser un sol calamar que va agafar el meu amic. Un sol calamar que a més em va deixar el cap plé de tinta. Tot i aquest petit incident, va ser una bona experiència, del tot recomanable. Per cert, en arribar a port, la Planassa era plena com un ou. Ja era hora que es veiés ambient d’estiu.

Escolto a Rubalcaba i m’emprenyo. Diu que utilitzarà els beneficis de la banca per generar llocs de treball. De cop penso en alló de Núñez, dels fixatges i de la portera de casa seva. Mentalment faig un sil.logisme i m’emprenyo una mica més.

El diari El Periódico considera que Sant Antoni és la millor platja urbana de Catalunya. Sincerament no ho hagues dit mai. De tota manera a mi m'agrada més la platja Gran de Palamós i la de La Fosca.

El Palamós CF ja te 3672 amics al Facebook i aquest blog que llegiu cada dia te més visites. Tot i el descens el Degà de Catalunya continua tenint un acceptable ressó mediàtic. Avui, per exemple, parlen del Palamós al 9 esportiu i al Mundo Deportivo. No esta gens malament.

1 comentario:

Admin dijo...

Si tots els seguidors del Facebook siguessin socis...