martes, 30 de agosto de 2011

COSES MEVES DEL DIMARTS 30 D'AGOST DE 2011


Avui per començar em permetreu que comenti la foto del dinar que vam fer aquest diumenge a Cala S'Alguer la colla "pesigolla". Com podeu comprobar estem tots ben joves i macos tot i el pas del temps. La fotografia es sensacional. L'obra es del mestre "retratista" de la trobada Martí Gómez.

I per continuar un xic de futbol. El davanter Francesc Guitart, pateix un trencament fibrilar de dos centímentres a la cuixa dreta. Guitart, que es va lesionar dissabte en el partit que el Palamós va jugar a Cassà, estarà un mes de baixa i es perdrà l'inici de lliga davant el seu ex-equip, l'Ateneu Esportiu Guíxols el proper 11 de setembre. Javi Revert que també es va lesionar a Cassà estarà en condicions.

El Palamós tancarà la preparació de pretemporada el proper dissabte dia 3 de setembre a les sis de la tarda en un partit contra la Gimnàstica Iberiana de Primera Catalana. (Grup 2). Els socis tindran l'entrada al partit de franc.

Una pasada el partit d'ahir del Barça. El Villareal, un equip Champions, no es el Saragossa. Brutal Cesc, Thiago i Alexis Sànchez. Que els suplents que van sortir fossin Villa i Xavi ho diu tot. Aquest matí he estat comentant el partit amb el president de la Penya Barcelonista de Palamós, en Salvador Plaja. Per cert m'ha dit que nou penyistes palamosins aniran a veure el proper partit del Barça al camp de la Reial Societat el cap de setmana de la diada.

Cada vegada m'agrada menys Catalunya Radio i a partir d'ahir molt menys. Va ser l'única emissora que va entrar al camp del Barça i va fer el partit en directe, com si la guerra de les emissores no anés amb ella, amparant-se en un contracte de l'any 2009 signat entre l'impresentable Roures (Mediapro) i la Corporació (amb diners públics això sí). Una lamentable actitud digne d'esquirols. El meu consell es que escolteu el Barça per Rac 1. Ho sento molt pel mestre Puyal, però m'ha decepcionat molt. Per sort fa anys que Catalunya Radio ha deixat de ser la referència. No us enganyeu si continua tenint bons nivells d'audiencia es per la gran xarxa de repetidors que te.



No hay comentarios: